IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most erre mit mondjon az ember? Bár a Medal of Honor (és a Viktória kereszt) odaítélésének szabályai alapvetõen mások voltak, mint a Lovagkereszté, vagy a Szovjetunió hõse kitüntetésé. Mondjuk mind a Medal of Honorból, mind a Viktória keresztbõl lényegesen kevesebbet osztottak ki, mint Lovagkeresztbõl (a Szovjetunió hõsérõl ne is beszéljünk).
Láttam egyszer egy interjút egy volt B-17-es pilótával (vagy bombázótiszt volt?). Õ egy zsidó fickó volt, aki a kötelezõ 25 harci bevetés teljesítése után még kétszer jelentkezett önként hosszabbításra (meggyõzõdésbõl harcolt). A hetvenvalahanyadik küldetésén alaposan kilyuggatták a gépüket, alig bírtak Berlintõl hazaevickélni. Õ se kapott Medal of Honort, "csak" Distinguished Service Crosst. Ahhoz, hogy megkapja a MoH-ot, nem szabadott volna hazajönnie. :-)))
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én úgy szoktam csinálni,hogy egy szövegdobozba teszem a képet,amit így sokkal könnyebb buherálni,mint ha csak simán álldogálna a lapon.
Isten áldja a pogányokat!
Ha feltennéd a 4.11.1-et, lehet, hogy segítene, mivel abban a 4.11-es hibáit is javították elvileg. Az alap 4.xx.x verziójú játékkal az a gond, hogy jóval vérszegényebb, mint a két mod közül bármelyik is, mind géplistát tekintve, mind a hatásokat nézve.
ááá a régi szép idõk...kedvem lenne ilezni egyet...
csak a régi ismerõsök közül már senki sincs fent
GOOBY, pls
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy képet illesztettem be a doc-ba, de megjelent a "horgony" jel is, ami ha jól tudom, valamilyen rögzítését jelenti az objektumnak. A gond az, hogy ez így akadályozza a formázást, mert beillesztéskor "rácsúszik" a normál formázott anyag, mivel ez áll a rögzített helyen. Egyenlõre nem találom a rögzítés feloldását, esetleg, ha valaki pöpecebb lenne ebben a dologban.
FW-190 Variante II. letöltése innen.
Bf-109 E Variante letöltése innen.
Bf-109 F Variante letöltése innen.
Bf-109 G-K Variante letöltése innen.
Bf-109 G/K Variante letöltése innen.
Bf-109 G/K Ruestsaetze Variante letöltése innen.
Ju-87A Variante letöltése innen.
Heinkel He-219 Uhu Variante letöltése innen.
Heinkel He-111H Variante letöltése innen.
Me-262 Variante letöltése innen.
Lockheed P-38 Lightning Variante letöltése innen.
P-51 Mustang Variante letöltése innen.
Fokker V5. DrI. Variante letöltése innen.
Albatros DII. Variante letöltése innen.
A megadott URL-t egy üres lapon megnyitni és a "Download"-al lehet is letölteni a fájlokat.
"...Sziasztok! Il2 1946 (4.11 patch) játéknál hosszabb ideig, vagy egymás után többször repült pályán kifagyott a játék a következõ hibaüzenettel:
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
Találtam egy fórumot, ahol linketlek egy hotfixet, ami úgy néz ki, megoldotta a jelzett hibát. Legalábbis azóta (és eddig) nem fagyott le a játék hasonló körülmények között.
Op.rendszer: win 7 x64..."
UP3 vagy HSFX közül fent van valamelyik a 4.11 mellett ?
Alapból, ha a "Conf.ini"-t ben átírod az alábbi részben a "Locale=" részt, "Locale=HU"-ra, akkor a játék menüje, a rádióforgalom, meg a TAB billentyûvel használható chat magyar nyelvû lesz.
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU
JoyProfile=0
A küldetések leírása ettõl függetlenül angol fog maradni. Ez a maximum, amire tuningolható a játék. Ha ez bezavar a késõbbi játékba, akkor ott megint valami egyedi probléma lehet. Próbáld meg feltenni az alap játékot, írd át egybõl a conf.ini-t és nézd meg, hogy melyik patch felrakásakor keletkezik az anomália és akkor csak azt a patch-et kellene kicserélni egy másik verzióra. ( Sima angol legyen és ne a dedikált server-es. )
Innen lehet letölteni típuskönyveket. Nem próbáltam mindet, de a 45-ös és a 9-es gond nélkül lejött. Megpróbálom a Messzeres könyveket és a Mustángosat is leszedni.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
Lelki szemeimel elalvás elõtt elemezgettem a repüléseimet és az elétartás helyességein meditáltam. Aztán eljutottam egy olyan szintre ami a kvázi megvilágosodás.
Tisztán láttam a korlátaimat, az erõsségeimet és a gyengéimet, és eldöntöttem, hogy nem akarok magasabb szintre kerülni, mert már így is elértem azt amit akartam a többi már csak erõlködés lenne ami a feeling kárára menne. Sok emberrel találkoztam barátkoztam össze világszerte akiket még sosem láttam élõben de még FB-n se, de elõre köszöntek ha megláttak az adott szerveren vagy lobbyn.
A cloddal úgy vagyok, hogy ha majd azt olvasom, hogy "na végre most már minden fasza" akkor majd ráérek elmenni a legközelebbi vaskereskedésbe eldönteni, hogy mit akarok az ügy érdekében. Addig is jól elvagyok mással pláne ha az idõ is jó😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Más. A CloD nekem sincs meg, a '46-os fut, ha már abba a környezetbe vágyom. Kezdõ lévén csak single, multiban sosem repültem vele, így a nickem sem lehet ismerõs az online közösségben. 😉 Nem olyan elfeledett játék ez. 😊
Érdekes nekem egyszer sem fagyott,launcher exe sem volt,igazából semmi baj nem volt vele.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hiszen ,szebb,jobb,nagyobb élmény.Csak szar😊 De majd 2 hét múlva.
Il2 rõl már amúgy sincs mit mondani . 😊)10 éves pályafutása alatt asszem minden ki lett tárgyalva😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
El vagy tájolva.
Kukkants fel Lobby-ra valamelyik este. Igazából nem is muszáj majd rakok fel egy Print screent. 😊
Csökkent a játékosok száma, de azt azért nem mondanám, hogy elfelejtett szimulátor.
Igaz ami igaz, itt a fórumon több szó esik a CloD-ról, mint az 1946-ról.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
D9
Mivel a politikai helyzet nem errefelé halad, itt Európában sem, az örök élet elixír leírását kezd el keresni a neten, hogy ha tényleg meg akarod várni a szóbanforgó filmeket.<#wave>#wave> Egyébként, szívesen megnézném én is.
A Pearl Harbor filmrõl. Il-2-vel hitelesebbet lehetett volna csinálni. Erõs Star Wars-os hasonlóság (a csatahajók között, vagy az utcaszinten, a falak között kergetõzõ vadászok). (Másrészt a SW meg a Csendes óceáni hadszíntérre hajaz, a könnyû, mozgékony de semmi védelemmel nem rendelkezõ TIE fighter vs robusztus, jól védett de rosszabbul manõverezõ X-wing).
Rafe McCawley és Danny Walker nevû pilóták nem léteztek. A poén az, hogy valóban volt két amerikai pilóta, akik felszálltak a P-40-eseikkel, és a támadásban elveszett 29 japán gépbõl õk lõttek le legalább hatot. Csakhogy õket nem így hívták. Õk voltak George Welch és Kenneth Taylor hadnagyok. A szerelmi szál hülyeség (biztos csajoztak, de nem egymás nõjét nyúlták le), mint ahogy az is, hogy bármelyikük részt vett volna az angliai csatában, vagy a Doolitle-féle támadásban.
Ettõl függetlenül Welch és Taylor igazi jó fickók voltak. 1941 december 7-én egy húzós, átmulatott éjszaka után azon tanakodtak, hogy mit csináljanak: menjenek haza vagy ugorjanak le úszni egyet a tengerpartra (ne feledjük el: Pearl Habor tiszta Hawaii :-)))). Szerencséjükre az utóbbit választották, így legalább kijózanodtak. Itt érte õket a támadás, és innen mentek ki aztán a reptérre. Felszálltak és elkaptak legalább 6 japán gépet.
A filmrõl maga Taylor egyébként azt nyilatkozta, hogy az a valóság teljes elferdítése, egy nyálas hulladék. (Taylor was quoted saying that the film was "a piece of trash; over-sensationalized and completely distorted".)
forrás
tudom persze hogy még sokan nyomják, engem a mai napig jobban leköt mint a cod
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez nem "típushiba", valószínûleg egyedi problémával találtad szembe magad.
Sajnos szinte biztos, hogy újratelepítést jelent, bár egy próbát megér a javítás. Azt ellenõrizd le, hogy a 4.09 jó-e, nem eltérõ nyelvi/régióverzióhoz való, (fejbõl nem tudom, melyik paccsok jöttek ki így, és nem otthon vagyok, hogy megnézzem.) Jól lett-é letöltve, nem sérült a fájl, stb.
Nézdd át a Sanyo által megadott oldalt, hátha ott van valami apróság, ami segít.
Ha még mindig nem jó, akkor kicsit pontosíts. Milyen oprendszer, és mit takar a "nem indul". Az exe fut? Elindul a töltõképernyõ? Hol száll el, 5, vagy 90%-nál?
Il2: Artivizslával értek egyet, vashiány miatt "csak" 1946 van nekem is, és bizony sok nevet látok az itteniek közül a szervereken. És az még csak az online, biztos tolják páran off-ban is.
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
Ilyen probléma nem volt jellemzõ hibája a játéknak, ha a telepítéskor nem hibázol. Egy újratelepítést javaslok én is, de elõtte a fõmappából töröld a játék után felrakott patch-eket is, mert a játék uninstallere ezeket nem távolítja el, tehát egy extra-szûz üres mappába telepítsél újból.
A patch kicsomagolási útvonalának megadására figyelj, más gond nem nagyon lehet.
Személy szerint pedig nehezményezem, hogy a fórumtémák felsorolásából kihagytad, többek között a katonai szolgálatról, (leány)gyereknevelésrõl, asszonytartásról, húslevesrõl és az iráni helyzetrõl szóló diskurzust, amikhez volt egy nem kevés közöm.<#boxer>#boxer>
PhatomAss : Ha mindenki dobna egy hozzászólást, aki "csak" figyeli a fórumot, lehet, hogy kiderülne, hogy bizony a régi IL2-vel sokan nyomják még!<#fejvakaras>#fejvakaras>
-ez az egyik legjobb fórum sg-n, nyugodtan mondhatom egy baráti társaság. Ezért olvashatsz annyi mindenrõl
-ha nem válaszolunk akkor valszeg nem tudunk segíteni
-az il2 régi játék, szinte senki sem játszik vele. A kollégák cod-dal nyomják. A fórum 670 oldal, mondhatnám hogy olvass vissza de nem teszek ilyet mert azzal nem segítek
-inkább a google-ban keress rá ha tudsz angolul, én most rákerestem és valami hotfix patch-et emlegetnek ami segít. De nem tudom igazából, régen játszottam vele én is
GOOBY, pls
HSFX 5.01 esetében, nem.
1C-n néhány Repkás admin ezt ajnározza, hogy nagy kötelékes fagyásokról küldtek ilyen fileokat, ami után a beta patch már nem fagy akkor. Sajnos ezek a leállások egész egyediek, és ezek a file-ok tartalmazzák a hiba keletkezésének okát, ezért mindegyik értékes lehet.
www.pumaszallas.hu