IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké, csak valaki linkelte itt nemrég azt a 60-as vagy 70-es években készült magyar kisfilmsorozatot a repülõbalesetekrõl, illetve azok megelõzésérõl.
Volt benne egy nagyon érdekes rész, hogy miért ne igyunk alkoholt repülõgép-vezetés közben. A nyilvánvaló dolgok mellett a mezõgazdasági pilótákra vonatkozott egy speciális rész is: mert az alkohol reakcióba léphet a szervezetükbe kerülõ permetezõszerekkel... No comment. <#ijedt>#ijedt>
Úgy dolgoztak naponta a különféle méreganyagokkal, hogy semmiféle védõfelszerelésük nem volt. Kíváncsi lennék az átlagéletkorukra...
A játék, hol elindult, hol meg nem, de a vége az lett, hogy lefagyott menet közben. Egyenlõre külön kell futtatni a két dolgot, bár szerintem a mod verziók a jobbak.
Csak megjegyzem halkan. Van azért itt érdeklõdés bõven az IL2 iránt, korai lenne még temetni.
LINK
Gundark: Köszi,majd megkeresem,hogy honnan töltöttem le,de azt hiszem az 1C Fórumról valahonnan.
Tudnátok segíteni, hogy Il-2 up3rc4 játékhoz, milyen Ati Catalyst Control Center 3D beállításokat illik használni? (tûrhetõ a vasam - HD6770)
A játékot OpenGL-ben futtatom.
Azért érdekelne a dolog, mert nem vagyok tisztában a különbözõ beállítások, mint SMOOTHVISION HD: vonalsimítás, morfológiai szûrés, SMOOTHVISION HD: anizotróp szûrés, tesszelltáció, Catalyst A.I., mipmap, várakozás a függõleges frissítésre, vonalsimítási mód, openGL beáll - tripla pufferelés jelentéseivel. Tehát, hogy mi mit eredményez, mire van kihatással. Illetve használ-e valaki elõre beállított profilt?
Köszönöm!
Regota szeretnek egy Border Collie kiskutyat, ha kozuletek valakinek volna egy kis ralatasa, hogy honnan, kitol eredemes, mert a net szokas szerint tele van felinformaciokkal, kerem jelezze privatba. Az ar nem lenyeg, kb. ugyanannyi mindenhol.
www.pumaszallas.hu
Azt szeretném megérdeklõdni, hogy ha felrakom a 4.11.1-et, akkor tudom majd használni az up3 rc4-et? köszi!<#rolleyes>#rolleyes>
www.smart-bus.hu
A pilótát meg nagyon sajnálom. A semmi közepén, reménytelenül...
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2142300/Crashed-plane-Second-World-War-pilot-Dennis-Copping-discovered-Sahara-desert.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
D9
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az volt a gond, hogy a tenyeremnél is be volt gipszelve, így nem tudtam markolni, és használni az oldalkormányt.
De megoldottam....., ragasztószalaggal rögzítettem a begipszelt kezem a joyhoz.(Jó vastagon betekertem, hogy együtt mozogjon a bottal.)
Nem is volt gond addig, amíg nem hívott a természet....<#nevetes1>#nevetes1>
D9
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!