IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem van pár ilyen képem, ha érdekel. Ízelítõül:

Zpogi
Ez egy régebbi leírás,de nagyjából még aktuális.
LINK

Gundark: Köszi,majd megkeresem,hogy honnan töltöttem le,de azt hiszem az 1C Fórumról valahonnan.

Köszi Pogi, azt is meg tudná nekem fogalmazni valaki, hogy mi mit jelent pontosan?! Úgy írjátok már le, mint ha egy totál laikusnak kéne elmagyarázni! 1000 hála.
Gundark 1 1
Szép a háttered. Nincs több ilyesmi képed? Ha van feltennéd valahová? Köszi :)
Zpogi
Nekem így van(5850):

A Triple buffering be van kapcsolva.

Köszönöm!

Tudnátok segíteni, hogy Il-2 up3rc4 játékhoz, milyen Ati Catalyst Control Center 3D beállításokat illik használni? (tûrhetõ a vasam - HD6770)

A játékot OpenGL-ben futtatom.

Azért érdekelne a dolog, mert nem vagyok tisztában a különbözõ beállítások, mint SMOOTHVISION HD: vonalsimítás, morfológiai szûrés, SMOOTHVISION HD: anizotróp szûrés, tesszelltáció, Catalyst A.I., mipmap, várakozás a függõleges frissítésre, vonalsimítási mód, openGL beáll - tripla pufferelés jelentéseivel. Tehát, hogy mi mit eredményez, mire van kihatással. Illetve használ-e valaki elõre beállított profilt?

Köszönöm!
Én úgy tudom, hogy nem. Vagy 4.11.1 vagy up3. Valahol olvastam, hogy valami módom össze lehet fésülni, hogy menjen, de nem stabil. Nekem két külön il2 van így. Egy sima 4.11.1-es, és egy up3rc4-es, ami 4.10.1 alapú.
EZ nagyon OFF ide, de:

Regota szeretnek egy Border Collie kiskutyat, ha kozuletek valakinek volna egy kis ralatasa, hogy honnan, kitol eredemes, mert a net szokas szerint tele van felinformaciokkal, kerem jelezze privatba. Az ar nem lenyeg, kb. ugyanannyi mindenhol.

Koszi szepen! Kozben megtalatam, mert eszembe jutott a polgari :) neve. ez

VO101Tom
Nem tudok róla semmit. Egy idõben RAF századot alapítottak, aminek a weblapja egy ideje nem elérhetõ. Azt nem tudom, hogy csöves szimulátorokban, vagy ROF-ban aktív-e.

www.pumaszallas.hu

Egyebkent nem tudod mi van Neuroval mostanaban? Emlekszem a 2000-es evek elso feleben o is eleg komolyan benne volt a repszimes vilagban, adott akoriban 1-2 jo tanacsot, nekem is.

Gratulálok!!

Azt szeretném megérdeklõdni, hogy ha felrakom a 4.11.1-et, akkor tudom majd használni az up3 rc4-et? köszi!<#rolleyes>
PhantomAss
rendben, köszi

GOOBY, pls

Vannak oldalak, amikrõl nem mûködik a direktlink SG-n. Töltsd fel noob.hu-ra, onnan például tökéletesen megy... :)

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Kegyetlen, hány ilyen lehet még Afrikában meg oroszországban.
A pilótát meg nagyon sajnálom. A semmi közepén, reménytelenül...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

PhantomAss
köszi :D
nemtom mit rontok el mindig...

GOOBY, pls

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Svenhassel
Köszönöm! Talán mire meggyógyulok a patch is kijön. Bár valószínûleg elõbb forr össze a csont... :D

VO101Tom
Segítek ;)

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
na jó feladom...

GOOBY, pls

PhantomAss

GOOBY, pls

PhantomAss
hehe olvasgatom a fórumot és ilyeneket találok:

GOOBY, pls

Hi! Sikerült +oldanom az IL-2 1946 ban az élsimítást a HD5470 VGA_n A játékon belül átállítottam az OpenGL_t Direct X re és így bekapcsolva az élsimítást már nem villog és "tökéletes a kép is :-) Lehet talán nem annyira tökéletes mint OpenGL-el de nekem +felel. Mit lehet még állítani a conf.ini ben, hogy még szebb legyen a gamma? szép napot!

Willenbrock
CFS2 modolva.

Remélem, hogy hamarosan meggyógyulsz, és nemsokára velünk hasíthatod a virtuális égboltot!<#integet2>

D9

Willenbrock
Ez nagyon jól néz ki,mikor a Buffalo elkapja a japánt úgy néz ki hogy nem egészen árkád.Lehet hogy lesznek ebben is beállítások erre vonatkozólag.

Svenhassel
Az a baj, hogy nekem a vállamnál tört el, így az egész kezem rögzítve van. Szóval gázkar stb kezelése nem nagyon menne. De hétfõn megyek dokihoz megkérdezem, hogy repülhetek-e. <#idiota>

Nem baj a béta, mert mindenkinek az van, aki az ATG-repked. De ha vissza akarod állítani a béta elõttire, akkor csinálsz a STEAM-on egy fájlellenõrzést, és az vissza is állítja a legutolsó hivatalos javítást.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Egy jó elképzelés.
LeonSilver
Én csak 6 évig bírtam, még az átkosban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor oké! A sereg tényleg magas ingerküszöböt ad. 11 évig nyomtam...
Az uccsó kör arra vonatkozott, hogy nincs több ötletem a problémára és nem arra, hogy nem akarok többet evvel foglalkozni.

i robot
Engem is érdekelne, de ez a béta patch kellene hozzá? Mert nekem steam-es a sim. és nem tudom sikerülne-é beüzemelnem.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én egyszer megpróbáltam.<#zavart1>
Az volt a gond, hogy a tenyeremnél is be volt gipszelve, így nem tudtam markolni, és használni az oldalkormányt.
De megoldottam....., ragasztószalaggal rögzítettem a begipszelt kezem a joyhoz.(Jó vastagon betekertem, hogy együtt mozogjon a bottal.)
Nem is volt gond addig, amíg nem hívott a természet....<#nevetes1>

D9

Utolsó kör? Nem kértem most segítséget, hanem igyekeztem segíteni. ;) Amúgy értékelem a segítõ szándékot. :)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Stukát,vagy ju88 at azért el lehet gépészkedni egy kézzel is.Fõleg ha van aki vigyázzon rád,és elkergeti az ellenséges vadászokat a környékrõl.

A Béna.

Svenhassel
Remélem összejön a dolog, én is szívesen mennék, legalább tanulnék a "nagyoktól", de sikeresen eltört a karom, egy kézzel meg nem igazán lehet repkedni ugye. Mindenesetre kíváncsian várom a videókat beszámolókat!

Oké! :D Elmentem melózni. madj jövök aztán megbeszéljük még a részleteket. :D

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Sõtt még fel is venném az egész küldit majd csinálnék jó kis tecsöved videjót.:)
Jelzem rohamosan közeledik 15. e szabadságoltam is magam egy két napra. Diabloooooooooooo

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha nem a keleti végeken rakom a gránitot akkor én benne vagyok. :)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én vállalom,hogy megtervezem az útvonalat, meg egyéb dolgokat, kijelölünk egy idõpontot, ami mindenkinek jó, ( valamelyik hétvége) Frapss-el venni kell a dolgot. Szerintem kell vagy 15-20 humán.

Nos amikor beilleszted a képet, akkor mint írtam kék katt gyorsan a képre. Ott a formátum fül, további formázásnál a speciális elrendezés és ott már csak azt kell kiválasztani, hogy szoros elrendezés és akkor már oda húzod, olyan méretben, ahova akarod. Az lehet még egy gátló tényezõ, hogy a kép amit leszedtél írásvédett, vagy zárolt. Ezt a win. szokta védelmi szempontból csinálni. Ekkor a képre, ahova lementetted, jobb katt, tulajdonságok és ott van egy figyelmeztetés, hogy ez a netrõl százmazik, vagy valami ilyesmi és akkor bla-bla. Ezt kell feloldanod, rendszergazdaként. De ha elküldöd a képet és a doksit [email protected] -ra, akkor megcsinálom neked este. És visszaküldöm.

VO101Tom
Én is benne vagyok. Majd legyen konkrét idõpont.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, látványos effekt. Az FM/DM nagy kérdés, mennyire lesz árkád...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Egyre jobban tetszik ez a World of Planes

http://www.youtube.com/v/pXIExBJX0o8&version=3

Érdekes látni,hogy hogyan mûködik a Ki-21 célzókája,a régi IL2-bõl nem derült ki :)

lala42 / Gida :

2007-es Word-ben dolgozom most.
A képek formátuma : Képeszköz / Normal stílussal. Evvel nincs is semmi baj.
A gond avval van, hogy illesztettem be képet netrõl, amire kattintva viszont a "képeszközök" menüsor inaktívvá válik az eszköztár sorban és a bal sarokban pedig megjelenik egy "horgony" jel és így nem tudok mit kezdeni a képpel már. Ha közben illesztek be a dokumentumba anyagot, az így "lehorgonyzott" kép nem megy tovább a többi résszel, hanem belekeveredik a beillesztett anyagba és ez a zavaró. Mondjuk, evvel a 2007-es Office-al is ki vagyok, mert állandóan lefagyogat a 700 oldalas anyag alatt.
<#eljen>
Jó ötlet, de én megvárom a végleges patch-et, utána benne vagyok!
Felaggatom a malackákat, a stukára, aztán mehetünk. <#nevetes1>

D9