IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Na,tesztelgettem egy kicsit a Black Death track-vel.

AVG:37 MAX:60 MIN:9

Ilyen beállításokkal:

VO101Tom
Lehet, de elõtte küldd el õket az [email protected] e-mail címre.

www.pumaszallas.hu

Gyerekek!
A cppcrash mappából lehet törölni a dmp fájlokat? Felduzzadt a mappa tartalma.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Drága Solt mester😊))))
Mindig ezek a magyarázatok:xd
És mindig a hárombetûsnél.
És mindig user error😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nálam a béta multiban meg megakadt egy, egy másodpercre, de csak az elsõ pár percben, azt mondták,hogy a skin letöltések miatt. A javítással nem próbáltam még. Ja itt is 8 giga ram van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Ez azoknál is van akiknek 8 giga ram van???"

Sajnos igen,dõccenget nálam is.A proci amd945 a vga6850 és 8gb de sokkal jobb lett a peccsel.:o)
Ja tudom, csak éppen a határán vagyok , hogy igen-e vagy nem. Már vettem pár dolgot(múlt héten), de csak idõ kérdése..<#vigyor>

V43 1105
Mostani memória árak mellett ha az van , ha nem akkor is érdemes még plusz négy gigát belerakni a gépbe, természetesen ugyanolyan ramot 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha valaki esetleg tudna hozzászólni.
"egy kérdés, ha hirtelen sok rádiózás van, azonnal megáll egy kicsit mintha töltene. Ez azoknál is van akiknek 8 giga ram van??? Nekem 4 gb."
Csak azért, mert akkor lehet kiegészítem 8-ra.
Amd 945 x4, nv 560.

PhantomAss
megnéztem a red tails-et
végig arra gondoltam hogy szerintem úgy van ezzel Lucas mint a baljós árnyakkal, hogy 10éves gyerekeknek csinálta
ha így van akkor ok, idõsebbeknek már gáz a film
aki ért is hozzá annak pedig HATALMAS GÁZ

GOOBY, pls

Her Laca
Most van egy gtx680 asom ami ref Asus,na annak kb 70 % on van olyan hangja mint a veresnek volt 40 en.De load alatt szinte nem is hallom,és 60 fokos így a kártya. De adom én is el ,(kíváncsi voltam rá)már megvan a vevõ csak menjek haza,mert én is DCII hívõ vagyok. Az 580 nál az bizonyított nálam,remélem nemsokára már lehet kapni itthon is belõlük.Pláne,hogy azt olvastam áttervezték egy kicsit és talán csak két slotos lesz ,bár az sem zavar ha három.

V43 1105
No az is biztos hogy ref hûtõs karit sosem vennék .. inkább várok, hogy bõvüljön a paletta, s az árak is a konkurencia hatására kicsit mérséklõdjenek.. na aztán történik a vásárlás, én egyébként ASUS HD 7970 DCII karikkal találkoztam <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ennyi... döbbenet mennyi retardált van, fõleg ilyen BF szinten! 😄 Nem állítom, hogy nincsenek hibák, de a panaszok döntõ többsége júzer error. Arról nem beszélve, hogy rengeteg a programozási hiba, ami sok esetben "fura" mód AMD-n jön ki.

Amikor az AMD a hibás, akkor általában hamar jön a megoldás. Az elõzõ drivernél nem állt vissza a második mag órajele alapból. Jeleztem a hibát, lekérdezték az adatok, tesztelték, és a következõ driverben javítva lett.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nálam volt egy kipróbálásra. Bitang jó egy kártya az tény. De valami olyan hangos😊) Ezt komolyan mondom.Mai napig nem értem miért nem tudnak egy jó ref hûtést összehozni. Amúgy valóban gyors csak ugyi az a három fránya csíkocska😊No meg az elveim😊)És az idegrendszeremet is inkább kímélem😊

Mondjuk én nem játszom mással így más játékokról nem tudok véleményt alkotni ez tény.De sok PH-s srác ezeket írta,meg még volt valami más problemályuk is ,bár annyira nem érdekel a dolog nem fenyeget az a veszély ,hogy megtapasztaljam😊

V43 1105
Érdekes. Én sosem találkozok ilyenekkel, na jó TIREXI XD , de egyébként 7970-rõl sem tudnék olyat mondani ami miatt rossz lenne, ismerõsnél próbáltuk egy illetve crossfire verzióban is semmi probléma nem volt, BF3-at is csinin vitte.. amiket írnak neten sosem hiszem el, élõben jobb meggyõzõdni róla <#vigyor>

Her Laca
Ok😊 nem vot fair😊
De ez van sajna,olvasgatok más fórumokat is vannak játékok BF3 pl vagy ilyen a Clod amik jobban mennek ,vagy problémamentesebbek NV-n.7970 eseket már 100 ért dobálják aprón,mert BF3 alatt szarok a minimum fps ek ahogy olvastam.
Szóval mint már régebben mondtam játékhoz kell VGA-t venni sajna.
Mondjuk az várható volt a Clod nál,lévén orosz és még szim is plusz a régi Il2 is pont így viselkedett,mármint nyûgösebb volt radeonon.
De remélem kijavítják ezeket a hibákat mielõbb.

😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#mf1> ez aljas volt :XD

Her Laca
Persze ,hogy a három betûs a hibás😊))
Ez nem is kérdés:XD<#pias>

Na igen, persze, hogy az AMD a hibás... hiszen õk írták a programot, és mint tudjuk, minden játékban ott vannak a kék csíkok. Annyira tipikus reakció, falnak tudok ettõl menni.

www.smart-bus.hu

Köszönöm, a címsort meg se néztem. <#falbav>

VO101Tom
ja, a http lemaradt, akkor mégegyszer: conf.ini

Azt még nézd meg, hogy a launcher.exe-n jobb klikkel elõhozható tulajdonságok lapon, a komatibilitás fülön hoyg áll ez a két érték: Képi témák letiltása, Asztal-összeállítás letiltása.
Nekem nincsenek bepipálva, de 1C-n volt róla szó, hogy néhány akkori grafikai bugot ezek megoldanak (volt, hogy pl az egér klikkelést nem érzékelte amikor el akartad mentei a controlst, ezekkel kellett játszani, hogy mikor lesz jó). Nemtom ez ma még aktuális-e, illetve ilyesmit okozhat-e, de érdemes ránézni.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm! csak... conf.ini.rar was not found on this server.

VO101Tom
Ide feltettem: conf.ini

www.pumaszallas.hu

Tom, fel tudod tenni valami nyilvános helyre? Engem is érdekelne, már nem emlékszem mennyi mindent turkáltam az enyémben.

Vagy az öreg levegõ-olajos r1.1/bandit, nem kényes, viszont olcsó.

VO101Tom
Legújabb driver? Szoktak elõzetes beta-kat is feltenni, azt ellenõrizd le, hogy az utolsó hivatalos driver a 296.10-es.

Azt még megpróbálhatjuk (nekem is nvidia van), hogy a conf.ini-t átküldöm, ha azzal elindul, akkor utána beállítod neked ami kell.

Ma este szerintem leszek, de biztosra még nem mondom. Ha igen, TS-en úgyis fent vagyok.

www.pumaszallas.hu

fecska
lehet!
nem hiszem hogy hayabusa lenne benne, mert akkor biztos halottam volna már
nem vagyok otthon motorok terén, de majd utánajárok

Leánykori nevén: Hayabusa.
Kívülállóként az ezres alkalmasabbnak tûnik a jóval kisebb tömege és a kb. megegyezõ teljesítménye miatt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mert azok olyan ijedõsek mi😊

mijki
Az jó. Elõbb utóbb majd belejössz, és pusztul a célpont.<#eljen>

Már csak én hiányoztam onnan, és akkor a vörösök még felszállni se mertek volna.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
bocs gsxr 1300-as van menne

fecska
viszont a pilóták is izzadnak, amikor az ejtõernyõs jó kedvében van, és amikor a pilóta nem figyel eltrimmeli a gépet, aztán meg izzad hogy elszakadt a csûrõkábel.. az ejések meg röhögnek.

fecska
óó dehogynem, úgy anyáznak, ha pl egy kicsit negatívba nyomja, hogy pff 😊
meg az ejtõernyõs olyan, hogy ha 300 méteren valamit bajnak érez, azonnal ugrik 😊
a sárkány az komoly gép egy Suzuki Gsxr 1000-es van benne öttollú sróffal 😊 Mijki meg Mester tud mesélni róla hogy emel 😊 1000 méteren 2 perc alatt van fent.

i robot
Személy szerint nekem nagyon tetszett, ez volt ez elsõ hogy rádióztam és kaptam vadászkíséretet. Nagyon adta az érzést!<#taps><#eljen> Sok kárt nem okoztam mert mellé hullott minden jó, utána meg a sim kezdett szarakodni (nem láttam a szervereket, nem tudtam gépet választani, kifagyott, nem indult...<#violent>) és végül feladtam. Lehet hogy igaz a TS-el való összeférhetetlenség?

Én nem tudtam menni, az Il2 nem mûködik együtt. Ha betöltöm a missiont és megnyomom a fly-t, visszadob a desktopra, hallom ahogy a motor zúg, tudok lõne stb. de csak a desktopot látom, illetve ha megnyomom az Esc-t, a menüt.

Tud valaki erre gyógyírt? Nvidia 220GT kártyám van, legújabb drivert használom.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

mijki
Milyen volt a tegnapi "Englandeinsatz"?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A sisak nem tartozéka manapság a felszerelésnek, vagy csak egy opcionális kiegészítõ, aztán embere válogatja, hogy felveszi-e ?
Bocsi a sok hszért, most valami miatt nem jelentítni meg a videót.. ?!
Na szóval az elõzõ videó😊

Bírom ahogy ez a csávó kommentálgatja az eseményeket 😊)

http://www.youtube.com/embed/_HJ5Z-TMABg?&autohide=1&showinfo=0&hd=1&autoplay=1
Ez de szarul néz ki! Azért a tökigfék + oldalszél párosnál talán több kell egy ekkor zakóhoz. Remélem a hátprotektor benne volt...

Hány pálcikás volt a kiképzés?<#csodalk> Vagy csak a meteorról hiányzott?
Szegény ejések többsége nem is sejti, hogy valójában tényleg nagyon veszélyes sport a hobbija, legalább is az a része amíg a gépben tartózkodik. Néha olyan emberek ugratnak, aki mellé dodgembe sem ülne be senki, csak sajnos ez nincs a pilótadzsekire írva, honnan tudná szegény ember.
Több "majdnem"-et láttam a felszállások és emelkedés elsõ szakasza során az ugratással közös üzemnapok alkalmával, mint ahány menõternyõ-zsákot aláhullni.
Sajnos általában jó közönség az ejtõernyõs a pilótabravúrra és nem mond nemet a „befértek még”-re sem. Szerencsére komoly bajt még nem láttam.

Azért izmos sárkány lehet, ha könnyen megmássza 4000-et.

No kettécsaptátok tegnap az ATAG-ot? Hogy ment?

PhantomAss
erre csak annyit tudok mondani hogy idióták...
maguknak keresték a bajt
jó hogy nem lett halálos baleset belõle

GOOBY, pls

VO101Tom
Ennek a gyereknek is szar napja lehetett ezután:

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Közben az RTB-t megtaláltam. Mondjuk ne mtudom milyen megfontolásból került a ground control vagy mifaszom menü alá..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

fecska
Ne is modd...
Tegap délután felszált egy sárkányrepülõ, egy ejtõernyõssel, felment 4000 méterre, és amikor 3000 körül járt elindult a szél... kb 20-22-es volt, szerencsétlen ejtõernyõs beesett a szántásba, a sárkány meg alig bírt leszállni, mikor leszált még félgázon járatta amotort, hogy ne fújja el a szél, míg odaszaladtunk hogylefogjuk a szárnyát... Mit ne mondjak érdekes volt😊

LeonSilver
Kössz fater! <#eljen><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
google cache-ból kiszedtem az iarosok e-mail címét, írtam nekik, ez a válasz jött:

A leállás ideiglenes, nem szerver probléma van, a domainnel vannak gondok, nincs aktív névszervere, idõ kell, mire át tudom regisztráltatni. Ha ismersz még valakit, aki használta, nyugtatsd meg, hogy lesz iaro hamarosan, csak technikai problémák vannak, de nem a géppel (vagyis nincs adatvesztés, megvan minden).

www.pumaszallas.hu