IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi... döbbenet mennyi retardált van, fõleg ilyen BF szinten! :D Nem állítom, hogy nincsenek hibák, de a panaszok döntõ többsége júzer error. Arról nem beszélve, hogy rengeteg a programozási hiba, ami sok esetben "fura" mód AMD-n jön ki.

Amikor az AMD a hibás, akkor általában hamar jön a megoldás. Az elõzõ drivernél nem állt vissza a második mag órajele alapból. Jeleztem a hibát, lekérdezték az adatok, tesztelték, és a következõ driverben javítva lett.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nálam volt egy kipróbálásra. Bitang jó egy kártya az tény. De valami olyan hangos:)) Ezt komolyan mondom.Mai napig nem értem miért nem tudnak egy jó ref hûtést összehozni. Amúgy valóban gyors csak ugyi az a három fránya csíkocska:)No meg az elveim:))És az idegrendszeremet is inkább kímélem:)

Mondjuk én nem játszom mással így más játékokról nem tudok véleményt alkotni ez tény.De sok PH-s srác ezeket írta,meg még volt valami más problemályuk is ,bár annyira nem érdekel a dolog nem fenyeget az a veszély ,hogy megtapasztaljam:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Érdekes. Én sosem találkozok ilyenekkel, na jó TIREXI XD , de egyébként 7970-rõl sem tudnék olyat mondani ami miatt rossz lenne, ismerõsnél próbáltuk egy illetve crossfire verzióban is semmi probléma nem volt, BF3-at is csinin vitte.. amiket írnak neten sosem hiszem el, élõben jobb meggyõzõdni róla <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Ok:) nem vot fair:)
De ez van sajna,olvasgatok más fórumokat is vannak játékok BF3 pl vagy ilyen a Clod amik jobban mennek ,vagy problémamentesebbek NV-n.7970 eseket már 100 ért dobálják aprón,mert BF3 alatt szarok a minimum fps ek ahogy olvastam.
Szóval mint már régebben mondtam játékhoz kell VGA-t venni sajna.
Mondjuk az várható volt a Clod nál,lévén orosz és még szim is plusz a régi Il2 is pont így viselkedett,mármint nyûgösebb volt radeonon.
De remélem kijavítják ezeket a hibákat mielõbb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

:DD

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#mf1> ez aljas volt :XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Persze ,hogy a három betûs a hibás:)))
Ez nem is kérdés:XD<#pias>

Na igen, persze, hogy az AMD a hibás... hiszen õk írták a programot, és mint tudjuk, minden játékban ott vannak a kék csíkok. Annyira tipikus reakció, falnak tudok ettõl menni.

www.smart-bus.hu

Köszönöm, a címsort meg se néztem. <#falbav>

VO101Tom
ja, a http lemaradt, akkor mégegyszer: conf.ini

Azt még nézd meg, hogy a launcher.exe-n jobb klikkel elõhozható tulajdonságok lapon, a komatibilitás fülön hoyg áll ez a két érték: Képi témák letiltása, Asztal-összeállítás letiltása.
Nekem nincsenek bepipálva, de 1C-n volt róla szó, hogy néhány akkori grafikai bugot ezek megoldanak (volt, hogy pl az egér klikkelést nem érzékelte amikor el akartad mentei a controlst, ezekkel kellett játszani, hogy mikor lesz jó). Nemtom ez ma még aktuális-e, illetve ilyesmit okozhat-e, de érdemes ránézni.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm! csak... conf.ini.rar was not found on this server.

VO101Tom
Ide feltettem: conf.ini

www.pumaszallas.hu

Tom, fel tudod tenni valami nyilvános helyre? Engem is érdekelne, már nem emlékszem mennyi mindent turkáltam az enyémben.

Vagy az öreg levegõ-olajos r1.1/bandit, nem kényes, viszont olcsó.

VO101Tom
Legújabb driver? Szoktak elõzetes beta-kat is feltenni, azt ellenõrizd le, hogy az utolsó hivatalos driver a 296.10-es.

Azt még megpróbálhatjuk (nekem is nvidia van), hogy a conf.ini-t átküldöm, ha azzal elindul, akkor utána beállítod neked ami kell.

Ma este szerintem leszek, de biztosra még nem mondom. Ha igen, TS-en úgyis fent vagyok.

www.pumaszallas.hu

fecska
lehet!
nem hiszem hogy hayabusa lenne benne, mert akkor biztos halottam volna már
nem vagyok otthon motorok terén, de majd utánajárok

Leánykori nevén: Hayabusa.
Kívülállóként az ezres alkalmasabbnak tûnik a jóval kisebb tömege és a kb. megegyezõ teljesítménye miatt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mert azok olyan ijedõsek mi:)

mijki
Az jó. Elõbb utóbb majd belejössz, és pusztul a célpont.<#eljen>

Már csak én hiányoztam onnan, és akkor a vörösök még felszállni se mertek volna.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
bocs gsxr 1300-as van menne

fecska
viszont a pilóták is izzadnak, amikor az ejtõernyõs jó kedvében van, és amikor a pilóta nem figyel eltrimmeli a gépet, aztán meg izzad hogy elszakadt a csûrõkábel.. az ejések meg röhögnek.

fecska
óó dehogynem, úgy anyáznak, ha pl egy kicsit negatívba nyomja, hogy pff :)
meg az ejtõernyõs olyan, hogy ha 300 méteren valamit bajnak érez, azonnal ugrik :)
a sárkány az komoly gép egy Suzuki Gsxr 1000-es van benne öttollú sróffal :) Mijki meg Mester tud mesélni róla hogy emel :) 1000 méteren 2 perc alatt van fent.

i robot
Személy szerint nekem nagyon tetszett, ez volt ez elsõ hogy rádióztam és kaptam vadászkíséretet. Nagyon adta az érzést!<#taps><#eljen> Sok kárt nem okoztam mert mellé hullott minden jó, utána meg a sim kezdett szarakodni (nem láttam a szervereket, nem tudtam gépet választani, kifagyott, nem indult...<#violent>) és végül feladtam. Lehet hogy igaz a TS-el való összeférhetetlenség?

Én nem tudtam menni, az Il2 nem mûködik együtt. Ha betöltöm a missiont és megnyomom a fly-t, visszadob a desktopra, hallom ahogy a motor zúg, tudok lõne stb. de csak a desktopot látom, illetve ha megnyomom az Esc-t, a menüt.

Tud valaki erre gyógyírt? Nvidia 220GT kártyám van, legújabb drivert használom.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

mijki
Milyen volt a tegnapi "Englandeinsatz"?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A sisak nem tartozéka manapság a felszerelésnek, vagy csak egy opcionális kiegészítõ, aztán embere válogatja, hogy felveszi-e ?
Bocsi a sok hszért, most valami miatt nem jelentítni meg a videót.. ?!
Na szóval az elõzõ videó:)

http://www.youtube.com/embed/_HJ5Z-TMABg?&autohide=1&showinfo=0&hd=1&autoplay=1
Bírom ahogy ez a csávó kommentálgatja az eseményeket :))

http://www.youtube.com/embed/_HJ5Z-TMABg?&autohide=1&showinfo=0&hd=1&autoplay=1
Ez de szarul néz ki! Azért a tökigfék + oldalszél párosnál talán több kell egy ekkor zakóhoz. Remélem a hátprotektor benne volt...

Hány pálcikás volt a kiképzés?<#csodalk> Vagy csak a meteorról hiányzott?
Szegény ejések többsége nem is sejti, hogy valójában tényleg nagyon veszélyes sport a hobbija, legalább is az a része amíg a gépben tartózkodik. Néha olyan emberek ugratnak, aki mellé dodgembe sem ülne be senki, csak sajnos ez nincs a pilótadzsekire írva, honnan tudná szegény ember.
Több "majdnem"-et láttam a felszállások és emelkedés elsõ szakasza során az ugratással közös üzemnapok alkalmával, mint ahány menõternyõ-zsákot aláhullni.
Sajnos általában jó közönség az ejtõernyõs a pilótabravúrra és nem mond nemet a „befértek még”-re sem. Szerencsére komoly bajt még nem láttam.

Azért izmos sárkány lehet, ha könnyen megmássza 4000-et.

No kettécsaptátok tegnap az ATAG-ot? Hogy ment?

PhantomAss
erre csak annyit tudok mondani hogy idióták...
maguknak keresték a bajt
jó hogy nem lett halálos baleset belõle

GOOBY, pls

VO101Tom
Ennek a gyereknek is szar napja lehetett ezután:

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Közben az RTB-t megtaláltam. Mondjuk ne mtudom milyen megfontolásból került a ground control vagy mifaszom menü alá..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

fecska
Ne is modd...
Tegap délután felszált egy sárkányrepülõ, egy ejtõernyõssel, felment 4000 méterre, és amikor 3000 körül járt elindult a szél... kb 20-22-es volt, szerencsétlen ejtõernyõs beesett a szántásba, a sárkány meg alig bírt leszállni, mikor leszált még félgázon járatta amotort, hogy ne fújja el a szél, míg odaszaladtunk hogylefogjuk a szárnyát... Mit ne mondjak érdekes volt:)

LeonSilver
Kössz fater! <#eljen><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
google cache-ból kiszedtem az iarosok e-mail címét, írtam nekik, ez a válasz jött:

A leállás ideiglenes, nem szerver probléma van, a domainnel vannak gondok, nincs aktív névszervere, idõ kell, mire át tudom regisztráltatni. Ha ismersz még valakit, aki használta, nyugtatsd meg, hogy lesz iaro hamarosan, csak technikai problémák vannak, de nem a géppel (vagyis nincs adatvesztés, megvan minden).

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Skacok. Azzal az idióta lövésszel lehet kommunikálni?? Mert régebben mintha lehetett volna.
Meg nem találok olyant amivel a többieket haza tudnám küldeni, pedig régebben az is volt. Nem?

VO101Tom
Tudsz screenshotot is linkelni, hogy pontosan tudják mi a gond.

Apropo. Nem olvastatok valami arról, mi van az iaro-val? Nem jön be pár napja, és semmilyen, korábban onnan linkelt képet nem jelenít meg :(

www.pumaszallas.hu

mijki
Nekem is fenn van az alap, a HSFX(ez jobban tetszik mint az UP) és persze az UP3. :)

Her Laca
Én meg itt ülök Nyíregyházán a bérelt kecóba,esik az esõ,fúj a szél,és unatkozom. De utálom én ezt.

Her Laca
:) Lobbyn is tudod mindhármat használni mikor mi kell,csak akkor az elérési utat kell változtatni.

Felraktam 3x az IL2-õt, az "oroszos" megoldással. Most aztán teljes a kánaán a választásokat illetõen.
Her Laca
Melyik játékra gondolsz? Il2 vagy Clod?
Különben mindegy mert egyikhez sincs tudtommal.
Szótár és türelem ,általában ez megoldás és vagy kérdezel itt. Segítséget fogsz kapni .

Sziasztok!

Lehet a játékhoz letölteni valami használható Magyarítást? A kezdeti beállításoknál meg a betanulásnál jól jönne...

Segítségeteket elõre is köszönöm.

+1
LeonSilver
Ez jó!

Srácok, ha van egy kis szolidaritás bennetek, akkor regeltek és lájkoltok. ;)

Az a fókás háttérkép jó választás.:) Így fejbõl a gépek a IV.(Sturm)JG3 gépei, A-8 r valahányas Sturmbock-ok. A kék 13-as a 128 gyõzelmes Walther Dahl gépe.:)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

http://www.youtube.com/v/plZr-nQTDLE&version=3

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb