IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az AMD a hibás, akkor általában hamar jön a megoldás. Az elõzõ drivernél nem állt vissza a második mag órajele alapból. Jeleztem a hibát, lekérdezték az adatok, tesztelték, és a következõ driverben javítva lett.
www.smart-bus.hu
Mondjuk én nem játszom mással így más játékokról nem tudok véleményt alkotni ez tény.De sok PH-s srác ezeket írta,meg még volt valami más problemályuk is ,bár annyira nem érdekel a dolog nem fenyeget az a veszély ,hogy megtapasztaljam:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De ez van sajna,olvasgatok más fórumokat is vannak játékok BF3 pl vagy ilyen a Clod amik jobban mennek ,vagy problémamentesebbek NV-n.7970 eseket már 100 ért dobálják aprón,mert BF3 alatt szarok a minimum fps ek ahogy olvastam.
Szóval mint már régebben mondtam játékhoz kell VGA-t venni sajna.
Mondjuk az várható volt a Clod nál,lévén orosz és még szim is plusz a régi Il2 is pont így viselkedett,mármint nyûgösebb volt radeonon.
De remélem kijavítják ezeket a hibákat mielõbb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez nem is kérdés:XD<#pias>#pias>
www.smart-bus.hu
Azt még nézd meg, hogy a launcher.exe-n jobb klikkel elõhozható tulajdonságok lapon, a komatibilitás fülön hoyg áll ez a két érték: Képi témák letiltása, Asztal-összeállítás letiltása.
Nekem nincsenek bepipálva, de 1C-n volt róla szó, hogy néhány akkori grafikai bugot ezek megoldanak (volt, hogy pl az egér klikkelést nem érzékelte amikor el akartad mentei a controlst, ezekkel kellett játszani, hogy mikor lesz jó). Nemtom ez ma még aktuális-e, illetve ilyesmit okozhat-e, de érdemes ránézni.
www.pumaszallas.hu
Azt még megpróbálhatjuk (nekem is nvidia van), hogy a conf.ini-t átküldöm, ha azzal elindul, akkor utána beállítod neked ami kell.
Ma este szerintem leszek, de biztosra még nem mondom. Ha igen, TS-en úgyis fent vagyok.
www.pumaszallas.hu
nem hiszem hogy hayabusa lenne benne, mert akkor biztos halottam volna már
nem vagyok otthon motorok terén, de majd utánajárok
Kívülállóként az ezres alkalmasabbnak tûnik a jóval kisebb tömege és a kb. megegyezõ teljesítménye miatt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Már csak én hiányoztam onnan, és akkor a vörösök még felszállni se mertek volna.<#zavart1>#zavart1>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
meg az ejtõernyõs olyan, hogy ha 300 méteren valamit bajnak érez, azonnal ugrik :)
a sárkány az komoly gép egy Suzuki Gsxr 1000-es van benne öttollú sróffal :) Mijki meg Mester tud mesélni róla hogy emel :) 1000 méteren 2 perc alatt van fent.
Tud valaki erre gyógyírt? Nvidia 220GT kártyám van, legújabb drivert használom.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.youtube.com/embed/_HJ5Z-TMABg?&autohide=1&showinfo=0&hd=1&autoplay=1
Szegény ejések többsége nem is sejti, hogy valójában tényleg nagyon veszélyes sport a hobbija, legalább is az a része amíg a gépben tartózkodik. Néha olyan emberek ugratnak, aki mellé dodgembe sem ülne be senki, csak sajnos ez nincs a pilótadzsekire írva, honnan tudná szegény ember.
Több "majdnem"-et láttam a felszállások és emelkedés elsõ szakasza során az ugratással közös üzemnapok alkalmával, mint ahány menõternyõ-zsákot aláhullni.
Sajnos általában jó közönség az ejtõernyõs a pilótabravúrra és nem mond nemet a „befértek még”-re sem. Szerencsére komoly bajt még nem láttam.
Azért izmos sárkány lehet, ha könnyen megmássza 4000-et.
maguknak keresték a bajt
jó hogy nem lett halálos baleset belõle
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegap délután felszált egy sárkányrepülõ, egy ejtõernyõssel, felment 4000 méterre, és amikor 3000 körül járt elindult a szél... kb 20-22-es volt, szerencsétlen ejtõernyõs beesett a szántásba, a sárkány meg alig bírt leszállni, mikor leszált még félgázon járatta amotort, hogy ne fújja el a szél, míg odaszaladtunk hogylefogjuk a szárnyát... Mit ne mondjak érdekes volt:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A leállás ideiglenes, nem szerver probléma van, a domainnel vannak gondok, nincs aktív névszervere, idõ kell, mire át tudom regisztráltatni. Ha ismersz még valakit, aki használta, nyugtatsd meg, hogy lesz iaro hamarosan, csak technikai problémák vannak, de nem a géppel (vagyis nincs adatvesztés, megvan minden).
www.pumaszallas.hu
Meg nem találok olyant amivel a többieket haza tudnám küldeni, pedig régebben az is volt. Nem?
Apropo. Nem olvastatok valami arról, mi van az iaro-val? Nem jön be pár napja, és semmilyen, korábban onnan linkelt képet nem jelenít meg :(
www.pumaszallas.hu
Különben mindegy mert egyikhez sincs tudtommal.
Szótár és türelem ,általában ez megoldás és vagy kérdezel itt. Segítséget fogsz kapni .
Lehet a játékhoz letölteni valami használható Magyarítást? A kezdeti beállításoknál meg a betanulásnál jól jönne...
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Srácok, ha van egy kis szolidaritás bennetek, akkor regeltek és lájkoltok. ;)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb