IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sry, mennék, de nincs Clod, csak 1946.

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Dehogynem. Alkalmanként 1-2 nekem is volt.

www.pumaszallas.hu

Beszéltük már, hogy elég magas itt az ingerküszöb, meg idõm sem volt kinyitni a bicskát, olyan gyorsan jött a javítás. <#wink>
VO101Tom
Itt nyomj neki egy lájkot:

http://www.il2bugtracker.com/issues/14

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Csak multinál fagyott,pontosabban Launcher exe leáll üzenet az ember arcába .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem a múltkor sem fagyott. BÁR!!!!! Nem is voltam Ts en akkor ,lehet valóban az az egyik ok,mint olvastam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Tom, nekem eddig sem fagylaltozott. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Már két tank benyát kirepültem 109-esbõl, és nem fagyott egyszer sem (patch hotfix-el).

www.pumaszallas.hu

Na ja. Viszont , a felhõk nem esznek talán annyit, mint eddig. Mondjuk nem sok mindenen változtat amikor 40 fps mellet folyamatosan remeg a kép alacsonyan.

LeonSilver
A híres, új grafikus motor. Ja, persze.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#nevetes1>
Ja egy kérdés, ha hirtelen sok rádiózás van, azonnal megáll egy kicsit mintha töltene. Ez azoknál is van akiknek 8 giga ram van??? Nekem 4.

Her Laca
Remélem mire jövõ héten pénteken mire hazaérek ,kijavítanak mindent és megkímélnek egy alapos anyázástól ,titeket meg a hõbörgésem olvasgatásától😊

Egy kis tesz eredmény. Az fps még tovább emelkedett kicsit, a fülkében nem nagyon van már homályosodás, és a táj sem olyan fostos-párás, de......elképesztõ a microlag alacsonyan és ez minden pozitívumot ki is iktat.<#fejvakaras> Ennyi...

LeonSilver
Tudom Laca, nem is neked címeztem 😉

Her Laca
Mesterem😊 Ha valaki tökéletesen egyetért minden szavaddal az én vagyok tudod jól.Nonszensz ,hogy egy normális hardveren szarakszik ,mikor semmi nem predesztinálja arra,hogy ekkora gépigénye legyen. De ezt már elmondtam asszem töbször.

LeonSilver
Hát nem Laca?? Én nem tudok házat építeni, autót szerelni vagy gyógyítani. nem is próbálkozom ezekkel. Ha nekik meg nem megy a szoftverkészítés, akkor minek erõltetik??

Her Laca
Ajaj😊) Látom magukra haragítottak😊 Na nem irigylem õket😊))))))))

i robot
UUU nagyon szépen köszönöm!!! Találtam néhány képet Magyar gépekrõl, és azoknak a szárny alsó részén a végeken sárgára van festve, és a törzs hátsó részén van egy sárga csík. Igaz az a P-6 os verzió, de állat lenne ha még ez is beleférne.<#taps>

LeonSilver
Persze, hogy nem. Lófasz ez az egész. Nem mondom, hogy Paks duruzsol itthon a klozetben, de azért nem is egy 286-os, turbo 10Mhz-es a gépem baszki. Hogy rohadjanak már meg..

acidrain
Már azt hittem, nálam van a baj. Ezek szerint mégsem. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver

VO101Tom
Hol vagy?

www.pumaszallas.hu

Nyomtam rá egy upot, hátha...

Her Laca
Pontosabban fogalmazva csinálsz róla egy vagy több másolatot,csak mer félreérthetõen fogalmaztam.

Her Laca
No😊
Feltelepítesz egyet ,majd utána fogod a könyvtárat és nemes egyszerûséggel amúgy parasztosan átmásolod egy másik helyre😊
Aztán mindkettõvel azt csinálsz amit akarsz csak a saját exe vel kell indítani. Én annó mindig csináltam vagy 4-5 másolatot biztos ami ziher😊

Hogy raktok fel egyszerre két 1946-ot ? Az insatller vagy leszedi elõbb az elsõt, vagy nem rakja fel a másodikat.

A LastPass és az XMarks már ketyeg a gépen.
Her Laca
Jó az a három csíkocska😊 Legalább mindig tudod hol a látóhatár vége😊
Vedd ficsõr nek😊
Na de komolyan ,egyszer már eltûnt asszem.Solt jól mondotta.

<#taps><#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Hali!

Nos akkor jöttök?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

hát nekem nem indul, nem csinál semmit, ötlet valaki?
LeonSilver
poszt tolás

**--**

Igen Laca, ez lekeserítõ. Az egész hóbelevanc lófasz és esti fény kb..

Her Laca
Testvérei.
Sajna melózom a hétvégén ,majd csak jövõ hétvégére érek haza.
Látom van javítás. Teszteljétek!

leon.Solt.
Ez elkeserítõ.
De csak kijavítják ,hiszen a játékosok legalább fele radeonon nyomatja.
Nv nél nem találkoztam ilyen anomáliákkal,egyik kártyánál sem ,igaz az csak az béta volt ,nem a béta 2.0😊

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az jó lenne... a múltkor ez a kék csík dolog nagyon a szõnyeg alá került, ha most nem verjük az asztalt, akkor szarni fognak rá. A vicc az, hogy egyszer már jó volt...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A fordítás nem gáz. A fiam megcsinálná.

Csinálj egy jól látható képet a három csíkról, oszt ezzel együtt posztolni kell... ha mást nem, kugli fordítóval! 😄

www.smart-bus.hu

Egy kicsit belelapoztam a fórumba, de sajnos a mi problémánkról semmit nem találtam, lehet ezt is reportolni kéne.
A vindóz hibaüzenetét meg csak felvillanni látom, elolvasni nem tudom.

LeonSilver

LeonSilver
Háát bajtársam, én bizony nem látom a fényt az alagút végén, vagy ha igen az bizony a mozdony.
Ha lemegyek a talaj közelébe, akkor az fps hiába "magas", a régi kis meg-meg akadások vagy mi a fasz (mintha ugrana egyet a cucc) ugyan úgy megvannak, mint ahogyan meg voltak ezelõtt.

Ha beszélnék englisül posztolnám én! 😄 Tom, vagy Sanyo mesterre köllene hárítani a dolgot! 😊)

www.smart-bus.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ha faszán leírod, hogy mi ez az izé, én poszt tolom 😉

LeonSilver
Sajnos a három csíkocska most is meg van, hogy rohadjanak széjjel. A Mesza kabinja viszont (majdnem) régi fényében pompázik!

mijki
Ugyanez.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A lentebb is vázolt fekete négyzetek problémát nálam sajnos ez sem orvosolja. A játék fut, repülés megy, hang van, kép se 3d-nél se térképnél továbbra sincs.

Ha nem jelezte még senki nekik, légyszi hozzátok már szóba, mert megint el fogják sumákolni... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Jaa. Hát az meg volt most is. Ezzel az új core-val még nem tudom, de az alap peccsel simán hozta.

VO101Tom
Ja.

www.pumaszallas.hu

Ja! Próbáltam, de akkor gondolom regisztrálni kell.