IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem tudom ,hogy az e ami neked van ez két darab ingyenes vendég belépõ.
Az egyiket neked adom ha kell,nézz utána mit is takar.
Ezt írja.
Keresd fel a www.DIABLO3com/guest Webhelyet
Hozz létre egy battle.net fiókot,vagy jelentkezz be ha van már
A megadott mezõbe írd be a vendégbelépõd számát
Töltsd le az ingyenes ügyfélprogramot,vagy kérd kölcsön a barátod DVD jét a játék telepítéséhez
A vendégbelépõvel ingyenesen játszhatsz a játékkal az I. fejezetben megjelenõ csontvázkirályig.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
A beta-hoz volt hivatalos kulcsom, ha ez ugyanaz, akkor köszi, nem kell. Ha más, akkor jöhet 😊

clod betapeccs: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=31759
clod peccsápgréd: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=32035

www.pumaszallas.hu

szerintem a launcher letolti, ha van javitas automatikusan, a betanal is, hacsak nincs leallitva ideiglenesen most a beta szerver.

Her Laca
Ja kérnék egy linket ,honnan lehet a béta javítását letölteni😊 Lusta vagyok keresgélni ez az igazság😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem van ilyen kulcsom,ha kell szívesen megadom😊

LeonSilver
Mivel nincs offline gém (mint ahogyan volt a d2-ben) így nincs virágbóti. Gondolom lesz majd talán privát szerver, de az nem most.
Annyit lehet(ne) tenni, hogy akinek van dobozos, azok kaptak 2 db ilyen "ismerkedõ" kulcsot.
Ezzel lv13-ig vagy a szkeleton manyus leveréséig lehet játszani. Anyi, hogy nem tudsz továbbmenni és nem fejlõdsz. De tudtommal a karakterek, pénz, kutyafasza megmaradnak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ebbõl virágbolti nincs, amíg megjönne a dobozos? 576 vagy cd galaxisban azt írták, hogy júniusban várható. Nincs paypalom, a letöltõs nekem így nem játszik...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Csak a blizárdnál, és drágább mint a dobozos, sajna. De nem érdekel 😊

http://us.battle.net/d3/en/purchase

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Hol lehet a letöltõset venni?

www.pumaszallas.hu

Köszönöm. Na megyek,veszek valamit.

Igen, valami ilyesmi. Ingyenesen nem nagyon van Bluetooth szoftver, legalábbis amikor kerestem win 7 x64 alá, nem igazán jártam eredménnyel. A Bluesoleil-t emlékeim szerint dícsérik, de az is fizetõs. Edigital honlapján a Hama típusú kütyüt nem dícsérik, úgyhogy itt is él, hogy olcsó húsnak híg a leve. 😞 Keress rá a bluetooth adapter kifejezésre, én a hosszabb, nagyobb (pendrive méretû) kütyüt javaslom, de ez az én véleményem. Ha vannak a termékleírásnál vélemények, mindenképp olvasd el õket. Belkin is volt, de egyrészt nem volt szimpatikus, másrészt nem volt kihasználva, úgyhogy attól megváltam. Írtam lejjebb, hogy Toshiba van most, de összekevertem, bocsánat. A kütyü Sepia típusú és a mellékelt szoftvere Toshiba, ami xp alatt tökéletesen ment, win 7 x64 alatt már hisztizik, nehezen tehetõ fel (elvileg van már ehhez kompatibilis szoftverváltozat is, nem cseréltem), de mûködik.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

<#wilting>

<#vigyor>

Ahogy nézem ezek pár ezer forintos cuccok..adnának hozzá cd?
Vagy úgy érted nézzem meg a neten van e támogatottsága?
Nagy mûszaki ember vagyok mint láthatod.

PhantomAss
ezt Lacának, remélem érted a lényeget 😄

GOOBY, pls

Ez állati 😊

Mindig is akartam siklóernyõzni, de sose jött eddig össze, csak a lelkesedésem nõ 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szerintem igen. Nálam pl Toshiba az eszköz. Lényege a bluetooth kapcsolat (szoftver), tehát olyan kütyüt szerezz be, amihez szoftvert is adnak az op.rendszerednek megfelelõen.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Srácok átalakítom a fre trackemet wii mote verzióra. Na most ahogy nézem, ahhoz kell valami bluetooth eszköz amit a gépbe dugok. Bármilyen Trust bluetooth jó ehhez?? Halkan jegyzem meg eddig mindkettõt csak képen láttam.<#vigyor>

LeonSilver
😄 Ne bántsd! Ha valaki megérdemli, hogy ne legyenek vele udvariasak, az meg is érdemli. Ne a koromat "tisztelje"!
Amúgy én még csak a próba vagy mi a szar verzióval játszom, majd hétfõn tudom megvenni de "csak" a letöltõset, hála kedvenc bankomnak.
Új kártyát kaptam vagy 2-3 hete, aktiváltam de valami szar miatt nem tudtam használni. Tegnap már fenemód ordítottam a telefonba, hétfõn lesz jó.. nc
Nem hiába nincs is saját számlám. Utálom a bankokat.

Her Laca
Mellesleg tegnap csak belenéztem,fáradt voltam kipróbálni,no meg a fiam rácsaott mint gyöngytyúk a takonyra,de komolyan mondom már az intrókért érdemes volt megvenni.Lenyûgözõ.
Ja leon. Láttam,hogy felvettél barátnal vagy minek,ha nem vagyok otthon a fiam játszik vele,mondtam neki legyen udvarias ha megszólítják,mert ha nem, megnyúzom,hiába egy ork.

Her Laca
5 évente egy ezressel.
A bliz nem híres az ócsósításról,jelzem minek is tenné.

LeonSilver
:gonoszkodás on:

Kíváncsi leszek a dio-t mikor fogják és mennyivel leárazni !

<#vigyor1> <#vigyor1> <#vigyor1>

:gonoszkodás off:

VO101Tom
576kb-ban 3000 Ft hónapok óta...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
cod leárazás van a steamen
20€

GOOBY, pls

A vérrel telefröcskölt hadszintér helyett egy kis "égi játszótér", a legszebbik fajtából. "Álom elé", ahogy a Ghymes mondá...

Her Laca
Már 64😊 Megfontolt.

Her Laca
Herr#2560

Her Laca
Neked is lassan települt. Már vagy 20 perce 59 % on van.

LeonSilver
Kell a battletag vagy mi a rák. Baszkupapa#2941

LeonSilver
Errõl van szó. Pedig igazán nem tartozik az olcsó játék kategóriába. Kiadták, és készen adták ki. Persze lesznek peccsek, ez nem vitás. De már MOST játszható.

Her Laca
Jelzem így kell játékot készíteni. Nem egy évet várni a javítás ,javítására meg mitököm. Persze ,hogy kiadja érte az ember a lét ,ha tudja ,hogy jót kap.

Her Laca
Ja nekem is magyarázkodni kellett ,hogy csak ma tudtam átvenni,de korrektek voltak és félre tették.
Herr néven volnék , mi máson😊)

LeonSilver
Aki játszik az mondjuk ide nyomhatná a nevét vagy valami, esetleg pm-ben, hogy metaláljuk egymást. Hm?

Én Baszkupapa valék.

LeonSilver
A mi szûk családunkban 5 példány fogyott.
Néztem a cdgalakksszzisban megint csak elõrendelni lehet, egy másik boltban meg egyenesen várólista van.
Blizárdék annyit keresnek, hogy nem gyõzik favillával forgatni a zsetont, nehogy megpenészedjen.. Mondjuk TÕLÜK nem is sajnálom.

LeonSilver
nm

No mentem egy kört ATAG-on. E1, féltank, kern hart, napfelkelte. Elvileg 27 játékos volt online, de a stat oldalt még nem konfigoltam gombra és a defaultot meg valószínû elkonfigoltam mert sehogy nem jött elõ. Negyed óra után már kezdtem azt hinni hogy valami nem kerek, csak fantomcéllal találkoztam.
Aztán jött az elsõ spit, szintben. Helyére kerültek az erõviszonyok, mármint a gépeké, tankönyvi módon mûködött minden. Hogy a grafikai javulásnak köszönhetõ-e, hogy lõni is könnyebb, azt nem tudom, de három nagyon rövid sorozatból mindhárom ült, aztán bedugózott a veres. Aztán találtam még egyet, vagy ugyan azt, kergetõztünk még egy kicsit, épp emelkedtem a napban amikor leállt a launcher exe...
Javult a játék, az irányítás és a repmodell is (bár itt vannak új furcsa dolgok) és már csak annyira akad amikor akad, hogy már játszható.
Azért a nappali szerverek sok felhõvel még hátravannak és persze a végleges peccs is ki tudja milyen lesz, de lassan már nagyon öreg, alapvason is lehet kergetõzni online. :-)

Köszi Leon!
teszt

Her Laca
Kezemben a DIABLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ😊
Telepítek!😊

LeonSilver
Innen másold ki és ne a címsorból. Videó beszúrása és jónapot. Nem kell semmit basztatni.

LeonSilver
Pedig jó, milyen érdekes ^^

nice óra: http://www.meccanicheveloci.it/en/air/destroyer

miért nem tudok youtube videót beszúrni? a videó beszúrása gombot használom, a http:// elõtaggal.
Svenhassel
Köszönöm!<#vigyor2>

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Svenhassel
Valaki leírná vagy linkelné, hogy honnan lehet leszedni a beta patchet? Mert lehet én is felnéznék este, és gondolom az ATAG a patchel fut.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

mijki
Én is majd este csatlakoznék a kötelékhez a Csatorna felett. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Like!
Zpogi
Savaséknál leltem a fórumon 😊

Ja arra emlékszem. Küldöm, küldöm, most megy a feltöltés. Én kétszer próbálkoztam mióta látok valamit, az kettõbõl-kettõ fagyás. Elõtte meg olyan régen, hogy újra kell konfigolnom a kiosztást, mert nem emlékszem.
A repmodel viszont elõnyére változott, pár hülyeség már nincs meg szerencsére.