IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Lekopogom, amióta a hotfixet feltettem, azóta nekem nem volt, igaz, nem is repülök minden nap...
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én eddig olvastam: "mert szerintem az alaplapi bõven megfelel, csak jól kell beállítani". Itt hagytam abba.
Máshol én is olvastam, hogy valami szart ki kel cserélni rajta. Én inkább vettem egy izét készen 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az alkatrész volt vagy 800 forint.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha kérdezhetem, miben nyilvánul meg a jósága a hangkarinak?Mert ugy gondolom,hogy 2-ön áll a vásár , ha van jó hangfalad, de rossz a hangkártya minösége akkor rosszul szól, ha forditva akkor meg ugysem érzed a javulást a hangszóró miatt.
Csak az miatt kérdezem, mert nekem jelenleg alaplapiról szól minden és egy 7.1-es erõsitön keresztül megy ki a hang 5.1es hangfalakhoz, de valamiért optikain csak sztereot küld ki a realtek igy az erösitövel tudom csak DPL2-be átjátszani.De akkor nem értem miért 8 csatornás a hangkártya? 😞
on
Én már edzem az ujjacskámat a vég nélküli klikkelgetésre.😊
Van olyasmi karakter mint annó a nekromanta?
Hát skacok. Volt énnékem (illetve még meg is van) egy õskövületnek számító, Audigy (1) kártyám. Már volt javítva, de jól mûködött. Aztán vettem egy Asus Xonar DX kártyát, merthogy az milyen fasza. Szerintem nem az, el is adtam. Most beújítottam egy X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro karit. Az Audigy is szépen szól, de hát ez valami kiba*zott jó 😊 Besza valamint behu.
ony
Ha belegondolsz mással nem is lehetne oltani. A vizet és a port eleve kizárhatjuk az elektromos ketyerék miatt. A CO2 pedig az emberre veszélyes "nagy" mennyiségben.
Ráadásul holnap veszem át a Diablót de egy kis reppenésre még jó leszek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=31056
www.pumaszallas.hu
Kicsit felpörgetném a videókártyámat, aki ért ehhez esetleg eltudná mondani, hogy õ meddig húzná a kártyát?
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valamikor akkor csapatban kipróbáljuk majd a DayZ-t?
ON:
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hétvégén meg lesz együtt repülés nagy kötelékben? 😄
Sok az új ember náluk, hogy mi volt fél éve, egy éve a régi video driverrel, azzal szerintem nem sokan vannak ott képben.
www.pumaszallas.hu
Szerintem már õk is meglepõdnek ha végül mûködik valami. Aztán jön a reverse engineering, hogy mitõl mûködik! Szinte hallom a felkiáltást "Engeddee, nebáncsad nenyújjhozzá, mosjóó!" <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2> (befejeztem)
Tehát ez nem is grafikai bug, csak a betöltésnél a képernyõ felbontás körüli harakirije a játéknak most tovább tart, mint amíg a vindóz úgy értékeli, hogy lefagyott és lecsapja a videodriver biztosítékát. Az alap talán 2sec helyett így 18sec-ig vár mielõtt újraindítaná a drivert és ebbe már belefér a clod.
Délután vagy estefelé majd tesztelek egyet ATAG-on, hogy mennyi a javulás.
Elõször a regeditbe kell turkálni kicsit: Start menübõl elindítod a futtatás parancsot, oda beírod, hogy regedit, majd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers mappát kiválasztva a jobb ablakban jobb klikk, majd "Új duplaszó (32 bites) (angol win-nel DWord). Ennek a neve legyen TdrDelay az értéke pedig 12
Második lépés - ha ezt még eddig nem tetted volna meg - a SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI mappában átnevezed bármire (vagy kitörlöd) a Logo.wmv file-t.
Egy srác már írta, hogy neki is mûködik...
www.pumaszallas.hu
Amúgy, annyira nem parázós, de hangulata az megvan. 😊
http://us.armafiles.info/
www.pumaszallas.hu
Gyári vagy valami másféle hûtõ volt rajta? Ha gyári mennyire volt hangos?
Már csak a peccs-javítás<#idiota>#idiota> hiányzik.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Már most libabõrös lettem , ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
D9
Arma II-höz készül egy zombis MOD http://dayzmod.com/
Egy szál pisztollyal kezdesz, és amolyan Stalker szerûen tudod felfedezni a térképet, persze mindenhol zombik. Ami igazán mókás, hogy ezt multiban lehet, nem tudni, ki fog segíteni, ki fog lelõni a kis cuccodért (folyamatosan kell kaját is szerezni). Állítólag -bár még alpha- nagyon megugrott a Steamen eladott AO-k száma, ez a mod miatt 😊
Jónak tûnik 😊
www.pumaszallas.hu