IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Úgy hogy beregelsz. Ott van ,hogy register.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szevasztok!
Hogyan tudok regelni az 1C forumra?

A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Hát ez van😮(
Zpogi
Ez is jó,de szerintem ezt online nem lehet használni.

Her Laca
Látom megkaptad😊
Ha valakinek kell még vendégkód Diablóhoz egy még van😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszi ez szenzációs!

Ezt a beállítást használom:"Attached Files injFX_Settings Les.zip"

Ez is jó😄ark Tree mod v1 by AliFish.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=24390
Máskor meg ha többen vannak akkor is átb@sznak. Például a három román nyelvû papírból csak kettõt kapsz meg, a helyszíni bírságról, a pénzrõl az átvételit nem. Aztán fizetsz még egyszer a határon, vagy otthon.
Persze amikor átmegy üzletemberbe, az sem jelenti azt, hogy késõbb nem kapsz ugyanilyen módon valamit!

Azért ha egyedül van a rendõr, egész jó alkukat lehet kötni... <#nevetes1>
Mondjuk ha elõzni kell, nem hegyekben, sima úton, egy román-bolgár-török rendszámú kamion sokkal hamarabb jelez, és jobban segít, mint egy itthoni. Még az itthoni utakon is. És ami sokkal jobban tetszett odaát, hogy a motort is emberszámba veszik.

Si vis pacem, para bellum.

Zpogi
Egy kis színkorrekció CloD-hoz. Egész pofás és elvileg nem kavar be a steam-nek.

LINK

Megnézem a Kampverband-ot, és akkor este igyekszem oda belépni.
A bugtracker-ben nem találok ilyen célzós problémát. A gunsight illumination-on kivûl kötõdik még valami a célzóhoz?

VO101Tom
Angolok mostanában nagyon frusztráltak, mert nincs 100 oktános üza a Spitbe, és a 87 oktános teljesítmény sem hozza a kellõ sebességeket - szerintük.

Este lehet felnézek majd én is. Múltkor a Kampverband szerverre mentünk be, ott térkép ikonok be vannak kapcsolva (valahogy olyan, hogy jelzi a saját helyzetet, a saját földi célokat, meg a felderített ellenségeseket is). Érdekesebb küldik vannak ott, mint ATAG-on, de sok az AI (mondjuk mozgalmas is).

www.pumaszallas.hu

Egy kis ON:
Eddig csak egy patch + minifix-es repülésemnél láttam a célkeresztet a 109-esben. Világítás 100%, és hajnali sötétben egy kicsit látszik, nappal nem. A manuális törpecélzóval meg nincs kedvem szenvedi.
Van már külön kapcsoló (controlsban nem találtam), vagy ez is egy bug?

Most repültem ATAG-on, Ma mindenki veres volt (7 spitII vs 2 E4), tegnap mindenki kék, lassan értelmetlen felmenni. Felmásztam 6k-ra, magasról kísértem egy BR20 köteléket, aztán jött két spit, majd 3, 4... Meglõni nem sikerült senkit, és gyorsan kisakkoztak, mögém került az egyik, így menekülõre fogtam. Nem sikerült lerázni, nullán is lõtávolban volt<#rolleyes> - akkor fordulókkal elkoptattam a köztünk lévõ távolságot, közben ráengedtem a fékszárnyat és egy jó ritmusú húzott balos fordulóval lepördítettem a majmot, az meg beleállt. <#eplus2>
Azt hittem lazán lelõ, vagy észreveszi a két asztallapot a kilépõélen, de nem.
Volt ám sírás! Hogy miért futok el, hogy kislány vagyok, magasan több esélyem lenne, és hogy úgy is lelõtt volna.
Mondtam neki, hogy lúzer, 4vs1, és egy lövés nélkül kinyírtalak, tehát ki nyert?<#mf1> Próbált még hebegni-habogni, de inkább udvariasan elköszöntünk. 4 vagy 5 spit pilóta RAAF_ elõtaggal repült, ez majom a RAAF_Reccon volt asszem. (Több kultúrát feltételeztem volna, egy -gondolom- század tagtól.)

Én jó ideig azért nem vállaltam fuvart Erdélybe, mert nemes egyszerûséggel nem voltam hajlandó kockáztatni az életem! 😄 Ami 8-10 évvel ezelõtt ment a Nagyvárad - Kolozsvár szakaszon, az felért egy túlélési gyakorlattal...

Abban az idõben kezdték lecserélni a helyi hülyék ceausescu bosszúját szakadt nyugati csodákra. Kiváló elegyet képeztek a szakadt dáciák, a kivilágítatlan 3x5 méteres szénás szekerek, meg a folyamatosan padlógázon közlekedõ nyugati csodák! 😄 Ehhez jött még egy szerpentines, árkokkal, gödrökkel teletûzdelt út, és ez nekem elég is volt ahhoz, hogy eleinte csak nappal menjek arra, majd végül még nappal se! 😄 Ennél szarabb körülmények, ennél több degenerált állat kizárólag Ukrajnában volt! 😄

Mára már nagyjából normalizálódott a helyzet, de még mindig kb a mi régi 1-s halálszakaszunknak felel meg... A déli részre most sem megyek! 😄

www.smart-bus.hu

Ja ez tény, de az az õ pénztárcájukra megy. :-)
A kamionok meg párban, vagy csoportosan dolgozhatnak így össze, legalább is nagyon remélem, különben átlagban kb 10 autónyi emberélettel való orosz rulettezés minden kanyar.
Önvédelembõl átszoktam délirõl az északi európai útra. Kisebb a forgalom, jóval kevesebb a kamion és a Kolozsvárt elkerülõ autópályával idõben sem hosszabb.

Ehhez képest kb minden második autón ég a ködlámpa plusz zárófény nappal is! 😄

CB: Aki egy vadidegenben megbízna elõzés szempontjából egy beláthatatlan részen, az a véleményem szerint megérdemli. Arra jó, hogy hol van baleset, dugó, rendõr, nkh, de egy vakon elõzést én biztos nem bíznék erre...

www.smart-bus.hu

Köszönöm szépen! Akkor ezért megy mindenki hetven körül, illetve lehet nyugodtan tartani a konvojjal, tudják ha van rendõr.

szekelyland
Sorompónál, ha van Stop, akkor elvileg meg kell állni, körülnézni és elindulni. Nincs sebességkorlát az átmenéshez, de ajánlott 30-nál lassabban menni mert nálunk elég rosszak az átkelõk....
Romániában a következõk a sebesééghatárok/büntik:
helységben 50/országút 90/ gyorsforgalmi 110/autópálya 130
Helységben 59-60-at elnézik, 61-71 ig 70 lej (kb 5000 Ft), 72-81 140 lej (10,000 ft), 81-91 15.000 Ft, 91-101 20.000 Ft, ha 50-el túlléped a sebességhatárt, hajtásit elveszik. Ha záróvonalat túlléped v rámész, kb 15.000 a bünti, nappal ködlámpa 15.000, elõzés záróvonalon 20.000 + hajtási, elsõbbségmegnemadás 15.000, egy kombinált a terelõúton Mancikával 5000 gumival, anélkül 10.000......

CB - Itt minden kamionosnak, fuvarosnak, futárnak van, meg aki sokat megy kocsival.A 22-es FM csatornát használják, ritkábban a magyar nyelvûek (maros, kovászna, hargita megyeiek - MS, HR, CV -vel kezdõdõ rendszámú jármûvek) a 21-es csatornán vannak, de általában õk is a 22-esen vannak. A CB nek szinte kizárólag az a szerepe hogy kiszûrjék merre vannak a rendõrök, útlezárások, balesetek. És pesze ebben is segítenek, ha elõzni akarsz és nem látsz, megkérheted, h adjon egy jelt ha mehetsz, habár a kamionosok nemigazán szeretnek együttmûködni a szgk vezetõkkel, ez utóbbiak gyakori szemtelensége miatt.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock

Willenbrock
Szép felvétel

Willenbrock
A P-40E-nek már volt automata propellerszög és mixture vezérlése?

Messza kedvelõinek.

Fóka kedvelõinek.

Japán gépek kedvelõinek.
VO101Tom
Nos igen, én is azt a linket ismertem...

www.pumaszallas.hu

Na, kozben megtalatam a mission4today-en. Nem hiaba mondjak "a google a a baratod" 😊.

whiteskull
F-16-os

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Ha esetleg valaki belebotlana, Bece Csaba : Elfelejtett hõsök c. könyvébe, kérem jelezze. Köszi

Az "Ég urai" sorozatban mi volt az utolsó gép a hétvégén ?
Ez a Horrido-Des Jagers Schiessfibel ami a Pumaszallason megvan nemetul es magyarul, ez nincs valakinek angolul. Van egy angol baratom aki megrogzott Messer pilota a clodban, ot szeretnem meglepni vele.

A magyar rendõr zaklat (akár sexuálisan is lásd Zsanett ügy), a román rendõr pedig lejmol XD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Azért hasonlít a CloD-ra! Ha kihúzatásnál elkezd röcögni, abba is új hardver kell. <#idiota> (mint a mellékelt ábra mutatja)

Ha már szóba kerültek a büntetések...
Elég sokat járok Erdélybe, beszéltünk már rendõrrel is, de nem világos a díjszabás. A jard eseteleges trükközéseit nagyjából számba vettük, az x napon belüli feláras akcióról is tudunk, de hogy mi mennyi lejt ér, az nincs meg.
Tól-ig sávok érdekelnének, meg hogy mi az amitõl ugrik a jogsi, vagy pl hivatalosan mennyi vasúti átjáróban a max sebesség (Az átmászási az 1-30 között, azt tudom, de a táblánál megfoghatnak).
Csak azért, hogy tudjam mi a az szint, ahol még megéri gyorshajtani és fizetni, cserébe a török kamionos hordák emberélet elleni törekvéseit jelentésen csökkenthetem.
A másik kérdésemmel csak magamat szeretném megnyugtatni (a korábbi videód alapján neked is van cb-d.). Ugye a kamionosok, plusz akinek van rádiója lekommunikálja, hogy igen, biztosan lehet elõzni a kocsisort a beláthatatlan hegyi kanyarban, mert aki elõl megy látja, hogy nincs szembejövõ és hátraszólt? Vagy hogy hol van rendõr, hol lehet nyomni?
Vagy egyszerûen csak az országba való belépésnél elgurul a gyógyszerük, és csak a kilépésnél találják meg?

szekelyland
Újra kell majd fessem, gondolkodtam ne csináljak-e naki vmi jó kis fóka-festést.... Mondjuk ha G60-as moci lenne benne, akkor a messzer festés találóbb lenne

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
8 szelepes, 112 ló, 850 kiló. tudom hogy jobb a 16 szelepes, az mégiscsak 27 lóval több, de ez is megteszi. Felénk roppant ritka jószág, sajnos ez az alkatrészellátásra is igaz, pár dolgot a bontókban kerestem hozzá - díszléc, kilics, index - hát eddig jóformán sehol se találtam semmit hozzá....
Amúgy 1990-es kiadás, mexikóban csinálva USÁ-nak, légkondi, tetõablak, automata öv benne. Kissé leharcolt állapotban, motorhibásan vettem bagóért egy közepes videókari áráért...

Hát ezt csak az ún. Romániában tedd, mert nálunk borzasztó magasak a büntetési tételek. (A Saab turbómmal az összes sebességhatárt alulról súrolom, a GSXR-emet meg többek közt emiatt is adtam el...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Svenhassel
8 vagy 16 szelepes? Mindig is imádtam a gti-t, mai autók 90% elbújhat mögötte...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

PhantomAss
<#eljen> az állat lehet 😄
szerintem is jobban jársz vele mint a cloddal

GOOBY, pls

szekelyland
Na gyerekek, én meguntam várni a CloD elkészülését és a számítógépre szánt pénzbõl vettem magamnak játszani egy Golf II GTi-t.... Amikor kettesben kihúzatom pirosig, nincs mikrolag......
Fotók, ha kész lesz a festés....

Köszi de megvan az 1 2 gombot egyszerre kell nyomni a kapcsolathoz.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

oho megvan

Kellene egy kis segítség! Vettem egy nano blootooth sticket, telepítettem a blusoleilt, és mûködik felismeri a szomszéd pc-jét, telefonomat, viszont a wiimotot nem. Kell ezzel a szarral is csinálni valami? Ha bármilyen gombot nyomok rajta alul villog pár led de nem vágom , hogy akkor ok-e vagy nem.
Ja, freetrack lesz..vagy nem.

LeonSilver
Én majd csak holnaptól tudok partyzni dióban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reggeltem és nyomtam zöld nyilat. A fekete képernyõsre is. Ezen meg felsírtam: "Mirror appearing and disappearing when aircraft is hit by enemy fire"<#idiota>

Her Laca
Este lesz repülés? Vagy Dio?😊 6 tól ráérek.

LeonSilver
megtörtént

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Aki regelt bugtrackeren, lájkoljátok plíz ezt a hibát:

http://www.il2bugtracker.com/issues/310#change-1045

www.pumaszallas.hu

Nesu
Jaj gyerekek ez nem a Cliffs over Dover ,ez egy másik játék ,ami mûködik <#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

bocs azt hittem meg mindig a diablorol van szo.

Fóka videó :
LeonSilver
Valami csit lesz az, vagy fotósopp 😉

furák a földközeli részek mikrolag nélkül 😉