IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V Domino
"Legyen nagyszerû hétvégéd"

mindenesetre van érzékük az iróniára a fiúknak<#hehe>

R.I.P. White Europe

B6:
"

Este Uraim,Ma egy nagyon rövid frissítés. Te folyamatosan dolgozik a javítás. Nagyrészt befejezõdött, de a DX9 stabilitási probléma marad, így már egy gyors megbeszélés néhány perccel ezelõtt volt, és úgy döntött, hogy hagyjuk, hogy már egy kicsit forráspontig.Mi tett némi elõrelépést ezen a héten. Grafikus elülsõ mindig fáradságos DX9-támogatás fejlesztések sok tett mi, és is sok kisebb bugs rögzített és a felhõk olyan javításokat végzett.Légi jármû elülsõ tettünk, szinte mindent szerettünk volna, és most dolgozik az AI FM, különösen összpontosítva eltávolítása a vezérlõk villódzó és a barnstorming manõvereket javításáról. A legtöbb ezt a munkát, persze, alapul, igazi segíteni kész jelentéseket és a javaslatokat a Közösségbõl.We hoping, hogy mi készen javítás lejátszható stabil változata van nagyon hamar lesz.Legyen nagyszerû hétvégéd! "
Mekkora kamu!!!!
Könyörgöm nyomják csak ki nyugodtan bétában, aztán aki dx9 használ, az vár egy kicsit. Legalább ne hazudoznának. Az is baj ,hogy kamuznak de az is , hogy rosszul.<#ticking>

azt írja hogy a szaros dx9 problémák miatt nincs javítás?!? ezek hülyék.

Nem fejteném ki. Mindenesetre az a bajom az ilyesfajta irományokkal, hogy egy csomó nagy és dicsõ dolog(persze nem csak) történt a hazánkkal. Mégis nem azon eseményeket, embereket,vagy részleteket, elemzi ismerteti ,hanem ilyen óriás sületlenségekbe ölik az energiát. A szélsõjobbos portálok hemzsegnek az ilyen baromságoktól. A natúr gyûlölettõl.És a csúsztatásoktól sem mentes. Az ,hogy mondjuk a szlovákok így viselkednek megértem,nem volt hazájuk soha..Na de mi?!<#nevetes1>

Zpogi
Én nem haragszom :),nem tényként közöltem,csak érdekességnek.

A "nem (csak) a számmal szolgálom a hazámat mint olyan sokan" ezalatt mit értesz? Mivel szolgálod a hazádat?

Bocs. Mint tört fan. Ezt nem erõltetném.<#alien>
Jobboldali vagyok és nem (csak) a számmal szolgálom a hazámat mint olyan sokan de..,hogyan is fogalmazzak...ez egy akkora gyökérség mint az állat!
<#vigyor2>Még egyszer..bocs.

Szóval ez úgy kell érteni, hogy ma sem lesz patch???????
A K.anyjukat. AZT!!!!

Zpogi
OFF

Egy érdekes iromány az Õsiségünkrõl

ON

Ezt jó, hogy leírtad bár tudom a folyamatot. Csak azt mondtam , hogy mit tapasztaltam a patch óta. Ennyi.

Nesu
OFF: Móka

http://www.youtube.com/v/UJzIryhfSi0&version=3

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Pre alfa...Egy év..."Mégkéthét",áhhh!
Her Laca
Az édes anyucikályuk kiléte az nem tisztázott. Ha meg igen akkor azt hülyítsék.
Idióta retardáltak.Ennyit tudok mondani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Blacksix azt írta a Sukhoi.ru-n,hogy hír lesz mára,de a patch megjelenés még nem tisztázott...

Sukhoi.ru

VO101Tom
Mivel a dugóhúzónál aerodinamikailag nincs meg az egyik szárny (forduló közepe felé esõ szárny az átesési sebesség alatt, a külsõ az átesési sebesség fölött "köröz"), a csûrõ használata teljesen felesleges. Akkor sem lenne elég a csûrõ, ha fél szárnyad lenne, gyakorlatilag itt is ez a helyzet. A pedál forgással ellentétes kitérítése okoz egy olyan mozgást, aminél a belsõ szárny fel tud gyorsulni az átesési sebesség fölé (vagy a külsõ lelassulni alá, a lényeg, hogy az asszimmetria megszûnjön). A botot nyomni meg azért kell, hogy kivételkor azonnal sebességet gyújts, meg a dugó se laposodjon ki, mert akkor elõáll egy olyan kellemetlen helyzet, hogy a repülõgép mindhárom kormányfelülete olyan irányból kapja a megfújást, amivel teljesen hatástalanok, gyakorlatilag vezethetetlen lesz a gép. Ilyenkor jönnek az olyan megoldások, hogy kirakja a futót, játszok a motor csavaróhatásával, satöbbikkel, hogy a gép súlypontja elõre billenjen. De ez már régen rossz, a lapos dugó nagy szívás az életben is (viszont van egy olyan jó tulajdonsága, hogy egy dugó sem kezdi laposként, a P-39 FM nagy hibája volt ez Il-2-ben, hogy átesésnél azonnal lapos dugóba esett, ami megint hülyeség).

www.pumaszallas.hu

Sokszor úgy szedem ki, hogy bot a forgás irányba, l.kormány ellentétesen.
De ma megint megnézem.

http://www.youtube.com/v/Gm2jcoxyQa8&version=3
VO101Tom
A dugó megszüntetése ugyanaz. Bot koppig elõre, és forgás iránnyal ellentétesen koppig belépni. Ha azonnal nem szûnik meg a dugó, akkor ott kell hagyni a pedált és a botot is (csûrni felesleges), az új FM-el nem ritka, hogy a mesza 2-3 pördület után veszi csak ki. Ezzel a részével elvileg nincs gond, a tesztekben is azt írták, hogy ha dugóba esett, azt nagyon intenzíven csinálta, és nehéz volt megszüntetni. A jelenlegi FM-el a bibi ott van, hogy a dugózást a valóságban "majdnem lehetetlen" volt elõidézni az orrsegédszárnyak miatt. Most az orrsegédszárny nem mûködik úgy, ahogy kellene.

www.pumaszallas.hu

Igen..most tesztelgettem az átesést, és hát ki lehet hozni, de nem úgy hogy a régi Ilben.Vagy én emlékszem rosszul, a ROf miatt.

Her Laca
Mert mint köztudott. "kis sebesség halálos,nagy sebesség hatásos"

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja ja:) Van amikor úgy átesik ,hogy szinte kivehetetlen. De ezt Tom leírta,hogy nehéz átejteni ,vagyis igaziból is nehéz volt ,de ha sikerült az mán baj volt. Mondjuk én nem mûrepülgetek vele ,inkább arra figyelek ,hogy minden helyzetben megtartsam a sebességem lehetõleg minél nagyobbat,ezért is szoktam kiválni ha a spit elkezdi a körtáncát. Ha így repülöm nem szokott átesni sosem.

Az az igazság,hogy leginkább a motiváció hiányzik,mert amit eddig láttam belõle az kimerül abban,hogy szép és kurva nagy gép kell neki.
Motiváció hiányában meg inkább szerszámokat vásárolok mert azzal keresem a pénzt:D

A Béna.

A patch óta,nem vitték kicsit túlzásba az átesési hajlamot, akár nagy sebességnél is? Néha olyan érzésem van, mintha póttartály lenne rajta.<#nevetes1>

Spontán a legjobb betolni.
Mondjuk lehet nekem sem borozva kellene tesztelgetnem, de mondjuk így halmozom az élvezetet.

Her Laca
Kérlek szépen,a szomszéd bográcsolt. Én meg megéheztem,és elhatoltam némi disznó húsért amit tárcsán elkészítettem pácolás után. Volt ser is.
Jött a cimbi ,na meghívtam. Hozott még sert. Másik szomszéd áthatolt ,az hozott házi páleszt. Kérlek szépen szomjas nem vagyok:) az tény.

Ja igen..azt én is szoktam csodálni.

A régi il-el elég jól repültem..de ebbe még nem raktam sok órát. Na most én is úgy szoktam ahogy te írtad Laca (ha nem is 5-1 arányt), de ebben a single-ben valahogy nagyon kemény az ai.Lehet csak nekem, azért a kérdés.Nem vagy egyedül,Laca, amennyiben borozol..amúgy.<#alien>

Her Laca
Mármint ,hogy miért hagynak faképnél.

Her Laca
Vagyis kapisgálom.
Tehát ai -k ellen nem gond ,bár én még single missiont nem indítottam el. Én 5 vs 1 eket szoktam beállítani olyan gyorsküldire ha abszolválom az 5 enemit akkor már jó vagyok. Végtelen lõszert beállítok oszt jól lehet gyakorolni a célzást ,és azért az AI-k nem annyira rosszak tehát észnél kell lenni. Bár van amikor fogja az egész pereputty és otthagynak a francba. Mondjuk ezt nem értem.

Single? Az meg mi a fene???? XD
Olyanon nem játszok. Szerintem más sem.
De AI-ellen nem nagy kunszt.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Na most vagy én ittam sokat (ez tény) vagy most mi is a kérdés?:))
Ha az , de inkább fussunk neki még egyszer mert már elolvastam négyszer de még mindig nem vágom:)
Hótkomolyan:)

Lenne egy kérdésem a sokat repülõ urakhoz.
Ha elindítjátok a single mission London támadást,mondjuk e1-el, okoz problémát a légi harc, vagy azon a szinten (akik rendszeresen repülnek online) már nem gond?! Most kezdek kicsit többet repülni a Cloddal azért a kérdés.

drága tolószékes barátom, nekem a wellingtonok unalmassá válnak lassan, a spitekhez meg hurka vagyok, úgyhogy kapargassad csak, mert bombázni egyedül nem megyek :)

:)))

És én még azon aggódtam,hogy hogyan kaparjak össze lóvét CloD comptibilis gépre:( úgy látom egy darabig elleszek még coreduo laptoppal meg a minecraft\Baldurs Gate combóval<#banplz>

A Béna.

Sanyo
Hát, mi a párommal Siófokra megyünk levegõzni, a patch majd akkor érdekel igazán, ha már megjelent. Addig el sem indítom a játékot, a béta pedig nem nagyon foglalkoztat.

www.pcpilot.hu

Holnap sem lesz folt akkor akkor irány az MM-t Cryzis 1-ért osztjóvanna.:O)
SgtChris
Vagy csak "még két hét...." :-) Tragikomikus... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyo
Copypaste és kész. :)

www.pcpilot.hu

<#nevetes1>

LeonSilver
Óóóó drága barátom, Sanyo! Már most le tudod fordítani. Kb. ez lesz:

Húúú emberek, basszátok meg. Dolgozunk mint az állatok. Nem nézzük a hülye EB-t sem. De haladunk!! Az új grafikuss motor egyre jobban muzsikál (tegnap például Brahms: Kettõsverseny hegedûre és gordonkára, a-moll, op. 102-t nyomta le spontán!!), ugyan mikrolagok még vannak de már csak akkor, ha Pentium1-es gépen futtattuk a CloD-ot. Úgy tervezzük, hogy két hét múlva kiadjuk a prealfa javítást.

Na. Hát ennyi Sanyo nagy vonalakban :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Új infó általában pénteken szokott jönni. Holnap kb. megint nem leszek itthon egész nap, azért igyekszem este lefordítani, ha lesz mit.

www.pcpilot.hu

Rohadjanak el ha ma sem szólnak semmit. Én elfogadom ha nincsen kész(nehezen) de , hogy nincsen kommunikáció, na az nagyon gáz.

Kérdés B6-nak bõven van az 1C-n de még nincs válasz rá...
Her Laca
No van pöcs? Infó? Ígéret?

Ilyesmit...
:))))))))))))

Si vis pacem, para bellum.

hát tényleg nem múlt el :(

Her Laca
Lehet ám,hogy szerver specifikus a dolog
Atagon 10 bõl 5 fantomcél, pedig én is kipróbáltam már mindent.

köszi szépen, az lesz az, kipróbálom!

VO101Tom
Kamu célokkal én mostanában nem találkoztam, a gépek LOD-jával viszont gondom volt. 2 és 1 km között nem rajzolta ki a modelleket, csak az effekteket. Az oldotta meg, hogy a conf.iniben átírtam a MeshShowLod= értéket 1-re.

www.pumaszallas.hu