IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre van érzékük az iróniára a fiúknak<#hehe>#hehe>
R.I.P. White Europe
"
Este Uraim,Ma egy nagyon rövid frissítés. Te folyamatosan dolgozik a javítás. Nagyrészt befejezõdött, de a DX9 stabilitási probléma marad, így már egy gyors megbeszélés néhány perccel ezelõtt volt, és úgy döntött, hogy hagyjuk, hogy már egy kicsit forráspontig.Mi tett némi elõrelépést ezen a héten. Grafikus elülsõ mindig fáradságos DX9-támogatás fejlesztések sok tett mi, és is sok kisebb bugs rögzített és a felhõk olyan javításokat végzett.Légi jármû elülsõ tettünk, szinte mindent szerettünk volna, és most dolgozik az AI FM, különösen összpontosítva eltávolítása a vezérlõk villódzó és a barnstorming manõvereket javításáról. A legtöbb ezt a munkát, persze, alapul, igazi segíteni kész jelentéseket és a javaslatokat a Közösségbõl.We hoping, hogy mi készen javítás lejátszható stabil változata van nagyon hamar lesz.Legyen nagyszerû hétvégéd! "
Könyörgöm nyomják csak ki nyugodtan bétában, aztán aki dx9 használ, az vár egy kicsit. Legalább ne hazudoznának. Az is baj ,hogy kamuznak de az is , hogy rosszul.<#ticking>#ticking>
A "nem (csak) a számmal szolgálom a hazámat mint olyan sokan" ezalatt mit értesz? Mivel szolgálod a hazádat?
Jobboldali vagyok és nem (csak) a számmal szolgálom a hazámat mint olyan sokan de..,hogyan is fogalmazzak...ez egy akkora gyökérség mint az állat!
<#vigyor2>#vigyor2>Még egyszer..bocs.
A K.anyjukat. AZT!!!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Idióta retardáltak.Ennyit tudok mondani.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sukhoi.ru
www.pumaszallas.hu
De ma megint megnézem.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Motiváció hiányában meg inkább szerszámokat vásárolok mert azzal keresem a pénzt:D
A Béna.
Mondjuk lehet nekem sem borozva kellene tesztelgetnem, de mondjuk így halmozom az élvezetet.
Jött a cimbi ,na meghívtam. Hozott még sert. Másik szomszéd áthatolt ,az hozott házi páleszt. Kérlek szépen szomjas nem vagyok:) az tény.
Tehát ai -k ellen nem gond ,bár én még single missiont nem indítottam el. Én 5 vs 1 eket szoktam beállítani olyan gyorsküldire ha abszolválom az 5 enemit akkor már jó vagyok. Végtelen lõszert beállítok oszt jól lehet gyakorolni a célzást ,és azért az AI-k nem annyira rosszak tehát észnél kell lenni. Bár van amikor fogja az egész pereputty és otthagynak a francba. Mondjuk ezt nem értem.
Olyanon nem játszok. Szerintem más sem.
De AI-ellen nem nagy kunszt.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ha az , de inkább fussunk neki még egyszer mert már elolvastam négyszer de még mindig nem vágom:)
Hótkomolyan:)
Ha elindítjátok a single mission London támadást,mondjuk e1-el, okoz problémát a légi harc, vagy azon a szinten (akik rendszeresen repülnek online) már nem gond?! Most kezdek kicsit többet repülni a Cloddal azért a kérdés.
A Béna.
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Húúú emberek, basszátok meg. Dolgozunk mint az állatok. Nem nézzük a hülye EB-t sem. De haladunk!! Az új grafikuss motor egyre jobban muzsikál (tegnap például Brahms: Kettõsverseny hegedûre és gordonkára, a-moll, op. 102-t nyomta le spontán!!), ugyan mikrolagok még vannak de már csak akkor, ha Pentium1-es gépen futtattuk a CloD-ot. Úgy tervezzük, hogy két hét múlva kiadjuk a prealfa javítást.
Na. Hát ennyi Sanyo nagy vonalakban :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
:))))))))))))
Si vis pacem, para bellum.
Atagon 10 bõl 5 fantomcél, pedig én is kipróbáltam már mindent.
www.pumaszallas.hu