IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
valamit megint elkeféltek, de nem baj
a nyomjelzõk kárpótolnak 😊
a célkereszt annál jobb, minél feljebb rakod a texturest. mediumon fos, highon elmegy, originalon tûéles.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fákat nem néztem .
Londont néztem,full folyamatos .
A másik, hogy a high-ról very high-ra rakva város felett hatalmasat esik az fps... gondolom az épületek miatt.
www.smart-bus.hu
Viszont még mindig nincsen kis kala sérülés és nálam(amit a legjobban vártam) ,még mindig igen csak van microlag. Sajnos teljesen mindegy milyen az fps, 50-nél ugyanúgy, mint 30-nál.A vid kari 560, a proci 945, és van 8 giga ram. Szóval nem a készülékben van a hiba. Amúgy ha nem vagyok túl alacsonyan, nagyon ritkán reccen' csak, az is inkább rádiózáskor.
Nálam a v.12.00-vel csak az a probléma, hogy az SG-n görgetésnél eltünik a kép a háttérbõl.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
www.pumaszallas.hu
Tom, a #55113 ban említett problémádra sikerült megoldást találni, mert nálam még mindíg ugyanolyan rossz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Persze ahogy mondod jól jön az a tudás ha megszorul az ember,mint múltkor amikor az a spit abajgatott.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A 77-esek TS-e más címen érhetõ el, a Steamen a Cliffs of Dover Hungary csoportban kiposztoltam az üzenetek közé, Laca odaklikkelve látod. De privátban is elküldöm annak akinek kell késõbb. Most lépek, késõbb leszek.
www.pumaszallas.hu
Tudom, mert az VO101-ben is két tipusú pilóta repült anno. Az egyik ha szarba került, akkor tudott dogolni, és ha nem is lõtte le a gépet, addig túlélte, míg megérkeztek a többiek. A másik típus meg elvolt a levegõben, ment ahova a többiek, de ha a seggébe ért egy veres, akkor már azt néztük hol ugorjon, ahol van elég hosszú út a pilóta mentéshez 😊
Sokan azt hiszik, a csapatmunka abból áll, hogy ha szarba kerül, akkor idõben elkezdjen visítani, és majd a többiek leszedik. Nos, ez qrvára nem így van 😊 Egyrészt mi van, ha egyszer neki kell majd menteni, akkor mihez kezd? Hogy helyezkedik, hogyan céloz, hogyan irányítja a másikat? Másrészt mi van ha a veresek meglepik a kis csapatot, és hirtelen fölénybe kerülnek, na akkor tud hullani a jónép, ott jó ideig nincs aki segítsen, egyénileg kell megharcolni a másikkal.
www.pumaszallas.hu
Valaki mondja már meg a tutit😊
**--**
Jöhetnek a tempek skacok 😊
vagy ide az ezsgére vagy a baszkupapa at gmail dot com -ra
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Leon. Amit a katalyst okosságok kikapcsolása után mutat, az a revi már teljesen jó. nem?
www.pumaszallas.hu
Milyen template-re gondolsz? Skin? Azt nem adtak ki (illetve volt pár jpg, de azok pontatlanok voltak), de van faszán layerezett .psd-m, átküldöm ha kell.
www.pumaszallas.hu
Amit viszont ma láttam, hogy indul egy új, történelmi küldetéseken alapuló szerver, a Repka #1 -en.
1C fórum itt: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=439704#post439704
Kell hozzá valami REPKA Commander, ennek majd utánanézek, hogy micsoda. Valami komoly stat, változó célokkal teletûzdelt történelmi küldetéseket emlegetnek. Megnézhetnénk, az ATAG-osokkal egyre jobban tele a puttonyom... 😊
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe

A CloD bigbandbe küldhetne meghívót valaki ^^
Én (milyen érdekes) Baszkupapa volnék 😊
Elõre sajnálom a Tomikat😊
**--**
Gyerekek, kezd fasza lenni a cucc!!! Az öreg pilóták kezdhetik gyûjteni a szabadidejüket, hogy minket, mazsolákat okítsanak egy kicsit 😊
Õõõõõ, nem emlékszem.... adtak ki templatet a CloD-hoz?
Tegnap mosolyogtam, ahogy olvasgattam a chat beírásokat,problémáztak azin,hogy senki sem dogol velük,meg gyáva németek mindig elfutnak. Volt egy hármas kötelék spitbõl ,szépen repültek kétezren a kanális közepén libasorban. Sokáig nem voltak a levegõben😊
A gépben a kábelek most nem szinjátszósak hanem damil hatásúak.
A táj és fõleg a városok élesebben látszanak,microlaggot nem vettem észre,biztos, hogy gyorsult a játék.
Mint írtam a láthatóság javult.A hangok mások. Remélem ez a folt játszhatóvá teszi mindenki számára,mert ugyan tegnap csak egy felszállást abszolváltam,de jó volt magyar szövegelést olvasni a chaten😊Elérhetõ közelségbe került egy jó kis Londoni bombázgatás ahogy nézem.
A sitek nagy magasságban bõven verhetõek hurkánnyal nem is találkoztam. Ha megtartják az angelusok azt a jó szokásukat,hogy max 3 ezren közlekednek akkor felõlem lehet nekik akár 200 oktános benzinjük is. Ja megjelentek tegnap a lengyelek is, láttam Frankol PL - t pl.Szóval lehet megpezsdül az élet.