IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Az egyik amelyik elõttem volt, meg a másik amelyik meglõtt vagy rálõtt csak nem tudom, az egyik Bleinheim-eket csapdosó meszára.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

a fantom géppárt én is megkergettem, aztán lelõttem 2 blenheimet és hazamentem. spitek?!? te milyen anyagot szedsz? 😉 😉

Her Laca
Mondtam már mit csinálj <#eplus2><#whatever><#ravasz1> Ha érted a célzást a kis fejek színével.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Elõbb olyan jót repültem. Felszállok Calais környékén Emil 1-el. Járõröztem 2-3-4-5 ezren, majd félórát semmi. Kiírta a szerver jönnek Bleinheimek, én meg gondoltam "höhö könnyû célpont elkapom mindet". Láttam egy köteléket azt hittem azok, közel mentem és eltûntek. Mondom oké. Majd haza felé vettem az irányt, hogy ott bevárom a bombázókat. Ott is voltak. A távolban már láttam hevi bomberszeket és láttam hogy valaki csapkodja õket. De köztem és köztük egy gyanútlan Spit ment a csapkodó meszára teljesen egyenesen. Mögé somfordáltam cselesen, ügyesen, össztûz. A Spit benyát kezdett húzni és leborított. Elment. Ekkor tovább folytattam utamat és találkoztam a Bleimheim-ekkel. Megcsaptam õket, 1-2 gépet megsebeztem, míg észrevettem hogy az egyik meszára rárepül egy kontakt. War Emergency Power be, repesztek 550-el, de elkéstem a németet meglõtték, a spit meg kifordult. Rálõttem a britre nem találtam el, de õ is leborított és eltûnt. Ezután még üldöztem egy darabig a bombereket, lõttem õket míg ki nem örült a tár s haza indultam, sajnos üres kézzel, de sértetlenül.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

levettem mindent mediumra, most nem szarakodik a fps
valamit megint elkeféltek, de nem baj
a nyomjelzõk kárpótolnak 😊
a célkereszt annál jobb, minél feljebb rakod a texturest. mediumon fos, highon elmegy, originalon tûéles.

Her Laca
Ellenben ai-k ellen lövöldöztem,,hûtõ megkotlott elfolyt a víz de semmi nem történt ezen kívül. Végül is ez csak a béta bétájának a bétája 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Istenuccse nálam nincs semmiféle lagg sem micro sem semmi.
Fákat nem néztem .
Londont néztem,full folyamatos .

V Domino
Behúznál a steam-es bandába?Ugyanaz a nevem,mint az itteni avataron.

R.I.P. White Europe

repvez
Leteszteltem én is, de csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz.A játék folyamatosan fut,de a microlagok és hogy a fák elöttem nönek ki játszhatatlanná teszik ,Pedig a gép elégnek kell hogy legyen hozzá.
VO101Tom
A fákat észrevettem én is, biztos nem fogják így hagyni.

www.pumaszallas.hu

No a három kék csík nálam is megszûnt ( köcsög AMD! 😄 ) ezzel a tapasszal, de van helyette más! 😊 Alacsonyan város felett visszajött a mikrolag, plusz a fák kirajzolódása 50 méterrel elõttem elég "érdekes"! Megjelenik az árnyék, majd utána a fa, mindezt az orrom elõtt... Pedig a conf.ini átírtam amit Tom írt...

A másik, hogy a high-ról very high-ra rakva város felett hatalmasat esik az fps... gondolom az épületek miatt.

www.smart-bus.hu

Több apró hiba eltûnt ez igaz.
Viszont még mindig nincsen kis kala sérülés és nálam(amit a legjobban vártam) ,még mindig igen csak van microlag. Sajnos teljesen mindegy milyen az fps, 50-nél ugyanúgy, mint 30-nál.A vid kari 560, a proci 945, és van 8 giga ram. Szóval nem a készülékben van a hiba. Amúgy ha nem vagyok túl alacsonyan, nagyon ritkán reccen' csak, az is inkább rádiózáskor.

Leon tedd a revi elé az Árnyékolót'(revitõl balra) ha nappal van jobban látszik a szál kereszt.

Kösz.
Nálam a v.12.00-vel csak az a probléma, hogy az SG-n görgetésnél eltünik a kép a háttérbõl.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

VO101Tom
Hát nem, viszont azt vettem észre csak a belinkelt képeknél akad ki. Most itt a fórum eleje pl jó.

www.pumaszallas.hu

OFF
Tom, a #55113 ban említett problémádra sikerült megoldást találni, mert nálam még mindíg ugyanolyan rossz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

LeonSilver
Dankesün 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Elküldtem.

Her Laca
Én nem azért hanyagolom,mert nem tudok ,elég jól elboldogulok ,hanem ha elhúzódik a marakodás mindig jöhet egy ,vagy több angelus kollega ,fõleg ha alacsonyra lekeveredik az ember és akkor ott a baj😊 Márpedig én nem akarok meghóni😊 ezt nagyon preferálom😊
Persze ahogy mondod jól jön az a tudás ha megszorul az ember,mint múltkor amikor az a spit abajgatott.

LeonSilver
Laca. Mivel Tom már nincs téged kérlek, hogy a "Minden más változatlan."-t küld el nekem pm-ben lécci!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Igazad van😊 Nem is vitatom😊)

Her Laca
Köszke megvan😊

VO101Tom
Ted fel a TS-t, majd oda felrakom, kb 100 MB, ez nem megy el e-mailban...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na, akkor múltkor leírtam, de beírom megint 😊

A 77-esek TS-e más címen érhetõ el, a Steamen a Cliffs of Dover Hungary csoportban kiposztoltam az üzenetek közé, Laca odaklikkelve látod. De privátban is elküldöm annak akinek kell késõbb. Most lépek, késõbb leszek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az alapja akkor is ez. Biztos vagyok benne, te is sokkal többször rángatnád azt a kis piros vészeldobót, ha nem tudnál 1v1-ezni. Hogy tudj csinálni legalább egy normális ollót, vagy belassítást, vagy ha el kell emelkedni, akkor hogy ne tépd el a sebességed ész nélkül, tudd mi az a corner speed, mi az az energiaharc, mikor rá akarsz emelkedni a másikra, netán a másik egy high-yoyo-ba kezd, akkor mit csinálj, hogyan lõj bele a forduló körébe, ezek mind mind 1v1-ben alakulnak ki.

Tudom, mert az VO101-ben is két tipusú pilóta repült anno. Az egyik ha szarba került, akkor tudott dogolni, és ha nem is lõtte le a gépet, addig túlélte, míg megérkeztek a többiek. A másik típus meg elvolt a levegõben, ment ahova a többiek, de ha a seggébe ért egy veres, akkor már azt néztük hol ugorjon, ahol van elég hosszú út a pilóta mentéshez 😊
Sokan azt hiszik, a csapatmunka abból áll, hogy ha szarba kerül, akkor idõben elkezdjen visítani, és majd a többiek leszedik. Nos, ez qrvára nem így van 😊 Egyrészt mi van, ha egyszer neki kell majd menteni, akkor mihez kezd? Hogy helyezkedik, hogyan céloz, hogyan irányítja a másikat? Másrészt mi van ha a veresek meglepik a kis csapatot, és hirtelen fölénybe kerülnek, na akkor tud hullani a jónép, ott jó ideig nincs aki segítsen, egyénileg kell megharcolni a másikkal.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Megváltozott a 77 esek ts címe?
Valaki mondja már meg a tutit😊

LeonSilver
Igen!

LeonSilver
Köszönöm szépen!

**--**

Jöhetnek a tempek skacok 😊

vagy ide az ezsgére vagy a baszkupapa at gmail dot com -ra

V43 1105
Nekem van egy E3-as Emilre való templatem, psd, rétegzett szintén.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
1 v 1 az jó ,de én nem preferálom már a kutyaharcot. Mi több ,kerülöm. Szerintem alapnak jó, mi több kell is tudni,ám van hátulütõje is. Ha jól megy hajlamos az ember minden szituban ezt alkalmazni,és azért az nem egy életbiztosítás. Jobbam komálom ha még eséjük sincs rám lõni😊

VO101Tom
Nekem az volt a bajom ezzel a revivel, hogy a rajzolat nagyon vastag volt, 200m fölé csak tippelni lehetett, hogy mit találsz el. Ez a mostani halványabb ugyan, de sokkal pontosabb. Zoomolva, messzire is.

Leon. Amit a katalyst okosságok kikapcsolása után mutat, az a revi már teljesen jó. nem?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Megtörtént 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Valamelyik este (akár ma, de vendégek jönnek nemtom meddig lesznek) rendezhetünk nagy össznépi 1v1-et, nagyon sokat lehet belõle tanulni. Az az alapja úgyis mindennek.

Milyen template-re gondolsz? Skin? Azt nem adtak ki (illetve volt pár jpg, de azok pontatlanok voltak), de van faszán layerezett .psd-m, átküldöm ha kell.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én már rákérdeztem ATAG_Bliss-nél, hogy mikorra várhatjuk, hogy az E-4 korlátozását feloldják ATAG-on... még semmi válasz a qrvaanyjukat.

Amit viszont ma láttam, hogy indul egy új, történelmi küldetéseken alapuló szerver, a Repka #1 -en.

1C fórum itt: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=439704#post439704

Kell hozzá valami REPKA Commander, ennek majd utánanézek, hogy micsoda. Valami komoly stat, változó célokkal teletûzdelt történelmi küldetéseket emlegetnek. Megnézhetnénk, az ATAG-osokkal egyre jobban tele a puttonyom... 😊

www.pumaszallas.hu

V Domino
Nekem is ilyen.Úgy emlékszem,talán a legutóbbi hivatalos pecsben változtatták meg ilyen ratyira.Az original volt a legfaszább,amivel kijött.Ebben a videóban látszik,milyen zsír volt.

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Ilyen ni.

hurrikán nem nagyon volt a levegõben, mert nem tudták beindítani 😊 de majd belejönnek

LeonSilver
Kikapcsoltam MINDENT a gatyalisztban, így kicsit mintha faszább lenne..

tegnap semmi gond nem volt a szerverrel, néha fps furcsaság volt nálam, de le nem dobott egyszer sem.

nekem is ilyen, szerintem talán a textúra felbontással van összefüggésben, ki kell próbálgatni.

LeonSilver
Teljesen újraraktam. Letöröltem mindent és nem raktam be a régi cuccokból semmt (user.ini, conf ilyenek). ENnek ellenére ilyen a revi... 😞

Her Laca
Most megyek piacra nõmmel, de utána küldök.

LeonSilver
Egy-két emberkét megtaláltam Sanyo listájában 😊

A CloD bigbandbe küldhetne meghívót valaki ^^

LeonSilver
(van új ATI driver, akit érdekel)

LeonSilver
Ki / milyen néven a a gõzön? Nekem "csak" Sanyo van a haverlistán 😞

Én (milyen érdekes) Baszkupapa volnék 😊

Her Laca
Én benne vagyok egy kis gyakorlásban. Kidolgoztam a saját stílusom,és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy abszolut bevált. Szívesen megosztom gyakorlatban is azokkal akiket érdekel. Hát még ha Tom is ott van, akkor asszem nincs mitõl tartani😊 Mekkora lenne már egy raklap messzer összerádiózva.
Elõre sajnálom a Tomikat😊

LeonSilver
Ma megpróbálom megint újrarakni a cuccot, annyit megér. Már csak ez a revi idegesít kicsit.

**--**

Gyerekek, kezd fasza lenni a cucc!!! Az öreg pilóták kezdhetik gyûjteni a szabadidejüket, hogy minket, mazsolákat okítsanak egy kicsit 😊

Õõõõõ, nem emlékszem.... adtak ki templatet a CloD-hoz?

Her Laca
Tom! Kíváncsi leszek,hogy most mi lesz a következõ rinya vereseknél. Megkapták a szuperbenzint,gondolom ezután csak kitalálnak még valamit,mert ugyanúgy hullanak 100 oktán ide vagy oda.
Tegnap mosolyogtam, ahogy olvasgattam a chat beírásokat,problémáztak azin,hogy senki sem dogol velük,meg gyáva németek mindig elfutnak. Volt egy hármas kötelék spitbõl ,szépen repültek kétezren a kanális közepén libasorban. Sokáig nem voltak a levegõben😊

Her Laca
Én amiket észrevételeztem.
A gépben a kábelek most nem szinjátszósak hanem damil hatásúak.
A táj és fõleg a városok élesebben látszanak,microlaggot nem vettem észre,biztos, hogy gyorsult a játék.
Mint írtam a láthatóság javult.A hangok mások. Remélem ez a folt játszhatóvá teszi mindenki számára,mert ugyan tegnap csak egy felszállást abszolváltam,de jó volt magyar szövegelést olvasni a chaten😊Elérhetõ közelségbe került egy jó kis Londoni bombázgatás ahogy nézem.
A sitek nagy magasságban bõven verhetõek hurkánnyal nem is találkoztam. Ha megtartják az angelusok azt a jó szokásukat,hogy max 3 ezren közlekednek akkor felõlem lehet nekik akár 200 oktános benzinjük is. Ja megjelentek tegnap a lengyelek is, láttam Frankol PL - t pl.Szóval lehet megpezsdül az élet.