IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Tesztelgettem ezt a peccset, nekem tetszik. A mesza stabilan repül nagy állásszögön is (igaz, az angol gépek is), de lebillenésre, alacsony sebességre ugyanúgy vigyázni kell. Szerintem egész jó lett, de persze majd tesztelgetni kell. Hangok, nyomjelzõk tényleg sokkal jobbak. A 100 oktános Spitet úgy szét lehet hajtani, mint a pinty, még boost nélkül is. Szívótérnyomásra, fordulatszámra végre nekik is nagyon figyelni kell. Szerencsére nem dodzsemre csinálták az új angol gépeket. Ahogy észrevettem a mixture-t is sokkal pontosabban kell kezelni, ez fõleg az olasz gépeken jött elõ most, de a késõbbi orosz gépeknél ez is szívás lesz a vereseknek. A gépek festése tök jó, a kopás fémesen csillog, a gépeknek fémszerû kinézetük van. Nagyon pöpec.

Negatívum is van persze, volt pár fagyás, a dump fileokat elküldtem, majd kezdenek velük valamit. Az ATAG viszont játszhatatlan volt, 15 percenként ledobott mindenkit a szerver. Ha este rendben volt nektek, akkor ez valami ideiglenes hiba lesz remélem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Leon. Amit írsz, a 110-109 közötti színeltérés, azt én is észrevettem, furcsa bug, majd csinálok egy saját szerón full ugyanolyan beállítással screenshotokat, és felteszem 1C-re. A 109-es ablaka nem ok, mert ha kinyitod, akkor is más a szín. A Revit viszont nemtom nálad miért rossz, nekem jó. (legyalultam minden helyi fájlt és újraraktam a clodot Steam-rõl).

www.pumaszallas.hu

Willenbrock

Willenbrock
Áá letiltották új zenét kell alátennem 😞

Willenbrock
CFS2-ben emil dogfight 😊

Her Laca
Ja és nagyon jó a láthatóság. Ezen javítottak az biztos,mert már messzirõl élesen ki lehet szúrni a gépeket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem jól találtad el.Lehet csak kis százalékban ment bele az ólom. Ki szoktak azok gyulladni . Nagyon jól látni a lövedékek röppályáját szépen lehet korrigálni lövés közben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ez az átesés dolog nekem is fura, de ha egyenesen repülünk vagy BnZ-zünk mint egy tankhajóval, akkor nem esik át.<#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Azt nem értem, hogy miért nem gyulladt ki a bleinheim. Lõttem a szárnyát a motor és a törzs között, semmi, lõttem a motortól kívül a szárnyát kis kalával semmi. Én ezt nem értem.<#nemtudom>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Én nem bíbelõdöm ezekkel. Jól kell célozni oszt mindegy mi megy bele szerintem. Én most egy felszállással 5 gépet lõttem ahogy nézem e1 el alap hevederezéssel. Mondjuk a stat 2 felszállást ír de az elsõ az E4 volt ,de írta,hogy van 10 másodpercem ,hogy elhagyjam ,mert irgum burgum.
Gyakorolj ,de ne ess abba a hibába,hogy leállsz velük. Ésszel repülj,magasból támadj,mindig energia többlettel rendelkezz és legyen merszed kiválni ha kicsit is szorul a hurok.

ó köszönöm, igazán remek kis összecsapás volt 😊
de ez nekem új, hogy húzom a spit után, húzom, húzom, aztán leesik az fps 2.7-re, a következõ kép meg az, hogy pörgök lefelé veszettül. a második ilyenbõl már nem tudtam kiszedni 😞 van itt még baj rendesen.

LeonSilver
A Stukának nagggyyon állat lett a hangja, ésssss végre van hangja !!! Mármint zuhanás közben 😊 Baba nagyon!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Köszönöm.<#worship>

A Spit-be én csak belecsipegettem az "oroszlán" része bucsher érdeme.

2 Bleinheim-et meg megtöltöttem ólommal, egyszer E3-al, elfelejtettem áthevederezni a kicsikét és a páncéltörõk át mentek rajta<#boxer>, de súlyosan sérült, a másik Bleinheim-t pedig E1-el lõttem, legalább 100-200 lõszer(alap hevederezés) érte a madarat és nehezen, de haza repült.<#nemtudom>

Jó volt repülni a CloD-dal, a patch nekem javított rajta pár FPS-t, elkezdek gyakorolni, hogy 1v1-ben is majd legyen esélyem a vörösökkel szemben.<#email><#violent><#gun>

Egy kérdés: ti a hevederezést alapon hagyjátok, vagy módosítotok rajta.

Her Laca
Mindamellett nem vettem észre ,hogy agilisabbak lennének,bár nem is boboztam velük.Ha egy ezressel felettük van az ember ,abból jól nem jönnek ki.

Her Laca
Mind1 😊 Leesett oszt ez a lényeg. Mert csak a zuhanó,égõ spit a jó spit mint köztudott ugyi😊

acidrain
Alám nem látok, nem Stuka ez 😊. Csak úgy suhogtak a nyomjelzõk 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Alólad😊 És elõtted voltam már. ÉSSSS! Meg is füstöltem neked te kis te😊

Her Laca
Ja és Miki gyerek is vitézkedett. Had dicsérjem meg mert lõtt verest!

acidrain
Kifejtem:

Az elsõ Mesza Jani századtársam volt aki húzta nekem a spitet, tehát csaliztunk. 2 v 1 szitu volt. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki betyárul lõ mögülem 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Felszállok. Na mondom gyûjtök magasságot . Látom ,hogy egy sicc abajgat egy bf et,meg van ott egy másik messza is. Na ki volt? Savas kollega. Olyan elhivatottan lõdözte a verest ,hogy komolyan megijedtem,oszt hagytam a fenébe,mert még a végén engem is belelõ a földbe😊

LeonSilver
Neem, ez a tapasz most tényleg tapasz. Isten bizony 😊 Alakula.. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Minden patch után az élménybeszámolókat olvasva, megjön az ember kedve, hogy egy kisebb vagyonért másnap megfelelõ konfigot vegyen, aztán pár óra múlva elõjönnek megint az új hibák és így mire kinyitnának reggel a bankok, teljesen elbizonytalanodik az ember, hogy érdemes-e belefeccölni egy valag lóvét a játékba. Vagy mégse ?
Her Laca
Sommázom. Jobb lett.
Spitek hullanak ugyan úgy ,hõbörögnek ugyan úgy ,E4 limitálva (ez nem a játék hibája:XD ) ugyan úgy,de jobb lett azt kell mondjam.
😊
És😊 Belépek Atagra ,és hogy köszönnek? Két ser és némi mézes pálesz után ,mintha hájjal kenegetnének. Hi HUN ACE 😊 Tudom öndicséret büdi de akkor is😊)

Leon😊 Más az üveg biztos az emilben,és a fénytörés vagy mi😊)))))

LeonSilver
Sõt!
Ne röhögjetek, de máshogy néz ki az egész játék ha 109-esben ülök és más, ha 110-esben.
Isten bizony bakker! Most tûnt csak fel. 109-esnél olyan tompák a színek vagy mi.. Beszabehu.

110-es

109-es

LeonSilver
AMit továbbra sem értek az az, hogy a 109-esben miért olyan ocska szar a revi?? 110-es nagyon fasza! De a 109-est ali-alig látni (100%-os bizbasznál).

Ez a 110-es cucca

Her Laca
Persze atagon e4 limitálva😊)) Node van elemér 1 is😊

Nekem alacsonyan jó fps, k*rva nagy microlagggg!
Amúgy jó.<#vigyor2>

Her Laca
A hangok változtak. A fegyverhangok egész mások lettek.

már 60an atagon 😊
kezd egész komoly lenni a helyzet

LeonSilver
Benne vannak.

VO101Tom
Van pár megmagyarázhatatlan hiba, amik az ilyen rápakolgatásnál jönnek elõ. Nekem a hanggal volt olyan, amit a fájl ellenõrzés nem oldott meg, a teljes gyalu igen.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Most nézem, szép ez a ferenc messza😊 No majd jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól lelõjük vele a jakabokat 😊))

Biztos ami Ziher.
Amúgy köszi.

Her Laca
Mért akarod újra rakni? A játék filek épségét ellenõríztesd ,az visszateszi az aktuális hivatalosra oszt onnan megint azt csinálsz amit akarsz. Én mióta megvettem nem variáltam vele. Ja de igen amikor Radeon után újra kellett raknom a winfost ,de azóta van béke és bódottág,hogy úgy mondjam😊

VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha a steam cloud be van kapcsolva, akkor ezeket elmenti, újra installnál automatikusan helyreállítja. Amit érdemes elmenteni, a skinek és a küldetések, ha van külön mentve. Mást nem kell.

De az sosem árt, ha a dokumentumok/1CSoftclub mappából a conf.ini-ket elmented valami biztos helyre...

www.pumaszallas.hu

Megnéztem a Fehér Tigrist. Magyar felirat sajnos nincs hozzá. Ettõl függetlenül egy nagyon szépen fényképezett és nagyon jól megcsinált film. Abszolút érdemes megnézni!
Beszélgetés a film rendezõjével:
Itt

c:\Users\pl.a windows neved\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\ conf.ini, ha elmentetel billzet kiosztast akkor itt megtalalod.

PLackó
Köszi! Ez a hires Tracers amit annyit emlegetnek a banános fórumon?

Légyszi' valaki!
Kell mentenem valamit ha újrarakom a CLOD-ot, vagy a steam jegyzi.(key+joy beállításokra gondolok)
Sokszor raktam, de nem emlékszem.

Nohab
A mesza kiskalája képes gellert kapni a földtõl. Minél kisebb szögben lövöd a talajt, annál több pattan el.

Jól emlékszem, hogy ez egy új "jelenség"?
VO101Tom
Afranc 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az még jó pár év a Blizzardot ismerve😊

VO101Tom
A kilõtt lövedékek hátulján égõ anyag (pl foszfor), ami a lövedék útját szabad szemmel is követhetõvé teszi. Ezek a nyomjelzõs lövedékek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi, akkor megvárom míg jóárasítják...

www.pumaszallas.hu

PLackó
Egyébként ajánlott steam-el visszagörgetni az utolsó, tavalyi hivatalos kiadásra a játékot, és arra rárakni a mostani bétát,az elõzõ béta+hotfixet kihagyva. Valamint a szokásos mappa ürités a dokumentumok/1c-ben.
Egy hülye kérdés: mi is pontosan az a nyomjelzõ?

Her Laca
Azé erre komoly occot nem tennének a fogadó irodák😊) Naná😊

VO101Tom
Kíváncsi vagyok a planesetbe bekerült-e már a 100 oktános Hurri meg Spit...?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mindgyá menek rendet tenni. Még elszemtelenednek nekem az angelusok.

atagon 40 player van, mindenki rácuppant 😊