IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nem elég hogy a proci drágább de az alaplap is hozzá, az már csak hab a tortán, hogy az AMD foglalatai idõtállóbbak,Ez miatt a következõ feljesztést meg lehet uszni egy proci cserével.
Annyival többet meg nem ad sebességben mint amenyit sporolni tud vele az ember.
Játékon belül 30 helyett mondjuk 34 fps-el menne az észre sem veszi az ember.
De ez csak az én véleményem!
De ha igazán nagyot akarsz "ugrani" minõségben akkor i5 2500k minimum ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
kezdõdjön a flééém 😄 <#guluszem1>#guluszem1><#gun>#gun>
az én gtx 560-kártyámat egy i2500k hajtja 4ghz-n, gyári hûtõvel, tökéletesen hangtalan és csak teszi a dolgát ahogy kell...
GOOBY, pls
Bár egy I5 lódítana a dolgon, ne kérdezd miért de pörgõsebb, akáeki akármit is mond.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincs itt semmi új motor csak toldozzák foltozzák,majd talán a köv részt megcsinálják rendesen.
Erre meg szarnak magasról. Ez egy vicc,hogy kinek jó kinek nem,gondolom beállítás függõ is a dolog, de ami nekem eddig jó volt az most nem jó. Vagyis elfogadhatóan megy fps egekben de röcög néha. Az van hogyha a szart elkezdik paskolni elõbb utóbb fos lesz belõle.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A clod már nemtom mennyit fejlõdhet, én a keleti frontot várom, vezethetõ földi cuccok, csomó beígért extra, na meg persze normális térkép.
A clodon most a JG27-esek indítottak egy századoknak szervezett Storm of War Campaign-t, elvileg ez sokkal szervezettebb mint most bármi ami fut clod alatt. Rendesen eligazítással, közös TS-el, hasonlókkal, de csak vasárnaponként van repülés. Alkalmanként egy gépet, egy pilótát kapsz, és a "század" egy adott reptérrõl üzemel. A géppark adott, amire vigyázni kell. Ha felszálltál, onnan már nincs több próbálkozás, ha bármi miatt törik a gép, akkor már léphetsz is ki. Ezt most vasárnap fogjuk repülni elõször, kíváncsi vagyok milyen lesz.
A dolognak egyetlen szépséghibája, hogy a regisztrációt már lezárták, nekem sikerült berimánkodni a VO101-et még német oldalra, ha lesz rá lehetõség ezt majd megpróbálom kibõvíteni MKHL-re (ez függ attól is, hogy a regisztráltak közül mennyien repülnek ténylegesen. Ha lesz hely, akkor gondolom menni fog).
www.pumaszallas.hu
És tudod mi a legfaszább?? Ennél már csak jobb lehet, és az qrva jó lesz!
A mikrolag annyira már nem érdekel, meg lényegesen kevesebb ill. kisebb, mint régen.
Egy dolog nem tetszik, a joy konfigja. Mármint az a része, ahol a dedzónt, érzékenységet, ilyesmit lehet állítani. Az elég gagyisztikus. Nekem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A cloddal egyébként mi bajod? Mirét várod még tûkön ülve "A" nagy peccset, neked mi nem mûködik benne?
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Valódi pénzért premium tankokat lehet venni, aminek az a lényege, hogy nem KELL már rá tenni semmi modult mert egy használható szerelést kap, és veszett módon keresi az in-game játék-pénzt.
Azért nem az van, hogy minden tank a ~150-bõl rögtön pénzbe kerül.
Másik. Még a béta óta keringenek az összeesk. elméletek a (személyre szabottan) elõre kiszámolt csata végzõdésrõl, stb. Ezek teljesen alaptalanok, rossz szériában lévõ "learn to play" gamerek sirámai.
A WoT-tal a fejlesztõcsapat a probléma, akik folyamatosan arcba fossák a community visszajelzéseit a balance-ra vonatkozóan. Ez cseszi el az alapvetõen jó játék-koncepciót.
Így legalább nem kell keresgetni õket,meg lemenni alacsonyra.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
És vannak már sitek 4-5 ezren is.
Csak rájönnek az angol, hülyék mit kellene csinálniuk.
Ezeket szívesebben hallgatom, mint a mai zenéket.
Leon77:
Nincs mit 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nekem cseszik mûködni, legfrissebb béta driver van fent.
Persze volt nem egy vállalhatatlan produkció,sõt.Viszont ezek nagy része is igényesnek számít a mai foschok mellett.
Én meg az itt gyakran belinkelt lottyadt gitármûvészektõl,meg opera(?)részletektõl kapok kiütést,dehát nem vagyunk egyformák.😊
R.I.P. White Europe
XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDD
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezeket a mai napig szoktam hallgatni,az üvöltõ kilencvenesek forever.
Na meg a magyar zenék se voltak rosszak akkoriban,az ilyenekis már a retródiszkókban mennek.
R.I.P. White Europe
30-as vén trottyok! 😊
Hátha valamelyikõtöknek ismerõsek EZEK a zenék.
Kicsit visszahúztak a kilencvenes évekbe, amikor még a diszkós korszakom elején voltam.
Nosztalgiázni jó 😊
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Én még az apjától vettem anno a pedálom, de õ sajnos meghalt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Due to financial, request and privat reasons the production of our Simped pedals will be stopped with beginning of July 2012. All service and warranty issues will of course be handled and for those reasons I will be available under [email protected] Thank you very much for your unterstanding and your support in the passed years.
Gunter Hofmann, dhs-electronic
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van rajta és én igen komálom. Biztos van jobb meg faszább, de nekem ez megfelel. Viszont van új a saitekéknál, na annak a két pedálja mem tetszik.
Már felvettem a kapcsolatot a sráccal,ledumáltam egyet nyaralás utánra. Akkor apróért eladom a G940 et ,majd tartok licitet😊Csak még pedált kell néznem.