IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angliai csata
A Luftwaffe bombázó ászai
A luftwaffe vadászlégiereje
A Luftwaffe
A diadalmas Luftwaffe
Az olaszországi légiháború
Magyar sasok
a képen látható F4-es hütõ, megegyezik az 1C által linkelt képeken láthatóval, és nem egyezik meg a G2-ével
a hátsó futómû behúzható az F4-enitt nem látható de így van <#banplz>#banplz>, nem úgy mint a G2-õn példa1, példa2
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én elhiszem,hogy kihívás babrálni velük,de én már nem szeretem a kihívásokat,éppen elég öreg fejemmel lépést tartani az ifjabb srácokkal. No meg az a sok veres akik a vérem akarják ugye😊
No de majd hétvégén! Mutatunk ezeknek valamit talajon.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Egyébként meg csak annyit kell tenned, hogy E-4/B-vel kísérsz, és potyogtatsz te is oda, ahova a bomberek.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
fel-le-balra-jobb billentyûkkel, egér bal gombbal, illetve görgõvel lehet szórakozni 😊
Bombázni nem tudok,max megvédeni õket. A cél ,hogy minél több vereset lelõni😊 Legalábbis nekem.
"Ölt" a Diabló 3...vagy inkább a hülyeség.
Nem igazán értem miért egy játékszoftvert bélyegeznek meg,miért nem a 15 éves "gyereket" vagy a szüleit okolják? Nem tûnt fel a szülõknek,hogy két napja nem látják a gyereküket?
ON
www.pumaszallas.hu
Na most ebben jóóóóóóóóóók vagyunk. Akkor mi gyõzünk asszem😊
www.pumaszallas.hu
Apropó. Kicsit bográcsoztunk most ,ittam is minden félét,úgy hogy bátorra ittam magam. Felugrottam ATAG ra,bízva a pálesz és a sör jótékony hatásában ,találtam egy sitet ,na azon mód megfüstöltem. ERRE! a féreg lapjával ellaggol,,majd abbahagyja,miután megint meglövöm ,újra csinálja.
Aztán vége lett a küldinek. Nem is bánom mert felbaxtam magam a csíter csaló férgen.
Channel Command to be released this weekend
Channel Command Mission
Olyasmi, mintha online wart valós idõbe próbálnák tenni. A pilótáknak tapasztalati pontja van, ahogy növekszik, jobb gépeket választhatsz, a repterek gépparkja is változik, utánpótlással lehet fejleszteni, bombázó küldikkel rombolni (gondolom ez küldetésenként nullázódik). Vannak fix küldetések, de TAB4-es menübõl generálni is lehet (supply mission pl). Egész jónak hangzik.
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vagyis inkább ez😊
5 bevetés 14 spit 3 bomber. Atagon változtak a bevetések. Leginkább csak német bomberekkel van tele az ég azok is 5-6 K között közlekednek,ergo a spitek is feljönnek ide. Ajánlott a 6.5 K tartózkodási helynek.
Az a jó ,hogy a veres kollégák nem akarnak leszokni a szûk fordulókról még ebben a magasságban sem és ezt általában mindig lefele tendálva teszik. Nos onnantól baxhatják .

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Szívem szerint most rögtön belevetném magamat ezen a map-on egy jó kis kutyaharcba.
A fentit gyökérkönyvtárba berakod szépen.
Cinfiba ezt írd be így:
Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll
😮)
Az IL2 UP v3.0 RC4 használom ATI 5800 kártyám van. Tud valaki segíteni conf.ini ill. ATI beállításban?
A probléma az,hogy a víz villog,vagy eltünik....
Köszönettel,
Zsolt
Kipróbáltam, meg van a mappa ! <#wave>#wave>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"