91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Egy kis off:AI Migek elleni harc F-86-tal

• Her Laca
    Amúgy miből szűrzed le hogy én a te szóhasználatoddal élve erőltetném ezt az awc -t vagy mit? Jentkeztem volna? Nem rémlik:)
    El szoktam olvasni mik történtek veletek de nem szoktam sem véleményezni sem semmit hozzáfűzni. Max szurlolok nektek. Másként nem érdekel.
  • Her Laca
    Szerintem elég világos volt az amit írtam de ha mem lett volna akkor rögtön a következő a válaszodra tett írásom a 63177 gondolom már érthetővé is tette. Ha nem hát sajnálom.
    Mellesleg ugyanazok a szerencsétlenek repkednek átlagon is mint akiket l előttetek minap ugyan úgy 5-6 fővel:)
    Amúgy én elhiszem hogy szívügyed a dolog de ha valami nyűgöd van azt ne rám vetítsd ki.:) Amúgy én sem minősítem a te szórakozásodat jelezném.
  • Willenbrock
    Látszik,hogy erős front jön :)
  • VO101Tom
    Aham, szóval a "vonatszimulátor", megy hogy "csak mennek jönnek" és ez tkp nem is harc, akkor ez még véletlenül sem fikázás volt, és csak az én korlátoltságomnak köszönhető, hogy ezt értettem belőle, meg egyébként is hogyhogy nem találom ki, hogy te -bár ezeket írtad- mégsem erre gondoltál, hanem csak valami mást is megnéztél volna. Világos. Hogy az atagot számra vettem, arra sincs mentség, egyszerűen -szintén a menthetetlen korlátoltságom miatt- gondoltam azt, hogy az atagos lemmingek halomra lövöldözése miatt lett oly magas az ingerküszöböd, hogy egy szimpla bombázó bevetés látványa már nem meríti ki a "harci bevetés" fogalmát, ami után csak javasolni próbáltam, hogy akkor talán ne is erőltesd, mert sem a swoc sem a awc nem az a küldetéssorozat, ahol ilyesmit látni fogsz.
  • 77pxdumbo
    Sürgősen rátok férne már egy jó kis közös sörözés :))
  • Her Laca
    Amúgy meg én mint lelkes amatőr, csak az ATAG ra vagyok jó:)
    Tudom,hogy az más szint amit ti csináltok ,és oda én kevés vagyok. Így jó? :)

• Her Laca
    Mi van????
    Most mi a bajod? Kérdeztem valamit erre nekem esel.Lévén nem vagy korlátolt ,így reméltem csak kihámozod a kérdésem lényegét.Van e akció dúsabb felvétel is!!!!!!!Max annyit mondasz nem nincs,de majd csinálunk. Vegyél egy langyos fürdőt bakker. Hol mondtam én ,hogy szar?
    Az meg már megbocsáss de ne foglalkoztasson téged ,hogy én mit csinálok .
    Ha fusztrált vagy ahhoz nekem nem sok közöm van.
    Eszem megáll.

• zmok
    Így sokkal hangulatosabb, hogy lehet közben hallani rádiózást!
  • VO101Tom
    Jól van Laca, akkor atagozzál inkább. Mert minden más csak szar lehet, amit nem te raksz fel igaz?
  • artivizsla #63180
    Hali ! Működik a Mustangon, de a Fókán sajna nem.

A radaros gépeken az indikátorernyő bekapcsolható ?
  • Lysandus

Gratula! Vannak benne jó beszólások, pl (amikor távolodik a Hurri, valamelyik 110-es mondja): I like far away. :-)
  • Her Laca
    De ha már humorodnál vagy akkor én is felteszem a kérdést:)

"Olyan nincs amiben harcolnak is?"

Te itt melyik szónál akadtál el?
  • Her Laca
    Mind1. Nem akadtam el semmin.
    Csak annyit kérdeztem,hogy nincs e olyan ami akció dúsabb é. De nem érdekes.
  • VO101Tom
    "Lympne bombázása Tramencourtból felszállva"... Melyik szónál akadtál el?
  • L Viper #63175

Üdv! Saitex X-52 Joy eladó, többi info itt!
  • Her Laca
  • Her Laca
    Meg mért esik szét a képe a videónak? Nincs Vsinc?
  • Her Laca
    Olyan nincs amiben harcolnak is? Mert jó ,hogy életszagú a rádiózásuk ,de kb olyan mintha egy vonatszimulátort néztem volna. Mentek ,jöttek.
  • Vogel
    A pontos lövés titka, hogy a kontaktot lefeded a rakéta fényeivel. Kicsi, impulzus szerű gombnyomásokkal. Ha mellé megy, akkor gyorsan földbe kell vezetni, hogy vezérelhesd a következő rakétát, ugyanis hiába lövöd ki a következőt, az addig nem irányítható, míg a másik a levegőben van.
  • Vogel
    Látom maradandó élmény volt az a pár alkalom :)
  • VO101Tom
    Múltkor hiányoltátok a bevetések "nyers", életszerűbb vedeóit, a most vasárnapi AWC bevetést levideózta 9./ZG26Hipper az egyik 110-esből (Lympne bombázása Tramencourtból felszállva). Ő egyébként egy Spanyol srác, szerintem hallani fogjátok amikor ő beszél :)

• VO101Tom
    Nyomd meg azt a gombot, amit Gunsight/Bombsight mode váltás (a bombacélzó beállításai ezzel kezdődnek). Utána a bombsight jobb ball gombokkal állítod be a fesztávot, a szögbeállítással meg a giro átmérőjét. Ha az adott fesztávolságú gép szárnyvégét érinti a rombuszos kör, akkor elvileg pontosan mutatja, hogy mennyit kell elétartani, hogy a lövedék a gépet találja el.

Szerintem rohadt nehézkes, és a jó célzást ez sem helyettesíti, de néha talán jól jöhet.

• artivizsla #63167
    P51 D-30 NA, de szerintem a többin is.

• VO101Tom
    A musztángon át kell kapcsolni a revit ahhoz (meg nem mondom már melyik gombbal, asszem 'u'), hogy a giroszkópos célzó jelzését is rávetítse (6 rombusz meg központi pötty). Annak a mérete változik aszerint, hogy hány méterre (gpu összetartás pl.), mekkora fesztávot mutasson.
    Ugyanígy működik a clodban az angol célzó is (az nem giroszkópos, de a célkör vízszintes vonalai állíthatók, hogy mekkora fesztávot fogjanak közre).
  • Sanyo
    Igen, valamelyik Musztángon biztos látszik, csak azt nem tudom, hogy melyiken.
  • artivizsla #63164
    Tényleg jól látszik, de szerintem különben ott sem működik. Ekkor kellene a célzókőr átmérőjének változni, nem ?
  • Sanyo
    Pedig ez lenne a célzókészülék beállítása. P-51-en jól látszik.
  • artivizsla #63162
    Lehet, hogy valami bug, mert a TA 152 C-nél már nem írja ki?
  • artivizsla #63161
    A jobb alsó sarokba mit jelent az a felirat, hogy "Fesztáv C 47" ?

Ez a jobb-bal nyíl nyomogatásával jön elő ( rakéta jobbra -balra funkció )és minden egyes gombnyomásra egy másik gép nevét írja ki, de a Revi-n nem látok változást.

• Sanyo
    Ennek Vogel volt a nagy szakértője, még húzott fordulóban is utánam tudta irányítani ezt a rakétát. :)
  • artivizsla #63159
    És működik a huzalvezérlés !

• Her Laca
    Beballagsz elektronikai boltba és veszel mikroelektronikához való szert.
    Azok simán elpárolognak és nem hagynak semmit maguk után. Vagy sűrített levegő még jó lehet ,lehet csak poros lett.
  • bucsher
    kontaktra kontakt sprét! wd40-től csak rosszabb lesz.
  • artivizsla #63156
    Nálunk van ipari mennyiségben is, néha, ha valamelyik melós elb@xott valamit, akkor szoktam neki mondani, hogy csapjon be hátra a gatyóba egy marékkal mikor megy a főnökhöz, csak hogy ne fájjon...:)
  • Szepy2884
    bocsánat félre érthetõ voltam. nem az a fõ szempont, hogy finoman mozogjon, hanem hogy kontaktos legyen mert a hat switch szarakodik.
  • Nohab
    Próbáld meg átírni a dokumentumokban a Clod mappáját. Indítsd el a játékot, nagyjából állítsd be a játékot(irányítás, infó ablakok). Indítsd el újra a játékot! Megint elkeverte? --> rakd újra a játékot. Nem keverte el?- > apránként másold vissza a régi dokumentumokat.

Nem találkoztam ilyen hibával, de hirtelen ez jutott csak az eszembe.
  • lala42
    Én kozmetikai vazelint használok. Semmi adalékanyag nincs benne, csak a nyers vazelin. Anno a MOL vegyészektől kaptam.
  • hetti
    szilikon no para D
  • Szepy2884
    ja azt meg már gondolom mondtam párszor, hogy az elektronyikához meg annyira vagyok, hogy félek még a villany kapcsolótól is