IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Érdekes...
Kicsit variáltam a beállításon

és most ilyen lett. Mondjuk a fraps kikapcsolása után ugrott vagy +15-öt az fps.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
És hol?
Messerrel a város fölött alacsonyan?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Koreai háború színesben: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?195594-Allied-Aircraft-in-Korea

VO101Tom
Értem én Crumppot, meg a tesztet is olvastam, de szerintem ésszerûtlen dolgon rinyál. Legelõször is ez a dolog nem befolyásolja a gép teljesítményét. A gép nem lesz lomhább, vagy agilisebb, ami változást akar a Spit kormányzásán, az a controls menüben a különbözõ joy profilokkal teljesen kiszûrhetõ. Látszik, hogy Crumpp sem játszik a játékkal, fõleg nem online. Megbukik a dolog ott is, hogy a clod pilótái botkormánnyal repülnek, a spitben anno meg ugye nem a klasszikus értelemben vett botkormány volt, mert a csûrõ forgáspontja a felsõ fogantyú alatt, a magasságié meg a padlónál volt. Ha Crumpp az asszimetrikus bot elrendezés karakterisztikáját akarja ráerõltetni a szimmetrikus játékvezérlõkre, akkor ugyanannyira történelmileg hiteltelen eredményt kap, mint most fordítva. A harmadik dolog meg szimplán elvi kérdés, szerintem csak olyan paraméterek alapján lenne szabad a gépeket variálni, ami adat mindegyik gépre, ugyanannyira pontosan meghatározható. A meszáról én nem ismerek ilyen stabilitási teszteket (ha neked van, arra kíváncsi lennék), és akkor a játék többi gépérõl nem is beszéltünk.

Ugyanezen az elven (történelmi hûség VS játszhatóság) engedném pl. a robotpilótát a bleinheimbe, mert igaz, hogy a valóságban nem volt, viszont a valóságban volt egy pilóta, akit most nem tud helyettesíteni AI. Az vezette a gépet, diktálta az adatokat, neki meg csak céloznia kellett. Most, hogy a bombázógép gyakorlatilag használhatatlan (offline is), ez szeintem sokkal nagyobb gáz, mintha kapnának egy szaros magasság és irány tartó automatikát.

www.pumaszallas.hu

A building is high, a fa medium. 8*anti aliasing.
Az utsó' track 31 avg produkált. Elõtte 20 körül, és mint mondottam nincsen microlag.

Csinálok majd track testet, az utolsóval, aztán az nem szubjektív. Nekem a building meg az effekt medium, de van v sync.

Zpogi
Offline semmi problémám vele,csak online jelentkeznek a hibák.

LeonSilver
Én így tolnám.

Phenom II X4 975 (~4Ghz)
12GB RAM
Ati HD6970 2GB
X-Fi

gtx 560 945 amd x4
medium high és a textura originalon van. Város fölött 35-40 stabilan tengeren 75 mindez offline.

LeonSilver
Milyen felbontáson és milyen beállításokkal tolod? És milyen a vas?

Zpogi
Offline vagy online?

Hm.
Nekem teljesen eltûnt. A microlag. Gyakorlatilag teljesen. Eddig ez a legnagyobb grafikai történés amióta csak kijött,a játszhatóság tekintetében. Nálam. Amúgy persze megértem a hõzöngést akinél ez épp fordítva van.

LeonSilver
Én megnéztem. Ugyan úgy van mikrolag, mint elõtte. A továbbiakban nem foglalkozom vele. Majd a következõnél megint megnézem.

Zpogi
Szerintem egy nagy kalap szar lett,én nem tudom,hogy másnak mitõl lett olyan oltári jó.

Holnap újratelepítem ezt a szart a sztímrõl,de azért ez is vicces,hogy minden kib@szott patch-nél újra le kell tölteni...

VO101Tom
Köszi a tippet, frissítettem én is. Mostanában mondjuk már fel sem tûnt, valszeg a kevesebb kép linkelés miatt.

www.pumaszallas.hu

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Nem nagyon reagáltok a patchre..<#fejvakaras>nem értem, hónapok óta arra várunk , hogy kint legyen aztán vagy 4 hozzászólás volt.<#nemtudom>Olimpia vagy mi?!
Ja, és éljen Krisztián!!!!!!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Elhiszem Mijki, én nem értek hozzá annyira (tömzsik rajta vagy mi?). De annak örülnék ha fele ilyen jól tudnék rajzolni 😊

[/url][/img]

De lehet így jó XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Patch után a Stuka belseje

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

mijki
Maga a hatter fasza, de a fokak csunyak rajta!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Én nagyon tisztelem azokat, akik ilyesmit képesek alkotni legyen az festmény, szobor vagy egy jó zene.
Sajnos én eléggé fakezû vagyok ezekhez 😄 A rajzolás például nálam kimerül a pont-pont-vesszõcskében és ez sem mindig felismerhetõ... 😄

Az elsõt ismertem, azért érdeklõdtem, hogy hol tart a dolog. <#eljen>
Sanyo
De van és mindjárt itt a hír errõl is.

www.pcpilot.hu

Kávé mellé.

4.12-es patch-rõl semmi hír ?

na most meg pont fordítva volt. az istennek sem akart 25fps fölé menni, de 2000m fölött egyszercsak átkapcsolt 35-45 fps-be 😊
bugos szar

Na ja. Meg akkor végre törjek már a fáktól, nem hiszem , hogy olyan lehetetlen dolog lenne megcsinálni. Csak hát ugye mivel félkészen adták ki, kisebb dolguk is nagyobb volt ennél. De azért most már lehetne lépni ez ügyben is.<#buck>

úgy vettem észre, hogy akkor esik le az fps, amikor eléred a felhõalapot, azalatt általában jó.

PLackó
Nekem sokkal simább lett igy medium effektel. Ahogy látom az 1c fórumon is nagy az elégedettség.
Remélem igy mostmár rá tudnak állni pl az idõjárás fejlesztésére.

Zpogi
Most jövök a Repkáról,reccenés mentes...

Dögöjjek meg,ha értem.

Jogos. Inkább valami olyasmire gondolok, hogy néha csak akkor állítódik be valami, ha mahinálsz' a beállításoknál.

Zpogi
Csak vissza állítottam az utolsó hivatalos patch-re és arra telepítettem a bétát.

Próbálgattam változtatni,de miért is kellene? Ha az elõzõ patch-vel mûködött ez a beállítás,akkor ezzel a
"javítással" miért nem? Ha meg visszább kell venni akkor szarabb lett...

Újra raktad?
Ha igen változtassál valamit a grafikán.

Zpogi
Hát nem tudom,vegyesek az érzéseim,nálam offline úgy tûnik szarabb lett.
Néha indokolatlanul leesik az fps,pl.:emelkedek,csak az eget plusz egy kontaktot látok kb másfél km-re,és leesik 10 alá felbontástól függetlenül.

Ez az elsõ patch ami nem hozott javulást nekem.

Megcsinálták a nyomi nyulak!!!!
Megszûnt a microlagg!!!!!,és egy 20 % nagyobb nálam az fps, ráadásul a rádiózás betöltés lagg is majdnem teljesen eltûnt. A fák szebbek, és alapvetõen nem látom kicsit sem csúnyának. Gtx 560, high, vh beállítás.

LeonSilver

Willenbrock
Kösz,majd ha nem lesz ilyen meleg nekiállok 😄

LeonSilver
Csak arra figyelj, hogy darabkákat ne hagyj benne.

LeonSilver
Nem elengedhetetlen. Volt, hogy ecsettel pucoltamm ki. Ahova nem férzs, onnan kifújod tûdõileg 😊

Willenbrock
Ok,akkor majd szétszedem.Semmi spéci cucc nem kell hozzá? Sürített levegõ,alkohol?

LeonSilver
Szét kell szedni az olvasót és kipucolni. Elég sokszor csináltam ilyent az egyik volt cégemnél. Egy idõben a cdguruk rendszeresen "robbantak".

Willenbrock
Szétrobbant a Mig Alley CD-m a meghajtóban,ki sem nyílik.Ilyenkor mit lehet csinálni?<#sir>

LeonSilver
Mirõl beszélsz?

légyszi ezt itt ne

LeonSilver
Ez lol. Le se töltöm. Minek..

Sanyo
Sanyo
SgtChris
Hopsz...angliszkíj verzsön download in progress :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD