IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messerrel a város fölött alacsonyan?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ugyanezen az elven (történelmi hûség VS játszhatóság) engedném pl. a robotpilótát a bleinheimbe, mert igaz, hogy a valóságban nem volt, viszont a valóságban volt egy pilóta, akit most nem tud helyettesíteni AI. Az vezette a gépet, diktálta az adatokat, neki meg csak céloznia kellett. Most, hogy a bombázógép gyakorlatilag használhatatlan (offline is), ez szeintem sokkal nagyobb gáz, mintha kapnának egy szaros magasság és irány tartó automatikát.
www.pumaszallas.hu
Az utsó' track 31 avg produkált. Elõtte 20 körül, és mint mondottam nincsen microlag.
medium high és a textura originalon van. Város fölött 35-40 stabilan tengeren 75 mindez offline.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem teljesen eltûnt. A microlag. Gyakorlatilag teljesen. Eddig ez a legnagyobb grafikai történés amióta csak kijött,a játszhatóság tekintetében. Nálam. Amúgy persze megértem a hõzöngést akinél ez épp fordítva van.
Holnap újratelepítem ezt a szart a sztímrõl,de azért ez is vicces,hogy minden kib@szott patch-nél újra le kell tölteni...
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ja, és éljen Krisztián!!!!!!!!!!!!!!!!
De lehet így jó XD
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Patch után a Stuka belseje
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sajnos én eléggé fakezû vagyok ezekhez 😄 A rajzolás például nálam kimerül a pont-pont-vesszõcskében és ez sem mindig felismerhetõ... 😄
bugos szar
Remélem igy mostmár rá tudnak állni pl az idõjárás fejlesztésére.
Próbálgattam változtatni,de miért is kellene? Ha az elõzõ patch-vel mûködött ez a beállítás,akkor ezzel a
"javítással" miért nem? Ha meg visszább kell venni akkor szarabb lett...
Ha igen változtassál valamit a grafikán.
Néha indokolatlanul leesik az fps,pl.:emelkedek,csak az eget plusz egy kontaktot látok kb másfél km-re,és leesik 10 alá felbontástól függetlenül.
Ez az elsõ patch ami nem hozott javulást nekem.
Megszûnt a microlagg!!!!!,és egy 20 % nagyobb nálam az fps, ráadásul a rádiózás betöltés lagg is majdnem teljesen eltûnt. A fák szebbek, és alapvetõen nem látom kicsit sem csúnyának. Gtx 560, high, vh beállítás.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu