IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez a kettõ ugyanaz a War Thunder, akkor...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A gépek különféle fejleszthetõsége remélem nem jelenti azt hogy pl F-15-el mehessünk második világháborús gépek ellen vagy hasonló marhaságok.A másik ami feltûnt a csigás cég-ez is "szovjet" fejlesztés?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Én mindenesetre nagy lelkesedéssel várom, mert irtó jól néz ki a grafika.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ja, és ezt nagy tömegeknek készítik, szal lesz benne tartalom a vérpistitõl a szimulátor fanokig minden rétegnek.
www.pcpilot.hu
Rof fórumon találtam! Ez mi ez?
Tetszik
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Igen a DBW modban nyitható a kabintetõ. Sõt már az UP3 RC4 is tudja ezt.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
FAIL<#eplus2>#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mit találtam. Na mik ezek?
Régen volt miden féle mendemonda ,legalábbis hallottam ezt azt ,hogy micsoda remek gép sikeredett belõle,de aztán belemélyedtem és kiderült ,hogy ezzel sem váltottuk volna meg a világot.
Az ED a DCS sorozattal pont ott baszta el szerintem,hogy elõször is átbaszták a népet. Ugyanis a Black Shark eredetileg a Lock On sorozat része lett volna. Mindenki örült,hogy jaj de jó lesz mert most akkor a vadász,csatarepülõ és helikopteres haverok együtt egy virtuális légtérben harcolhatnak az ugyanilyen baráti körbõl álló ellenséggel. Aztán hopp,egyszer kiderült,hogy ez már nem Lock On lesz hanem egy új sorozat a DCS része, ami legalább nincs "kompatibilátása" a Lock Onnal és csak egy helikoptertípussal lehet benne repülni. Akik utálják a forgószáryas technikát azok akkor alapból meg sem vették, a másik fele pedig az átbaszódás során keletkezett dühe miatt nem vette meg.
Én azok közé tartozom akik megvették. Egyrészt azért mert a Kamov Ka-26-os típus miatt szerettem meg a repülést,szóval pozitívan viszonyulok a Kamovokhoz,másrészt meg azért mert érdekelt.Komolyabbnak mondható PC-s helikopterszimulátorom sosem volt.
Annyit tudok róla mondani,hogy nekem nagyon tetszett,és helikopterpilóták szerint pedig nagyon valósághûre sikerült,mármint a repülési része.A bátor konvojokról amik akkor is tök egyenesen mennek tovább, ugyanazzal a sebességgel a betonúton elõre, a menekülés szándéka nélkül,amikor 20 jármûbõl 12-t már kilõttél,arról inkább ne beszéljünk . A minél reálisabb repmodellért ED-ék elég sokat tettek,ugyanis olyan pilóták tesztelték a szimulátort akik 2000 tavaszán éles harci feladatokat hajtottak végre a típussal Csecsenföldön.
A jó rész után jöjjenek ED-ék további elbaszásai:
- úgy emlékszem,hogy nagy nehezen a közönségnek kellett ráimádkozniuk õket,hogy az FC-2 legyen má kompatibilis a BS- 1 el
-jött az A-10 ahol újra kompatibilitási problémák merültek fel,a közönség nagy örömére...
Összefoglalva a kurvára hosszúranyúlt monológot annyi a lényege,hogy ED-ék elõnye ugyanaz mint a hátránya. Nem csak civileknek csinálnak szimulátort,hanem katonáknak is,és a katonai terméket a titkosnak számító részek kihagyásával adják civilek kezébe.Ennek köszönhetõ,hogy talán a legrealisztikusabb szimulátorokat csinálják.Ugyanis hiába orosz cég,õk nyerték az USA nemzeti gárda A-10-es szimulátor pályázatát,amibõl késõbb a "civil" A-10 született.Ezen kívül azt csiripelik a verebek,hogy a legkomolyabb,professzionális,mozgókabinos szimulátorokat a hadsereg(pl.Ka-52) és a civilek( pl.Ka-226) számára készítõ CSTS Dinamika nevû orosz céggel is szoros együttmûködésben vannak.
Ez viszont a hátrányuk is,mert a civil közönséget leszarták,aki komolyabb modokat próbált készíteni azt meg keményen befenyítették,hogy ne nyúlkáljon a programba,mert meg lesz baszva.
Ez a helyzet úgy tûnik javulni látszik a DCS:World megjelenésével és,hogy a külsõs,3rd party fejlesztõknek is teret engednek.
Szóval szerintem nem a nyugati helikoptertípus hiánya miatt vannak kevesen a felhasználók,hanem mert nem emésztették meg,hogy elõször is átbaszta õket ED,majd csinált egy olyan sorozatot,ami ugyan nem lett rossz,de kompatibilitási problémák miatt a nagy online,repüléseknek,ahol több fegyvernem képviseltetheti magát a légierõn belül, nem engedett teret.
Nézd meg Beczl MiG-21 BiS-ét, az sem nyugati gép, mégis mindenki folyatja rá a nyálát nyugaton is,hogy ez mennyire király lesz.
További adalék,hogy EDe eddig csak együléses típusok szimulátorait adta ki. Ha lesz nyugati típus akkor valószínû az Apache lesz az,és akkor az lesz a kezük közül kikerülõ elsõ kétüléses típus. Persze ehhez az is kell,hogy a lehetõ legtöbb információt megkapják a típusról,mert amúgy neki sem állnak komolyabban.Ezt már korábban nyilatkozták,hogy bármely típusról legyen szó,a lehetõ legmélyebb beletekintést kérik az adatokba, információkba,vagyis kb. teljes körû gyári,vagy legalább üzemeltetõi támogatást,azért,hogy megfelelõen valósághûre csinálhassák a szimulátort.Ezt a Kamov és az A-10 esetén ezt kibulizták,ha az Apache esetében is sikerül akkor lesz Apache.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja és az új szifonhoz megint meg kell venni minden kiegészítõt mert nem lesz kompatibilis az elõzõek kel. De ez csak az én véleményem.
Szifon. Egész jó áron, 40 körül lehet használt 3GS-eket elcsípni a vaterán. Nekem volt több szifon, egy rövid flört az Androiddal is (kényszerbõl, ellopták) ez alapján azt tudom mondani hogy egyértelmûen szifon. Az Android ugyanazt tudja "feature"-ben, de az iOS nagyságrendekkel veri. Miért? Letisztultabb, megbízhatóbb. Az Androidos rendszerekrõl, pláne az olcsó kategóriában elmondható hogy hajlamosak összeomlani, folyton buherálni kell és sokkal erõsebb "vas" kell alá mint az iOS-hez.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
7110-es. Nagy álmom volt, de nem jött össze. Akkor még volt kreativitás a Nokiában, aztán úgy járt mint a vízilabda csapat. Ráült az eredményre a világ meg elment mellettük.
Ezt egyszerûen nem értem..több ezren csatlakoznának pluszba az biztos.
Egyedül abban lehet bízni, hogy mivel a DCS 3rd népek elõtt "nyitott", talán valaki csinál.
A legnagyobb hígfos viszont a Sagem. INGYÉ SE!!! Sõt! Ha fizetnek akkor sem!!!
Leon: 2000-ben vettem egy 6150-est, évekig használtam, aztán az asszonykám nyúzta évekig, azóta meg apámé. Gyakorlatilag 12éve folyamatos használatban van...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról