IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt találtam:

Ha ez a kettõ ugyanaz a War Thunder, akkor...
Papa01
Nagyon szép, de nekem a fizika miatt vannak félelmeim.. Például 3:25-nél a Sabre manõvere mindenféle sebesség gyûjtés nélkül számomra picit fura.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A JSGME jobb oldali ablakában mi melyik mod van aktiválva ?
LeonSilver
Szerintem pont annyira lesz szimulátor, mint a WoT. De ne legyen igazam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Offline módban lehetséges lesz pl az hogy hiteles koreai térkép felett kb történelmi hadjáratot lehessen játszani a hozzávaló gépekkel?
A gépek különféle fejleszthetõsége remélem nem jelenti azt hogy pl F-15-el mehessünk második világháborús gépek ellen vagy hasonló marhaságok.A másik ami feltûnt a csigás cég-ez is "szovjet" fejlesztés?

Willenbrock
Most láttam ezt a videót,akartam írni.

Willenbrock
Engem az F-86 fog mozgatni😊A Mig Alley óta nem láttam normális Koreai háborús gépeket szimulátorban,most viszont ez a videót és nagyon tetszik.Úgy látom a kabinokra is nagyon odafigyelnek,remélem a fizika is arányban lesz a látvánnyal.

Pedig nekem mûxik...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Na úgy néz ki mégis defy + lesz.

NEm tudom, én nem játszottam még vele. Egy másik MMO, a world of tanks-ban az van amit írsz, azaz a legnagyobb tankok fenntartásához fizetõs acc-ra vagy prémium gépekre (szintén pénzért) van szükség. De Lacát és sztem minket nem az F86-os és évfolyamtársai fognak mozgatni.

Én mindenesetre nagy lelkesedéssel várom, mert irtó jól néz ki a grafika.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

http://warthunder.com/

Ja, és ezt nagy tömegeknek készítik, szal lesz benne tartalom a vérpistitõl a szimulátor fanokig minden rétegnek.

Nohab
Az offline kampányokért valós pénzzel kell fizetni. Illetve itt is megoldják, hogy ingyen nehézkesen tudjad megvenni és fenntartani a legjobb gépeket.
Ez egy MMO lesz, azaz szimulátor ami úgy müxik h kapsz egy alap gépet, és minden harci cselekedet után kapsz xp-t, amit a géped fejlesztésére (jobb motor, ágyú stb stb) költhetsz. Meg kifejleszthetsz jobb gépeket. Szerintem nagyon jónak tûnik, király grafika, szinte minden nemzet összes gépe. LEsd meg a honlapot amit Sanyo linkelt. Ja, és lesz offline campány része is, de fõleg az online hentre fog rámenni. Ami Téged ismerve hamar a top gépek világába fog repíteni 😊 Vagy a fullra fejlesztett libling gépekébe 😊)

Sanyo
War Thunder - World of Planes, már megy a zárt béta. Én is benne vagyok, de tegnap csak egy rövid kört tudtam repülni.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Álljon csak meg a nászmenet!!!!!
Rof fórumon találtam! Ez mi ez?
Tetszik

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Scottt
DBW 1.71,nekem is nyílik.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kipróbáltam a szûz 4.11.1-et, az UP3 RC4-et ( 4.10.01 ), de egyikben sem volt nyitható a kabintetõ nálam. A HSFX JSGME-ben találtam egy "FW-190 Canopies only offline" nevû aktiválható mod-ot, de aktiválásakor nem indult el a játék.
Hali!
Igen a DBW modban nyitható a kabintetõ. Sõt már az UP3 RC4 is tudja ezt.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Her Laca
A linknél a bal alsó képen a kitört futóson nem magyar ék alakú felség jel van?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Elképzelhetõ, a DBW-t még nem próbáltam 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mijki, lehet, hogy a DBW modban mégis lehet nyitni a fülketetõt ? Megtaláltam a videót.

Bõvebben itt.

Valahol írták, hogy még a Re 2000-nél is rosszabbul repült.

WM-23
mijki
HE-112 B1?

FAIL<#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
[/url][/img]
Mit találtam. Na mik ezek?

Her Laca
A végén ott van ugye az ezüst nyíl.
Régen volt miden féle mendemonda ,legalábbis hallottam ezt azt ,hogy micsoda remek gép sikeredett belõle,de aztán belemélyedtem és kiderült ,hogy ezzel sem váltottuk volna meg a világot.

Magyar gépek.

Hm. Ok, bár tartom azt, hogy sokan megvennék ha nem ez a ... lenne csak benne, mint repülhetõ helikopter. Amúgy mindenben egyet értek amit írtál.

Nekem errõl más a véleményem. Amikor réges régen egy messzi-messzi galaxisban, az ED kiadója még az SSI volt és a Flanker 2.5 volt a leg- jobb harcirepülõgép szimulátor, akkor pont azért vették nyugaton is rengetegen,mert olyan géptípusokkal repülhettek amivel addig soha, amit otthon õk nem is láthatnak. Most már mi sem😞
Az ED a DCS sorozattal pont ott baszta el szerintem,hogy elõször is átbaszták a népet. Ugyanis a Black Shark eredetileg a Lock On sorozat része lett volna. Mindenki örült,hogy jaj de jó lesz mert most akkor a vadász,csatarepülõ és helikopteres haverok együtt egy virtuális légtérben harcolhatnak az ugyanilyen baráti körbõl álló ellenséggel. Aztán hopp,egyszer kiderült,hogy ez már nem Lock On lesz hanem egy új sorozat a DCS része, ami legalább nincs "kompatibilátása" a Lock Onnal és csak egy helikoptertípussal lehet benne repülni. Akik utálják a forgószáryas technikát azok akkor alapból meg sem vették, a másik fele pedig az átbaszódás során keletkezett dühe miatt nem vette meg.
Én azok közé tartozom akik megvették. Egyrészt azért mert a Kamov Ka-26-os típus miatt szerettem meg a repülést,szóval pozitívan viszonyulok a Kamovokhoz,másrészt meg azért mert érdekelt.Komolyabbnak mondható PC-s helikopterszimulátorom sosem volt.
Annyit tudok róla mondani,hogy nekem nagyon tetszett,és helikopterpilóták szerint pedig nagyon valósághûre sikerült,mármint a repülési része.A bátor konvojokról amik akkor is tök egyenesen mennek tovább, ugyanazzal a sebességgel a betonúton elõre, a menekülés szándéka nélkül,amikor 20 jármûbõl 12-t már kilõttél,arról inkább ne beszéljünk . A minél reálisabb repmodellért ED-ék elég sokat tettek,ugyanis olyan pilóták tesztelték a szimulátort akik 2000 tavaszán éles harci feladatokat hajtottak végre a típussal Csecsenföldön.
A jó rész után jöjjenek ED-ék további elbaszásai:
- úgy emlékszem,hogy nagy nehezen a közönségnek kellett ráimádkozniuk õket,hogy az FC-2 legyen má kompatibilis a BS- 1 el
-jött az A-10 ahol újra kompatibilitási problémák merültek fel,a közönség nagy örömére...

Összefoglalva a kurvára hosszúranyúlt monológot annyi a lényege,hogy ED-ék elõnye ugyanaz mint a hátránya. Nem csak civileknek csinálnak szimulátort,hanem katonáknak is,és a katonai terméket a titkosnak számító részek kihagyásával adják civilek kezébe.Ennek köszönhetõ,hogy talán a legrealisztikusabb szimulátorokat csinálják.Ugyanis hiába orosz cég,õk nyerték az USA nemzeti gárda A-10-es szimulátor pályázatát,amibõl késõbb a "civil" A-10 született.Ezen kívül azt csiripelik a verebek,hogy a legkomolyabb,professzionális,mozgókabinos szimulátorokat a hadsereg(pl.Ka-52) és a civilek( pl.Ka-226) számára készítõ CSTS Dinamika nevû orosz céggel is szoros együttmûködésben vannak.
Ez viszont a hátrányuk is,mert a civil közönséget leszarták,aki komolyabb modokat próbált készíteni azt meg keményen befenyítették,hogy ne nyúlkáljon a programba,mert meg lesz baszva.
Ez a helyzet úgy tûnik javulni látszik a DCS:World megjelenésével és,hogy a külsõs,3rd party fejlesztõknek is teret engednek.
Szóval szerintem nem a nyugati helikoptertípus hiánya miatt vannak kevesen a felhasználók,hanem mert nem emésztették meg,hogy elõször is átbaszta õket ED,majd csinált egy olyan sorozatot,ami ugyan nem lett rossz,de kompatibilitási problémák miatt a nagy online,repüléseknek,ahol több fegyvernem képviseltetheti magát a légierõn belül, nem engedett teret.
Nézd meg Beczl MiG-21 BiS-ét, az sem nyugati gép, mégis mindenki folyatja rá a nyálát nyugaton is,hogy ez mennyire király lesz.
További adalék,hogy EDe eddig csak együléses típusok szimulátorait adta ki. Ha lesz nyugati típus akkor valószínû az Apache lesz az,és akkor az lesz a kezük közül kikerülõ elsõ kétüléses típus. Persze ehhez az is kell,hogy a lehetõ legtöbb információt megkapják a típusról,mert amúgy neki sem állnak komolyabban.Ezt már korábban nyilatkozták,hogy bármely típusról legyen szó,a lehetõ legmélyebb beletekintést kérik az adatokba, információkba,vagyis kb. teljes körû gyári,vagy legalább üzemeltetõi támogatást,azért,hogy megfelelõen valósághûre csinálhassák a szimulátort.Ezt a Kamov és az A-10 esetén ezt kibulizták,ha az Apache esetében is sikerül akkor lesz Apache.

Na ok, csak nekem drága..nem használom ki a telefonokat szóval..

Szifon. Ódzkodtam tõle, de nagyon könnyû megszeretni, mert nagyon ki van találva. A bölcs telefon... <#beka2>
Jaaa..köszi.

szifon = Apple iPhone

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Amúgy mi a fa* az a szifon egyáltalán!?

Nálam a legfontosabb majdnem, hogy jó képet\videót csináljon, meg ne legyen lassú. Az se árt ha bírja a gyûrõdést. A többi nem nagyon számít.

LeonSilver
A Niki lányomnak gar után néhány héttel pusztult el a wifi a szifonban. Most a Gergõ játszik vele. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Csakis android. Nálam a 4.1 van rajta és 800 on megy a készülék, röccmentes, hibátlan. Volt fiamnak szifon három hónap alatt 3 szervíz.
Ja és az új szifonhoz megint meg kell venni minden kiegészítõt mert nem lesz kompatibilis az elõzõek kel. De ez csak az én véleményem.

OFF

Szifon. Egész jó áron, 40 körül lehet használt 3GS-eket elcsípni a vaterán. Nekem volt több szifon, egy rövid flört az Androiddal is (kényszerbõl, ellopták) ez alapján azt tudom mondani hogy egyértelmûen szifon. Az Android ugyanazt tudja "feature"-ben, de az iOS nagyságrendekkel veri. Miért? Letisztultabb, megbízhatóbb. Az Androidos rendszerekrõl, pláne az olcsó kategóriában elmondható hogy hajlamosak összeomlani, folyton buherálni kell és sokkal erõsebb "vas" kell alá mint az iOS-hez.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

<#taps><#taps><#taps><#finom>

acidrain
<#eljen><#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Fiam kapott ballagására egy Galaxy Ace-t. Telenornál baráti áron adták + havi ( lebeszélhetõ )3000-ért korlátlan net böngészéssel + 90 MB multimédiával. Én egy N82-est használok, de már értem, hogy az Android miért nyomta le a Symbi János Nokiát. Az Ace is egy pöpec kis teló, fõleg a 23.000 ft-ért.

7110-es. Nagy álmom volt, de nem jött össze. Akkor még volt kreativitás a Nokiában, aztán úgy járt mint a vízilabda csapat. Ráült az eredményre a világ meg elment mellettük.
<#gonosz3>Sejtettem , hogy ezt fogod mondani.
Ezt egyszerûen nem értem..több ezren csatlakoznának pluszba az biztos.

LeonSilver
Hát bajtársam, EDe szerintem nem fog csinálni. Bár mintha valamelyik apacs tervben lett volna. De EDét ismerve, az még legalább 8-10 év.
Egyedül abban lehet bízni, hogy mivel a DCS 3rd népek elõtt "nyitott", talán valaki csinál.

Leon nem jön véletlenül nyugati helikopter a dcs-ben a közeljövõben?

Sanyo
Keresd meg a steamen belül és másold rá a meglévõre.

www.pcpilot.hu

bakvarnyu
Köszi, azt nem tudom hogyan mûtsem ezt rá steam-es verzióra :/

LeonSilver
Az enyém már nincs meg sajnos 😞 Bordó volt..

A legnagyobb hígfos viszont a Sagem. INGYÉ SE!!! Sõt! Ha fizetnek akkor sem!!!

A jelenlegi legesélyesebb a S wave 3..nem azért mert csövesen terem<#nevetes1>...

Samu Galaxy S valamelyik újabb változata. (Bár én az elsõvel is elégedett vagyok)

Leon: 2000-ben vettem egy 6150-est, évekig használtam, aztán az asszonykám nyúzta évekig, azóta meg apámé. Gyakorlatilag 12éve folyamatos használatban van...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról