IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A telepítés végeztével a JSGME-ben aktiválod az "#UP#_enable_UP3.0"-t.
Az 1946-ikonrjára kattintva felugrik egy ablak, az IL2 Selector "Change settings" ikonra kattintva a memóriahasználat csúszkát húzd ki koppig balra, az a tuti.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pumaszallas.hu
http://ultrapack.il2war.com/index.php?action=articles;cat=2
Ha a játék induláskor 5% vagy 95%-nál áll meg, az a tapasztalatok alapján install hiba.
Én régen tettem már fel a sajátom, nekem még külön kellett az RC2-3-4 csomagokat rátenni, de ahogy olvasom ebben sincs nagy trükk. Leszeded, felrakod.
Install instructions:
http://ultrapack.il2war.com/index.php?action=articles;sa=view;article=1
www.pumaszallas.hu
Melyik lenne a legjobb ha az UP modot akarom feltelepíteni és használni? Vagy akár a késõbbiekben az RC2, RC3, vagy az RC4-es változatot is rátenni...?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
Nekem is csinálja néha, de a második csatlakozásra már van zászló.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Multinál betöltöm a gyári coop missiont és nem jelenik meg a zászló, nem lehet egyik oldalhoz sem csatlakozni. Valaki tudja mi lehet a baj??? (Egyik multiplayer küldetésnél sem történik semmi.) Így nem lehet multizni. Csatlakozni tudok szerverekhez.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Kontroller probléma:
Saitek Cyborg Evo Force joystickom van. Évek óta ezzel repülök IL2-ben.
Az utóbbi napokban úgy csinál, mint ha lenyomnám néha az F2 és a 3mas gombot, közben hozzá sem érek.
A hibák kizárására eddig két kísérletet tettem: Elindítottam az illesztõprogram tesztjét. Vártam egy órát, hátha jelez gombnyomást de nem.
Aztán feltelepítettem a Strike Fighters 2-õt, kicsit játszottam de abban sem nyomódnak meg maguktól gombok.
Egyébként nem túlérzékeny egyik gomb sem, határozott nyomásra mûködnek.
Valakinek valami ötlete?
D9
www.pcpilot.hu
A videókat érdemes megnézni.
46. perctõl. Az a raketapisztojos fejlövés nem semmi😊 No meg a német csúnyagonosz hozzáállás😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem értem én ezeket ,vagy nagyon kell az az olaj ,vagy nem tom.
1.10 nél! De szép felvétel,ahogy besuttyan mögé.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Forgotten Countries Full, Off
FX Small collection
MissionPro Combo by PAL
MOD Aircraft, Effects, Etc, Fov, Maps, Static
MyScreenshots as TGA
Small Font Mod FMB Maps
és ha nem DBW-ben repülök:
UP Enable UP3.0
Hakenkreuz
RC4 MapExpansion
De a kabintetõt ekkor is tudom nyitni. Ha néha kilövik a fûrészt, hasraszállás elõtt még a levegõben le szoktam dobni a deklit. Én a CTRL+C-t állítottam be erre a célra.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
http://youtu.be/3ZEFdm7PBbY