IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Papa, azt hiszem, hogy átpártolok hozzátok. A RoF már úgy is régen megvan ( A megjelenéskor beszereztem.) , de eddig csak offline használtam.
D9
Legalább már nem kérdés többé,hogy mikor lesz patch ,ahogy az sem mikor lesz kiadva a folytatás. Ezeket ismerve én már nyugdíjas leszek:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Sajnálom, hogy leállnak, mert egyébként nekem nagyon tetszene ez a szimulátor, de a jelenlegi VGA-m sajnos kevés hozzá.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Biztosan egyetértetek abban, hogy sokkal tovább támogattuk a szoftvert, mint ahogy azt hasonló szituációban bármilyen más fejlesztõ tette volna."
Nem, nem értünk egyet. Mi kérünk elnézést, hogy egy alfa állapotban lévõ szoftver javításait folyamatosan addig elvárjuk, amíg az nem lesz közel végleges állapotban. Hogy ezzel meddig szerencsétlenkednek, ahhoz semmi közünk!
"A következõ patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."
Anyátokat!
www.smart-bus.hu
Szóval ez a mondat ,már ha helyes a fordítás,de miért ne lenne az a képmutatás netovábbja. Kiadnak egy selejtet amirõl tudják ,hogy szar és ezek után ezt a mondatot még le meri írni.
Kapják be, és addig szívják, amíg azt nem mondom állj :)
"Nem éppen hasznot hozó projekt" - Mert nem tették azzá.
Ha elég sokáig paskolják a szart, még fos is lehet belõle.
Mindezek ellenére meg fogom venni a folytatást is, bár a CloD-al jelenleg nem is repülök.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Meg a keveréket kell de az elhanyagolható.
Összességében a sebessége és a fegyverzete ami be kell vallani gyérebb ,de okosan repülve jó kis gépek ezek. Pontosabban érzetre gyengébb a speed,de ha jól állítja az ember a PP-t akkor talán az nem is.A Bf után nagyon hiányzik az a 20 as:)
Ki fogom próbálni ATAG-on mit is lehet vele alkotni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A 77 esek TS ét bátran lehet használni,majdnem minden Il2 vel játszó krapek azt használja.
Csak 5-let volt én már nem játszom a régi IL el sajna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Részemrõl a téma OFF :-) HUNFrenky66
Bár nem tudom ,hogy függ össze tájékozatlanságom és a profi "pilóta" státusz de még töprengek rajta:)
Látom te se nem érted ,sem nem szereted a tréfát:XD
Még egyszer elnézést !
Olyan szépen beszélitek ezt a nyelvet!!! <#eljen>#eljen>
Volt egy Erdélyi(kis betûvel kellene... <#smile>#smile> ) munkatársam, amikor beszélt hozzám "ittam" a szavait, olyan jó volt hallgatni.
D9
Bár nincs FB-profilom, de én is örömmel csatlakoznék hozzátok.
Az 1946 még most is a "szívem csücske". <#vigyor0>#vigyor0>
Mondjuk kicsit maradi vagyok, P51-et csak a célkeresztben szeretnék látni.<#vigyor5>#vigyor5>
D9
Nem csak profik vannak, vagyunk páran a kezdõ/lamér/noob (nem kívánt törlendõ) kategóriából is. Viszont közülünk sincs mindenki rajta a facebookon, és ez elég jelentõs gátja a csatlakozásnak.
Si vis pacem, para bellum.
En mar csatlakozok is, csak vissza kell tennem a Il-2 1946 ot.
Nem lenne rossz egy ilyen gyakorlo FB csoport a Clod-hoz is, akik csak siman repkednek es kozben megosztjak tapasztalataikat, tehat nem elesben repulnek mindig, mint pl. az Atagon, stb.
Nem kell egybõl letépni az ember arcát::<#ravasz1>#ravasz1> vagy a facebookba kell?!
Mi az a FaceBook?<#confused>#confused>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
akkor izzítom is kgbt.
neki is pro van (volt?) szerintem, biztos vágni fogja a nyûgöd.
A Béna.
Azt hogy haza mikor keveredek azt nem tudom.
A Béna.
Mikor jösz haza, vagy errefelé?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
(a toloszekest ha meg emlekszik ra valaki:D).
A heten megprobalom beszerezni a CoD ot aztan mehet a reppenes,bar a pedallal gyakorlatilag ujra kell tanulnom repulni...
Jut eszembe valaki kiprobalna akinek x52pro van:
A bot aljan van egy kis retesz ami a ruddert zarja fixre ha kihuzod,nallam tovabra is elforog a bot hiaba reteszelem. igaz nem rteljesen de olzan 50%ban megmarad a forgas.
A Béna.
Otthagytam, kevés volt a lé. Gált kirugták, ment a munkaügyi bíróságra, megnyerte a pert, kap vagy 15-20 milla körül. Gyöngyike a nyíregyi csaj beszopta ezáltal, a vezérig. meg tépi a haját.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Portasfulke megvan meg?<#worship>#worship>
A Béna.
Nem vagyok tul boldog vele most vagy az emlekeim szepitik meg vagy a saitek is elkezdett gagyit gyartani...
A stick kattog,de teljesen rapszodikusan,a gazkar tekeroinek alig alig erezni a kozepallasat meg ugy az egesz...illesztesek sorjak,lotyogo gombok...
Tieddel minden ok Mijki?
A Béna.