IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Mivel a G940 már az új tulajdonosnál rezeg, a TM Warthog pedig még nincs meg, annyira nem izgat a dolog. Én ráérek. :)

www.pcpilot.hu

Fasza.

Her Laca
Szerintem ember nincs az univerzumban aki erre a kérdésre akár csak megközelítõen pontos dátumot tudna neked mondani. Ahogy kivettem az irományukból nem is foglalkoznak már evvel annyira ,majd talán a folytatással együtt javítják ezt is. Na az lehet 2 hónaptól 2-8 évig terjedõ intervallum is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem ebbõl ennyi bõven elég volt. Lehet, hogy az 1946 csak egy "árkád" móka, de az legalább mûködik!
Papa, azt hiszem, hogy átpártolok hozzátok. A RoF már úgy is régen megvan ( A megjelenéskor beszereztem.) , de eddig csak offline használtam.

D9

És mikor lesz a nagy végleges" patch?! Két hét?<#nevetes1> De most komolyan.

Sanyo
Én biztosan megveszem a folytatást, majd kialakul.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Tudod én nem tudom ,nem tudhatom mire gondolt. Írja körbe vagy tanuljon meg fogalmazni. Na mind1 én megmondtam asszem már régebben is mi várható.
Legalább már nem kérdés többé,hogy mikor lesz patch ,ahogy az sem mikor lesz kiadva a folytatás. Ezeket ismerve én már nyugdíjas leszek:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ugyan én nem irkálok az 1C fórumra ,de ma azért (bár tudom leszarják) megírtam nekik ,hogy ha az én pénzemre várnak a jövõben akkor biza éhen halnak.:)

Sanyo
Itt a nagy cégekre gondol, akik kihánynak valamit, 1-2 patch aztán megy a levesbe. Ilja összehasonlítása csak részben állja meg a helyét, megértem hogy Oleg lelépése után abból kellett dolgoznia, ami már készen volt.

www.pcpilot.hu

Papa01
Ezen a mondaton én is legondolkodtam.. A RoF-ra inkább igaz véleményem szerint.
Sajnálom, hogy leállnak, mert egyébként nekem nagyon tetszene ez a szimulátor, de a jelenlegi VGA-m sajnos kevés hozzá.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Két dolgot emelnék ki.

"Biztosan egyetértetek abban, hogy sokkal tovább támogattuk a szoftvert, mint ahogy azt hasonló szituációban bármilyen más fejlesztõ tette volna."

Nem, nem értünk egyet. Mi kérünk elnézést, hogy egy alfa állapotban lévõ szoftver javításait folyamatosan addig elvárjuk, amíg az nem lesz közel végleges állapotban. Hogy ezzel meddig szerencsétlenkednek, ahhoz semmi közünk!

"A következõ patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."

Anyátokat!

www.smart-bus.hu

Her Laca
"Biztosan egyetértetek abban, hogy sokkal tovább támogattuk a szoftvert, mint ahogy azt hasonló szituációban bármilyen más fejlesztõ tette volna."

Szóval ez a mondat ,már ha helyes a fordítás,de miért ne lenne az a képmutatás netovábbja. Kiadnak egy selejtet amirõl tudják ,hogy szar és ezek után ezt a mondatot még le meri írni.

acidrain
Ha-ha-haaa!

Kapják be, és addig szívják, amíg azt nem mondom állj :)
"Nem éppen hasznot hozó projekt" - Mert nem tették azzá.
Ha elég sokáig paskolják a szart, még fos is lehet belõle.

Mindezek ellenére meg fogom venni a folytatást is, bár a CloD-al jelenleg nem is repülök.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na mán megint igazam lett:)

Baxnak ezek már a CLOD ra. Majd a folytatásban .

Her Laca
Ja van új NV driver. Egész jókat mondanak róla ,az 560 ak gyorsulnak állítólag tõle.

Her Laca
No elkezdtem gyakorolni a spittel,meg a hurri val már egész jól megyeget,igaz kicsit bíbelõdni kell a PP vel de nem vészes ,ha sokat repüli az ember akkor szinte automatikusan állítja oda ahova a helyzet megkívánja.
Meg a keveréket kell de az elhanyagolható.
Összességében a sebessége és a fegyverzete ami be kell vallani gyérebb ,de okosan repülve jó kis gépek ezek. Pontosabban érzetre gyengébb a speed,de ha jól állítja az ember a PP-t akkor talán az nem is.A Bf után nagyon hiányzik az a 20 as:)
Ki fogom próbálni ATAG-on mit is lehet vele alkotni.

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mert akkor mán a Fóka köll ha opció a sok ágyú:) Két büntit felpakolni oszt mehet a henye hunya.

Her Laca
Információ cserének itt a fórum.Ez naprakész hogy úgy mondjam:) Közös repüléseknél meg ott a TS.
A 77 esek TS ét bátran lehet használni,majdnem minden Il2 vel játszó krapek azt használja.
Csak 5-let volt én már nem játszom a régi IL el sajna.

acidrain
Mintha az IRSS dogfight szerver lenne, bár lehet hogy tévedek. A G6-al nem "egészséges" az ilyen alacsony magasság. Szárnyágyú felesleges, nem ad annyival több pluszt, mint amennyi sebességet elvesz.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hi! Akkor ez neked jobban teCCik?
http://www.youtube.com/v/uA6g1wXpcFo&version=3

Üdv minden fórumozónak! Valóban kicsit mellre szívtam a dolgokat, de sajnos a rossz tapasztalatok miatt van/volt. Szóval senkit nem akarok "bántani" és sorry. Összegezve a dolgokat, gondoltam lesznek itt is olyan játékosok, akiknek van kedvük repkedni ezzel a máig is "le a kalappal" játékkal. /nem kifordítani a szavaim :-)/ Szép napot mindenkinek. - hja azért goldoltam a FB_on a csoportot, mert más játékoknál már bevált, átadjuk a tapasztalatokat és infókat. Én sem rajongok a FB-ért, de vannak néha infók,események, ami jól jöhet....
Részemrõl a téma OFF :-) HUNFrenky66

Her Laca
Elnézésedet kérem amiatt,hogy egyszerû kérdésem így felzaklatott:)
Bár nem tudom ,hogy függ össze tájékozatlanságom és a profi "pilóta" státusz de még töprengek rajta:)
Látom te se nem érted ,sem nem szereted a tréfát:XD
Még egyszer elnézést !

Erdélybõl írogatsz? "meg kapsz" <#smile>
Olyan szépen beszélitek ezt a nyelvet!!! <#eljen>
Volt egy Erdélyi(kis betûvel kellene... <#smile> ) munkatársam, amikor beszélt hozzám "ittam" a szavait, olyan jó volt hallgatni.

D9

OK, rendben van , neha napjan meg mindig az IL-2-ot gyurom, a Spit vs 109 mod szerveren Gyuszi neven neha meg kapsz
Szia Frenky!
Bár nincs FB-profilom, de én is örömmel csatlakoznék hozzátok.
Az 1946 még most is a "szívem csücske". <#vigyor0>
Mondjuk kicsit maradi vagyok, P51-et csak a célkeresztben szeretnék látni.<#vigyor5>

D9

Szia!
Nem csak profik vannak, vagyunk páran a kezdõ/lamér/noob (nem kívánt törlendõ) kategóriából is. Viszont közülünk sincs mindenki rajta a facebookon, és ez elég jelentõs gátja a csatlakozásnak.

Si vis pacem, para bellum.

Jo a kezdemenyezes, tetszik, de ne kapd fel a vizet a facebook-os vicceken.
En mar csatlakozok is, csak vissza kell tennem a Il-2 1946 ot.
Nem lenne rossz egy ilyen gyakorlo FB csoport a Clod-hoz is, akik csak siman repkednek es kozben megosztjak tapasztalataikat, tehat nem elesben repulnek mindig, mint pl. az Atagon, stb.

Engesztelésül és nem célzás semmire! <#alien>

Fúú bakker nagyon félreértettél engem(bár szerintem Lacát is de azt mondja õ ha akarja),csak gondoltam humorizálok egyet a facebookos ellenszenvünkön..ennyi. Fiam is használja <#nevetes1> meg anyám is.
Nem kell egybõl letépni az ember arcát::<#ravasz1> vagy a facebookba kell?!

Hi sakkay már megadta a választ... Gondoltam, hogy lesz pár gamer, akit érdekel és esetleg õsszejön egy baráti társaság, akiknek ez a játék jó szórakozást ad. Remélem, hogy nem zavartam meg a profi pilóták fórumát, mert itt csak profik vannak?! bye

Az egy olyan hely(végül is nem is hely), ahol a meghívott embereknek megnyúzzák az arcát, és (szárítás után) egy nagy könyvbe illesztik. Elég fájdalmas procedúra de állítólag megéri. Így bárki aki fellapozza a könyvet,találhat ismerõst. Ezért az a neve ami...Nemtom', én sem éltem a lehetõséggel,kicsit macerásnak tûnt így elsõre..

Her Laca
Szia!
Mi az a FaceBook?<#confused>

Sziasztok! Létrehoztam egy Magyar, IL 2 Sturmovik 1946-os FaceBook csoportot, várok minden érdeklõdõ játékost, akár kezdõ vagy már gyakorlott pilótát. Szeretnék összehozni egy jó csapatot, akikkel ONLINE repkedhetünk. IL 2 Sturmovik 1946 Magyarország Várunk mindenkit.

cougar kellett volna ehhez a melóhoz ;)

mijki
Na mégis kattog egy kicsit "ritmikusan", amikor teljes kitérítésben balra körözök vele, jobbra nincs katt, de balra van. De annyira nem zavaró, repülés közben nem hallottam, amikor rajtam volt a füles.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

jó nagy, mi? :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

mijki
Ami meglepett az a mérete.<#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nekem pár gomb kicsit lötyög, sorját nem találtam, a kar nem kattog, az a tekerentyûknek a középállását nálam is alig érezni. Az illesztésekkel nekem semmi bajom, bár néhol lehetne jobb is. De nekem tetszik, sokkal jobban mint a már agyonhasznált Cyborg X-em. :) Most így hirtelen ennyi, megyek tesztelni.<#violent>

ezek aztán a jó hírek fürtikém :)
akkor izzítom is kgbt.
neki is pro van (volt?) szerintem, biztos vágni fogja a nyûgöd.

Karacsonynal nem hamarabb,esetleg jovo heten 2 napra de akkor sem haza csak egy baratom eskuvojere,2 napra.

A Béna.

Skypera feljohetnel valamikor erdekelne a story:D
Azt hogy haza mikor keveredek azt nem tudom.

A Béna.

Megyek én megnézem ezt az ATAG-ot.
Mikor jösz haza, vagy errefelé?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Sracok tudtok valakit aki meg tudna csinalni a messzerre a Dongos skinem?
(a toloszekest ha meg emlekszik ra valaki:D).
A heten megprobalom beszerezni a CoD ot aztan mehet a reppenes,bar a pedallal gyakorlatilag ujra kell tanulnom repulni...
Jut eszembe valaki kiprobalna akinek x52pro van:
A bot aljan van egy kis retesz ami a ruddert zarja fixre ha kihuzod,nallam tovabra is elforog a bot hiaba reteszelem. igaz nem rteljesen de olzan 50%ban megmarad a forgas.

A Béna.

Már nem vagyok ott.
Otthagytam, kevés volt a lé. Gált kirugták, ment a munkaügyi bíróságra, megnyerte a pert, kap vagy 15-20 milla körül. Gyöngyike a nyíregyi csaj beszopta ezáltal, a vezérig. meg tépi a haját.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hat Violaval is volt dolgom meg a Volannal is meloztam:D
Portasfulke megvan meg?<#worship>

A Béna.

Az enyem is ma jott meg:D (+pedal).
Nem vagyok tul boldog vele most vagy az emlekeim szepitik meg vagy a saitek is elkezdett gagyit gyartani...
A stick kattog,de teljesen rapszodikusan,a gazkar tekeroinek alig alig erezni a kozepallasat meg ugy az egesz...illesztesek sorjak,lotyogo gombok...
Tieddel minden ok Mijki?

A Béna.

Te vagy a kisvárdai volt VIOLÁNos? Akkor a Tiéddel. A LIDL-ben XD