IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://i406.photobucket.com/albums/pp142/wjhawaii/Comp2.jpg
RL adatok a valódi gépek teljesítményei lennének (annyit hozzátennék, hogy ez full gázt ír, a tesztadatok meg csak 1.35 atára vonatkoznak. Tehát a mesza valamivel gyorsabb volt full gázon. De nem sokkal, olyan 10-20 km/h körül).
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Eleve az osztott gázkar egyik felére tettem a PP-t (jelzem így nagyon jó alkalmazható,a keverékállítást az egyik tekerentyûre, de nem akarja az igazságot.Csak kéne mennie egy 450 et ennek a reteknek nem?
www.smart-bus.hu
Köszi a tippet.
Si vis pacem, para bellum.
.....no kommün.
Ezt a szokását még nem ismertem, mert kb 3 napja van meg.
Mondjuk ha ennél nagyobb baja nem lesz, akkor nyugodtan alszom. A profiler nem is annyira létfontosságú, (már feltelepíteni sem lehet). A gázkaron lévõ tekerentyût, meg miniegeret akartam beállítani, mert azokat az Il2 nem ajánlja fel. A többit minden meg lehet ott csinálni.
Ja, meg a módváltó sem mûködik, csak a profilerbõl.
Szóval a driver felment, a joy is mûködik, csak a profiler nem.
www.pcpilot.hu
Azt kell mondjam így az il 2 emlékeivel a szemem elött,hogy ez szép...
Képzelem milyen szép lehetett az optimalizáció elött...
Azért vannak hibák dögivel,de eddig nagyon tetszik!
A Béna.
D9
A mesza hûtõjének jelenleg nincs légellenállása.
A motorkezelés most az angoloknak is új, a csõgázt tényleg el kell felejteni (ahogy a valóságban is így volt, még a meszán is - gyanítom az is változni fog), meg számít a fordulatszám is, a mixture meg a boost.
Itt is ez a téma pl: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=34124
www.pumaszallas.hu
Apropó. Mely lõszerek hatásosak ezekbe az angol vasakba,tudja valaki?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ma bejött egy Bácsika a cégünkhöz, a boltba...
Olajat keresett a láncfûrészéhez.A tanyája körül lopkodják a fákat.Szeretné minél gyorsabban kivágni, hogy kifûtse a telet.
Megpróbáltam a lehetõ legjobb árat adni neki... 700 Ft.- bruttó
(Nem mertem neki nagyobb kedvezményt adni, mert van olyan -ember a cégnél, aki figyeli, hogy milyen árakon értékesítünk.)
Miután elment, akkor néztem meg a beszerzési árat... 170 Ft.- ...
Most "kicsit" szarul érzem magam.<#shakehead>#shakehead>
ON
D9
+ fekete áfonyát is azt hiszem, mert javítja az éjjeli látást.
Itt is a megerõsítés a Wikirõl:"Beszámolók szerint a második világháborúban a brit pilóták az éjszakai bevetések elõtt marokszám ették a fekete áfonyát, ugyanis a benne rejlõ anyagok segítik a retinasejtek gyors regenerálódását. Ma a gyógyszertárakban kivonata kapható."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%A1fonya
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Benzedrint pl. az angolok kaptak a túlélõ csomagba. Egy Spit pilótát az Dieppe-i partraszállásnál a csatornába lõttek és beszedte az összes benzedrint ami a készletben volt. Evezni kezdett a gumicsónakjában az angol partok felé mint a gép, de nemsokára egy torpedónaszád kihalászta. A bázison azután alvás nélkül egész éjjel megállás nélkül ivott, táncolt és teli torokból énekelt. A bajtársai szóltak a dokinak hogy a fickóval vmi nem stimmel. Azután kiderült hogy tele van benzedrinnel és a doki szólt hogy figyeljenek rá, mert ha kiürül belõle a benzedrint ki fog dõlni mint egy zsák. A pilóta a 2. éjjelt is ugyanúgy végigbulizta, azután a 3. éjjel közepén letette a poharat és eldõlt mint egy zsák krumpli, a bajtársai akik mellette ültek el tudták kapni és így a fickó nem esett a földre. Az eset után 1-1,5 napig aludt, azután semmi baja nem volt. A hajja & fiai könyvben olvastam régebben, ami a Dieppei partraszállás angol légi hadmûveletirõl szól, nagyon jó könyv, sok benne a pilóta beszámoló.
= M = shammy
shark.Ckomopox
= M = eros
SHARK `Apolo
andersbravers
shark.Maler
eekz
V @ s'OK
JGr.Nord_Frei
= ВВ = Ais
72ag_calin
ROSS_USPOKOITEL
vit_unit
ES_KiM
YaKite
SHARK `Belka_76
Magval
Lynx11
102.-YU-Pirke
= M = HIDEG
GAS
154_Sergus
JGzbV_Manni
Ezidáig ezek neveztek,van köztük nem egy nagyon ügyes,de azért nem verhetetlenek egyáltalán.
=m=shammy
shark.Ckomopox
=m=aeros
SHARK`Apolo
andersbravers
shark.Maler
eekz
V@s'OK
JGr.Nord_Frei
=ВВ=Ais
ROSS_USPOKOITEL
vit_unit
ES_KiM
YaKite
SHARK`Belka_76
Magval
Lynx11
102nd-YU-Pirke
=m=COLD
GAS
154_Sergus
JGzbV_Manni
=69.GIAP=MORAK
-=NT=-Sharp
=FPS=Olega
159BAG_Skalpel
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
cd galaxisban most 9900 a DIII. Megvettem. Itt ki milyen nick-el van fent?
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
- Más.
X52 expertek. Az SST-t szoktátok inkább használni, vagy az Il2 saját menüjét a beállításokra? A Saiteknek nincs olyan profilozója, hogy megnézi a játékot, kiveszi a funkciókat, és eleve azt ajánlja fel?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Az angoloknál a rep túlélõ csomagban volt. Az is biztos. Lengyel pilóta könyvében olvastam.
www.pcpilot.hu