IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Német gépek, orosz jelzéssel.
Az ilyen ábrák jól jönnek a mezei IL2-zõknek is. Arra én is rájöttem, hogy csak egy USB-rõl mükszik, amire elõször rá volt téve. A gázkaron levõ egeret, csuszkát már tudtam mûködésre bírni, de még nem tiszta, hogy ez mitõl függ. Most pl. nem akaródzik neki.<#circling>
acidrain
*mutatóujjnál lévõ

...fáradt vagyok, megyek is aludni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
A gázkaron a hüvelykujjnál lévõ hat switch.

Még egy kérdésem lenne.
Az a throttle hat mi a nyavaja?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

<#beka3>Nos hali!
Megjött az X-52 Pro.
1./ Lelõttek. ( jó-jó idõnként máskor is megesik XD )
2./ Újra kell tanulni a repülést.
3./ Minden csicsa, minden jó, csak kúrvára szokatlan.
4./ Akinek gondja van, az dobja ki a telepítõ dvd-t tültse le a honlapról a drivert és a profile editort és minden jól mükxik.
4/ Túl sok a gomb és néhány rossz helyen van. ( Vagy csak most nincs pénzem track-ir-re???<#rolleyes>Az utóbbi az igaz.

Használtan megkímélt állapotban -talán 15-20 óra územidõsen - 22 k-ért vettem.<#taps>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Fut itt esetleg valaki "mezítlábas" futás stílusban?(minimal running)
Én kb 1 hónapja kezdtem, nagyon érdekes..szóval ha van valaki szóljon.
Annyira megdobta a futókedvemet, mint amikor maratonra készültem..tényleg tök érdekes.

Elnézést kérek mindenkitõl, hogy a "nyomoromat" itt osztom meg Veletek!<#banplz>

D9

*arcomon-pofámon <#nevetes1>

D9

Köszönöm!
Eddig csak a beszerzés, és a raktározás vezetésével bíztak meg, de mostanában az "értékesítésbe" is be kell segítenem. Most szembesülök azzal, hogy hogyan "húzunk le" embereket széles mosollyal.
Ehhez nekem nincs elég vastag bõr az arcomon...

D9

Koszi elore is!

A Béna.

Her Laca
Ki okumláltam ezt a spitet. A 100 oktánossal már jól megy a dolog.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Sok az a 10-20😊Pont elég ,hogy ha idõben dobbantunk le tudjunk lépni,aztán meg elemelkedni.Amúgy ha ennyi akkor ennyi,ezt kell beosztani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Elvileg ennyit tudnak az 1.08-as patchben a gépek. :
http://i406.photobucket.com/albums/pp142/wjhawaii/Comp2.jpg

RL adatok a valódi gépek teljesítményei lennének (annyit hozzátennék, hogy ez full gázt ír, a tesztadatok meg csak 1.35 atára vonatkoznak. Tehát a mesza valamivel gyorsabb volt full gázon. De nem sokkal, olyan 10-20 km/h körül).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tengerszinten.

Her Laca
Na hurkányból kihoztam egy 250 mph-t. Az kb olyan 400 nagyvonalakban. Egész jó az osztott gázkar jelezném.

VO101Tom
Mivel mostanában elég sokan tették fel a CloD-ot, arra gondoltam, hogy holnap este tarthatunk egy össznépi Ts-ezést (akinek nincs meg a címe, itt vagy steamen privátban kérheti), elmondom az alapokat, miket lehet és kell állítgatni a játékban és a kis ablakokban, meg végigmegyünk a controls-on. Most már pár napja mindenki repked, ha kérdés felmerült azokra is válaszolok. Ne egyenként kelljen ezeket végigmondani, mert az egész controls-al együtt lesz kb egy óra...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na urak valszeg én vagyok tehetségtelen de ebbõl a spitbõl én nem tudok egy 450 et kicsikarni vízszintesben. Már kezdem unni pedig lassan mindent kipróbáltam már.
Eleve az osztott gázkar egyik felére tettem a PP-t (jelzem így nagyon jó alkalmazható,a keverékállítást az egyik tekerentyûre, de nem akarja az igazságot.Csak kéne mennie egy 450 et ennek a reteknek nem?

Jó olvasni, hogy vannak még ilyen emberek! Le a kalappal! <#eljen>

www.smart-bus.hu

acidrain

Szia. A gázkaron lévõ miniegeret én sem tudtam beállitani, mintha ott sem lenne, ha sikerült neked akkor kiváncsian várom, hogy hogyan.

hmmm... akkor ezt este megnézem.
Köszi a tippet.

Si vis pacem, para bellum.

Próbáld ki. Többeknek volt már itt is ilyen problémája, és ez volt a megoldás. (Többek közt nekem is, azért emlékszem rá.)
?
.....no kommün.
Ezt a szokását még nem ismertem, mert kb 3 napja van meg.
Mondjuk ha ennél nagyobb baja nem lesz, akkor nyugodtan alszom. A profiler nem is annyira létfontosságú, (már feltelepíteni sem lehet). A gázkaron lévõ tekerentyût, meg miniegeret akartam beállítani, mert azokat az Il2 nem ajánlja fel. A többit minden meg lehet ott csinálni.
Ja, meg a módváltó sem mûködik, csak a profilerbõl.

Van egy olyan szokása, hogy csak egy bizonyos USB-csatlakozóba bedugva mûködik. A többinél nem jön elõ a profiler. Még senki nem fejtette meg ennek okát, de ez egy ismert feature.
Maga a joy tökéletesen mûködik. Leszámítva, hogy két napig nagyon furcsa volt, aztán rájöttem, hogy az IL2-ben bennefelejtettem az elõzõ joy agyon deadzone-olt, lekalibrált beállításait... 😊))

Szóval a driver felment, a joy is mûködik, csak a profiler nem.

Sanyo
Mielõtt az USB-hez csatlakoztatnád az eszközt, elõbb rakd fel a drivereket. Nálam csak így volt hajlandó mûködni.

www.pcpilot.hu

A Saitek SST (gyári CD-rõl) nekem telepítés után a joy helyett egy hihetetlen krix-krax alakzatot rajzolt a konfigurátorba. Ha meg használni akartam, azonnal fagyott, és vitt magával még egy-két dolgot, pölö a hálózati, és netkapcsolatot is. Ledúrtam, visszatelepedni már nem hajlandó. A Saitek oldaláról letöltött legfrissebb meg .net runtime error miatt nem akar telepedni. Volt valakinek hasonló gondja?

Jelentem egy felszállás!
Azt kell mondjam így az il 2 emlékeivel a szemem elött,hogy ez szép...
Képzelem milyen szép lehetett az optimalizáció elött...
Azért vannak hibák dögivel,de eddig nagyon tetszik!

A Béna.

Esti mese helyett :

Magyar Fóka.
Köszönöm, és persze Neked is Leon bátyó!

D9

Nohab
O-val tudod eltolni a deklit, ledobni nem lehet.

A mesza hûtõjének jelenleg nincs légellenállása.
Her Laca
No olvasgatom,érdekes a dolog. Azt bizonygatják,hogy a hûtõt nem nagyon szabad 50 % fölé nyitni. Kipróbálom. De érdekes a messzeren semmiféle negatív hatása nincs a hûtõnek ami marhaság de ez mán csak ilyen.

Her Laca
Nos megvoltak az elsõ sikeres lépések a veres oldalon,bár csak bombázókkal találkoztam. No de ami késik nem múlik,viszont észnél kell lenni a spitben az tény. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel .

Her Laca
Na még egy van amit nem tudok szégyenszemre. Spitben ,meg hurkányban hogy kell elhúzni a deklit? Meg ledobni ha netán ugranom kéne😊)

VO101Tom
Azt keresd, hogy "De Vilde". Az a Minengeschoß angol megfelelõje. Az egész háború alatt hiány volt belõle, ezért õk is csak keverve tárazták. Nincs nyomjelzõje, ezért két gpu-nál (én a két belsõnél) nyomjelzõset te is keverj vele.

A motorkezelés most az angoloknak is új, a csõgázt tényleg el kell felejteni (ahogy a valóságban is így volt, még a meszán is - gyanítom az is változni fog), meg számít a fordulatszám is, a mixture meg a boost.

Itt is ez a téma pl: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=34124

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A mixturával vagyok kicsit bajban,,gondolom a beállítása magasság függvénye is,a kipufogót nézegetem ,hogy milyen láng jön ki belõle ahhoz képest állítgatom. A csõgázt el kell felejteni ,mert megdeglik a hurri motorja ahogy nézem.

Her Laca
Tegnap hurrival próbálkoztam online,mondjuk ellenséggel nem találkoztam,de az tény,hogy értem a veres pilóták problémáit.Emil olyan ezekhez képest mint egy dodzsem. Szinte már szégyenli az ember .
Apropó. Mely lõszerek hatásosak ezekbe az angol vasakba,tudja valaki?

LeonSilver
<#eljen><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V43 1105
Te már így is tettél eleget, büszke vagyok rád .. ezt azért akárki nem merné meglepni ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

OFF
Ma bejött egy Bácsika a cégünkhöz, a boltba...
Olajat keresett a láncfûrészéhez.A tanyája körül lopkodják a fákat.Szeretné minél gyorsabban kivágni, hogy kifûtse a telet.
Megpróbáltam a lehetõ legjobb árat adni neki... 700 Ft.- bruttó
(Nem mertem neki nagyobb kedvezményt adni, mert van olyan -ember a cégnél, aki figyeli, hogy milyen árakon értékesítünk.)
Miután elment, akkor néztem meg a beszerzési árat... 170 Ft.- ...
Most "kicsit" szarul érzem magam.<#shakehead>
ON

D9

Her Laca
Mert béna vagyok.

Ha jól emlékszem, Fábián "Koponya" volt, aki bevetéseknél felszállás elõtt egy kétdekás rum felét itta meg, hogy a másik fele a visszatérés utánra maradjon.

Az angol éjszakai bombázók is kaptak vmilyen koffein tablettát.
+ fekete áfonyát is azt hiszem, mert javítja az éjjeli látást.

Itt is a megerõsítés a Wikirõl:"Beszámolók szerint a második világháborúban a brit pilóták az éjszakai bevetések elõtt marokszám ették a fekete áfonyát, ugyanis a benne rejlõ anyagok segítik a retinasejtek gyors regenerálódását. Ma a gyógyszertárakban kivonata kapható."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%A1fonya

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Herr Laca neve miért nincs ott?

Sajnos ittak bizony. A 77 gyõzelmes Johann-Hermann Meier pl. felszállás közben ütközött a kísérõjének és meghalt, mert részeg volt. Heinz Kemethmüller (89 gyõzelem) pedig motorhiba miatt visszatért, de rövidre jött és átvágódott, megsérült és le is tiltották a további bevetésekrõl, az esti mulatozás túl hosszúra sikeredett és még nem sikerült kijózanodnia. Ez csak 2 példa a JG 26-ból, ennyirõl tudok.

Benzedrint pl. az angolok kaptak a túlélõ csomagba. Egy Spit pilótát az Dieppe-i partraszállásnál a csatornába lõttek és beszedte az összes benzedrint ami a készletben volt. Evezni kezdett a gumicsónakjában az angol partok felé mint a gép, de nemsokára egy torpedónaszád kihalászta. A bázison azután alvás nélkül egész éjjel megállás nélkül ivott, táncolt és teli torokból énekelt. A bajtársai szóltak a dokinak hogy a fickóval vmi nem stimmel. Azután kiderült hogy tele van benzedrinnel és a doki szólt hogy figyeljenek rá, mert ha kiürül belõle a benzedrint ki fog dõlni mint egy zsák. A pilóta a 2. éjjelt is ugyanúgy végigbulizta, azután a 3. éjjel közepén letette a poharat és eldõlt mint egy zsák krumpli, a bajtársai akik mellette ültek el tudták kapni és így a fickó nem esett a földre. Az eset után 1-1,5 napig aludt, azután semmi baja nem volt. A hajja & fiai könyvben olvastam régebben, ami a Dieppei partraszállás angol légi hadmûveletirõl szól, nagyon jó könyv, sok benne a pilóta beszámoló.

Her Laca
Vagy a faxom tudja 😊 mind1 is nem erõlködöm tovább😊

Her Laca
Bocs ez a legfrissebb

= M = shammy
shark.Ckomopox
= M = eros
SHARK `Apolo
andersbravers
shark.Maler
eekz
V @ s'OK
JGr.Nord_Frei
= ВВ = Ais
72ag_calin
ROSS_USPOKOITEL
vit_unit
ES_KiM
YaKite
SHARK `Belka_76
Magval
Lynx11
102.-YU-Pirke
= M = HIDEG
GAS
154_Sergus
JGzbV_Manni