IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock 970 Extreme4 alaplap
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!)
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Asus DVD író (ezt lassan cserélni kell, alig írtam vele de már szarakszik néha)
Coolink 500W táp
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal
Samu USB bill, Lóógitek (asszem G5) lézerezõs egér
FSX Gold, DCS Black Shark, Codemater F1 2011, Silent Hunter III, Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover, Il2 Forgotten Battles, IL-2 Sturmovik, Lock On, Lock On: Flaming Cliffs,
Flaming Cliffs 2, Rise of Flight (12 repülõvel), Diablo III (digitál).
DCS World+ modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
A 2*4 GB RAM Garos, Alaplap, proci garos. VGA 2014. 03-ig garos
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A fókán nem volt rudder trim (tudomásom szerint), csak magassági.
Gusztáv oldalkormány trim-je:
LV 426:
lépni kell az oldalkormányt, hogy a golyó középen legyen, akkor egyenesen fog repülni 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Si vis pacem, para bellum.
Eddig csendben figyelgettem és olvasgattam, mert minden infó megvolt amire kíváncsi vagyok, de most belefutottam egy érdekes és idegesítõ dologba és nem találok magyarázatot. (se itt, se sehol).
Bizonyos gépeknél(Bf109, Fw190) nem mûködik a rudder trim, de a többinél (15 tipusnál többet nem próbáltam) semmi gond.
Elég idegesítõ kezd lenni a dolog, mert húz is balra a gép és a
"turn & bank indicator" is ki van mozdulva egy picit jobbra és így elég nehéz egynesen repülni, kötelékben meg egyenesen szopás.
Ha valakinek van ötlete kiváncsian várom.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ahhoz meg azért nem rossz a cucc, hogy a sarokban álljon, letakarva.
( ne írd így egybe ki az email címed, ha nem akarsz bele futni valami spam áradatba...😉 )
www.smart-bus.hu
dobsz egy mailt hogy hol lehetne kipróbálni és mennyire gondoltál?
a címem a korábbi hsz-ben
köszi
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Asrock 970 Extreme4 alaplap
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!)
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Asus DVD író (ezt lassan cserélni kell, alig írtam vele de már szarakszik néha)
Coolink 500W táp
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal
FSX Gold, DCS Black Shark, Codemater F1 2011, Silent Hunter III, Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover, Il2 Forgotten Battles, IL-2 Sturmovik, Lock On, Lock On: Flaming Cliffs,
Flaming Cliffs 2, Rise of Flight (12 repülõvel), Diablo III (digitál).
DCS World+ modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
A 2*4 GB RAM Garos, Alaplap, proci garos. VGA 2014. 03-ig garos
(egyben)
GOOBY, pls
nem a legfrissebb példány, de hátha...
Per Aspera Ad Inferi.
Valahogy így:
www.pumaszallas.hu
Valószínûleg azért vagyok háklis ebben a témában, mert ez a hobbim is.
Mondjuk a legjobban, a Görög-Római történelem érdekel, de minden mással is foglalkozok. Ha van egy téma amivel konkrétan elkezdek átnézni, nem csak egy oldal íróit olvasom el, hanem a másikét is. Ha van pl a témában valami híresebb (nem árt ha független)történész szakértõ, akkor azt is megkeresem...
hát nagyon árnyalódni' szokott a kép.
Egy nem túl jó példa, (de érdekes) a waterloo-i csata alatt volt olyan alakulat, aki az egész nap alatt nem kapott szerepet , álltak a l.füstben, majd a nap végén azt hitték , hogy csak csetepaték sorozata volt a nap, a fõcsata holnapra maradt. De ugyanaznap egy angol ezred úgy megkeveredett, hogy szent meggyõzõdésük volt, hogy el bukták a csatát. Konkluzió:ott voltak, mégsem tudnának elmondani a csata lefolyásáról semmit.
Szóval a szemtanuk evidenciája sem mindig érvényes.
Bocs az offért.
Élvezzétek ti is😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az angolok sem ujjongtak örömükben, amikor a németek megszórták õket bombákkal, meg V1-el. A japánok megkapták az atomot. Sztálin a sajátjait is megölette.
Minden nemzetnek a saját sérelmei a legfájóbbak, nekünk magyaroknak a magyarok ellen elkövetett tettek.
Ezzel be is szeretném fejezni a témához való hozzászólásomat, mert nem szeretnék senkivel sem összeveszni, és vitatkozni sincs kedvem. <#kuss>#kuss>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[/url][/img]
akkor még pár év és egálban leszünk...
GOOBY, pls
Nincs benne kihívás, és a Spit tényleg lassabb, mint lennie kellene.
www.pumaszallas.hu
mondjuk ezt jól csinálták a fiúk, nem rontották el úgy mint Olegék
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Felállítottam pár szabályt.
1. Magasra menni
2. Lévén az Emil jóval gyorsabb,ha nincs esély utolérni akkor hagyni kell és inkább szemmel tartani és magasságot gyûjteni.
3. Ha zuhanásba viszik az Emilt ,öngyilkosság utána menni,további teendõk a (2.) pontban és amikor emel akkor csapni rá.
4. Ha magassági fölénye van az ellenfélnek ,értelmetlen összeakaszkodni vele.
Sokkal melósabb a spiti,ezt el kell ismerni,mondhatnám nagyobb tudást feltételez ha eredményesen repülik.
Most jön a G50 . Azzal még nem vitézkedtem.
Legvégül-tényleg nem akarlak kúrvára megbántani<#alien>#alien>, így inkább csak annyit írok:történelmi vitát(és eleve a vele való foglalkozást) csak hidegen, érzelmek nélkül lehet(ne). A történelmi oktatásban bõven van helye az érzelmeknek,(leginkább a fejlõdõ gyerekeknek, egyetemeken természetesen tilos)de a tények firtatásában nagyon! nem.
Egy jó példa erre korában már belinkeltem.
De mert te azt gondolod,hogy az elõzõ rendszer által írott történelem az 100%-ig igaz, akkor nekem is azt kell,bocs de ez nem fog menni.
Szerinted azok a visszaemlékezések féligazságok vagy hazugságok vagy netán a "már megint bántották a magyart" kategória? Nem értelek téged...
Gondolom akkor a "nagy magyar irónia" nekem szól? Netán az aláírásom szúrja a szemed?
Mindamellett tudod jól, vagyis remélem tudod,hogy én pacifista beállítottságú vagyok ,asszem ez akármelyik hozzászólásomból kiderült eddig.
Ilyen összeállításokat ,visszaemlékezéseket dögivel lehet mutatni minden nemzet történetébõl akár csak a második VH alatt ,amelyek könnyeket csalnak jóérzésû emberek szemébe,ezek arra jók ,hogy éberen tartsák azon állapotot,hogy ha valakinek eszébe jutna végig hurcibálni a véres kardot egy "fennkölt eszme" érdekében akkor legyenek olyan emberek akik partnerek lesznek ebben,és önként dalolva menjenek embertársaikat irtani.Szokták mondani,hogy azért jó ismerni,nem elfelejteni a múlt történéseit ,hogy tanuljunk belõle,és a hibáinkat ne ismételjük meg.
Ez nem igaz. Azért kell ezeket mindig szem elõtt tartatni,hogy ne feledjük mikre is vagyunk képesek.Jó példa erre a nemrégiben Jugóknál tartott emberírtás,amit ha jobban belegondolsz fel nem tételezett volna senki elõtte itt európa közepén. Az emberiség pár ezer éves ismert történelme alatt semmi mást nem csinált ,csak gyilkolta egymást ,és ez soha nem fog változni mindaddig amíg nem talál a fajunk egy közös ellenséget. Ez szent meggyõzõdésem.Az egyéni tragédiák amik a konfliktusokban elõjönnek szinte említésre sem méltóak ,nincs jelentõségük. (remélem ez a mondat nem félreérthetõ)
Én Magyar vagyok ,de egyben a Földünk lakója is ,ugyanúgy magaménak érzem a tengereket, más vidékeket ,testvéreimnek barátaimnak az ott élõ embereket .
A közös nyelv ,kultúra az szoros kapocs ,nagyon szoros de eközben ne feledjük,hogy ez csak kis része az egésznek aminek alkotó elemei vagyunk.
És nem vagyok hajlandó ezen álláspontomon változtatni ,még ha ez nem is tûnik hazafiasnak akkor sem.
De a hazámért dolgozom, és a gyerekemet igaz, becsületes MAGYAR embernek nevelem. Gondolom nem kell többet írnom.
Annyit azért mondok..ha történelmi témához nyúlsz, és a féligazságokat vagy hazugságokat egy legyintéssel elintézed,(ha éppen ne tetszik) közben csak azt látod , hogy már megint bántották a magyart,....hát nem attól leszel nagy hazafi.
Látod pont ilyen alapon tanítanak románoknál szlovákoknál hamis történelmet.
Most döbbenek rá, lehet, hogy én nem vagyok magyar?!
D9