IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyekergés, Churchill, Spitfire?
Nálam ez fokozza a kedélyeket😊)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
További kedélyfokozónak😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy Tom,nincs meg neked valahol az én dongós avatarom,amit te kalapáltál össze?Nem tudok belépni a régi accomba,mióta átálltak az email-es bejelentkezésre.
hétvégén lesz össznépi kutyaharc,mint a múltkori?
D9
www.smart-bus.hu
Na jó éjt mindenkinek
De bocs srácok, megpróbálok túladni rajta egyben. Ha semmiképpen nem fog menni, akkor szólok és darabonként dobom a piacra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szia Drebil <#wave>#wave> Ezek szerint még Te is meg vagy <#nevetes1>#nevetes1>. Stingel már kerülgetjük egymást egy pár napja, majd csak összefutunk...
Engem a LockOn: Flming Cliffs 1-2 érdekelne, ha adod külön, és DVD-n van.
Ha esetleg egybe szeretnéd eladni,akkor beszámíthatnád az enyémet (ATI Shappire 5850 1GB Zalmann hûtõvel),hálás lennék 😊
Ugyanis megvan miért nem ment a fordulózás....egyszerûen annyira rázott a joy, mintha én rángattam volna. A konkrét rázást kitöröltem, így kb kétszer jobban repülök. Sajnos valamelyik újabb patchtõl lett igencsak elbaszva. Azt meg írtátok , hogy átírni nem lehet, mert kitilthatnak. Szóval mi a vélemény? Az ffb könyvtárba egy darab ffe file.
www.smart-bus.hu
Ezt láttuk már?
Borzolom a kedélyeket😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy szasz Drebil😊
Képzeld Siccfireval repkedem😊
Ezt a rudazatot a G-10-tõl használták. Savas lehet, hogy keverte a korábbi 109 E-G oldalkormány trimmel (amin semmilyen rudazat nem volt, a kabinból azt sem lehetett vezérelni), de az nem igaz, hogy ennek a "trimmeléshez nem sok köze" van (még a szerkezettan tankönyvek is a trimlapok fajtáinál, azokkal egy fejezetben tárgyalják). Ez egy "kormányerõ csökkentésére szolgáló kiegyenlítõlap (trimmlap)", ami a rudazatnak köszönhetõen automatikusan változtatta a trimm beállítását a kormányfelület mozgatása során. Hogy a késõbbi szervókhoz köze van, az kétségtelen, mert ugyanaz a feladatuk. De hogy a trimmekhez ne lenne, azt kétlem.
www.pumaszallas.hu
<#nevetes1>#nevetes1>régészet repülés szimulátor??!!
"Én csak vezetem, de hogy mitõl megy, nem tudom" - ala Csodabogár 😊
T. Savas!
Ne keverjük a fogalmakat/dolgokat. Amit a képen látunk az egy kormány erõ rásegítõ lap. Ami a szervó rásegítés elõfutára volt. A trimmeléshez nem sok köze volt! A képen látható FIX rudas szerkezet az oldalkormány kitérítésévél ellentétes irányba mozgatta a kis felületet ami csökkentette a kormányerõt a pilóta számára. Míg a trimmeléssel egy állandó kitérítési helyzetet lehet létrehozni a kormányfelületen, amivel kompenzálhatóak a különbözõ gépre ható erõk.Pl: a magassági kormány trimmelése azért lényeges mert egy állandó szárnyprofilú gépen a sebesség növekedésével nõ a felhajtóerõ, ezért az ebbõl adódó folyamatos emelkedés szabályzása érdekében trimmelünk az elevátoron. stb.- stb.
Üdv Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Asrock 970 Extreme4 alaplap
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!)
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Asus DVD író (ezt lassan cserélni kell, alig írtam vele de már szarakszik néha)
Coolink 500W táp
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal
Samu USB bill, Lóógitek (asszem G5) lézerezõs egér
FSX Gold, DCS Black Shark, Codemater F1 2011, Silent Hunter III, Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover, Il2 Forgotten Battles, IL-2 Sturmovik, Lock On, Lock On: Flaming Cliffs,
Flaming Cliffs 2, Rise of Flight (12 repülõvel), Diablo III (digitál).
DCS World+ modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
A 2*4 GB RAM Garos, Alaplap, proci garos. VGA 2014. 03-ig garos
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A fókán nem volt rudder trim (tudomásom szerint), csak magassági.
Gusztáv oldalkormány trim-je:
LV 426:
lépni kell az oldalkormányt, hogy a golyó középen legyen, akkor egyenesen fog repülni 😊
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Si vis pacem, para bellum.
Eddig csendben figyelgettem és olvasgattam, mert minden infó megvolt amire kíváncsi vagyok, de most belefutottam egy érdekes és idegesítõ dologba és nem találok magyarázatot. (se itt, se sehol).
Bizonyos gépeknél(Bf109, Fw190) nem mûködik a rudder trim, de a többinél (15 tipusnál többet nem próbáltam) semmi gond.
Elég idegesítõ kezd lenni a dolog, mert húz is balra a gép és a
"turn & bank indicator" is ki van mozdulva egy picit jobbra és így elég nehéz egynesen repülni, kötelékben meg egyenesen szopás.
Ha valakinek van ötlete kiváncsian várom.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról