91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Hmmm... meglep, hogy erre senki nem reagál! :) Szerintem jó lenne, ha megnyílna a harc még egy fronton... :)
  • VO101Tom
    Laca. nem voltam gépnél mikor beléptél, csak most hallom, hogy leléptél a TS-ről. Már itt vagyok, visszajössz? Amúgy is akartam kérdezni tőled valamit.
  • Her Laca
    Amúgy tényleg! Ki volt az az elmebeteg aki átkeresztelte a repteret?
    Mé nem volt az úgy jó? Én elismerem Ferencet ,de mi köze neki a repüléshez?
    Ha mán mindenképp kellett nevezgetni.
  • Her Laca
    Na ja:) Lévén én itt lakom Ferihegy vagy most már az a zenész reptér mellett ,és már kinyomoztam,hogy pont itt az erdőben húzódott a nagy budapesti védőgyűrű ,gondoltam beszerzek valami jó kis fémkeresőt és kutakodom én is :) Jól lehet még ma is látni az árkokat. Néha sétálgatok arra de én még egy koszos kabátgombot sem leltem:))
  • VO101Tom
    Tegnapelőtt írta Robo, hogy készülnek kiadni egyet "rövidesen", nem gondoltam, hogy 1-2 nap lesz :)

Most olvasom a readme-t:
    - Ju 88 és He 111-en jó irányba megy a PP műszer
    - A DB 601-est 12:00 állásban túl lehet pörgetni a 3000-es fordulaton (amit átlépve 15 mp alatt tönkremegy)
    - Spit I kétállású prop kapott valami eszközt, amiben a végállások közt is megállítható. Nem automata PP, de nem is az a fos ami eddig volt.
    - A közepes bombázók kormányzásán alakítottak kicsit, nagy sebességnél jobban érzed majd a nagy kormányerőket.
  • artivizsla #64705
    Ekkora mákot !

Hofi után szabadon :

"...Azért van annyi sebesült nálunk, mert mi nem dolgozunk, hanem a munka frontján harcolunk !.."

• Solyom2
    Sziasztok!
    A HSFX és az Ultrapack modok között mi a különbség? Kompatibilisek a 4.11m verzióval?
  • Her Laca
    Itten megtalálható.
  • Her Laca
    Heveny fordításban.

Ez a mini javítás foglalkozik a következő elemeket tartalmazza: 1.HEIIIP / H és JU88 visszafordítása Prop pitch Lever animáció. 2.DB601 képtelenség több mint rev akár Full Fine Pitch kiválasztva. 3. Spitfire 2 Raszter Prop Limited VP üzem 4. lift Hatóság beállítások nagy sebességnél HEIII és BR20 HEIIIP / H JU88 PROP bólintás Légcsavar karok és a képernyőn kar segítő ikonok most mozog a megfelelő irányba propeller pitch változásokat. Ez Prop pitch kar mozog előre Prop Szurok az "pénzbírsággal sújtható" (jobbra mozgása Szurok óra) Prop pitch kar mozog hátrafelé, mint Prop Szurok az "eldurvult le" (oldására mozgása pitch óra) Ez a javítás is visszaadja az " irányát "A prop pitch rendszer. Tehát HEIII, JU88, JU87 mind egyformák, és ugyanabban az értelemben, mint a többi irányított típusok a Sim, kivéve, hogy a BF109/BF110 maradnak a korábban kódolt. Más szavakkal: az ugyanaz, mint a mindig is, irányított értelemben. Kellékek maradnak VP kellékek nélkül irányadó. DB601 OVER REV DB601 fog már több mint rev túl 3000rpm manuális. Minden túllépést a 3000rpm eredményez a motor súlyos károkat <15 másodperc SPITFIRE MKI 2 Raszter VP BEÁLLÍTÁSA A Spitfire MKI 2 pitch rendszert lehetne valóban használható korlátozások, mint a változó hangmagasság rendszert. Bár nem igazán tervezték ezt szem előtt tartva azt találták, a pilóták, hogy a gondos "jiggling" a Prop pitch control lehetővé tette számukra, hogy bármilyen kívánt RPM nem csak durva vagy finom pitch beállítást. Ez nem biztosítja a teljes rugalmasságot egy dedikált VP rendszer de lehetővé köztes RPM kontroller jó volt bizonyos repülési fázis, mint a mászás és a Cruise. Hiányosságai miatt a hangmagasság dugattyú kialakítása nem igazán alkalmas arra, hogy ellen repülő. Ebben a folt már lehetővé tette a pilóta, hogy válassza ki a kívánt RPM. Lapátszög változás aránya még mindig ugyanaz, mint amit az eredeti használt 2 Raszter rendszert. Még nem változtak a 3D modellezés a pályán kar, ez fog történni a későbbiekben. A valódi repülőgép a hangmagasság változása kontroll a dugattyú vagy Push Pull típusú ellenőrzés. Megjegyzés: A nem okirati bizonyíték arra, hogy ez a Prop pitch trükkje volt alkalmazható a 2 Raszter létre a Hurricanes. Hurricane 2 Raszter típusú tehát változatlanok maradnak. lift HATÓSÁG KÖZEPES BOMBERS Mi korrigált lift érzékenység a HEIII és BR20. Aktuális G határok változatlanok maradnak. Ez Tweek már csökken Felvonó hatóság függvényében IAS. Valójában ez megmerevedik, vagy növeli a Stick erő egy G IAS növekszik. Ez megközelíti a nagyobb botot erők találhatók a nagy repülőgép. Még mindig lehetséges, hogy ezek a repülőgépek túlterhelhetik ám csak nagy IAS és teljes lift alkalmazni. Ha Felvonó berendezés is párosul egy nagyon jó "yug", akkor a G határ érhető el valamivel alacsonyabb IAS. Tágabb értelemben ecsettel kell ésszerűen biztonságos a HEIII akár 400Kmh és a Br20 ig mintegy 370Kmh IAS. Észre fogja venni, hogy manőverezési a pályán tengely egy kicsit fáradságos most ... ezek közepes bombázók után nem Fighter merénylők.
  • Her Laca
    Ambarak! Van valami 3.01 patch!!!!! Be akarok lépni atagra oszt ezt írja!
    Valaki sürgősen nézzen utána! Már aki ért is hozzá:)
  • Her Laca
    Pont tegnap egy robogós arc ,valami futár ,úgy gondolta,hogy elsőbbséget nem adva befordul elém a kereszteződésbe. Hajszálon múlt ,hogy nem kaptam el szerencsétlent. Centik voltak csak a hátsó kerekétől. Mondjuk ha kocc lett volna ,akkor még meg is rugdalom fektében , az ziher.
  • Fürtös
    Felcsillant egy reménysugár a DCS háza táján:

"There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D.

We understand why the inclusion of P-51D into DCS raised a lot of eyebrows, but in the coming months and years, we intend to gradually flesh the WW2 combat environment out with units and maps. In fact, we have a partner with quite a lot of experience in this area! However, this is a big undertaking, so as much as some folks may wish, we cannot do it all at once as a single package. Rather, we will gradually add new components as they are ready from Eagle and our partners."

Megértjük,hogy a p51 DCS be kerülése elég sok embernél szemöldögemelgetéssel járt,de a következő hónapokban és években ki szeretnénk dolgozni egy ww2 környezetet is egységekkel ,térképekkel együtt.
    Tény ,hogy van egy partnerünk aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren!
    Ugyanakkor ez egy óriási vállalkozás,ezért bármennyire is szeretnénk nem tudjuk ezt egy külön single pack-ként kiadni.
    Fokozatosan fognak érkezni az uj tartalmak,ahogyan azok elkészülnek az Eagle -nél és a partnerünknél.

Csak csendben ide beirnám: 1C? Mert ha igen akkor itten valami nagy dolog készül, az uj IL2-őt pont az elavult üzleti koncepció miatt bukták be (gyk: elfogyott a pénz) pedig rengeteg lehetőség van az engineben és nagyon jól néz ki.
    De ez csak az én véleményem.

AZ eredeti:
    Eagle Dynamics forum
  • zmok
    A csendnek hangos a vége...
  • Solt
  • zmok
    Szerintem Te is simám keresztül "hugyozol" egy hóembert...

Most kérek "elnézést" a vulgáris hozzászólás miatt!
  • zmok
    Dehogy!!!
  • Solt
    Őőő... na ehhez én már öreg vagyok! :D
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM&feature=player_embedded
  • zmok
  • acidrain
    Minden autóst, és motorost leültetnék IL2-zni egy-két évre a jogsi megszerzése előtt. Akkor biztosan megtanulnák, hogy sűrűbben ellenőrizzék a 3-6-9 órájukat közlekedés közben.:)
  • zmok
    Gyakran benézek az 1C fórumba, de ott sincs semmi konkrét.
    Én is nagyon várom!
  • Lacusch69
    Én is hülyét tudok kapni a sok köcsögtől.
    Ilyenkor örülök, hogy már nem motorozok...
  • acidrain
    Off:

Lacusch, most olvastam a Makkosházon történt motoros gázolás kommentjeit.
    Egyik-másik autós hozzászólásától a hajam égnek áll, pedig sincs is hajam.

On:
  • freike
    Valaki tud valami infót a 4.12 patch-ról ?
  • macleody
    Ne linkelj már ilyeneket, mert elborul az agyam. Nem akarok agyvérzésben megdögleni.
  • artivizsla #64685
    Repülős alkatrész ?

• artivizsla #64684
    Én meg ezen hidaltam le tegnap.
  • Lacusch69
    Német oldalakt nézegetve: az öreg előbb egy SS-Flaknál teljesített szolgálatot, majd '43-ban részt vett Harkov visszafoglalásában az I. "Totenkopf" SS páncélgránátos ezred tagjaként. (Nem semmi lehetett...)
  • Her Laca
    És gondolj bele ,hogy ennél jobb az Intel:))) Bár ahova neked kell ez is tökéletes.
  • sakkay
    Hát gyerekek 20-25% javulás úgy , hogy alapon megy. Elég kemény. Fekete halál track, 40 fps átlag. Az azért kemény...és nincsen húzva ami amúgy az egész érelmét adja az unlockolt fx 6300-nak. Apró örömök az életben..
  • Willenbrock
    Charles Bronson terrorbombázó :D
  • sakkay
    különben megvan a 6300 fx. Most nézem mit lehet vele kezdeni, egyenlőre húzás nélkül.
  • sakkay
    De benyaltam srácok. Alaplapot cseréltem, és nem!!!jutott eszembe, hogy a winnek ez nem fog tetszeni, és nem!!!csináltam mentést..
  • Johann Wind
    Pfff. De szánalmas egy cikk..... Náciként......Hűha+pffff+ha-ha-ha.......
    Vajon arra mikor jönnek rá, hogy XVI. Benedek pedig a Hitlerjugendben szolgált?.....
    Clark Gable, Jimmy Stewart és Charles Bronson vmint Walter Matthau pedig "terror bombázó" volt!:):):)
    Vki írja már meg ezt is nekik.;)
  • Lacusch69
    Hogy mik vannak...
  • artivizsla #64675
    Leletek.
  • sakkay
    Ja.
    Ja.
  • Her Laca
    Ajaj ajaj ajaj. Ez nem jó.Ennyit tudok mondani.
  • sakkay
    Hát ez az, aminek látszik. A három szobás lakást átengedem a kis családomnak, én meg elmegyek albérletbe..egyenlőre. Ha 10 évig szar valami, az már nem nagyon fog változni.
  • Her Laca
    Mi az ,hogy költözöl?