IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami szamomra furcsa, hogy repules kozben hiaba huzom vissza akar 1/3 id a gazt, a fordulat alig akar visszaesni, majd ha meg kisseb a gazkar allas, akkor meg elkezd fulladozni.
Egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen szar lett volna RR Merlin motor korai valtozata. Mondjuk azon mar finomitottak, hogy a karburatorbol a legkisebb negativ G hatasara eltunik a benzin, par patch-el ezelott sokkal rosszabb volt.
Má megint elqrtak valamit .
Uncsi állandóan 4 -5 perceket üldögélni amíg bemelegszik ez a rihes sicc.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Szerintetek melyik MOD_ot érdemes feltenni még? UP3 vs HSFX? Szép napot... Hja ha bekapcsolom az ATI VGA_n az élsimítást akkor OpenGL alatt soXor villog a kép. Valaki tud értelmes, okos megoldást?
1946:
Csak nekem tûnik "kicsit lemásoltnak" ?
#58047 Köszi Laca! 😉
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
http://youtu.be/FqUD-4qxdTQ
D9
D9
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pár percen belül elstartol egy wilágrekord Félix Baumgartner 120000 lábról ugrik ki ejtöernyõvel és át szeretné lépni a hanghatárt szabadesésbe
Az nem lehet, hogy az Items-ek között olyan komponens is aktív, ami korábban nem volt ott?
Egyébként meg húzd fel az alját, mozgasd odas a tetejét, ahova akarod, és aztán húzd vissza. Nem kéne, hogy ezzel gond legyen.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Veletlenul becsuktam a bal also sarokban levo motor csuszkainak az ablakat. Csinaltam egy uj info ablakot a motor vezerlesrol, beallitottam analogra, visszatettem a helyere. Rendesen kileptem, hogy elmentse az ablak helyet, de mindig felpakolja mert az info ablak alja kilog a kepernyobol.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Észak-Afrika, H.J.M., éa a DAK a szívem csücske!<#vigyor0>#vigyor0>
D9
Mit találtam!!
Ja és így nem gáz online?<#lama>#lama>
Sok hasznos képlet és érthetõ leirások, hogy mi miért történik
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Viszont csak olyan funkciókkal mûködik, amit a játékban állítható. A profiler továbbra sem megy, több órás ilyen-olyan install után is összeakad a .net keretrendszerrel.
A logi lehet, hogy joyt nem tud csinálni, de a profilere nagyságrenddel profibb, aki használta az tudja, mire gondolok.
Si vis pacem, para bellum.
Ez a kormánylap kilépõ éle mentén elhelyezett kitéríthetõ felület. A kiegyenlítõlap rudazata csuklósan kapcsolódik a vezérsíkhoz. Ennek következtében a kormánylap kitérítésekor, ahhoz viszonyítva ellenkezõ értelemben tér ki a kiegyenlítõlap. A kormánylap forgástengelyére ható csuklónyomaték így lényegesen csökken.
FLETTNER-féle SEGÉDKORMÁNY:
A belsõ kormányszerv által mûködtetett kar nincs merev kapcsolatban a kormánylappal, csupán a segédkormányt téríti ki. Az íveltség növekedésének hatására keletkezõ légerõ most már a kívánt irányú kormánykitérést eredményezi. Ennek a segédkormánynak a hátránya, hogy kis sebességeken történõ repülés esetén nagyon kis kormányerõt ad, ha nagymérvû kiegyenlítést alkalmaznak.
RUGÓS KIEGYENLÍTÕLAP:
A fent említett hiányosság kiküszöbölésére alkalmazták. A rugó rásegít (nem fejtem ki, szerintem egyértelmû).
KIEGYENSÚLYOZÓ VAGY TRIMMLAP:
Segítségükkel a repülõgép megbomlott nyomatéki egyensúlyát tartósan ki lehet egyenlíteni. Müködésük elvben megegyezik a Flettnerrel, csak itt az a lényeges különbség, hogy mozgatása a kormánylap kitérésétõl függetlenül is történhet.
A forrás mindegyikhez még egy oldalt ír + grafikonok, de ezzel nem terhelem a társaságot.
Nagy Szilveszter: Repülõtechnika szerkezettana I.