IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a pro-t nagyon utálom, az szerintem felejtõs
a pedál viszont lehet érdekelne majd
GOOBY, pls
A high beállítás jobban terheli a rendszert, mint a medium. Ha veszem jelebb a beállításokat, akkor gyorsul a rendszer. Ezzel nincs is gond. De mediumon LOD hibák lesznek, ezért bekapcsoltuk a meshshowlod-ot. Azt viszont nem figyeltük, hogy ezzel sokkal több erõforrást eszik (még a nagyon távoli objektumokat is teljes polygonszámmal rajzolja ki), mintha feltolom maxra az object detailt, és hagyom nullán a meshshowlod-ot.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
ha van vkinek vmi eladó szóljon pls
GOOBY, pls
A meshshowlod-ot visszaraktam nullára, és a Model Detailt feltoltam high-ra (sõt, gyakorlatilag mindent feltoltam maxra, egyedül az erdõ maradt medium). 50 pfs átlag.
Az a vicces, hogy az fps így sokkal jobb volt, mint medium model detail és meshshowlod=1-el. Savas, ezt próbáld ki te is, tudom, hogy neked is ilyen LOD hibád van, kíváncsi vagyok nálad milyen lesz.
www.pumaszallas.hu
A meshshowlod igen.
any question?
www.pumaszallas.hu
"RenderTargetQual=3
MSAA=0
MeshStatics=1
MeshStaticsDetail=2
SimpleMesh.QTNoCompose=0
MeshFirstLod=0
MeshShowLod=2
SpawnHumans=0
"
A conf ini csak egy tartalomjegyzék, hogy a programozásnál használt változók milyen értékeken álljanak. Ha ide olyan értéket írsz be, amire a program nincs felkészítve, akkor jobb esetben õ számol valami alapértelmezéssel, rosszabb esetben bugos lesz vagy lefagy.
A meshshowlod annyit csinál, hogy a távoli gépeket is magas polygonszámmal rajzolja ki. Ezt engedélyezed az egyessel, és tiltod a nullával. Beírhatsz te ide 20-at is, de teljesen nyilvánvaló, hogy attól a program nem fogja 20x több polygonnal kirajzolni egy gépeket.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt onnan másoltam.<#alien>#alien>
Lehet placebo, de most majdnem reálisan tûnnek elõ a gépek.
<#nemtudom>#nemtudom>próbáld ki..
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
Mondjuk az is igaz. hogy nemcsak a virtuális, a valódi repülésben sem mindíg divat, sajnos volt olyan pilótához szerencsém, aki szentül vallotta, hogy "én nem tudom mitõl megy, én csak vezetem. Egy mutató se legyen pirosban, és annyi". Az ugyanilyen balfasz volt repülés közben is. Volt, hogy vitorlát vontatott, annak ugye billegtetsz, ha elvitted egy termikig, és le kell oldania. Ez a kretén meg megbillentette a gépet jobbra, és azzal a mozdulattal barla leborított. Ha a vitorla a kötél végen marad, ki tudja mi lett volna a vége. A fasz meg annyit mondott leszállás után, hogy õ csak jófej volt, a motoros idõ minél kevesebb legyen a vontatásnál (ergo olcsóbb), azért sietett vissza a reptérre. :/
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az alapgázon fulladás az bug, a stabil hajtómû fordulatszám nem bug. Az angol CSP-nek ez a lényege (Constant Speed Propeller). A CSP nem manuális PP, és a karral sem a tollak állásszögét variálod, hanem azt a fordulatszámot állítod be, amit az automatika megpróbál tartani mindenáron. Amikor visszaveszed a gázt, de az rpm megmarad, valszeg veszettül tekeri alacsony állásszögre a légcsavart, és a gép ugyanúgy nem fog húzni, mintha bármely más gépen veszed le a gázt.
Német gépeken is ezt csinálja az automatika, de ott a "cél értéket" nem tudod variálni (fixen 2200-2400 rpm tartja ha az automatika be van kapcsolva), és ez a jelenség azért sem feltûnõ, mert a német PP automatika 2000-es rpm alatt kikapcsol (hirtelen lekapod a gázt, a pp elkezdi alacsonyra tekerni a PP-t, de lassú, és amikor a fordulat 2000 alá esik, akkor ki is kapcsol). Különbség még az is, hogy a német PP manuális kezelésre váltható (a CSP nem), akkor a karral/gombokkal közvetlen a légcsavartollak állásszögét variálod.
Hogy melyik a jobb, az nézõpont kérdése. Az angol CSP elvileg jobb megoldásnak hangzik, mert a hajtómûvet mindig az optimális fordulatszámon tudod tartani (ahogy a német is tenné mondjuk, ha elég gyors lenne), és hirtelen gázadáskor nem kell a motor felpörgésére várni. Nincs benne "vakfolt", a lehetõségeihez mérten az rpm teljes tartományán tudja végezni a dolgát. Elvileg jobb lenne az angol rendszerben a hidraulikus kialakítás is, ami nagyon gyors légcsavar állásszög állítást tesz lehetõvé (a német elektromotor lassú, 4-6 fokot állít csak másodpercenként).
Gyakorlatban azonban sok hátránya is van. Legrosszabb tulajdonsága az volt (erre a gépkönyve is figyelmeztet, bár a CloD-ban nincs modellezve), hogy például a negatív manõvernél, ha a motor üzemanyag ellátása megszûnt, akkor a leálló motor miatt leesett a hidraulika nyomás is, és a tollakat alacsony állásszögre vágta. Mikor a benya visszajött, és a motor full gázon felpörgött, a hidraulika nyomás lassabban tért vissza, mint hogy a kritikus fordulatszámot elérje. Ezért amikor beköhögött a motor, azonnal le kellett kapni a gázt is, nehogy hirtelen széthajtsa a motort. Hátránya még a sérülés veszély, a német VDM rendszer például azért maradt meg a háború végéig (azzal együtt, hogy a németek is tudtak róla, hogy a hidraulikus rendszerekhez képest lassú), mert sérülésálló. Mûszaki hibára is kisebb az esély egy elektromos rendszernél, és találatok esetén sem kell hidraulika hibától tartani. Motor leállása esetén is -amíg az akku kitart- állítható (motorhibánál nagy állásszögre tekerhetõ, hogy a gép siklása jobb legyen). Viszont ha nem kell rángatnod a gázkart (ahogy a repülések 99%-ban), akkor a lasabb PP automatika is teljesen normálisan ki tudja szolgálni a gépet (németeknek sem volt gondjuk ezzel soha).
www.pumaszallas.hu
Mert akkor paran meg lehetnek lepodve a kek oldalon :)
Mondjuk mar regen voltam az Atagon.
Ami szamomra furcsa, hogy repules kozben hiaba huzom vissza akar 1/3 id a gazt, a fordulat alig akar visszaesni, majd ha meg kisseb a gazkar allas, akkor meg elkezd fulladozni.
Egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen szar lett volna RR Merlin motor korai valtozata. Mondjuk azon mar finomitottak, hogy a karburatorbol a legkisebb negativ G hatasara eltunik a benzin, par patch-el ezelott sokkal rosszabb volt.
Má megint elqrtak valamit .
Uncsi állandóan 4 -5 perceket üldögélni amíg bemelegszik ez a rihes sicc.
Szerintetek melyik MOD_ot érdemes feltenni még? UP3 vs HSFX? Szép napot... Hja ha bekapcsolom az ATI VGA_n az élsimítást akkor OpenGL alatt soXor villog a kép. Valaki tud értelmes, okos megoldást?
1946:
Csak nekem tûnik "kicsit lemásoltnak" ?
#58047 Köszi Laca! ;)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."