IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Fõleg azért gondolom , hogy van valami, mert hetenként nyomják ki a foltokat. Ilyen még sohasem volt.
A CloD-nak van a ma létezõ játékok küzül a legjobb sérülésmodellje, de
a CloD-nak van a ma létezõ játékok közül a legszarabb ütközésmodellje.
Mondjuk jobb, mintha fordítva lenne 😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kicsit off:
Jön vki vasárnap a golftalálkozóra a hungaroringre?
Én úgy tûnik jövök... 😊
www.golftalálkozó.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A rofban-hoz nagyon frankó kis vidik vannak, az alapokkal elégé tisztába vagyok(már régebben letöltöttem az ilyen jellegû cuccokat), inkább csak azért kellene, mert a rofnál is nagyon tetszett.
PL.
Tankönyv viszont tölthetõ le pumaszállásról is.
Meg ott vannak a hétvégi reppenések, ott is szokott 1v1 lenni, abból lehet a legtöbbet tanulni, akár kívülrõl, akár belülrõl figyeled!
www.pumaszallas.hu
(videók), vagy a régi Il2-hoz?
www.pumaszallas.hu
Húszezer légvédelmi fegyver a V-1-es támadások idején sem volt szerintem egész Britanniában.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Már nem ellenség.
Hull az áldás
Áll a bál Hawking-nál
Messer amortizáció
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A beállításaitok milyenek? Effects, details, egyéb conf.ini? Ha a partoknál jelentkezik, akkor valszeg talaj beállítás, vagy ami szerintem sanszosabb, rengeteg földi cucc miatt.
5./JG27_Farber panaszkodott arra (SoWC szerver admin), hogy az ATAGosoknak elgurult a gyógyszerük, valami 20000 objectum van szétszórva a pályán, ráadásul mostanában úgy teleszórták légvédelemmel az angol partokat, hogy nekik a gépveszteségek nagy százaléka Bofors miatt van. Szidja is õket rendesen. Az a baj, hogy ezeket a küldiket nem tárolja a cache, nem tudom megnézni, hogy tényleg mennyi légvédelmet pakoltak ki.
www.pumaszallas.hu
Mivel a clodhoz csak egyetlen hivatalos peccs fog még jönni, és a folytatást eladni nem tudják, amíg a CloD szar, ezért addig bétáznak, amíg a játék jó nem lesz (rendszer, video engine, FM, DM hogy csak a fontosabbakat mondjam), és akkor kiadják a cuccot steamen is. Az azt követõ hivatalos javítást csak a folytatás feltelepítésével kapja meg (addig beta peccsek sem várhatók).
Vannak hibák, amikkel a CloDban már nem foglalkoznak (fák ütközésmodellje, repülõgépek repülési csúcsmagassága, dinamikus idõjárás, apróbb repülõgép kezelési hiányosságok, GUI átdolgozása, új tartalom, új fícsörök, stb), vagyis a játszhatóságot alapvetõen nem befolyásoló bugok, ezek javítását/pótlását a folytatásra ígérik.
Sejtem mit akarsz mondani 😉 arra azt mondta Luthier, ha valakinek kétsége van, ne vegye meg elsõ nap <#alien>#alien>).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ezt a fõnököm szokta mondani...
Régen nem csinált ilyet,de lehet ez inkább szerver probléma. Mindegy ez így is szar meg úgy is😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Mostanában kicsit lemaradtam... lehet tudni arról valamit, hogy ez az utolsó béta tapasz mikor kerül végleges formába?
www.smart-bus.hu