IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön a tél, hideg van már kint... 😄

www.smart-bus.hu

Na igen. De én komolyan mondom ,nagyon elkezdtem örülni.
Fõleg azért gondolom , hogy van valami, mert hetenként nyomják ki a foltokat. Ilyen még sohasem volt.

VO101Tom
Nagyon frappánsan írta ezt le ezt az egyik gyerek 1C-n:
A CloD-nak van a ma létezõ játékok küzül a legjobb sérülésmodellje, de
a CloD-nak van a ma létezõ játékok közül a legszarabb ütközésmodellje.
Mondjuk jobb, mintha fordítva lenne 😊

www.pumaszallas.hu

Ja igen. Sérülés tesztet csináltam múltkor a CLOD-ban egy Rof-os haverom kérésére(bár engem is érdekelt), és nagyon meglepõdtem, hogy nem rak ki egy darab véletlen sérülést sem a progi. Szépen jelennek meg a találatok ahogy kell. Nagyon alakul a clod.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

acidrain
Köszönöm a linket. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Jól van jól van! Alakul a dolog...csak nem karácsonykor akarják kiadni a folytatást???<#miaz>

Sanyo

www.pcpilot.hu

Her Laca
Golfom akart lenni de ez a telefon azt ír amit akar.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Sajna nincs földön és eszemben sincs venni😊 Még csak nem is tetszik így én ki hagynám.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Sziasztok!

Kicsit off:
Jön vki vasárnap a golftalálkozóra a hungaroringre?
Én úgy tûnik jövök... 😊
www.golftalálkozó.hu

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
Ismert fel a fegyvert topikból!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Lol<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Köszönöm.
A rofban-hoz nagyon frankó kis vidik vannak, az alapokkal elégé tisztába vagyok(már régebben letöltöttem az ilyen jellegû cuccokat), inkább csak azért kellene, mert a rofnál is nagyon tetszett.
PL.

VO101Tom
Youtube-on körbenézhetsz, de amolyan oktatásként összeállított gyûjteményrõl én nem tudok (ami persze nem jelenti azt, hogy nincs valahol...).
Tankönyv viszont tölthetõ le pumaszállásról is.
Meg ott vannak a hétvégi reppenések, ott is szokott 1v1 lenni, abból lehet a legtöbbet tanulni, akár kívülrõl, akár belülrõl figyeled!

www.pumaszallas.hu

Videós alap légi harc manõverek nincsenek a clodhoz
(videók), vagy a régi Il2-hoz?

Willenbrock
Igen ezt a 2d panelt az IL-2-bõl vették az biztos.

VO101Tom
A 20000 objektumban minden benne van, a homokzsáktól kezdve a reptér kiegészítõ cuccokig, Francia és Angol területen, minden. Nem csak az angol légvédelem. De így is qrvasok...

www.pumaszallas.hu

acidrain
Oké, kipróbálom. Hátha segít.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

He-he! Pedig Deighton azt írja a "Vadászrepülõkben", hogy volt néhány Dél-kelet angliai reptér, ahol a német légi offenzíva megindulásakor a tisztek fegyverrel sem tudták kikergetni a fedezékbõl a legénységet az ágyúkhoz...

Húszezer légvédelmi fegyver a V-1-es támadások idején sem volt szerintem egész Britanniában.
Na megnézzük ezeket a szerencsétlen vörösöket. XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Köszönöm, most már teljes képet kaptam! 😊

www.smart-bus.hu

[/url][/img]

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

[/url][/img]
Már nem ellenség.

[/url][/img]
Hull az áldás

Her Laca
Én ma kipróbáltam milyen az erdõben repkedni. Megszokja az ember és teljesen jó😊)))

[/url][/img]
Áll a bál Hawking-nál

[url=]Ifj. Kobold skin 1

Az anglikánusok légvédelme

[/url][/img]
Messer amortizáció

[/url][/img]

V43 1105
Link, én ezt ajánlom regelhetsz is akkor megmaradnak a képek, ha nem kell akkor anonym feltöltés :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igazolom Farber állítását. XD Tele van az Angol part csövesekkel. És a legszarabb az,hogy nem hallod, amikor eltalálnak. csak a repülési tulajdonságok változásából veszed észre, hogy nincs egy fél szárnyad, esetleg javúlt a föld láthatósága a szárnyadon keresztül. De nem az Angol partoknál tapasztaltam az akadást, hanem még a csigaevõknél. Próbáltam 1000 alatt bemenni, 4000 fölött, mondván hátha jó lesz, de nem Mintha valami óriási laggok lennének.

VO101Tom
Én nem tapasztaltam, de majd figyelem ATAG-on, hogy hol akad.

A beállításaitok milyenek? Effects, details, egyéb conf.ini? Ha a partoknál jelentkezik, akkor valszeg talaj beállítás, vagy ami szerintem sanszosabb, rengeteg földi cucc miatt.

5./JG27_Farber panaszkodott arra (SoWC szerver admin), hogy az ATAGosoknak elgurult a gyógyszerük, valami 20000 objectum van szétszórva a pályán, ráadásul mostanában úgy teleszórták légvédelemmel az angol partokat, hogy nekik a gépveszteségek nagy százaléka Bofors miatt van. Szidja is õket rendesen. Az a baj, hogy ezeket a küldiket nem tárolja a cache, nem tudom megnézni, hogy tényleg mennyi légvédelmet pakoltak ki.

www.pumaszallas.hu

Akinek nincs face lófasza, meg twittere, az hogy tud képet élvezhetõ formátumban feltölteni?

Hali. Nálam is akad az ATAG-on. De csak akkor, amikor a Dunkern-es pályánál belépünk az elleséges légtérbe. Szinte megáll a játék néhány pillanatra, de többször is. Mintha két különbözõ mapot töltene be. Tapasztalat valami hasonlót más is? Más mepokon és szervereken ezt nem tapasztaltam.

Receg-röcög amikor kedve csak úgy tartja de nem vészes csak idegesítõ.Fps az égben viszont akadozik a rohadék.
VO101Tom
Ez elvileg ugyanaz.
Mivel a clodhoz csak egyetlen hivatalos peccs fog még jönni, és a folytatást eladni nem tudják, amíg a CloD szar, ezért addig bétáznak, amíg a játék jó nem lesz (rendszer, video engine, FM, DM hogy csak a fontosabbakat mondjam), és akkor kiadják a cuccot steamen is. Az azt követõ hivatalos javítást csak a folytatás feltelepítésével kapja meg (addig beta peccsek sem várhatók).

Vannak hibák, amikkel a CloDban már nem foglalkoznak (fák ütközésmodellje, repülõgépek repülési csúcsmagassága, dinamikus idõjárás, apróbb repülõgép kezelési hiányosságok, GUI átdolgozása, új tartalom, új fícsörök, stb), vagyis a játszhatóságot alapvetõen nem befolyásoló bugok, ezek javítását/pótlását a folytatásra ígérik.
Sejtem mit akarsz mondani 😉 arra azt mondta Luthier, ha valakinek kétsége van, ne vegye meg elsõ nap <#alien>).

www.pumaszallas.hu

Lehet rosszul fogalmaztam... Nem a tökéletes javítást várom, hanem azt, hogy az eddigi beták mikor öntenek hivatalos "steam" formát... Errõl esetleg van-e valami infó? 😊

www.smart-bus.hu

<#alien>
Ezt a fõnököm szokta mondani...

Her Laca
Mért? Most mit mondjak? Ha akarod akkor jujjjjj de jó,hogy akad. Akkor ez így rendben is van😊

VO101Tom
Na, vártam már mikor kezdesz szarozni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Még csak sok gép sem kell a közelbe. Atagon szokott ,néha röccen, fent ,lent amikor éppen úgy gondolja. repkán is de az szerintem amikor új gép jön.
Régen nem csinált ilyet,de lehet ez inkább szerver probléma. Mindegy ez így is szar meg úgy is😊

VO101Tom
Hol akad? Mindig, vagy csak sok gépnél? Alacsonyan, magasan, nagy akadás vagy csak recegés?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nálam is akad multiban.

VO101Tom
Milyen akadás? Hol?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem tudni, de szerintem a végleges patchet várni teljesen felesleges. Addig biztosan nem lesz végleges patch, amíg nem lesz olyan beta ami tökéletes. Ha meg már nincs vele gond, az hogy beta vagy hivatalos patch miatt jó, az már csak részletkérdés. Bár kétségtelen, hogy ez a beta még nem az a beta. Az utolsó 2-3-al szerintem sokat haladtak a rendszer stabilitás, és skálázható teljesítmény felé, a 2-vel ezelõttinél megszûntek a fagyások, mostaninál meg azok az idegesítõ akadások, lassulások, amik kiborítottak minket Pogival (W7-en), de Fm-ben vannak még hibák, repülõgép kezelésekben vannak hiányosságok, satöbbik. De -lekopogom- ha ez a LOD hiba nem jön elõ, akkor nekem a rendszerrel már nincs bajom, az FM-et, DM-et, apróbb cuccokat meg programozzák továbbra is. Hogy az mikor lesz szerintük pöpec, arra tippem sincs.

www.pumaszallas.hu

Az "akadásra" van valami ötlet?Kiborít kissé.
Oké, így már világos! 😊

Mostanában kicsit lemaradtam... lehet tudni arról valamit, hogy ez az utolsó béta tapasz mikor kerül végleges formába?

www.smart-bus.hu