IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Itt írogatom a friss infókat. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ok mesterem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Töröld le, ha annyira szarnak érzed.<#alien>

Ami nem megy, azt ne erõltesd.<#eplus2><#wilting><#ravasz1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain

Ezen felnevettem.Minden modatból süt az irónia,ami a kedvenc stílusom.
(Am tudjuk amúgy Laca,hogy penge pilot vagy,sõt)
VO101Tom
Igen, hallottam róla. Az 1C-n is téma lettél, gyûjtést szerveztek neked, és Luthier az e-mail címed is elkérte, hogy személyesen írjon neked. BlackSix már írni sem mer, az ijedtségtõl angolul is elfelejtett (pedig milyen szépen haladt). A németek lázongnak, a vörösökkel megígértették, hogy soha többet ilyet nem csinálnak, csak nehogy megint uninstalláld egy ilyen szerencsétlen bug miatt a játékot. A felelõsöket internálják, a családjaikról még nem döntöttek. Remélem ez megnyugtat <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Komplex idõjárás CloDban nincs. Felhõkkel soha nem szórakoztam, a küldikben annyit látni, hogy az beállítható, hogy hol van hol nincs, mi a felhõalap magassága, és 2 vagy 3 lépésben a felhõk gyakoriságát. Hogy az FMB-ben ezt hol lehet, azt nem tudom.
A szél magasságát, irányát, lökésességét viszont biztosan be lehet állítani, de hogy pontosan hol arra sem emlékszem, rég csináltam. Asszem van valami wind vagy environment ablakot kell elõhívni. Nézd végig a menüt, olyan nagyon sok variáció nincs benne...

www.pumaszallas.hu

Vajon a gépi pilótákat is elvakíthatja a nap? Mert ellenem elõszeretettel veti be a gép mint védekezõ manõver...szar is olyankor az biztos.

Na igen. Bár ahol állt a program, és ahol most van, már az ilyen dolgokra csak legyintek. Mert volt olyan pillanat amikor nem gondoltam , hogy ennyire összeszedik mint most. Ha ilyen szinten nekiesnek a javításnak mint ebben a két hétben, karácsonyra nem lesz ilyen gondunk. Karácsonyra Párizsba leszünk..vagy Berlinben...csak félúton ne legyünk mert az nagyon szar, ahogy a 1916 képeket nézegettem.<#buck>

Her Laca
Én tegnap felbaxtam magam. Dogolok a hurkánnyal meglövöm itt ott és utána direkt belém repül én elpárolgok õ meg vígan dob egy gyõzelmi orsót.
Inkább kikapcsoltam a gépet mert félõ volt ,hogy szétütöm a monitort.
Az a minimum egy szimtõl,hogy ha ütközés van mindkettõ sérüljön ,ha pedig az egyik robban akkor a másik is nem? Tom!! Szar!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A ChangeScreenRes=1 et atirtam 0 ra es ez megoldotta.
Nativ felbontas van beallitva 1920*1080.
Most jo,es ami mukodik azt nem maceraljuk!

A Béna.

<#nevetes1>Én csak most kezdek vele komolyan foglalkozni. Az utóbbi 2 patch-tõl belépett a"érdemes már vele foglalkozni egy kicsi" kategóriában nálam. Félre az iróniával, kezd komolyan tetszeni.<#vigyor2>

Her Laca
Én még a szerkesztõt se láttam nem hogy belépnék oda😊)))Azt se tudom mirõl van szó.<#nemtudom> Majd Tom megmondja.

Senki nem tud segíteni e témakörben urak? Ugyanis ha én bemegyek a szerkesztõbe az idõjárás opcióba, csak egy nagy körkörös semmi jön elõ.
Pedig szél tesztet tuti láttam valami videóban.

üdv! Tud valaki segiteni abban hogy javitsam az élsimítás minõsgét a régi il-2ben? Nagyon szar és az árnyékok és csak sûrû pontok. Conf iniben semmit se találok róla. semminek sincs normális élsimítása

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Hello. Ez pontosan így van, a Clod a menüben a windows beállításait használja (ott még kvázi windows felületen klikkelgetsz), a jétákban (és az FMB-ben is pl) viszont már a video engine beállításait használja. Ha a monitorod képaránya más, akkor a beállított felbontástól függõen megjelenhet fekete sáv (vagy rosszabb esetben széthúzza a képet, és oválokat rajzol körök helyett.
Milyen monitorod van? Mi annak a natív felbontása?

A video beállításoknál nézd meg a felbontást, ha ott nem találod ami neked jó, akkor a conf.ini elején át is írhatod.

www.pumaszallas.hu

Jo reggelt uraim!
Vettem mobilnetet mert uj helyre koltoztem es ezek nem torik ossze magukat,hogy nekem legyen netem...

Mara 1 kerdesem volna:
A felbontas 1920*1020 a menuben minden rendben,de jatek kozben a kep bal szelebol eltunik egy kb 4 cm es resz, az egerrel oda lehet menni es ablakokat is oda lehet huzgalni de igy a fele nem latszik... Eszrevettem ,hogy mikor a menuben ranyomok a fly gombra akkor egyertelmuan felbontast valt. Lehetseges ,hogy kulon felbontasban megy a menu es a jatek? Van valami mod arra,hogy ellenorizzem?

Elore is koszonom!

Ui teljesen eredeti minden config fajl,semmit nem modositottam meg benne.

A Béna.

Kávé mellé.
acidrain
Nálam jó.

Zpogi
Nálatok minden rendben van a Steam-vel?

Mert nálam,ha fut akkor nem megy a ts és belassul a net is,pl. nem fut le a speedtest sem.
A repkán meg laggolok orba szájba.

Igazad van, én tévedtem, köszönöm a kiigazítást.😊 A régebbi Top Gunban voltak ezekrõl a fegyverekrõl jó kis cikkek.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Srácok! Van olyan lehetõség a játékban, hogy akármilyen térképen a felhõ százalékot én állítom be? Mitom' én mondjuk felhõalap 200 m lefedettség 80%.
Láttam olyan vidit, ahol szelet teszteltek(az is érdekelne azt hol találom),azért reménykedem kicsit a a felhõkben is. Bár gondolom ha lenne ilyen lehetõség, már láttam volna a youtubon.<#lookaround>

Pontosan:

"Tu-2Sh: Experimental ground-attack version. It was tested with various armament combinations: a 75mm (2.95 inches) gun, mounted in a solid nose or a battery of 88 7.62mm (0.30 inches) sub-machine guns fixed in the bomb bay, directed to fire downwards."

Mondjuk a kedvencem a 75mmm-es ágyúval szerelt verzió. Ott közös tengelyen az elõre tüzelõ ágyúval volt egy hátrafelé tüzelõ 75mm-es ágyú is a gépbe szerelve, hogy a visszarúgást kezelni tudják. Nem vált be. :-))))
a képen a Tu-2Sh van, Pe-2-bõl tudtommal nem készült ilyen változat
az a nyílás nem egyezik meg a Pe-2-esen találhatóval, ezek szinte a szárnytõben vannak, a Pe-2-esé viszont közvetlenül a motor mindkét oldalán található

Köszi! Ezek jók is.
Tegnap direkt álló helyzetben leégettem a motort,(Kb 2 perc)fröcsögött a végén minden, majd kioldottam a a futómûvek fixálását' és egyszer csak berogyott a kerék(gondolom ez eddig is volt csak nem néztem meg) nagyon állat. A facsavaros gépeknek ezelõtt is letört kényszerleszálláskor a p. lapátja?? Mert a hurikánnál most ez van. Továbbá megjelent egy két plusz szivárgás grafikailag(sérüléskor) ezt meg az egyik tracban vettem észre az egyik zuhanó gépnél...idáig ott nem volt füstcsík. Szóval alakul.
Ja igen, a bombázásos tracknél, a reptér bombázásakor elõjön egy csomó szöveg(óriás rádiózás van) és egy nagyot reccen a gép(majd fél másodpercet)..nektek is?

Pe 2 lesz az, ott a légbeömlõ nyílás a szárnyban, ami a TU 2-nek nincs. A fórumon rosszul írták, hogy Tu 2.

Pe2 :

Tu 2 :

Pontosan. Kivéve, hogy a gép amire szerelték inkább Tu-2.
Ilyesmik találhatók :

Meg ilyen :

A dokumentum mappába pakolt tartalmakat ha bemásolom, akkor elvileg nem olyan mintha az elsõ indítást végezném. Szerintem...

Egy kérdést vet ez fel, hogy nem tartalmaz-e valami olyan azonosítót, ami a te steam fiókodhoz van rendelve.

Egyébként meg az a vicces, hogy emlékeim szerint a béta W8-n elindult nekem... 😊

www.smart-bus.hu

track IR5 clippel mennyiért?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

LeonSilver
Elõzetes felmérés 😊
Mivel egyben tényleg úgy tûnik, hogy nem megy e la cucc, érdeklõdöm.
19.-én vagy 20.-án eldõl, hogy mi lesz. Ha eladásra kerül külön-külön a cucc, akkor kinek - mi kellene és mennyiért (*3 😊 )?
PM-ben jöhetnek az ajánlatok 😊

Asrock 970 Extreme4 alaplap (garos)
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ (együtt, proci garos)
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2 Kingmax DDR III a kétszer 4 giga garos)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!) 2014. 03-ig garos
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA

Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal (lehetõleg együtt de nem feltétlenül)

FSX Gold
DCS Black Shark (BS1, dobozos)
Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover (dobozos)
Flaming Cliffs 2
Lock On (dobozos)
Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Rise of Flight (12 repülõvel)
DCS World modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hecker007
csak nem az enyémet akarod elkérni? 😄
amúgy nagyon szívesen oda adom, sõt ha kell felteszem én is, DE ez most szól Solt kollégának is, ahogy felrakod a biztonsági mentésbe kirakott game-t az kb olyan mintha felraknád a lemezrõl és elsõ indításnál azzal kezdni hogy directX, visual c, .net meg ami még kell neki azt rakja felfele, de egy próbát megér a dolog, de eddig én ezt tapasztaltam a CloD-al CoD:Black Ops, WTCC játékokkal egyaránt.

PPS(H) 41 géppisztoly a gép pedig azt hiszem Pe-2. Nem vált be csak keveset gyártottak belõle, ezzel akarták támadni a némeg gyalogos oszlopokat, de a töltése is nehézkes volt. Na most kezd a Nascar!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

<#worship>

www.smart-bus.hu

V43 1105
Ha más nem haverom accountját elkérem, aztán ki "rippelem" és valahová feltöltõm :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Basszus... :S Akkor megyek bannoltatom magam RO2-ben... 😄

No akkor valaki aki már feltette az új tapaszt, legyen kedves a dokumentumok mappában lévõ fájlokat eljuttatni valahogy hozzám! 😊

www.smart-bus.hu

V43 1105
Hidd el ha meglenne a játék steamen megtenném :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hmmmm... nem hangzik rosszul... 😊

Küld csak el a mentésed... 😄

www.smart-bus.hu

Pedig ennyi... nem a játék nem indul, hanem a játék elõtti kiegészítések telepítésénél akad el. Nem engedi a W8 ezeket telepíteni... 😊

Szokni kell... eleinte nekem sem tetszett, de minél többet használom annál inkább bejön! 😊

www.smart-bus.hu

V43 1105
Egy "rippelt" biztonsági mentés berakása Steambe ? 😄

Sanyo
Nem hiszem, hogy ilyen egyszerû lenne. 😊 Amit meg eddig a Win8-ból láttam, szerintem kihagyom.

www.pcpilot.hu

A Visual C++ miatt van. Elsõ indításnál telepíteni akarja, de a W8-nak ez már része, így az nem engedi, és itt megáll az egész. Annyi kéne, hogy W8-n ezeket ne akarja telepíteni elsõ indításnál...

Az 1946 megy, ez nem... 😄

www.smart-bus.hu

Hát, akkor megy vissza a polcra! 😊 Köszönöm Uram! 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Én olvastam, a válasz erre az, hogy "nem támogatott". Nem hiszem, hogy mostanában foglalkoznának vele.

www.pcpilot.hu

Tom!

Tudom, hogy a winfos8 nem támogatott, de esetleg találkoztál olyan panasszal a hivatalos fórumon, hogy w8-n nem indul el?

www.smart-bus.hu

Her Laca
120 fokot eléri a bf vize 10 másodperc sem kell és megkotlik ahogy nézem.
Figyelni kell nagyon.

Oho..kíváncsi vagyok mikor mûködik majd minden gomb, kütyü.

Her Laca
Gyorsjelentés. Spittel utolérem a BF et. Emelkedésben is!Ha kilukad a bf hûtõ akkor melegedni fog ,ha nyitva van akkor meg csökkenti a sebességet.

Lehet..<#nevetes1> fõleg náluk.