IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami nem megy, azt ne erõltesd.<#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting><#ravasz1>#ravasz1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
(Am tudjuk amúgy Laca,hogy penge pilot vagy,sõt)
www.pumaszallas.hu
A szél magasságát, irányát, lökésességét viszont biztosan be lehet állítani, de hogy pontosan hol arra sem emlékszem, rég csináltam. Asszem van valami wind vagy environment ablakot kell elõhívni. Nézd végig a menüt, olyan nagyon sok variáció nincs benne...
www.pumaszallas.hu
Inkább kikapcsoltam a gépet mert félõ volt ,hogy szétütöm a monitort.
Az a minimum egy szimtõl,hogy ha ütközés van mindkettõ sérüljön ,ha pedig az egyik robban akkor a másik is nem? Tom!! Szar!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nativ felbontas van beallitva 1920*1080.
Most jo,es ami mukodik azt nem maceraljuk!
A Béna.
Pedig szél tesztet tuti láttam valami videóban.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Milyen monitorod van? Mi annak a natív felbontása?
A video beállításoknál nézd meg a felbontást, ha ott nem találod ami neked jó, akkor a conf.ini elején át is írhatod.
www.pumaszallas.hu
Vettem mobilnetet mert uj helyre koltoztem es ezek nem torik ossze magukat,hogy nekem legyen netem...
Mara 1 kerdesem volna:
A felbontas 1920*1020 a menuben minden rendben,de jatek kozben a kep bal szelebol eltunik egy kb 4 cm es resz, az egerrel oda lehet menni es ablakokat is oda lehet huzgalni de igy a fele nem latszik... Eszrevettem ,hogy mikor a menuben ranyomok a fly gombra akkor egyertelmuan felbontast valt. Lehetseges ,hogy kulon felbontasban megy a menu es a jatek? Van valami mod arra,hogy ellenorizzem?
Elore is koszonom!
Ui teljesen eredeti minden config fajl,semmit nem modositottam meg benne.
A Béna.
Mert nálam,ha fut akkor nem megy a ts és belassul a net is,pl. nem fut le a speedtest sem.
A repkán meg laggolok orba szájba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Láttam olyan vidit, ahol szelet teszteltek(az is érdekelne azt hol találom),azért reménykedem kicsit a a felhõkben is. Bár gondolom ha lenne ilyen lehetõség, már láttam volna a youtubon.<#lookaround>#lookaround>
"Tu-2Sh: Experimental ground-attack version. It was tested with various armament combinations: a 75mm (2.95 inches) gun, mounted in a solid nose or a battery of 88 7.62mm (0.30 inches) sub-machine guns fixed in the bomb bay, directed to fire downwards."
Mondjuk a kedvencem a 75mmm-es ágyúval szerelt verzió. Ott közös tengelyen az elõre tüzelõ ágyúval volt egy hátrafelé tüzelõ 75mm-es ágyú is a gépbe szerelve, hogy a visszarúgást kezelni tudják. Nem vált be. :-))))
az a nyílás nem egyezik meg a Pe-2-esen találhatóval, ezek szinte a szárnytõben vannak, a Pe-2-esé viszont közvetlenül a motor mindkét oldalán található
Tegnap direkt álló helyzetben leégettem a motort,(Kb 2 perc)fröcsögött a végén minden, majd kioldottam a a futómûvek fixálását' és egyszer csak berogyott a kerék(gondolom ez eddig is volt csak nem néztem meg) nagyon állat. A facsavaros gépeknek ezelõtt is letört kényszerleszálláskor a p. lapátja?? Mert a hurikánnál most ez van. Továbbá megjelent egy két plusz szivárgás grafikailag(sérüléskor) ezt meg az egyik tracban vettem észre az egyik zuhanó gépnél...idáig ott nem volt füstcsík. Szóval alakul.
Ja igen, a bombázásos tracknél, a reptér bombázásakor elõjön egy csomó szöveg(óriás rádiózás van) és egy nagyot reccen a gép(majd fél másodpercet)..nektek is?
Pe2 :
Tu 2 :

Meg ilyen :
Egy kérdést vet ez fel, hogy nem tartalmaz-e valami olyan azonosítót, ami a te steam fiókodhoz van rendelve.
Egyébként meg az a vicces, hogy emlékeim szerint a béta W8-n elindult nekem... 😊
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mivel egyben tényleg úgy tûnik, hogy nem megy e la cucc, érdeklõdöm.
19.-én vagy 20.-án eldõl, hogy mi lesz. Ha eladásra kerül külön-külön a cucc, akkor kinek - mi kellene és mennyiért (*3 😊 )?
PM-ben jöhetnek az ajánlatok 😊
Asrock 970 Extreme4 alaplap (garos)
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ (együtt, proci garos)
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2 Kingmax DDR III a kétszer 4 giga garos)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!) 2014. 03-ig garos
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal (lehetõleg együtt de nem feltétlenül)
FSX Gold
DCS Black Shark (BS1, dobozos)
Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover (dobozos)
Flaming Cliffs 2
Lock On (dobozos)
Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Rise of Flight (12 repülõvel)
DCS World modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
amúgy nagyon szívesen oda adom, sõt ha kell felteszem én is, DE ez most szól Solt kollégának is, ahogy felrakod a biztonsági mentésbe kirakott game-t az kb olyan mintha felraknád a lemezrõl és elsõ indításnál azzal kezdni hogy directX, visual c, .net meg ami még kell neki azt rakja felfele, de egy próbát megér a dolog, de eddig én ezt tapasztaltam a CloD-al CoD:Black Ops, WTCC játékokkal egyaránt.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
No akkor valaki aki már feltette az új tapaszt, legyen kedves a dokumentumok mappában lévõ fájlokat eljuttatni valahogy hozzám! 😊
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Küld csak el a mentésed... 😄
www.smart-bus.hu
Szokni kell... eleinte nekem sem tetszett, de minél többet használom annál inkább bejön! 😊
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Az 1946 megy, ez nem... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Tudom, hogy a winfos8 nem támogatott, de esetleg találkoztál olyan panasszal a hivatalos fórumon, hogy w8-n nem indul el?
www.smart-bus.hu
Figyelni kell nagyon.