IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy spit 1.
várjuk szeretettel a terméket
asszem ez az én játékom lesz, ha egyszer megjelenik
külön öröm a számomra hogy a freelancerhez hasonlítja, mert az egyik nagy kedvencem még ma is
ez meg hogy egy hatalmas csillagrendszert bejárhatsz és bármit csinálhatsz, kötöttségek nélkül...
wow...nem semmi
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bocsesz!!! <#nevetes1>#nevetes1><#zavart1>#zavart1>
D9
D9
"A Po–2-es Dunaújvárosban szolgált vontatóként. Amikor 1974-ben leselejtezték, fel kellett volna gyújtani, nehogy valakinek eszébe jusson vele disszidálni. Császár Károlynak és repülõtársainak azonban nem volt szíve hozzá, úgyhogy lejelentették a megsemmisítést, közben pedig fõdarabjaira szedték szét, és elrejtették azokat padlásokon.
A ma is repülõképes, vászonborítású, kétfedeles masina törzsén Császár Károly portréja díszeleg. A pilóta az általa megmentett gép vezetõülésében kapott szívrohamot egy légi bemutatón. – Még volt ereje a gépet a közeli ingoványba letenni, mert tudta, nem halhat meg, amíg ez a repülés nincs tisztességgel befejezve – emlékszik vissza meghatódva egykori barátja."
Ezt kiemelném. Szomorú és egyben gyönyörû történet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
RC4 Super pack (4.10.1m-re telepítendõ teljes UP 3.0 mod, tartlmazza az RC2-t 3-at-4et.)
Tudomásom szerint az Ultrapack még csak a 4.10.1m-et támogatja, 4.11.1-hez nem jó.
A telepítése egyszerû elindítod az exe-t, megadod a játék elérési útját amikor kéri, feltelepíti magát, és kész.
Ezután a JSGME.exe-t elindítva az UP3-at áthúzod a jobb oldali ablakba, és már mûködik is.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A Béna.
Amúgy meg óriáslevélként el lehet küldeni a patch-et.
Letettem rolla... 29. en mar ujra lesz netem addig marad a Minecraft😄
A Béna.
Tobzos voltam.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"