IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvolt az elsõ légi gyõzelmem ATAG-on!<#vigyor>
Egy spit 1.

az volt az álmunk hogy lesz egy ilyen fickó akinek végre ez lesz az álma 😊
várjuk szeretettel a terméket

PhantomAss
<#wow1>
asszem ez az én játékom lesz, ha egyszer megjelenik
külön öröm a számomra hogy a freelancerhez hasonlítja, mert az egyik nagy kedvencem még ma is
ez meg hogy egy hatalmas csillagrendszert bejárhatsz és bármit csinálhatsz, kötöttségek nélkül...
wow...nem semmi

GOOBY, pls

OFF:

Egy legenda újra életre kel:

Wing Commander

Valami elképesztõ dolog készül itten...

ON
Szerintem Fox-ot mond,valószínûleg az Apollo Fox-ra gondol,ami nagyjából ugyanaz a kategória.
Her Laca
Fogkrém? Fokker? Fo az biztos.Én ezt hallom ki ,meg utána "hogy lehet az"

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azon a repülõnapon ott voltam én is, de csak az esti híradóban lehetett hallani róla. A repteret lezáró mûút melletti szõlõsben ért földet. Volt még egy másik baleset is, egy vitorlázó esett be a reptér szélén levõ mûhelyrészleg közelében.
Willenbrock
Mit mondanak 4:30-nál minél emelkedik jobban? Kicsit a Storch-ra hasonlít a gép.Nem ez a pilóta repülte be a Mig-15 UTI-t is?

<#eljen>
Bocsesz!!! <#nevetes1><#zavart1>

D9

Sanyo
repülés

www.pcpilot.hu

Sanyo
A hivatalos átadó volt a mostani, az elsõ repülõs volt a hónap elején. 😊

www.pcpilot.hu

#58072 <#smile>

D9

Zpogi
„Ha úgy döntenék, akár már tavaszra meg­kapnám a szlovák repülési enge­délyt, amitõl egyedül az tart vissza, hogy ez mégiscsak a magyar repülés­történet egy darabja, és nem a szlováké. Ragasz­kodom hozzá, hogy HA-val kez­dõdjön a lajst­rom­jele, és nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy Ma­gyar­országon ma bürok­ratizmusból ve­­terán gép nem kaphat repülési en­ge­délyt” – mondja Révy László, mi­közben makacs te­kintetébõl a hõskor út­­törõinek fana­tizmusa köszön vissza. Õk is elemekkel küzdöttek. Csak másfélékkel...

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ezt olvassátok el

"A Po–2-es Dunaújvárosban szolgált vontatóként. Amikor 1974-ben leselejtezték, fel kellett volna gyújtani, nehogy valakinek eszébe jusson vele disszidálni. Császár Károlynak és repülõtársainak azonban nem volt szíve hozzá, úgyhogy lejelentették a megsemmisítést, közben pedig fõdarabjaira szedték szét, és elrejtették azokat padlásokon.

A ma is repülõképes, vászonborítású, kétfedeles masina törzsén Császár Károly portréja díszeleg. A pilóta az általa megmentett gép vezetõülésében kapott szívrohamot egy légi bemutatón. – Még volt ereje a gépet a közeli ingoványba letenni, mert tudta, nem halhat meg, amíg ez a repülés nincs tisztességgel befejezve – emlékszik vissza meghatódva egykori barátja."

Ezt kiemelném. Szomorú és egyben gyönyörû történet.

Her Laca

A 4.11.1-re a HSFX-et felteheted, de talán a legjobb, ha visszalépsz a 4.10.1-re, azt egy az egyben átmásolod egy másik mappába. Az egyik 4.10.1-et felhúzod az UP3RC4-re a másikat meg a DBW-re. Szerintem pofásabbak, mint a mezei 4.11.1. Ha még rápakolod a Tiger 33 hangmodot, akkor nagyon jó kis fegyverhangokat is kaphatsz, bár szerintem a motorhang meg kicsit rosszabb lesz utána.
Üdv.😊 Az összes patch fent van a 4.11.1.-ig bezárólag, más nincs.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Köszönöm a segítséget.😊 Sajna nekem a 4.11.1-es patch van fent.

teljesen olyan mint ha a Wings of Preyt neznem... egy az egyben

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

acidrain
Látványos a grafikája:

HD-ben nézzétek

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hali ! Most melyik verziónál jársz, honnan kell upgradelni ?
Ohoo! Köszi!

acidrain
Csak az RC4 ( az UP3 RC3-ra kell telepíteni)

RC4 Super pack (4.10.1m-re telepítendõ teljes UP 3.0 mod, tartlmazza az RC2-t 3-at-4et.)

Tudomásom szerint az Ultrapack még csak a 4.10.1m-et támogatja, 4.11.1-hez nem jó.

A telepítése egyszerû elindítod az exe-t, megadod a játék elérési útját amikor kéri, feltelepíti magát, és kész.
Ezután a JSGME.exe-t elindítva az UP3-at áthúzod a jobb oldali ablakba, és már mûködik is.

Tudna vki segíteni és leírná nekem egyszerûen(akár privátban is) hogy hogyan kell telepíteni és honnan lehet pontosan leszedni az Ultrapack 3.0 RC RC4-et? Lehet-e ezt telepíteni a 4.11.1-es patch-re? A pumaszálláson vmi jelszót kér a letöltésnél, én pedig nem próbálkoztam nehogy vmit elrontsak. Elõre is köszönöm.

Valaki keresett oktató filmeket.ITT!
Her Laca

Ill. lehet, csak nem tölti be a lõszert.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek! Az ATAG szerverén a Dunkern-es mapon, miért nem lehet E-3 al menni? Ez valami korlát?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Scottt
Ülj be valami wi-fi-s kávézóba esetleg? 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Halisten nem Londonban vagyok. Milton Keynes. Az angolok ilyenek nem nagyon sietnek a meloval...

A Béna.

Willenbrock
Képgaléria szovjet gépekrõl,sok ritka fotó van itt.

Mi folyik ott Londonisztánban?😊

Amúgy meg óriáslevélként el lehet küldeni a patch-et.
Eljatszottam a gondoloattal,hogy nekiallok letolteni a beta patchet mobilnettel😄
Letettem rolla... 29. en mar ujra lesz netem addig marad a Minecraft😄

A Béna.

PhantomAss
hát Olegnak köze sincs a projecthez évek óta
ott hiába reklamálnál

GOOBY, pls

Her Laca
Ne csináld már😊 Ilyen apró Bug miatt😊

Hali! Nem tudjátok hol lehet reklamálni Maddonxéknak? Kicsit kezd idegesíteni hogy ha belém száll egy Spitfire, akkora detonációval robbanok fel mint az atom. Amivel még nem is lenne semmi problémám, ha az a rohadt Spit nem fordulna tovább hogy újabb gépekkel ütközzön. Mindenképen irni akarok valahova, mert ez a szimulátor így játszhatatlan. Esküszöm lassan ott tartok hogy vissza megyek 46-ozni.-.-

Tobzos voltam.

Sanyo
Elképesztõ! Ezt még néhány éve sem láthattuk volna élõben a neten, most néztem hogy mennyit kommentáltam a cikkben, uhh. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Mindenesetre nagy Ember ,és a Red Bull is elismerésre méltó.

LeonSilver
Csak Norizs után!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Földet ért 😊 <#eljen><#taps>

Her Laca
No nem semmi a krapek😊 Mondhatjuk ,hogy a leggyorsabb ember a földön? Mármint hajtómû nélkül😊)

LeonSilver
És hol fog padlót a manus? Vagy maj csak leesik valahol, oszt' hazabuszozik?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Bazeee, ez kiesett... Vitte az ernyõt??

acidrain
Vinetuuuúú!

LeonSilver
A finnek a nyomást is bírják

Her Laca
Kiegyenlítik vodkával a nyomást😊 Ne féltsd te õket😊

LeonSilver
<#eljen>

Sanyo
Közben az alacsony nyomás miatt meghalnak mielõtt a vízbe érnek. 😄

www.pcpilot.hu

Her Laca
mínusz kilenc fok kint, finnek fürdõgatyában ugranának.😊