IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit tudok mondani. A magyar részleg
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mondjuk az atagon sokan vannak mostanában fõleg,hogy megvolt a partraszállás.
Eladni ezeket se lehet meg az AMD -t se (azt még inkább nem)
Késõbb veszel egy jóóóóóóóóóóóóóó intel konfigot és jónapot.
Azért az AMD-s ajánlatod tényleg kedvezõ, meg kell mondani õszintén.😊
www.smart-bus.hu
Tudom, hogy a 460-ashoz kevés az E8400, de procit ráérek cserélni késõbb is, ha szükséges lesz, meg lejjebb is megy az ára addig is. ( Q9550 )
A bogár amúgy már a fülembe van, nézegetem az AMD-t, pedig megfogadtam, hogy váltok Intelre.😊
Eladja az E8400-t, hozzáteszi egy ilyen alaplap árát, és már majdnem ott van, amibe egy garanciális 955BE kerül egy normális lappal. Az pedig más kategória ezekhez képest...
www.smart-bus.hu
Il2 höz nem tökmindegy milyen proci van alatta,mondta ,hogy ha eljön az idõ csinál majd aktuális csúcsgépet.
Ahogy a szavaidból kivettem, ez most nem alternatíva, tehát a véleményem szerint jóval jobban jársz egy AMD konfiggal ebben a kategóriában. Kb azonos összegbõl ki tudsz hozni egy olyan konfigot, ami erõsebb, idõtállóbb, ráadásul még garanciális is. Szerintem az általad vázolt lehetõségek közt ez a legjobb döntés... 😊
www.smart-bus.hu
Ha olcson és hosszutávra tervezed akkor mindenképp ajánlott.Egy AM3+-s alaplap 20k környékén kijön a hozzá való proci se drágább és a legujabb procik is kompatibilisek vele,tehát nem kell egy fejlesztés miatt ujra lapot és procit is cserélned mint az intel vonalon.
Az a pár % teljesitménytöbblet meg észrevehetetlen az alkalmazásoknál.
Ha nincs meg a 25 fps akkor azért nem ha meg megvan akkor meg azért.
Nekem Asrock lapom van 965BE társaságában.Teljesen jó és a support is megfelelõ
Az eleje a szokásos "spitek lecsapnak a bomberekre és 110-esekre",de utána jön a csattanó.😊
"...másrészt továbbra sem biztos az, hogy egy átlagfelhasználónak szüksége van egy négymagos processzorra. Szerintünk egy kétmagos, 45 nm-es Core 2 Duo vagy egy hárommagos Phenom II X3 is bõven elegendõ..." <#nevetes1>#nevetes1>
A dologban közrejátszik még az is, hogy eddig AMD-im voltak, de elkezdtem Intelre átállni.
Molyolok a dolgon még, mert tényleg megakadtam az alaplap keresésben, használtan mindegyikbõl valami hiányzik, az újat meg vagy nem kapni, vagy olyan ára van, ami szerint már neked van igazad, tehát megy az agyalás rendesen még.
EZ ITT 30000.-Ft... 4 magos AMDproci ami kb 3.8GHz-ig húzható, gyakorlatilag egy q9550 szintjét hozza játékok alatt, plusz egy átlagos alaplap, ráadásul mindkettõ 2014 augusztusáig garanciális.
TESZT
Ha eladod az E8400-t, akkor kb annyit kell hozzátenned, mint amennyiért most alaplapot nézel az E8400 alá. Ha egy kicsit még hozzáteszel, akkor vehetsz komolyabb lapot is...
De természetesen a döntés a tiéd, ez csak egy javaslat.
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Dumbóval repülünk ,megcsap 3K -n egy spit ,de nem talált ,kimanõverezem ,pörgünk forgunk elõttem van. Tépi én emelek a lényeg átesett kiveszi én már mögötte lövöm,esnek róla a darabok még volt köztünk vagy 2-3 gépnyi távolság és megáll a levegõben én bele vagy mi (dumbó végignézte õ sem értette) és na ki robban fel? Persze ,hogy én az meg vígan tovasuhan.
Beszarok ezeken. Jó voltak vagy 90 en a serveren de akkor is.
A Béna.
Hihetetlen komolyan mondom😊
Ennek ellenere lehet jo konyv,az en listamon is rajta van mert az irojatol eleg sok sci-fit olvastam fiatal koromban ,es azt kell mondjam igen szerettem!
Nem lovom le a poent mert erdemes elolvasni az eletrajzat:
Anton de Saint-Etienne
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu