IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
[/url][/img]

Ennyit tudok mondani. A magyar részleg

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

No comment. Aki szereti a repülést és csak egy kicsit is érdeklõdik a modern gépek iránt az szünet nélkül végig ámulja az elejétõl a végéig:

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Elküldtem priviben a ts elérhetõségét,gyere fel aztán meglátjuk.

Hecker007
merre van a közös reppenés? 😄

V43 1105
<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem akarom ezt annyira túllihegni - csak Solt ne tette volna a bogarat a fülembe a négymagos AMD-vel - de a "normálisabb" alaplap már a négymagos procinak kellene, amikor ez kerül cserére. Addig is jó repülést az Atagon, akinek lehetõsége van rá!
az teljesen jó, én is azzal kocarepülök 😊

V43 1105
Nana😄 Elõbb megnézem milyen a játék, aztán ha beválik üsse kõ veszek joyt 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Célt repülni tökéletes😊))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Jövõ héten jönnék én is, hardcore xbox 360 controllerrel <#idiota>

Ne offolj... <#idiota>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Pogi gyûjti a lelövendõ delikvenseket😊))

Hecker007
én is jönnék szívesen, most rakom felfele 😄

Her Laca
Attól mert pirossal és csupa nagy betûvel írod sajna egy szemernyivel sem fognak többen játszani vele😊
Mondjuk az atagon sokan vannak mostanában fõleg,hogy megvolt a partraszállás.

VO101Tom
Vagy ATAG-ot esetleg? 😊
Én leszek 7-8-tól kb.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Most,hogy már mindenkinek jól fut a CloD, estére összehozhatnánk egy kis házi dogfight-ot.

Her Laca
Ugyan már nem tök mindegy annak a procinak mibe megy. Na meg ram sebesség meg PCI2 Csodát így se úgy se fog csinálni akkor meg szvsz mindegy. Nézz PH aprón valami neked tetszõ lapot pár forintért aztán kész.
Eladni ezeket se lehet meg az AMD -t se (azt még inkább nem)
Késõbb veszel egy jóóóóóóóóóóóóóó intel konfigot és jónapot.

Írtam már, hogy volt gondolat róla, hogy hajlandó lennék nagyobb összeget is áldozni egy komolyabb gépre ( TrackIr + egy 24" monitorral együtt ), de én is csak úgy járnék vele, mint itt sokan, hogy kevés idõ lenne rá, ahhoz meg drága dolog lenne, hogy a sarokban álljon. Persze, ha a Clod folytatásában ott lesz majd a Fóka, akkor már más lenne e gyerek fekvése.
Azért az AMD-s ajánlatod tényleg kedvezõ, meg kell mondani õszintén.😊
Néztem ezeket is, de vagy ICH10, vagy P45 chipset-est akartam venni, abban nincs korlátozás a Ram sebessége (1333 MHZ) meg a PCI 2.0 terén.

Rendelkezésedre áll minden infó, innentõl Ön dönt! 😊)

www.smart-bus.hu

Ezért írtam, hogy gond van az alaplappal. Lala42 is a P45-öt ajánlotta, de égen/földön nem kapni.

Tudom, hogy a 460-ashoz kevés az E8400, de procit ráérek cserélni késõbb is, ha szükséges lesz, meg lejjebb is megy az ára addig is. ( Q9550 )

A bogár amúgy már a fülembe van, nézegetem az AMD-t, pedig megfogadtam, hogy váltok Intelre.😊
Her Laca

Mert fos a chipset... Ez ilyen irodai gépbe való. E8400, Q9550 alá P45 dukál, mert abban lehet tuningolni rendesen. A 3GHz-n ketyegõ E8400 még a GTX460-t sem hajtja ki rendesen...

Eladja az E8400-t, hozzáteszi egy ilyen alaplap árát, és már majdnem ott van, amibe egy garanciális 955BE kerül egy normális lappal. Az pedig más kategória ezekhez képest...

www.smart-bus.hu

Her Laca
DE õ csak egy rihes alaplapot szeretne😊)) Mé nem értitek már meg.<#eplus2>
Il2 höz nem tökmindegy milyen proci van alatta,mondta ,hogy ha eljön az idõ csinál majd aktuális csúcsgépet.

PhantomAss
Laca elvitték a joyt?
mert ha nem akkor érdekel!

GOOBY, pls

Ez egy 3 éves teszt... Azóta jóval több program profitál a több mag adta lehetõségekbõl. Egy 955BE megeszi reggelire az E8400-t úgy, hogy kb egyforma az áruk. Amikor én az E8400-ról váltottam Q9550-re, az ArmA például 50% körüli pluszt produkált! Intel vonalon akkor érdemes gondolkozni, ha tudsz venni legalább egy i5k-t.

Ahogy a szavaidból kivettem, ez most nem alternatíva, tehát a véleményem szerint jóval jobban jársz egy AMD konfiggal ebben a kategóriában. Kb azonos összegbõl ki tudsz hozni egy olyan konfigot, ami erõsebb, idõtállóbb, ráadásul még garanciális is. Szerintem az általad vázolt lehetõségek közt ez a legjobb döntés... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca

repvez
Pár tanácsot én is leirnék ha lehet.Osztom a többiek véleményét az AMD vonalon.
Ha olcson és hosszutávra tervezed akkor mindenképp ajánlott.Egy AM3+-s alaplap 20k környékén kijön a hozzá való proci se drágább és a legujabb procik is kompatibilisek vele,tehát nem kell egy fejlesztés miatt ujra lapot és procit is cserélned mint az intel vonalon.
Az a pár % teljesitménytöbblet meg észrevehetetlen az alkalmazásoknál.
Ha nincs meg a 25 fps akkor azért nem ha meg megvan akkor meg azért.

Nekem Asrock lapom van 965BE társaságában.Teljesen jó és a support is megfelelõ

Az eleje a szokásos "spitek lecsapnak a bomberekre és 110-esekre",de utána jön a csattanó.😊
Elolvastam a tesztet, az utolsó mondat a következõ :

"...másrészt továbbra sem biztos az, hogy egy átlagfelhasználónak szüksége van egy négymagos processzorra. Szerintünk egy kétmagos, 45 nm-es Core 2 Duo vagy egy hárommagos Phenom II X3 is bõven elegendõ..." <#nevetes1>

A dologban közrejátszik még az is, hogy eddig AMD-im voltak, de elkezdtem Intelre átállni.

Molyolok a dolgon még, mert tényleg megakadtam az alaplap keresésben, használtan mindegyikbõl valami hiányzik, az újat meg vagy nem kapni, vagy olyan ára van, ami szerint már neked van igazad, tehát megy az agyalás rendesen még.

PhantomAss
+1
ezt mondom én is!

GOOBY, pls

Én ezt megértem, de hidd el nem kell ide 300000.-Ft, hogy egy jobb döntést hozz. Az E8400 kb 15000.- Forintért eladható...

EZ ITT 30000.-Ft... 4 magos AMDproci ami kb 3.8GHz-ig húzható, gyakorlatilag egy q9550 szintjét hozza játékok alatt, plusz egy átlagos alaplap, ráadásul mindkettõ 2014 augusztusáig garanciális.

TESZT

Ha eladod az E8400-t, akkor kb annyit kell hozzátenned, mint amennyiért most alaplapot nézel az E8400 alá. Ha egy kicsit még hozzáteszel, akkor vehetsz komolyabb lapot is...

De természetesen a döntés a tiéd, ez csak egy javaslat.

www.smart-bus.hu

Mivel a proci - E8400 - adott, a kérdés már el van döntve, de ha váltani kell, nem megy veszendõbe a cucc,akkor valamelyik gyerekét bõvítem vele, most is ezt csináltam. Nem egy nagy gamerek, így amire kell nekik is, bõven megteszi. Volt gondolatban, hogy összerakok egy 300.000-es ûbercuccost, de az élet megoldotta a kérdést, mivel most végeztem az emelettel, meg a fél földszinti lakrész felújításával és egy kicsit megcsúszott a dolog anyagi értelemben. Mivel az idõm is kevés, meg közben kiderült, hogy a játék is hagy maga után kívánni valót, letettem a high-tech géprõl, egyenlõre úgysem lenne idõm kihasználni, amennyi idõm pedig van játékra, azt kielégíti az IL2 is, arra meg bõven jó ez is és még a CLOD is futtatható rajta. Azért köszi a tippet.
Azt hiszem, hogy igen, de nem tudnám megnézni, mert be vannak dobozolva a könyvek jó része, majd talán a jövõ hónapban készül el a könyves szekrény. Akkor bebuktunk a Nemere elvtársat ?
Zpogi
Srácok! A Triffidek napja megy a TV2-n!! Imádtam könyvben gyerekként,aztán egyszer leadták a tv-ben,de valami nagyon régi fekete-fehér film volt,csalódtam is benne. Most viszont egy a mai technikával készültet adnak 😊

Minek játszol egy ennyire igénytelen játékkal?? <#falbav> <#banplz>
Nekem az elõbb valaki nekemjött. Hullik a gépem, de senki nincs a közelemben-távolamban sem. Valami szellem lehetett. De olyan volt, min amikor ütközöl. Semmi lövés. Biztos jön a hallowein LOL.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Basszák meg a játékukat.
Dumbóval repülünk ,megcsap 3K -n egy spit ,de nem talált ,kimanõverezem ,pörgünk forgunk elõttem van. Tépi én emelek a lényeg átesett kiveszi én már mögötte lövöm,esnek róla a darabok még volt köztünk vagy 2-3 gépnyi távolság és megáll a levegõben én bele vagy mi (dumbó végignézte õ sem értette) és na ki robban fel? Persze ,hogy én az meg vígan tovasuhan.
Beszarok ezeken. Jó voltak vagy 90 en a serveren de akkor is.

Buntesd meg!

A Béna.

Her Laca
Karaya hívójelû egyén repked az atagon. Csak az nem lövi le aki nem akarja.
Hihetetlen komolyan mondom😊

Azok konyvek teljes mertekben kitalaciok.
Ennek ellenere lehet jo konyv,az en listamon is rajta van mert az irojatol eleg sok sci-fit olvastam fiatal koromban ,es azt kell mondjam igen szerettem!
Nem lovom le a poent mert erdemes elolvasni az eletrajzat:
Anton de Saint-Etienne

A Béna.

érdekes

Noha két különálló film.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hááát... én csak rosszat olvastam róluk... 😊 Plusz én úgy gondolom, hogy az alaplap az egyik legfontosabb összetevõje a PC-nek. Én ilyenekkel biztos nem kísérleteznék... fõleg ilyen idõs chipset esetén...

www.smart-bus.hu

Ezt fater is mondta nekem már vagy 30 éve...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ugye Peter Alihan(Pjotr Alihanov) 2 könyvérõl van szó? Ha igen akkor szenzációs könyvek, de én egy kis fenntartással viseltetem a könyvek valóságtartalma iránt.😊 A te véleményedre is kíváncsi volnék, ha ugyanazokról a könyvekrõl beszélünk.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

De hát van ott több is.

Nekem volt egy alkalommal. ( ideiglenesen ) semmi bajom nem volt vele.)

Kombó lap? Egyszerre kezeli a ddr2-3 memóriákat? Na attól mentsen meg a jó Isten! 😊

www.smart-bus.hu

DDR2-3
ez is jó
Csak itt alkudni kell, hogy szétbontsa.
ez is.
A prohardveren a hardveraprót bogarázd át.