IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Meg Románia felett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
az aranysasban volt régebben errõl Tobak Tibi bácsi egyik visszaemlékezésében, asszem Málnássy fhdgy. -gyal repült néha együtt Hartmann.
Konkrét könyvet sajnos én sem tudok. Punka György biztos jobban tudja :)

GOOBY, pls

Willenbrock
Errõl még nem hallottam,köszi.Úgy tudtam hogy csak Németország felett szedett le pár Mustangot'45 tavaszán.Kár hogy kevés infó maradt fenn az itteni bevetéseirõl.

Tobak Pumás könyvében is említ egyet, azt hiszem. A veszprémi reptér felett lõtt le egy Mustangot. Ha jól emlékszem az egész állomány végignézte, klasszikus dogfight volt, beült a Póni mögé, a végén a P-51-es pilóta felhúzta loopba a gépét, Hartmann ennek a tetején kapta el.
Willenbrock
Tud valaki olyan oldalt,ami Hartmann magyarországi bevetéseirõl és gyõzelmeirõl szól? Egyrõl tudok csak,mikor Potyondi századossal együtt Rákos felett lelõttek 1-1 B-26-ost.Ezen kívül csak összesítõ táblázatot találtam ahol nem jelölik melyik gyõzelme volt nálunk.

VO101Tom
Amit Laca linkelt videót, 0.55-nél látszik. Na, olyannal én az utóbbi peccsek óta nem találkoztam. Sem ATAG-on, sem máshol. Ettõl még lehet, hogy van, csak én nem találkozok vele.

www.pumaszallas.hu

<#nevetes1>Olyan mintha valami sérült sugárhajtómû lenne.Az utolsó pillanatban. Nemtom' egyrõl beszélünk-e?!

VO101Tom
Akkor passz. Én nem találkoztam vele már jó régen, és valamelyik peccs readme-ben is volt róla szó, hogy megcsinálták. A laghoz elvileg nem volt köze, részecske rendszer hibának tartották.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Mennyi ideje,türelme és kézügyessége van egyeseknek:Bf 109G fülke építés :O

Mostanában igen csak nagy barátja lettem a Clodnak, de sajnos ellent kell , hogy mondjak ..csak ebben az 5 napban 3* láttam ilyet multiban. Igaz nagyon ritka, néztem is mi a fa* ez..ezek szerint bug. Amúgy most , hogy gondolkodom mintha csak akkor láttam volna ilyet, ha valami net kapcsolati hiba miatt mátrixolt' az ellen.

VO101Tom
Amint a feltöltésbõl is látható, ez a video júliusban készült, az elõzõ Storm of War campaign kb közepén, jó pár peccsel ezelõtt. Az a párajelenség egy bug volt, ami ma már nincs benne.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Laggol. Azt kíséri ilyen pára jelenség.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

SgtChris
Mi az a fene nagy páracsóva amit húz, illetve néha tol :-) maga elõtt az ellenfél pórul járt egyede???? Nem tûnik valami hihetõnek, vagy acélosnak a grafikai megvalósítása, akármi is akar lenni...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Her Laca
http://www.youtube.com/v/vELVYK_1G_A&version=3

Her Laca
http://www.youtube.com/embed/vELVYK_1G_A?showinfo=0&autohide=1&fs=1&hd=1&modestbranding=1&rel=0&showsearch=0&wmode=transparent

Her Laca

Willenbrock
Szép nagyot szólt :)

<#eljen><#wink>

www.smart-bus.hu

PhantomAss
<#eljen> jól tetted
egy fasza 4magost neki azt hadd szóljon <#violent>

GOOBY, pls

E8400-as ment a levesbe. Az a srác vitte el, akitõl elõször akartam a 775-ös deszkát venni.
VO101Tom
Indítottam a CloD-ban egy Lobby missiont, az a lényeg, hogy aki este fog repülni, az lépjen be, és hagyja, hogy a progi letöltögesse egymás skineit. Nem tudom, hogy sikerült-e meggyõzni õket, de ha lesz skin download, akkor így nekünk már lent lesz a többiek festése.
(skineket ugyanazon a néven mappába másolás nem mûködik, a proginak le kell töltenie. Ami a sowc szerveren tetü lassú)

www.pumaszallas.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Még egy kis autós csodákat esetleg ?
Szép kis alternatíva 2014-re.
Akkor egy vele egyidõs japán kocsival mi lett volna, ha összekoccannak ? :)
Na, ez is érdekes dolog, fõleg az utolsó mondat :

"...A szaúdi homoksivatagok alatt ugyanis a világ legnagyobb kõolajkészlete rejtõzött. Philby tudta, hogy aki ezt a kincset megszerzi, a világ elsõ számú gazdasági hatalmává válhat. Megkezdõdött a verseny, amelybõl a német nagyvállalatok sem akartak kimaradni. A brit kémfõnök korát megelõzve felismerte, hogy a föld mélyén rejlõ olaj egyben hatalmas fegyver is, amivel háborúk kimenetelét lehet eldönteni. Ibn Szaúd készséges tárgyalófélnek bizonyult minden érdeklõdõ számára. Némi kenõpénzt kért csupán, de volt egy feltétele: a cionista bevándorlást le kell állítani Palesztinába. A nagyhatalmak engedtek az arab uralkodónak, így az európai zsidók elõtt 1933-ban, éppen akkor zárult le a legfontosabb kivándorlási útvonal, amikor Adolf Hitlert kancellárrá választották..."

Nohab

Itt mondjuk Japán nyert.
Bár szerintem a Volga szét volt rohadva, ami rontotta az erõviszonyokat.

Viszont a Ladát szépen helybenhagyta.

Ezt amúgy ismeritek?
http://www.youtube.com/v/tLGM_2l0zok&version=3
Ez a gagyi amerikai verzió, mi meg az oroszról beszéltünk. Abba még volt anyag, nem úgy, mint az ami hulladékokba.:)2-es lemezbõl van oszt had szóljon...
Budán, a Dallas étterem udvarán volt egy kiállítva, bár restaurálva volt, csak éppen szarul, mer repedt volt a gitt egy csomó helyen.
VO101Tom
Ebben azért ne legyetek annyira biztosak :)
http://www.youtube.com/v/joMK1WZjP7g&version=3

www.pumaszallas.hu

Ja, itt még nem kellett utascellát méretezni, meg a törésteszt eredményén majrézni, hogy hány csillagos lesz. Ez kivitte volna a betonfalat mindenestül.
Her Laca
Tömör acél az egész:) A lökösein több és vastagabb króm van mint egy mai autón összesen:)Ennek ugrálhatott az ember a motorházon vagy akár a tetején ez nem horpadt:)

Ebben az a brutál, hogy amirõl koppintották, azt egy ami melós pár havi bérébõl már hazavihette, míg az orosz megfelelõjében csak igen nagy kutyák utazhattak. Amúgy jól néz ki. Fater anno egy ilyet hajtott :

Her Laca
Vitasd ha jól esik ,pedig én aszondom amiket hallok ,hogy van abban valami.
Nem tudom mi de valami van:)De nekem addig jó amíg a veresek veres kártyát használnak ,úgy hogy had vegyék csak <#eplus2>Én biztatom is õket.

Kave melle:
Csajka

A Béna.

Én nem vitatom, hogy kisebb felbontáson elõbb látni... ha jól tudom, ez már az IL2-nél is így volt. ( ami egyébként elég furán hangzik... nem lenne szabad különbségnek lennie )

Én csak azt vitattam Lacával szemben, hogy a kontakt észlelése vga kérdés lenne... :)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Annyit figyeltünk meg - amit Laca is mond - hogy én 5K-ról láttam a reptérrõl felszálló gépeket, a többiek fele annyiról sem. Én voltam elöl, amikor láttam valakit rárepültem, akkor a többiek is észrevették, és mehetett a hirig. Este elkezdtünk ezen agyalni, átküldtem nekik is ezt a képet, és kiderült, hogy még az állóképen sem látnak semmit. A MONITOR profilok állítgatása után nekik sokkal jobb lett. Hogy élesben ez mennyit javít az észleléseken, az majd kiderül. Dumbóét nem tudom, de MMaister pl 560Ti-vel játszik, nekem is pontosan ez a kártya van (ja, és mindketten mindent maxra tolva játszunk - kivéve az effekteket). Én nem hinném, hogy ez videokártya gond...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sokat számít, hogy a játékban ezek a pontok mozognak. Álló háttér elõtt mozgó pixelt sokkal könnyebb kiszúrni, mint állóképen.

Az viszont tény, és Lacának igaza van, a kisebb felbontáson elõbb látni a célokat. 1v1-nél egymás felé közeledve kb 1-2 másodpercel elõbb látom meg a másikat, mint aki velem szembe repül, de full HD-t használ (1v1-nél egymás felé repülünk, nem arról van szó, hogy keresni kellene a másikat, teljesen jól látni, hogy a revi közepén mikor jelenik meg a kis pixel)

www.pumaszallas.hu

Vagy csak más beállításokkal repülnek... Arról nem beszélve Laca, hogy rengeteget számít az, hogy a te szemed már rááll ezekre a pixelekre. Ha Tom nem mutatja azt a képet, nekem például eszembe nem jutott volna pixeleket keresni... elsõre én távoli repülõgép szimbólumokat kerestem, nem pixeleket... :)

Számos játékban van ilyen... a rutinosabb "jobban lát", mert tudja mit nézzen... így jártam legutóbb a RO2-ben is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez nem placebo. Én sokat repkedtem ,másokkal is ,és bizony amikor én már látom azt a rihes pontot akkor mások csak meresztgetik a szemüket.
Persze késõbb már õk is meglátják. Na most vagy az én szemem kúrvajó (amit nem hiszek mert szemüveget is kell felvennem) vagy csak az lehet amit említettem. Kár ezt magyarázni,Tom is megerõsíti majd amit mondok.

A semminél jobbak a netes profilok is, de azonos panelek közt is van eltérés, így az egyedi kalibrálás a legjobb. Ha tudsz kölcsön szerezni ilyet, ( ezek közt is van aztán 10 ezres, meg fél milliós! :D ) akkor szépen be tudod lõni magadnak...

www.smart-bus.hu

Én is látok, úgyhogy igazából nem tudom mi a gond! :D Te állítod, hogy NV-n hamarabb észrevehetõ a kontakt, én meg azt állítom, hogy azonos beállításon ilyen nem létezhet... :)

Élsimításban, színekben lehet eltérés, de látótávban, objektumok kirajzolásában azonos beállításokon nem. Ha mégis van, akkor abban a programozó keze van... ez nem nóta, hanem száraz tény! :) De jelzem, ezt még róluk sem tudom elképzelni... ez nálad inkább ilyen placebo hatás! :D

www.smart-bus.hu

Hecker007
Akkor ezek szerint nekem elfelejtették azt a színprofilt ideadni :D de úgy tûnik hogy a netrõl sikerült összeszedni egy jót, de egy olyan kütyüt megpróbálok szerezni kölcsönbe aztán belövöm azzal hogyha kell.

Nálam ez úgy zajlott, hogy rálógatták ezt a kütyüt, futott alatta egy program, a monitor beállításokat meg úgy kellett variálni, ahogy a program kérte. Amikor végzett, akkor létrehozott egy színprofilt, és ezt a profilt kellett beraknom a winfos alatt... ( ehhez lett ugye a monitor is belõve, és a kettõ együtt hozza a kívánt hatást ) :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Peeeeeeersze:) Mindig ez a nóta .De nekem mind1:)Én látok oszt az a lényeg.

Ha van ilyen, akkor abban a programozó keze van... :)

www.smart-bus.hu

Hecker007
ICC profilt váltottam, a monitoron meg ugye az RGB arány van beállítva, lehet akkor valamit én is félreértettem mikor ezt magyarázták, a lényeg az hogy a színek tökéletesek :D és látom az enemyt <#hawaii>

Her Laca
Nem létezhet ,nem létezhet. :) Mondjuk mi.<#eplus2>

Her Laca
Persze hogy látod hiszen tudjuk milyen VGA-d van:) Élsimit meg ,bekapcsolod a FXAA-t pl. De nekem mûködik ha a játékban kapcsolom is be,nem is értem másnak mért nem.

Plusz egyéni színprofil? Maga a kalibrálás is egy színprofil, ha másikat használsz, akkor felesleges volt a kalibrálás... :)

Ha jól tudom az élsimításra majd csak a folytatásban lesz megoldás...

www.smart-bus.hu