IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Konkrét könyvet sajnos én sem tudok. Punka György biztos jobban tudja :)
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
egy fasza 4magost neki azt hadd szóljon <#violent>#violent>
GOOBY, pls
(skineket ugyanazon a néven mappába másolás nem mûködik, a proginak le kell töltenie. Ami a sowc szerveren tetü lassú)
www.pumaszallas.hu
"...A szaúdi homoksivatagok alatt ugyanis a világ legnagyobb kõolajkészlete rejtõzött. Philby tudta, hogy aki ezt a kincset megszerzi, a világ elsõ számú gazdasági hatalmává válhat. Megkezdõdött a verseny, amelybõl a német nagyvállalatok sem akartak kimaradni. A brit kémfõnök korát megelõzve felismerte, hogy a föld mélyén rejlõ olaj egyben hatalmas fegyver is, amivel háborúk kimenetelét lehet eldönteni. Ibn Szaúd készséges tárgyalófélnek bizonyult minden érdeklõdõ számára. Némi kenõpénzt kért csupán, de volt egy feltétele: a cionista bevándorlást le kell állítani Palesztinába. A nagyhatalmak engedtek az arab uralkodónak, így az európai zsidók elõtt 1933-ban, éppen akkor zárult le a legfontosabb kivándorlási útvonal, amikor Adolf Hitlert kancellárrá választották..."
Itt mondjuk Japán nyert.
Bár szerintem a Volga szét volt rohadva, ami rontotta az erõviszonyokat.
Viszont a Ladát szépen helybenhagyta.
Ezt amúgy ismeritek?
www.pumaszallas.hu

Nem tudom mi de valami van:)De nekem addig jó amíg a veresek veres kártyát használnak ,úgy hogy had vegyék csak <#eplus2>#eplus2>Én biztatom is õket.
Én csak azt vitattam Lacával szemben, hogy a kontakt észlelése vga kérdés lenne... :)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Az viszont tény, és Lacának igaza van, a kisebb felbontáson elõbb látni a célokat. 1v1-nél egymás felé közeledve kb 1-2 másodpercel elõbb látom meg a másikat, mint aki velem szembe repül, de full HD-t használ (1v1-nél egymás felé repülünk, nem arról van szó, hogy keresni kellene a másikat, teljesen jól látni, hogy a revi közepén mikor jelenik meg a kis pixel)
www.pumaszallas.hu
Számos játékban van ilyen... a rutinosabb "jobban lát", mert tudja mit nézzen... így jártam legutóbb a RO2-ben is...
www.smart-bus.hu
Persze késõbb már õk is meglátják. Na most vagy az én szemem kúrvajó (amit nem hiszek mert szemüveget is kell felvennem) vagy csak az lehet amit említettem. Kár ezt magyarázni,Tom is megerõsíti majd amit mondok.
www.smart-bus.hu
Élsimításban, színekben lehet eltérés, de látótávban, objektumok kirajzolásában azonos beállításokon nem. Ha mégis van, akkor abban a programozó keze van... ez nem nóta, hanem száraz tény! :) De jelzem, ezt még róluk sem tudom elképzelni... ez nálad inkább ilyen placebo hatás! :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha jól tudom az élsimításra majd csak a folytatásban lesz megoldás...
www.smart-bus.hu