IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt.

Alaplap pedig itt van hozzá.
Hol lehet ilyet kapni?

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Köszi Laca kedves vagy😮)
Her Laca
Mért lennél. Gyere ts re, jössz velem meg aki ott van és hamar kikupálunk😊 Nem nehéz ez .Komolyan

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Áhh kevés vagyok Én a multira...
Her Laca
Most ott vagyok. Érdekes dologra lettem figyelmes. Egy spitet ketté lõttem konkrétan a ficak kiugrott és várok várok pontocska sehol,pedig kiírta a chat ablakban is. Na nem baj körözgetek tovább ,erre alattam hurkány. Rácsapok mint "kukori a mûmenyétre" ala savas, PK ,ki is írja küldjük Valec al kölcsönösen az S-t ,de pontocska sehol. Mit kell tennem ,hogy megkapjam a jól megérdemelt pontocskáimat?
Ennél jobban nem tudok lelõni egy retek szövi gépet sem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Gyere ATAG ra ott nem kell vacakolni ai val.

Köszi srácok,hát ez van,parancsba adom neki hogy maradjon le így mögöttem esik hasra aztán vagy felrobban vagy sem.Kemény ez a Clod..

Ha a reptértõl leszállási engedélyt kérsz, akkor leválik rólad általában, de ez sem 100%

A jó öreg Il2.😊 Mivel nem tudsz neki parancsot adni sztem sajnos sehogy. De ne mérgelõdj ezen, majd ráérsz dühösnek lenni akkor ha a kísérõd rád zuhan, vagy állandóan neked repül.😉 Offline, ha nem vagy parancsnok, akkor ha melletted van a kéretlen kísérõgép, akkor próbáld meg visszavezetni a kötelékhez vagy a vezérgéphez és akkor leválik rólad vagy pedig ha vannak ellenséges gépek a közelben, akkor kérj segítséget és akkor is leválik rólad, rosszabb esetben viszont lehet hogy éppen emiatt fog majd hozzád csatlakozni egy gép.😊 Esetleg próbálj meg amennyire tudsz a leszállás elõtt visszavenni a sebességbõl és akkor esetleg, ha az AI ha nem tudja tartani a sebességed akkor jobb esetben ott hagy és próbál majd újra melléd helyezkedni, rosszabb esetben lezuhan v. neked repül.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Lõdd le mielõtt leszállnál.

Srácok hogyan érem el azt a kemény dolgot hogy kisérõm majd valamikor késöbb szálljon le és ne álljon bele a földben a hátam mögött miközben Én szépen példásan leszállok éppen.Ez így tiszta gáz!Van valami parancs erre?

Kösz
PH-n van egy ilyen fórum, Milyen asztali gépet vegyek?, beírod a keretet meg hogy mire kell, kb mik az elképzeléseid, és összeraknak egyet amivel tuti nem nyúlsz mellé.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PH-n, vaterán... 😊

www.smart-bus.hu

Mondjuk én jobban örülnék, ha 15 ezerrel olcsóbb lenne! :-)
Tényleg? És hol tudom elsózni?
Iponon kapsz hozzá 3 játékot ajándékba most. ( Far Cry3, Dishonored, meg valami Sleeping dogs vagy mi... ) Mindegyik 7-8ezer újonnan...

Ha 5-ért továbbadod darabját, akkor is beljebb vagy 15 ezerrel... 😊

www.smart-bus.hu

Én most ezzel szemezek:

SAPPHIRE 11196-01-40G HD7950 3GB GDDR5 PCIE
Toshiba szoftvert keress a Bluesoleil helyett, hátha azzal másképp viselkedik. Nálam is Win 7 (x64) van Freetrack-el együtt és nincs hiba.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ok. Azért viszonyításnak nem rossz. Soha nem rendelek olyan helyrõl drága dolgot, amit nem ismerek.

Az árgép java része nagy kamu... berendeled valami no-name boltból, aztán közlik, hogy elírták az árát, mégse annyi...

IPON az egyik legjobb bolt(ha nem a legjobb) az országban. IPON, DigitalTrend, Hardverker, ilyen üzleteket kell nézni...

www.smart-bus.hu

Árgépen 73000 szállítással együtt. A legolcsóbb, mondjuk az már nem rossz.

Az igen..netes rendelés, vagy bolt?

Szerkesztettem, 71-ért ott a 660Ti... szerintem az már rendben van.

www.smart-bus.hu

460

Most 46 ti van neki most...de lehet, hogy csak sima gtx. Szóval akkor a vid kari eldõlni látszik. Köszi mindenkinek.

<#eljen>

Jó a 660OC... 30 ezerrel többet tuti nem ér a Ti... 115 ezerért már GTX680-t lehet venni, 90-ért a GTX660Ti rengeteg.

ITT jó áron van...

www.smart-bus.hu

A PhenomII 965BE meg csak 24000.-Ft! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem még a ratyion HD akármi is az😊
De nem tudom ,azt írják róla,hogy remek kártya,kérdezz rá a prohardveren biztos van totyikja.

Srácok akkor a 660 oc az ok?

Her Laca
Én az I3 at ! Az csak 30. Grafikon alapján kb egál ahogy nézem😊)

Her Laca
Persze az is lehet,hogy a távoli jövõben majd a messzi messzi galaxisban megjelenõ programok már kihasználják eme remek hardver minden elõnyét,úgy kb 5 -10 év múlva és akkor majd megmutatja az igazi oroszlán körmeit .
Ha így nézem idõtálló a cucc😊)FX et a népnek😊

Csak 4 mag! 😊 8 modul az nem 8 mag... olyan mint az i7k HT-je... 😊

Én PhenomII-t ajánlottam, mert az a legjobb ár/érték arányban! 😊 Az új FX-re csak azt mondtam, hogy jobb mint a régi, nem azt, hogy jobb mint az i5k! 😄 Olcsóbb... amennyivel olcsóbb, annyival drágább is...

Egyébként meg igen... direkt csesztetlek! 😄DD

www.smart-bus.hu

<#smile> Azért köszönöm.

Her Laca
Bakker most mond ,hogy 50 ért többet nyújt az FX?😊) a 8 magjával!!!!
Direkt csesztetsz 😊 Te is tudod ,csak a vérem szívod.<#eplus2>

Her Laca
Én átnéztem elfogulatlanul. Ez a legújabb asztali fejlesztésük 8 mag meg minden istenfaxa,oszt ennyi telt . Ezek tények ,azok meg makacs dolgok.
De mondom,nekem aztán mind1 kinek mi van a gépében😊

INTEL+NV
"Az elv olyan mint a fing. Tartod amíg tudod."

😄DDD <#law><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Na de Laca<#nevetes1>, bántottak téged az amd-tõl? Nézd át a teszteket elfogulatlanul...tényleg annyira szar?

Her Laca
Ja jól mondod😊 I3 30 ez a retek 50 ,teljesítmény kb azonos.
Mi a kérdés?
Ja ,hogy abban 8 mag van ebbe meg csak 2😊 Ez a proci egy szégyen akárki akármit mond😊
Nézd meg a fogyit is!

Mirûûûû beszész vazze? 😄D

Ne az 1280-s vakításokat nézd, mert akkora felbontáson már a kutya nem játszik! 😊) Full HD mellett alig van különbség az i7 szériához képest...

Tesztekben mindig azt a felbontást nézzük, amin játszunk, és nem az átlag, maximum fps-t, hanem a minimumot, mert ugye az határozza meg a játékélményt! 😊 Plusz ugye a 60 feletti fps-sem mérvadó annak, aki vsync-l játszik... 😊

A piros csíkok kisebbik értékét hasonlítsd össze... ha így vizsgálod, akkor máris nem marad más dolgod, mint az árcédulát nézni! 😄

www.smart-bus.hu

A látszat ellenére én sem! 😄 Ha valakinek van keret, akkor egy optimális PC így néz ki:

i5k, vagy i5 3570k, 8GB DDR3 ram, 64GB(inkább 128G😎SSD + HD7870, vagy GTX660TI

Ha szûkös a keret, de azért fontos a teljesítmény plusz az idõtállóság, akkor meg úgy ahogy írtam! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Igen..ez jogos. Mondjuk kb 40 ezer van a lapra meg a ramokra. Szóval egyben 160..csak azt már nem akartam itt tárgyalni mert sok lett volna.
Meg az annyira nem vészes.<#nevetes1>

Az i5k kurva jó cucc, de egy normális lap ( amiben meg lehet húzni rendesen, hogy idõtálló is legyen ) hozzá minimum 30ezer, plusz a proci, és máris 85 ezernél járunk... 35 ezerért meg milyen vga-t veszel? 😊

AM3+ esetén meg 50-55 ezerbõl megvan a lap + a proci, és marad 65-70 ezer vga-ra... és ugye az átlag játékoknak vga kell fõleg, nem proci... ezért is mondják, hogy full hd környékén már sokkal fontosabb a vga, mint a cpu... 😊

www.smart-bus.hu

Én nem vagyok elfogult egyik irányban sem...mindkettõm volt már nem is egyszer váltogattam. Szóval mi van akkor a 660 oc- vel? Az ok?

Igen azt tudom. Max késõbb bios frissítés kell.

Egy oldalon nézem egyenlõre(az arányok miatt) ott 87..szóval igen.

Azért javasoltam az AM3+, mert abba most vesz egy 965BE-t, és ha idõvel kevés, akkor vehet bele új FX-t is... 😊

www.smart-bus.hu

Nemtom. De azt tudom, hogy a k sorozatig nem volt olyan intel, ami ugyanazon pénzen többet tudott mint az aktuális amd..játékban. Ok egy ideje ez nincsen, de az fx-nél lehet alakul már a történet.