IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennél jobban nem tudok lelõni egy retek szövi gépet sem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kösz
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Ha 5-ért továbbadod darabját, akkor is beljebb vagy 15 ezerrel... 😊
www.smart-bus.hu
SAPPHIRE 11196-01-40G HD7950 3GB GDDR5 PCIE
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
IPON az egyik legjobb bolt(ha nem a legjobb) az országban. IPON, DigitalTrend, Hardverker, ilyen üzleteket kell nézni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ITT jó áron van...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De nem tudom ,azt írják róla,hogy remek kártya,kérdezz rá a prohardveren biztos van totyikja.
Ha így nézem idõtálló a cucc😊)FX et a népnek😊
Én PhenomII-t ajánlottam, mert az a legjobb ár/érték arányban! 😊 Az új FX-re csak azt mondtam, hogy jobb mint a régi, nem azt, hogy jobb mint az i5k! 😄 Olcsóbb... amennyivel olcsóbb, annyival drágább is...
Egyébként meg igen... direkt csesztetlek! 😄DD
www.smart-bus.hu
Direkt csesztetsz 😊 Te is tudod ,csak a vérem szívod.<#eplus2>#eplus2>
De mondom,nekem aztán mind1 kinek mi van a gépében😊
"Az elv olyan mint a fing. Tartod amíg tudod."
😄DDD <#law>#law><#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Mi a kérdés?
Ja ,hogy abban 8 mag van ebbe meg csak 2😊 Ez a proci egy szégyen akárki akármit mond😊
Nézd meg a fogyit is!
Ne az 1280-s vakításokat nézd, mert akkora felbontáson már a kutya nem játszik! 😊) Full HD mellett alig van különbség az i7 szériához képest...
Tesztekben mindig azt a felbontást nézzük, amin játszunk, és nem az átlag, maximum fps-t, hanem a minimumot, mert ugye az határozza meg a játékélményt! 😊 Plusz ugye a 60 feletti fps-sem mérvadó annak, aki vsync-l játszik... 😊
A piros csíkok kisebbik értékét hasonlítsd össze... ha így vizsgálod, akkor máris nem marad más dolgod, mint az árcédulát nézni! 😄
www.smart-bus.hu
i5k, vagy i5 3570k, 8GB DDR3 ram, 64GB(inkább 128G😎SSD + HD7870, vagy GTX660TI
Ha szûkös a keret, de azért fontos a teljesítmény plusz az idõtállóság, akkor meg úgy ahogy írtam! 😊
www.smart-bus.hu
Meg az annyira nem vészes.<#nevetes1>#nevetes1>
AM3+ esetén meg 50-55 ezerbõl megvan a lap + a proci, és marad 65-70 ezer vga-ra... és ugye az átlag játékoknak vga kell fõleg, nem proci... ezért is mondják, hogy full hd környékén már sokkal fontosabb a vga, mint a cpu... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu