IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez mekkora😊
www.pcpilot.hu
Ezt elmondani nem egyszerû ,én vagy 2-3 napot olvasgattam mire annó rászántam magam de azóta már rutinosan cserélgetem a romokat.
Elõször is rotolnod kell az szájbarágósan le van írva.
Utána van egy olyan,hogy CM 9 -10 mod telepítése kezdõknek ,vagy ilyesmi és az is betûrõl betûre le van írva. Én ajánlom a CM 10 vonalat nekem az bejött nagyon.
Vagy eljössz hozzám és megcsinálom😊)
Hogy hogy állj hozzá?
Elolvasod a legelsõ hozzászólást alaposan
majd szaboF szájbarágós írásait követve megcsinálod.
De felteheted ugyanitt a kérdéseidet is ,segítenek.
Csak tudom, hogy pár embernek itt Motorola Defy-je van. ha valaki tett már fel uj ROM-ot hozzá az keressen meg PM-ben , hogy hogy áljon neki az ember egy teljesen gyári készülékkel.
Köszi
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Ennél jobban nem tudok lelõni egy retek szövi gépet sem.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kösz
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Ha 5-ért továbbadod darabját, akkor is beljebb vagy 15 ezerrel... 😊
www.smart-bus.hu
SAPPHIRE 11196-01-40G HD7950 3GB GDDR5 PCIE
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
IPON az egyik legjobb bolt(ha nem a legjobb) az országban. IPON, DigitalTrend, Hardverker, ilyen üzleteket kell nézni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ITT jó áron van...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De nem tudom ,azt írják róla,hogy remek kártya,kérdezz rá a prohardveren biztos van totyikja.
Ha így nézem idõtálló a cucc😊)FX et a népnek😊
Én PhenomII-t ajánlottam, mert az a legjobb ár/érték arányban! 😊 Az új FX-re csak azt mondtam, hogy jobb mint a régi, nem azt, hogy jobb mint az i5k! 😄 Olcsóbb... amennyivel olcsóbb, annyival drágább is...
Egyébként meg igen... direkt csesztetlek! 😄DD
www.smart-bus.hu
Direkt csesztetsz 😊 Te is tudod ,csak a vérem szívod.<#eplus2>#eplus2>
De mondom,nekem aztán mind1 kinek mi van a gépében😊
"Az elv olyan mint a fing. Tartod amíg tudod."
😄DDD <#law>#law><#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu