IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi Lackó😮)
F1-hez meg 360fok...
De ez így eléggé leegyszerûsített válasz, ha valóban érdekli az autós szimulátorozás, akkor ássa bele magát rendesen, mert a látszat ellenére ez sem egy egyszerû történet! 😊
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pedig szívesen csinálnék jó kis filmet,most is nagyon nagyot repültem. Cale fölött vártam a junkákat erre sípolnak,hogy keletebbre támadják õket . Odahatoltam 3 spit csemegézett. No mondom akkor uzsgyi ,rájuk vetettem magam,gyönyörûen kiviteleztem ,nagyon jó ütemben végig lõttem mind a hármat ,az egyik azonnal lehullott, a másik kettõvel volt egy kis vacakolás,de a végén leestek. Volt még nafta ,meg lõszer ,gondoltam nézelõdök még. Calétól nyugatra három contaktot véltem felfedezni ,odaosontam ,hát 2 hurkány meg egy spit. Szépen libasorba mentek ,az uccsó hurkányt szétkaptam ,erre a többi szétrebbent. A spit volt az agilisabb amíg kergetõztünk és õ kicsit leborított ,látom a másik hurrit amint szintbe emelkedett. Pont irányba volt ,kiskalával megszórtam ,ki is ugrott. A spit eltünt. Még nézelõdtem,és hátrapillantottam erre ott egy oválszárnyú mögöttem. Hogy rohadnál meg gondoltam ,azonnal borítottam le a felhõbe,az meg utánam. Pár manõver a tejfölben ,és elvesztett ,így mögé keveredtem. Le is lett lõve. Juj de jó volt😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
GOOBY, pls
D9
Mondjuk a végeredménnyel én sem vagyok maradéktalanul elégedett. Nagyon idealisták voltunk.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
D9
Páncélvonat:http://www.ebay.de/itm/P490-Estland-Lettland-Dunaburg-Beute-Panzer-Panzerzug-LOK-Eisenbahn-TOP-Foto-/370696909927?pt=Militaria&hash=item564f41f467
Azóta lefolyt egy kevés víz a Dunán, meg sokmindenrõl ki is derült, hogy nem is az, meg nem is úgy volt, ahogy azt mondták stb.
Mondjuk nincs új a nap alatt, illúzió volt azt gondolni, hogy nem fogják átbaxni a jó népet, de hát annyira akart hinni valami jóban a nép.
Lassan oda jutunk, hogy egy valami biztos csak, amit Kádár mondott, hogy a "...bableves az legyen bableves..."
A könyv 2000 HUF személyes átvétellel, ha viszont postán rendeled akkor 2480 HUF. Nyugodtan érdeklõdj a könyvrõl a címen a szerzõknél, nagyon rendes, segítõkész emberek.
46 éves vagyok huszonéves voltam amikor fent budán dolgoztam hétvégén talán ,és akkor volt Nagy Imre újra temetése,na és ott ugye elhangzott ez meg az.
Emlékszem felkaptam a fejem pont valami padlót raktam😊 ÉS!!! elkezdõdött.
Mondjuk már elõtte is az volt a szöveg ,hogy a gatyaszíjat összébb kell húzni ,innentõl is minden évben húztunk rajta egyet,nincs is már lik a szíjon bakker mert eltelt 26 év😊) Úgy ,hogy nekem egyik féreg se ígérgessen mert nemes egyszerûséggel nem hiszek nekik,és mint mondottam ha rajtam múlna ezek nem választásokon,hanem egész más rendezvényeken indulnának😊)
Csak gondoltam szólok, hogy mi is ez meg , hogy pont ezt az érzés akarják meglovagolni.
De amúgy a szempontod teljesen ok.<#alien>#alien>
Ezt láttátok már?
Én an blokk rühelem mindet ,ezt most hallottam ,néztem és úgy nagy vonalakban igazságot vélek felfedezni benne. A mostanira rendszerre is!
Mindamellett ha rajtam múlna akkor asszem éhen halna az összes önkéntes országmentõ ,nevek felsorolása nélkül!
Az Egy. 2014. már most minden szinten nyomul...úgy , hogy sokan nem is tudják , hogy ez az...érdekes.
Ez mekkora😊
www.pcpilot.hu
Ezt elmondani nem egyszerû ,én vagy 2-3 napot olvasgattam mire annó rászántam magam de azóta már rutinosan cserélgetem a romokat.
Elõször is rotolnod kell az szájbarágósan le van írva.
Utána van egy olyan,hogy CM 9 -10 mod telepítése kezdõknek ,vagy ilyesmi és az is betûrõl betûre le van írva. Én ajánlom a CM 10 vonalat nekem az bejött nagyon.
Vagy eljössz hozzám és megcsinálom😊)
Hogy hogy állj hozzá?
Elolvasod a legelsõ hozzászólást alaposan
majd szaboF szájbarágós írásait követve megcsinálod.
De felteheted ugyanitt a kérdéseidet is ,segítenek.
Csak tudom, hogy pár embernek itt Motorola Defy-je van. ha valaki tett már fel uj ROM-ot hozzá az keressen meg PM-ben , hogy hogy áljon neki az ember egy teljesen gyári készülékkel.
Köszi
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu