IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kávé mellé.

Ha valaki szintén kedveli a Fókát, itt talál rengeteg letölthetõ anyagot róluk, PDF formátumban.
Willenbrock
Én pont most kezdtem a GP 4-gyel játszani.Egy Saitek r220 kormányom van.Több órás vacakolás után kifórumoztam hogy drivert kell hozzá frissíteni ahoz,hogy a 2 tengely helyett 3-at kezeljen.Most mindkét pedált felismeri végre a GP 4,viszont hogy a játékban mûködjön is,azt eddig sem sikerült beállítani.Elmentek egy profilt,de a játékban nem úgy viselkedik.Ha tudod mi lehet a gond,légyszi írj egy pm-et.Vagy ha bárki tudja.GP 4-gyel már kevesen játszanak,fórumai elég kihaltak.

Hát kérem ez magyon odabasz!Táncolunk Mi is!Ma este is ez ment!Ez maga az élet!Most mit írjak?Zene,tánc étel s ital szép lányok!36 vagyok de letagadok tíz évet!Emberek a TÁNC MAGA....,jajj nyomjátok!!!Kalotszeg,Nyírség,Mezõség...Csipások,Netti,Pitti bácsi,Guszti bácsi,A Kodoba család,Moldován Stefán,stb!Istenem micsoda örökség!
Köszi Lackó😮)
hm...tényleg ügyes. Mondjuk a kijövetel is érdekes lehet😊

Igen, a driverben. Kamionhoz 900 fok kell, és akkor ILYEN jókat lehet élvezkedni vele! 😊)

F1-hez meg 360fok...

De ez így eléggé leegyszerûsített válasz, ha valóban érdekli az autós szimulátorozás, akkor ássa bele magát rendesen, mert a látszat ellenére ez sem egy egyszerû történet! 😊

www.smart-bus.hu

Azt , hogy mennyire tudod tekergetni' azt lehet állítani? Mármint gondolom a kamionnál az a jó ha sokat', f1-nél meg ha érzékeny.

Her Laca
Régen semmi baj nem volt vele,mostanában nem csak nekem azt csinálja,hogy random kilép ha felveszek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én videót a játékon belül csak pár perceket vettem fel eddig, azzal nem volt gond.

Nagyon jól nyomod Laca!

Her Laca
Na most azt mondja meg valaki ,hogy mivel lehetne felvételt készíteni a Clod ban mert a beépített az anomáliákat csinál és kilép a játék a szerverrõl.
Pedig szívesen csinálnék jó kis filmet,most is nagyon nagyot repültem. Cale fölött vártam a junkákat erre sípolnak,hogy keletebbre támadják õket . Odahatoltam 3 spit csemegézett. No mondom akkor uzsgyi ,rájuk vetettem magam,gyönyörûen kiviteleztem ,nagyon jó ütemben végig lõttem mind a hármat ,az egyik azonnal lehullott, a másik kettõvel volt egy kis vacakolás,de a végén leestek. Volt még nafta ,meg lõszer ,gondoltam nézelõdök még. Calétól nyugatra három contaktot véltem felfedezni ,odaosontam ,hát 2 hurkány meg egy spit. Szépen libasorba mentek ,az uccsó hurkányt szétkaptam ,erre a többi szétrebbent. A spit volt az agilisabb amíg kergetõztünk és õ kicsit leborított ,látom a másik hurrit amint szintbe emelkedett. Pont irányba volt ,kiskalával megszórtam ,ki is ugrott. A spit eltünt. Még nézelõdtem,és hátrapillantottam erre ott egy oválszárnyú mögöttem. Hogy rohadnál meg gondoltam ,azonnal borítottam le a felhõbe,az meg utánam. Pár manõver a tejfölben ,és elvesztett ,így mögé keveredtem. Le is lett lõve. Juj de jó volt😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Minimum egy DFGT. 900 fok, így ez jó a kamionokhoz is. Ha meg van pénze, és nem sajnálja, akkor G27. Kuplung, 900fok, stb...

www.smart-bus.hu

Gratulálok. A család párom révén is keményen érintett a témában, bár inkább apósom az érintett. 30 éve járja Erdélyt dalokért.

Lenne még egy technikai jellegû kérdésem. Habár én nem játszom autó szimulátorokkal, egy haveromnak viszont ez a kedvence. Kormányt akar venni, de nem volt még neki. Mire kell figyelni, vagy mit ajánlotok? Ja, és sokat kamionozik-ami nekem igen ufo dolog-szóval nem csak versenyzik...vagy mi.<#alien>

Her Laca
Grat neki!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

V43 1105
Húgom fellépett benne <#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca

Her Laca
Egyszer majd nemsokára írok egy hosszabb szösszenetet ,mi is a véleményem mindenrõl .

néha a szineket és texturát lassan tölti és a win egyszerû szinkezelést adja be, ezért gondolom. mondjuk tényleg fos😊
PhantomAss
bár én nem játszom a clod-dal mer egy fos, de ugyanilyen konfigom van és hd-ben megium-high beállításokkal jól fut

GOOBY, pls

Nohab
sziasztok. a clodnak kell a 8gb ram egy i5 2500 - gtx560 combo esetében? most 4gb van. köszi
http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s

D9

Meg '89 október 23-án, a Kossuth téren, valahol a Vértanúk tere környékén álltunk, meg '88-ban a nagy Duna körös tüntetésen, meg még egy pár kisebben. :-) Meg id. Bush beszédén a Kossuth téren, meg a Közgázon.

Mondjuk a végeredménnyel én sem vagyok maradéktalanul elégedett. Nagyon idealisták voltunk.
Ne má'! Te is ott voltál?! Én is! <#law>
Nem tudom volt-e már.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Én is megpróbálok rendelni belõle.<#eljen>

D9

Ne mondj már ilyet, majd a Ludas kihúz minket a bajból!😉😉😉😄😄😄

Ja hogy CloD, akkor bocsi, azt hittem hogy Il2 1946. Mert a régi IL2-ben is ugyan ez a hiba, ha vezért lelövik, vagy a kísérõ elveszti a köteléket, akkor melléd zárkózik menthetetlenül és nem tudod hazaküldeni sem, vagy a köteléket lazítani.

Én konkrétan ott voltam a temetésen.

Azóta lefolyt egy kevés víz a Dunán, meg sokmindenrõl ki is derült, hogy nem is az, meg nem is úgy volt, ahogy azt mondták stb.

Mondjuk nincs új a nap alatt, illúzió volt azt gondolni, hogy nem fogják átbaxni a jó népet, de hát annyira akart hinni valami jóban a nép.

Lassan oda jutunk, hogy egy valami biztos csak, amit Kádár mondott, hogy a "...bableves az legyen bableves..."
Ne haragudj, de csak most volt idõm írni. Itt a cím ahol meg lehet rendelni: [email protected]
A könyv 2000 HUF személyes átvétellel, ha viszont postán rendeled akkor 2480 HUF. Nyugodtan érdeklõdj a könyvrõl a címen a szerzõknél, nagyon rendes, segítõkész emberek.

Her Laca
Én már nagyon unom ezt az egészet különben😊
46 éves vagyok huszonéves voltam amikor fent budán dolgoztam hétvégén talán ,és akkor volt Nagy Imre újra temetése,na és ott ugye elhangzott ez meg az.
Emlékszem felkaptam a fejem pont valami padlót raktam😊 ÉS!!! elkezdõdött.
Mondjuk már elõtte is az volt a szöveg ,hogy a gatyaszíjat összébb kell húzni ,innentõl is minden évben húztunk rajta egyet,nincs is már lik a szíjon bakker mert eltelt 26 év😊) Úgy ,hogy nekem egyik féreg se ígérgessen mert nemes egyszerûséggel nem hiszek nekik,és mint mondottam ha rajtam múlna ezek nem választásokon,hanem egész más rendezvényeken indulnának😊)

<#eljen>
Csak gondoltam szólok, hogy mi is ez meg , hogy pont ezt az érzés akarják meglovagolni.
De amúgy a szempontod teljesen ok.<#alien>

Her Laca

Ezt láttátok már?

Her Laca
Nekem konkrétan nem jutott róla eszembe egyik "nagy" vezérünk sem😊
Én an blokk rühelem mindet ,ezt most hallottam ,néztem és úgy nagy vonalakban igazságot vélek felfedezni benne. A mostanira rendszerre is!
Mindamellett ha rajtam múlna akkor asszem éhen halna az összes önkéntes országmentõ ,nevek felsorolása nélkül!

Itt nem szoktam politizálni...de a kérdésem a számnak: Nem tetszik ok...majd Bajnaival tetszeni fog????<#nyes> már most át vagytok baszva.
Az Egy. 2014. már most minden szinten nyomul...úgy , hogy sokan nem is tudják , hogy ez az...érdekes.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Ez mekkora😊

Sanyo
Ahogy Laca mondja, a csak a telefonon levõ képeiden kívül a play áruházból származó programok és elvileg a beállítások is visszakerülnek az új romnál. Az sms-eket mondjuk érdemes lementeni (sms backup+).

www.pcpilot.hu

Her Laca
szinkronizálod a google fiókodba. Aztán az visszatölti ha bejelentkezel.
Ezt elmondani nem egyszerû ,én vagy 2-3 napot olvasgattam mire annó rászántam magam de azóta már rutinosan cserélgetem a romokat.
Elõször is rotolnod kell az szájbarágósan le van írva.
Utána van egy olyan,hogy CM 9 -10 mod telepítése kezdõknek ,vagy ilyesmi és az is betûrõl betûre le van írva. Én ajánlom a CM 10 vonalat nekem az bejött nagyon.
Vagy eljössz hozzám és megcsinálom😊)

repvez
ezeket olvasgatom már pár napja,de annyi féle program és rom van, hogy nem tudom melyiket használjam .És, hogy a mostani dolgaimat hogy mentsem le hogy az uj rendszernél is meglegyenek.
Her Laca
Nekem most innen a leguccsó van fent
Hogy hogy állj hozzá?
Elolvasod a legelsõ hozzászólást alaposan
majd szaboF szájbarágós írásait követve megcsinálod.
De felteheted ugyanitt a kérdéseidet is ,segítenek.

repvez
Ez nagyon OFF lesz !
Csak tudom, hogy pár embernek itt Motorola Defy-je van. ha valaki tett már fel uj ROM-ot hozzá az keressen meg PM-ben , hogy hogy áljon neki az ember egy teljesen gyári készülékkel.

Köszi
Ha a "Fülesbagoly"-ról van szó, akkor itt lehet rendelni ( 2000 ft/db ):

[email protected]

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
Aki SOWC-on szokott repülni, csekkolja plíz a puma fórumot, és nyilatkozni kellene a szombattal kapcsolatban. Danke.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sheriff. Ezt a könyvet a Zrínyin megrendezett Bólyai makettversenyen vettem meg (tényleg nagyon jó könyv), ott árulta a két szerzõ. Kerestem neten elérhetõséget, de semmi. Esetleg Papival beszélj, hátha õ ismeri a szervezõket, akiknek biztos van elérhetõségük a rendezvényen árusítókhoz. Kissé körülményes, ne nincs jobb tippem.

www.pumaszallas.hu