IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem ez a Battle of Moscow lesz csak átnevezték.
Mindenesetre én várom szeretettel.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
a 777 studios jelen pillanatban fölényesen lekörözi a rof-fal minõség tekintetében a clodot
kezdõdhet a flém
GOOBY, pls
Kozben keszul a Battle of Moscow project a CLOD-hoz?
Nem teljesen vilagos nekem egyelore, a 2014 elejen mejeleno add-on az most melyik szimre vonatkozik?
Esetleg ha valaki atlatja, ne tartsa magaban az infot. 😊
D9
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
777 Studios partners with 1C to develop Battle of Stalingrad
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Én például szeretnék itt sokkal több after action riportot olvasdni,ha már én nem nagyon repülök mostanában.Na mondjuk nekem ez hiányzik itt nagyon.
Az, hogy szerintem jó így, még nem jelenti azt, hogy ez mindenki szerint így van... Ha veled párhuzamosan többeknek nem tetszik, akkor igazodok, igazodunk az igényekhez. De ehhez kommunikáció kell, nem hajnali fél háromkor a csípõs megjegyzés...
www.smart-bus.hu
Az irónia szó mond önnek valamit?Nem kell ám mindent ennyire komolyan venni.
Köszönöm kitüntetõ figyelmességét,maradok öszinte híve.
www.smart-bus.hu
Na,akkor nem lesz off a dolog.<#gonosz3>#gonosz3>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Legalább kialakult egy normális, emberi közösség, ahol értékek is vannak... nekem kifejezetten tetszik a topik úgy ahogy van. Akit ez így ebben a formában elriaszt, arra lehet, hogy nincs is itt szükség...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát Dóra Áron,vagy ki a hócipõm játéka annyi virtuális pilótát izgat itt ,hogy ihaj.Nem értem,miért nem lehet ezt privátban,vagy csetben megbeszélni.
Nem csoda,hogy nem nagyon írkál már ide senki régebbi pilot,annyira off lett ez az egész.
S! mindenkinek,de ez már kikívánkozott belõlem.
D9
Most hallottam Dóra Áron játékát elõször... , az Isten áldja meg ezt a fantasztikus Embert! <#worship>#worship>
D9
Mivel nem tudnak közös nevezõre jutni, ezért elhatározzák, hogy következõ nap fej-fej mellett felszállnak, és aki gyõz az fizeti a sört.
Hazamegy az Ancsa pilcsi, panaszkodik a szerelõnek, hogy milyen fogadásba keveredett.
A szerelõ aszongya: sebaj fõnök, majd egy vékony acéldróttal hozzákötjük a gépünk orrát a Konkord svancához, hogy ne tudjon otthagyni minket.
Másnap reggel úgy is tesznek. Felszállnak, a francia orrkúpig löki a gázkarokat, emelkednek, gyorsulnak piszkosul. Hátranéz, látja hogy az Ancsa még mögötte van.
Sebaj, forszázs be, tovább gyorsít, az a fránya Ancsa még mindig szorosan követi õket, hála a drótkötelének.
A csigaevõ hátraküldi a másodpilótát, nézze meg, mi van az Ancsával. Az meg halálsápadtan jön vissza és jelenti:
Kapitány úr! Ha van még egy kis tolóerõnk, vesse be mert ez az Ancsa itthagy minket: mi már full gázzal megyünk, ez meg még csak most húzta be a futóit, és épp a szárnyait kezdi hátranyilazni!!!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu
<script>
$(function() {
$('a
});
</script>
és az utorrent is ma lett reklámos úgyhogy ez egy fekete vasárnap
Az orosz már nekem is felejtõs, az angol meg már kezd rámragadni.
Az orosz anyagokat a képek miatt teszem be, látni lehet azért náluk is jó dolgokat, fõleg, ha minden publikus lenne. Gondolom, ha akarnának, tudnának még meglepit okozni a publikumnak, ha leesnének a lakatok az archívumok ajtajairól.
Nem engedi az sg motor, hogy linkeljek (még ha csak simán beírom se) a képfeltöltõrõl, ezért így rakom be.
http://kepfeltoltesponthu/121209/IMG_6610_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltesponthu/121209/IMG_6612_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.smart-bus.hu