IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ami egyszerû júzerként átjön, az annyi, hogy a kabinban nem lehet babrálni, de a fizika, szimuláció terén én nem érzem, hogy gyengébb lenne.
( grafikai részébe én sem mennék bele... szerintem is mindkettõ szép )
www.smart-bus.hu
A grafika tök szibjektív, abba nem mennék bele. Full grafikán mindekettõ szép.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Most már elvileg minden ok de az a nyomi steam folyton lefagy.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
regeltem magam ezen a gõzön (Steam) egyúttal fel is települt, de kódot még nem kaptam a letöltéshez. Hogy is van ez<#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Már ha tényleg a Rof lesz az új engine...mondjuk akkor az egy új rof, mert azért az alapmotor nem mai gyerek. Kizárt , hogy arra fejlesztenének.
www.smart-bus.hu
A clod teljesen jó szimulátor, sokkal komplexebb, mint a ROF, hogy neked nem tetszik, és ezért szerinted már meg is bukott, azt nemtom hova tenni. Ha olyan bukott játék lenne, nem kellene hátvégenként korlátozni a sowc-ot pl, hogy ne legyünk 100-nál többen egy szerveren, mert az már sok neki.
Egyébként ROF engine-t fog használni az új játék, és a Clod-al nem lesz komaptibilis. Valszeg majd vehetjük meg megint a csatorna térképet és a gépeket egyenként. Alig várom...
www.pumaszallas.hu
forrás
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
azért bárhogy is nézzük a rof az egyik legnagyobb szimulátoros sikertörténet, a clod pedig talán a legnagyobb bukás manapság
örülök neki hogy a 777-tõl kértek segítséget
GOOBY, pls
Ugy tunik rajottek, hogy egyedul nem tudnak mukodo (!) szimut csinalni.
Mukodes alatt ertem pl, hogy nemhogy az ajanlott konfiguraciokon fut normalisan, hanem a minimum configon is... Es foglalkoznak vele, javitjak. Nem kell 1-2 evnek eltelni, hogy egyaltalan a jatekosok egy reszenel jatszhato legyen.
Minden esetre kivancsian figyelem a fejlemnyeket. Ha nem lesz belole egy meggyozo demo, akkor elmehetnek messzire, 777 ide vagy oda, nem bizom bennuk megegyszer. Es azt gondolom vannak vele igy paran.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Repkedek én csak offline... :)
www.smart-bus.hu
De mondom nekem mind1 ha jobbat csinálnak hajrá én csak örülnék neki.
No meg nem is repkedsz ,ergó tökmindegy nem?<#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#pias>#pias>
Higgy nekem na. Majd 1000 órát elbíbelõdtem a Cloddal ,és azért repkedtem a ROF al is ,van különbség.
www.smart-bus.hu