IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként igazad van, bízzunk Istenben, de azért tartsuk szárazon a puskaport. Jó lenne, ha nem szakadna meg a II. világháborús repülõgép-szimulátor sikerszéria.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én meg közben agyaltam a 680-n, de annak meg felment az ára 135-re... :S
www.smart-bus.hu
De hogy a pozitívumokról is beszéljünk, ma Jason csak épp mellékesen említette meg, hogy a rof AI annyira fejlett, hogy valódi RC gépeken tesztelik, azokat vezetgetik (RC modellezés a másik hobbija). Az mondjuk nem rossz 😊
www.pumaszallas.hu
Tehát ! Levelük😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Az oké, hogy a jelenlegi I.VH-s gépek nem igénylik a klikkelhetõ kabint, de azért az szimulálva van amit azok a gépek tudtak. Ha a BoS II.VH-s gépeiben ez nem is lesz teljes, azért az esetleges folytatásban erre mindenképpen lenne igény... ha eleve nem akarják, az gáz, és nem is igazán értem miért.
Most nincs hiányérzet, mert ezek a gépek nem olyan fejlettek, de pl egy Messer esetében már zavaró lenne, ha butított... hosszabb távon legalábbis...
www.smart-bus.hu
Lopom én a pénzt? Ezek rablók bakker😊 Egy csomó helyen olcsóbb még a dell jük is.
Bár a helyedben én is inkább vennék tv tunert a Dell mellé! 😊
www.smart-bus.hu
- DX11 talán akkor lesz, ha a BoS sikeres lesz. Szerintük a DX9 is mindenre jó, amire a DX11 (nem igaz) csak nehezebb programozni és a mûvész munka is nehezebb (az anyagokban jön ez elõ nagyon, DX11-ben a shaderek sokkal fejlettebbek, egy fém fém anyagúnak látszik, egy fa fának, egy üveg üvegnek. DX9 is tudja ezeket de sokkal kezdetlegesebb szinten. Kevesebb a HW gyorsítás is. A tessalate a másik dolog, a nagy felbontású modellek videokártya rásegítése, sokkal szebb formákat lehet vele csinálni, pl sarkoknál látsz élfényt, nem azt a tök hirtelen váltást a lapok közt mint általában játékokban. Sajnos a polygonszámot is feltolja az egekbe. Mondjuk ha a kártya számolja, akkor olyan nagy gáz nincs vele.
- klikkelhetõ kabin nem lesz. A gépek kezelése sem lesz olyan bonyolult, hoyg kelljen.
- az online szerverre tehetõ egységek egy eléggé sarkalatos pont, csak azt tudni, hogy a rof most milyen. Szar. Mésfél évük van, hogy javítsanak rajta. A fórumon azt olvasom, ezt másfél éve kérik a rofhoz is, de szartak rá. Majd kiderül.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Azt kéne megkérdezni, hogy egyáltalán gondolnak-e arra, hogy valaha is a jelenlegi CloD szintre (DX11, klikkelhetõ kabin, földi egységek száma) érjenek?
Ha a válasz határozott nem, akkor gáz...
www.smart-bus.hu
Röviden, szopjanak le...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Miért sülne el jól? Loft mai technológia kérdés-feleleket olvastad?
http://forum.il2sturmovik.net/index.php?showtopic=168
nem fordítom le szó szerint, csak a lényeg:
- nem tudják még a planesetet, annyi biztos, hogy német-orosz
- a RoF és a BoF nem lesz kompatibilis (nemtom ez kinek is jutott eszébe, meg miért)
- lesz majd zárt bétateszt, majd szólnak ha jelentkezõk kellenek
- az idõszak a sztálingrádi csata második fele, az Uránusz hadmûvelet (csak téli térkép)
- nem fog DX10/11-et használni. A DX9 is jó ugyanarra, csak nehezebb a programozni (és hozzáteszem lassabb, és az anyagok nem olyan élethûek, stb).
- 32 bites lesz (clod is az volt), nem tervezik a 64-eset (az csak memóriahasználatban érné meg, de akkor az azt jelenti, hogy 3-4GB kevés neki)
- clodból nem terveznek átvenni semmit
- win 8 támogatott lesz (már a clod is az, ott a fórumon melyik fájlt kell kicserélni, ez nem nagy cucc)
- nem lesz hivatalos szerver (clodban sincs)
- a Sztálingrád térkép méretét nem tudja, de nagyobb lesz mint az il-2 Sztálingrád map
- vásárlás. Ötvözni fogják a clod és a rof üzleti modellt. gépek csomagban, apróbb dolgok (nem részletezte) webshopból
- nincs állami támogatásuk
- nem lesz klikkelhetõ kabin. A pilóták csak a kritikus rendszereket kezelhetik, mint prop pitch, fegyverzet, hûtõ, ilyenek. Nem céljuk oktató szimulátort készíteni, szerintük a régi Il-2 ebbõl a szempontból nagyszerû játk.
- a kabinbelsõ animált lesz, de még nem tudja milyen mélyen (ja és a rofban nincs pl kabin sérülés. Ezt nem is tudtam. bent ülve vagy meghalsz vagy nem, de a kabin nem sérül. valszeg BoS-ban sem lesz)
- NEM terveznek grafikailag olyan szintû kabinbelsõt, mint a clod. Bonyolult és sokáig tart megépíteni
- vezethetõ földi cuccok lehet hogy lesz, lehet hogy nem. Tesztelegtik a kérdést, kiadáskor biztos nem lesz benne (abrams video)
- A következõ kérdést nem igazán értem. Azt mondja, hogy nem lesznek annyira részletesek a modellek, hogy a kezelõ személyzetet kilõve az hatással legyen a tûzgyorsaságra vagy a mozgásra. Ez egy teherautónál mondjuk tényleg lényegtelen, de bombázó lövészre remélem nem igaz.
- Katonaság, földi csapatok semmilyen formában nem lesz a játékban. nem fognak kis nahgyák rohangálni, akikre szórhatod a cuccost.
- az FMB ugyanaz lesz mint a rof
- mission editor is használható lesz
- clodból csak néhány dolgot vesznek át, csak maximum pár modellt és textúrát. Az átvett LaGG pl ott látható (valszeg ez már a leegyszerûsített modell).
- Ha valaki segíteni akar, van egy fórumrész ahova a technikai, történelmi doksikat lehet feltölteni.
- szeretnék folytatni a szériát a BoS után (Afrika, Csendes-óceán, stb), de ez a BoS sikerétõl is függ.
- valszeg nem Steamen adják majd ki (ahogy a rof-ot sem)
www.pumaszallas.hu
Nevetni fogsz, de a túlélésért pont ezt kellett tennem tavaly... igaz nem ilyen viszonylatban, de visszább kellett lépnem ahhoz, hogy aztán lépni tudjak elõre is, és ne legyen zsákutca a sztorim! 😊
www.smart-bus.hu
Folytatást ezektõl tuti nem kaptunk volna, mert nem lett volna olyan marha a földön, aki pénzelte volna õket addig amíg kiadják, majd helyre pofozzák... és mindezt olyan hangulatban amit korbácsoltak maguk köré az évek folytán.
Ha mondjuk 2-3 év múlva kijött volna tõlük a folytatás, vajon hányan vették volna meg a 0. napon úgy ahogy a CloD-ot? 😊)
www.smart-bus.hu
Csóró 1C-s srácok kígyót melengettek a keblükön ,aki most jól kibaxik velük😊 Lett új meló,saját vackukat elõtérbe helyezték ,jóóóóó sok pénzért ,mi is kell több?😊)
Ha szerencsénk van, akkor ez a rosszabb csak idõleges, de hosszú távon jobban járhatunk. Én kizárólag csak erre próbálok rávilágítani... 😊
www.smart-bus.hu
Ha meg az utolsó tapaszokat õk csinálták, akkor az meg bizakodásra ad okot... ha így rendbe kapták, akkor a közös munka akár még jól is elsülhet a kezdeti visszalépés után...
www.smart-bus.hu
Sajnálom, hogy így alakult, de a jelenlegi helyzetben még mindig jobb egy kis visszalépés, és aztán a fejlõdés, mint megint évekig hallgatni az ígérgetéseket, hogy majd két hét múlva...
A CloD jelenlegi állapota a vég, fejlõdési lehetõség a jelenlegi brigáddal elképzelhetetlen! Nincs az az idióta aki pénzelné õket, ergo folytatást ezektõl fix, hogy nem kaptunk volna!
A legrosszabb esetben is marad ez, és jászunk ezzel, mert ezektõl többet belátható idõn belül úgysem kaptunk volna! A 777 beszállásával pár év múlva még lehet belõle valami még akkor is, ha most lesz egy kis visszalépés... Ha meg nem lesz, akkor még mindig itt van ez így ahogy van...
Egyébként azon meg gondolkozz el, hogy melyik fizetés modell mellet fenntarthatóbb egy fejlesztés finanszírozása...
1: Fizetsz egyszer, szar, hegesztik úgy ahogy, aztán a pofádba vágják, hogy örülj neki, hogy még foglalkoznak vele, majd egyszer csak vége, oszt olyan amilyen, nincs tovább.
2: Fizetsz többször kevesebbet (összességében akár többet), de amit mondanak az úgy van, amit bevállalnak megcsinálják, és van jövõképe a játéknak...
www.smart-bus.hu
A 777 sem fog jobbat csinálni,sõt bevallottan rosszabbat fog ,így végül is hidegen hagy. A Clod folytatását sem vettem volna meg amíg nem jó , csak azért is,mert azok is bosszantottak,de ezekét meg tuti nem fogom.
Lelkes amatõröknek ott a régi Il, max elõvesszük azt😊
Mentél már felhõbe huzamosabb ideig messzerrel mostanában? Próbáld ki és megérted mirõl beszélünk. Dodzsemezni nem akarok már amikor versenyautót is vezettem.
A fórumon meg is kérdezték, hogy ezt a másfél évet miért nem a clodra fordítják, ha ennyi idõ alatt rendbetették ezt, akkor másfél év nem lenne elég a BoM-ra?
<#banplz>#banplz>
www.pumaszallas.hu
Úgy látom elfelejtetted milyen út vezetett idáig! 😊 Ennek az útnak várható volt, hogy nem lesz folytatása, mert ezt a macerát nem fogja senki még egyszer végig asszisztálni. Nincs az a pénz ami ehhez elég... Ha jól tudom, õk maguk mondták, hogy sok dolog már csak az új részben, mert ugye az engine...
Na most, ha az elképzeléseik kivitelezhetõek, a jelenlegi motor meg olyan jó, akkor miért nem ezt viszik tovább?
Szerintem azért, mert gondok vannak vele, és hiába sok dologban jobb, egyszerûen nem éri meg kibogozni a szálakat. Ha minden olyan szép és jó lenne, mint ahogy azt lefestitek, akkor nem kötöttek volna ki a 777-nél... 😊
www.smart-bus.hu
Én elmondom mit várok el.
Clodos bagázstól is ezt vártam volna.
Játék kiad,egy két patch és mûkszik. Örülünk.
Fojtatás kiad,mi boldogan fizetünk ,használjuk ,örülünk.
Köv rész kiad ,örülünk ,fizetünk.
És így tovább.
D9