IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
szeretnék az il 2 1946-al offline játszani de úgy mintha a régi bob szerveren lennék
-tehát kéne hozzá az a map és hang
aki emlékszik még azokra az idõkre és tud segíteni írjon
köszönöm
Si vis pacem, para bellum
Anglia 23, Cseho. 15, Usa 17, Kanada 12, Németo. 12 a többi kevesebb
Mit szólsz?
Restranger BoM albuma
Egyébként Moszkva -aminek pár épületét látni itt- az sem lesz a BoS-ban, mivel az csak Sztálingrád lesz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A clod a kiadáskor lett elqrva, hogy olyan állapotban adták ki, ahogy, és mivel a játékosok nagy része dühös volt (joggal), nem volt mögötte látszólag sem támogatás. Ha jöttek valami új dologgal, egybõl ment az anyázás, hogy miért ezzel foglalkoznak. il2 oldalon most ingyen rof gépeket osztogatnak a játékosok, akik egy gépet többször is megvettek, ezzel is támogatva a fejlesztõket. Na, ez a clodnál elképzelhetetlen volt...
www.pumaszallas.hu
Kevin Eldridge Super Corsair Accident- Phoenix Air Races
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Most akkor a 777 egy teljesen alapról kezdett dolgát mennyire jobb finanszírozni?
Le a 777 el!!!!! Menjenek kávédarálókat modellezni ,minket meg hagyjanak békén én aszondom:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy hol lehet megvenni? Asszem Magyarországon a dobozos verziót nem árulják már, de Steam annak a futásához is kell. Legegyszerûbb közvetlen a Steamen megvenned, ha a netes vásárlás nem gond.
www.pumaszallas.hu
Ratyionon nincs ilyen FXAA? Nem megmondtam ,hogy amit megmondtam:)
Ha nem kapcsolom be egy nagyon kis rece fice van de full HD ban az is elhanyagolható.
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mint ahogy az az idézetben is látható, feltételes módban írtam, tehát nem bizonygatom hevesen, csupán mint egy lehetséges verziót említem! :) Tudom, hogy hozzád közel áll a csapat és a CloD is, de ettõl még ne láss bele többet a mondataimba mint amik benne vannak... :) Nem akarom én bántani õket, és nem is örülök neki, hogy így jártak, csupán a 777-t próbálom védeni, mert szerintem indokolatlanul toljátok rájuk a felelõsséget és a haragotokat...
Abban viszont biztos vagyok, hogy folytatást nem kaptunk volna tõlük, mert egyszerûen ezek után nem lett volna aki finanszírozza. Ez pedig teljesen független a 777-tõl... szerintem ez a lényeg, ha ezt sikerül belátni, akkor megnyugszanak majd a kedélyek... :)
www.smart-bus.hu
Micsoda gaz üzletpolitikát folytatnak..képesek még 8$-ért sem adni a ROF:ICE-ot! ;)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://www.amazon.com/Rise-Flight-Cross-Edition-Download/dp/B004TGME1Y/
Ismerd meg az ellenséged!
<#idiota>#idiota> ezt nem tudtam kihagyni, szorri.
Tehát, ha valakit érdekel, most ócóért megveheti az ICE-t.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezt csak akkor állíthatnád ennyire biztosan, ha az oroszoknál csak a 777-esek tudnának programozni. Szerinted csak a 777-esek tudnak? Mert szerintem nem. Ahogy azt sem tudhatod biztosan, hogy az 1C programozói képtelenek voltak megcsinálni a hibákat, vagy csak kevesen voltak, és a határidõk miatt lettek odahívva a 777-esek. Azt sem tudhatod, hogy mi van, ha a 777-esek nem vállalják, vajon felvesznek-e máshonnan, vagy fizetnek-e másik csapatnak? Azt sem tudhatjuk, hogy melyik peccsbe mennyit és mit segítettek. Ha a cldoos csapat is házon belül maradt, akkor biztos nem totál idióták, mert akkor kirúgnak mindenkit a francba, nem pedig összeállnak velük. És teljesen nyilvánvalóan arról sem lehet fogalmad -ahogy nekünk sem- hogy mikor és milyen szerzõdések, megbeszélések és alkuk mehettek a háttérben. Hogy mit tudunk biztosan, azt meg már leírtuk: a 777 odament, csináltak valamit, a clod jó lett, majd elkaszálták a régi projectet, és õk kaptak meg mindent.
Szóval amit mondasz, az akár igaz is lehet... vagy nem... vagy félig igaz, félig nem. De te mégis olyan hevesen bizonygatod, mintha ott ültél volna a tárgyalóban, amikor ezek aláírtak akármit.
www.pumaszallas.hu

Az tuti AMD ficsõr:)) A hangokat ? Juj. Mindjárt nobel díjra terjesztem õket.Szerintem át se látták ezt a nagyszerû összefüggést amibõl a CLOD áll éppen ezért ragaszkodnak a sajátjukhoz.
Szemét banda és kész:)LE VELÜK:)))
Átmegyek agitátorba. És igen .Mit adtak nekünk a Rómaiak?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lepipálni? Ugyan:)) Semmirekellõk:)
Valószínûleg egyszerûen annyira idõ és pénzigényes fejlesztei rá, hogy nem vállalják be azt, hogy õk is belebukjanak! Azt hiszem ez érthetõ a részükrõl... :)
www.smart-bus.hu
A Clod mienk volt ,ha kicsit szar is ,ha kicsit büdi is akkor is a mienk.A fejlesztõk is a mieink voltak,kicsit lusták,kicsit idétlenek,kicsit linkek ,de a mieink.
Dobom is ki a ROF CD-t az ablakon:)
Nincs belerondítás! Az IL2 vonalat kivégezték ezek a jó madarak, mégpedig a 777-tõl teljesen függetlenül!! A CloD jelenlegi állapota a zsákutca vége, és még ehhez az állapothoz is segítség kellett, méghozzá a 777-tõl!
Tehát a fõ gond nem az, hogy a CloD szar, hanem az, hogy ez a vonal valószínûleg gazdaságilag nem vihetõ tovább még akkor sem, ha most már jó. Valószínûleg idõigényes hozzá a fejlesztés, és a motort gazdaságosan nem lehet arra a szintre juttatni, ahová szánták.
Az, hogy évekig baszakodtak vele, nem a 777 hibája. Az, hogy egy raklap fos volt amikor kiadták és emiatt sokak kedve elment tõle, ergo nem hozta azt a bevételt amit kellett volna, nem a 777 hibája!
Bárhonnan nézem, a 777-nek semmi köze a kialakult helyzethez! Ha õk nincsenek, akkor valószínûleg a CloD még ilyen állapotba sem kerül, és ugyanúgy elértünk volna a zsákutca végébe és ugyanúgy itt lenne a sztori vége!
Ha ide eljutunk, akkor innentõl kezdve megszûnik az ellenségkép gyártás és a felelõsség továbbtolása! Ha haragudni akartok valakire, akkor haragudjatok azokra, akik oda juttatták a CloD-t, hogy mástól kelljen segítséget kérniük, és anyagilag egy csõdtömeg legyen az egész...
Tehát a BoS nem a CloD butítása, hanem egy reménysugár, ami egy halott projektet pár év múlva TALÁN újra tud éleszteni... Mert ugye, ha nincs a 777, akkor ITT lenne a vége az egésznek. Akkor kit szidnátok?
A CloD pedig nem azért halott projekt mert jelenleg szar, hanem azért amilyen utat járt meg mire ide eljutott. Errõl meg ahogy fentebb is írtam, kizárólag õk maguk tehetnek!
Egyszerûen nem megy a fejembe, hogy lehet azokból ellenséget gyártani, akik segítettek. A két fejlesztõ gárdát pedig még csak egy lapon sem lehet említeni... az egyik egy sokat akart a szarka de nem bírta a farka csapat, a másik pedig talált egy arany középutat, ami életképes, van jövõje, folyamatosan fejlõdik, stb...
A 777-nek volt annyi esze, hogy nem vállalja túl magát... ha lenne rá fizetõképes kereslet, biztos vagyok benne, hogy mindenben lepipálnák õket... :)
www.smart-bus.hu
Egyszerûen elbeszélünk egymás mellett... én arra próbálok rávilágítani, hogy, ha nincs a 777, akkor is itt lett volna a végállomás a CloD részérõl, sõt, lehet, hogy még itt sem tartana!
Ez az amit nem akartok belátni...
Egyszerûen nem tudom megérteni, hogy miért a 777 lett az ellenség, amikor õk csak segítettek!
A CloD-nak vége, ennyi, és errõl nem a 777 tehet! Ezt kéne elõször belátni...
www.smart-bus.hu
Kibulizták,hogy õk csinálják a folytatást nulláról indulva kimondottan rosszabb paraméterekkel ,amikor ott a kész cucc ami mûködik!!!!. Ennek semmi köze a pénzhez ,ha az üzleti részét nézed az 1C nél is megcsinálhatták volna ,hogy lemásolják a másik stratégiáját. De nem ez volt a cél ahogy nézem.
Ha a 777 felvette volna a kesztyût és felnõ a feladathoz ,és egy ilyen szinvonalú dolgot csinál akár a saját szarjából akkor megemelném a kalapom és szavam sincs.
Egyszerû piacszerzés volt és ennyi . Na én többet nem szólok a témához inkább lelövök pár spitet az a biztos,ti meg rágódjatok ezen:)
Abból indulj ki, hogy a CloD már örök darab így ahogy van, ezt már nem veszik el tõled, tõlünk. Ennél többet nem kaptál volna akkor sem, ha nincs a 777. Ezek nem csináltak volna folytatást, mert nem lett volna aki finanszírozza, ergo megint csak ott vagyunk, hogy van a CloD, és kész.
Ha nem fog tetszeni a 777 féle végeredmény, akkor megint csak ott tartunk, hogy van a CloD és kész, ergo semmit nem vesztettünk.
Nekem az nem tetszik, hogy a 777-bõl csináltok fekete bárányt, holott nem õk juttatták ide a CloD-t...
Az, hogy a jelenlegi állapotát szerintem miért nem viszik tovább, lentebb leírtam! :)
www.smart-bus.hu
A fákon kivûl amik mintha ott se lennének de legalább szépek.
Mond el mennyivel jobb a ROF grafikailag ,fizika ,idõjárás mitököm. Kíváncsian hallgatom.Mért erõlteted ezt az ,hogyha annyira jó lenne dolgot. A ROF annyira jó? Egy kalap szar ehhez képest és ez tény. Na:)
De végül is mind 1 ez már így alakult ,max a falat lehet rugdosni és ahogy itt mennek ezeknél a dolgok abban lehet még reménykedni ,legalábbis nekem,hogy a játékosok nyomására megváltoztatják ezt az õrültséget. De ha neked szimpi a szar Il2 akkor nyugodtan tapsolj nekik ,nincs is evvel semmi baj ,de azért én had ne örüljek:)
www.smart-bus.hu
Valószínûleg a RoF motorját jóval kevesebb ráfordítással lehet bütykölni, és mivel egyszerûbb is, így ez visszalépés nekünk, nekik viszont kevesebb anyagi kockázat. Ha a BoS nem jön be nekik, azért még a próbálkozás során kitapasztalt dolgokat tudják tovább vinni, nem teljesen kárba veszett idõ és pénz.
www.smart-bus.hu