IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem boton a sensitivity 0.3, pedálon 1. dead zone minimális, de van.
www.pumaszallas.hu
***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Electrical generator damaged
Electrical battery damaged
Elevator disabled
Propeller broken
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Elevator disabled
Flaps failure
Cockpit damage
Engine water cooling damage
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Machine gun failure
Engine damage
Plane: BlenheimMkIV
---- Inflicted:
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
Electrical failure
Fuel tank tiny leak
Flaps failure
Electrical generator damaged
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
Engine damage
Engine damage
Elevator disabled
Under carriage damage
Engine damage
Engine damage
Engine oil cooling/lubrication damage
Pneumatics container perforated
Engine damage
Engine damage
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Fuel tank hose perforated
Fuel pump damaged
Wheel brakes damage
Fuel tank tiny leak
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Fuel tank small leak
---- Inflicted:
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Ailerons disabled
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Pneumatics hose perforated
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
Elevator disabled
Flaps failure
Controls generic damage
Ailerons disabled
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
Machine gun failure
Fuel tank small leak
Wheel brakes failure
Pneumatics container perforated
Fuel tank tiny leak
---- Parts cut off:
Left elevator
Left flap
Left wing
Left wing
Left wing
Left wing
Left aileron
Left wing
Left wing
---- Parts cut off:
Left aileron
Left aileron
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
Machine gun failure
***** Your plane is missing these parts: *****
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nekem valamiert ez fekszik: az Axes: Aileron/Elevator/Rudder sensitivity 0.00, dead zones szinten 0 (X-52Pro), igy az out/in kilelzo egyutt mozog, tehat kevesbbe erzekeny.
A masik dolog: nagyon gondolkodom egy saitek pedalon. aki pedalt hasznal, mi a velemenye, megeri?
(eddig csak egy logitech momo pedallal probaltam ki a repulest, de az eleg aszimetrikus, a feknek rovidebb az utja, es nagyobb ero is kell hozza mint a gazhoz, vagyis nem az igazi. viszont borzaszto szokatlan volt labbal pedalozni)
(Johnny Crunch/Ford Fairlane)
Na akkor beírtam,hogy ok nem baj ,én sas vagyok te keselyû,én vadász te dögevõ. Kell a konc neked is:) 0,21 pontot kapott eme csodálatos rácsapásért:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ha a driver lenne a hibás, az mitõl szaródna el az egyik induláskor, és javulna meg a következõtõl? Az idõszakos hibák pont hogy változó körülmények miatt lépnek fel, egy feltelepített driver meg pont hogy nem ilyen...
www.pumaszallas.hu
Win7 ultimate 64
Nvidia 9550 proci
4 giga DDR3 ram
775-õs lap
és azért játszható a Clod
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Jó, ez a te véleményed, Luthier saját véleménye meg az hogy csak nvidiás kártyákon jön elõ és driver hiba. Én speciel szívtam vele, más is.
Aztán mindenki eldönti szépen, miben is akar hinni. Simán lehet egyébként hogy az "új" engine bezavart valamit, ettõl függetlenül a logikai lánc elég egyszerû:
1. a probléma nem mindig lép föl -> software-s hiba
2. a probléma ATI kártyákon nem fordul elõ -> nvidiás driver (software) hiba
3. Q: I see a black screen when launching the game.
A: You are most likely running an Nvidia card with 266.xx drivers. There's a problem with that particular driver version.
Kurvára nincs tehát egy büdös szó se "low end" meg "nem támogatott" kártyákról, ezt néhány nvidiás user haluzza be attól félek, valami kifogás kell nyilván..
De gondold végig logikusan. Ha kártyák a saját szoftverük hibája miatt kapcsolnak le idõ elõtt, azon miért segítene az, hogy a windowsban a directx lekapcsolás késleltetését növeled meg, amit meg egyértelmûen a játék lassú betöltése okoz?
Egyébként amikor 2012 közepén, az új video engine megjelenésekor szélesebb körben elõjött a hiba, ott is csak a lassú kártyákat érintette, és abszolút semmi köze nem volt a driverhez (301.xx-esek voltak akkor a legújabbak), és vegyesen volt gond nv és atikkal is. Igaz, ati-n kevesebb, gondolom azért mert ott a vas alapvetõen gyorsabb paraméterekkel bír. De akkor is a tdrdelay volt a megoldás, mert a játék a recegések kiszûrése miatt több dolgot akart betölteni már az induláskor, és ez újra leverte a lécet néhány régebbi kártyán.
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Tomnak abban mindenesetre igaza van, hogy az újabb driver hibája elsõsorban a gyengébb/bizonyos szériájú zöld kártyákon jött ki, gondolom az erõsebbek "izomból" átlendültek ezeken a dolgokon.
Az biztos nem, mert én olyannal egyszer sem találkoztam. És nem hinném,hogy csak szerencsém volt,no meg jó pár órát eltöltöttem vele ,ergó csak elõjött volna:)
A betöltés utáni fekete képernyõ specifikusan nvida driver hiba volt.
Ha tdrDelay paraméter okozta a gázt, akkor valami el lett elbaszva az nvidia foshulladék új driverében ami miatt túllépte a szintidõt a rendszer.
Akkor is, ha negyvenedszerre is leírod hogy lowend meg lassú fos, nem ez a probléma, hanem hogy hogy a saját nvidás 266.xx driver a saját lassúfos lowend nvidia kártyákra szarul volt megírva, valamit szarul kezelt.
A korábbi 257.21, o driverekkel a lassúfos lowend nvidia kártyákkal nem volt gond.
Szintén sajnálom hogy ebbõl az értelmetlen és primitív piros-zöld vallásháború koordinátarendszerbõl még mindig nem sikerült kimozdulni. Én spec. leszarom mi megy a gépemben, amíg nincs vele gond (ha ez neked örömet okoz, egy ideig azért volt nvidia, mert azzal kevesebb volt a gáz, mint az ATIval, meg épp az volt viszonylag jó ár érték arányban), de sajnos ezt sem sikerült felfogni. Az piros-zöld szájkarate topicokban begyakorolt gumiérvek így sajnos nem mûködnek.
A User azt kérdezte hogy van-e gond nvidiával. Nekem volt, bizonyos driverekkel. Az már mellékes kérdés, hogy a hasonlóan lassúfos lowend ATI kártyákkal mintha nem lett volna ugyanez a gond. Ha te tudsz ilyenrõl, majd léci jelezd és akkor az user is gyarapszik erre vonatkozó ismereteiddel.
TdrDelay
Specifies the number of seconds that the GPU can delay the preempt request from the GPU scheduler. This is effectively the timeout threshold. The default value is 2 seconds.
win registry súgó
Igen, ez a letiltás pontosan azt okozza, hogy (idézlek): "Játék elindít, de a tényleges enginebe belépve fekete képernyõ, a menübe visszalépve látszik a menü, vissza játékba fekete képernyõ... hang megy. " (mert a menü a windowson fut, a játékhoz meg már kellene a kártya is).
Ha neked néha bejött a kép néha nem, az csak annyit jelent, hogy néha sikerült a limiten belül indulnia, néha nem. Néha kidobta a windows hogy állítsd át egyszerû színösszeállításra, néha nem. Mindegyiknek ugyanaz az oka. Ahogy annak is, ha mégis elindult, akkor sem lehetetett jó az fps, mert a kártya egyébként egy lassú fos.
És azután azért fikázod az nvidiát a radeonnal szemben, mert neked a GT220 ezeket csinálta a 7750 meg nem, hát ehhez csak gratulálni tudok. Mégegyszer leírom, ez nem azért van, mert az nvidia szar, ha a GT220-al egyenértékû radeonnal próbálod, azzal is ugyanez történne. A jétékon belüli grafikai hibák, mint az a vízfelület csempézése, az viszont CSAK radeonon jelentkezik, ahogy az összes korábbi bug is, amit még Solt írt (bár azok nagy része ma már nincs).
www.pumaszallas.hu
Legalabbis grafikai bugok nincsenek.
Hivatalos FAQ:
3. Q: I see a black screen when launching the game.
A: You are most likely running an Nvidia card with 266.xx drivers. There's a problem with that particular driver version.
It can be resolved by either rolling back to a previous driver version, such as 257.21, or upgrading to the just-released 270.51.
The issue can also be resolved by manually adjusting one of the driver parameters in the registry. This is for more advanced users. Please modify the registry at your own risk.
Start - Run
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers
Edit - New - DWord
Name = TdrDelay
Value Data = 12
Akkor végképp nem értem Solt mester problematikáját.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ugyanaz a kártyátok van.
Elmondtam másodszorra, erre se fogtad föl, erre elkezdted magyarázni hogy tkp. hogyan is történt ez valójában (windows betöltéses elmélet, amit ugye nem is láttál, pff.. most ezt nem kommentálnám hogy akkor máskor meg miért jött be, némi config baszkurálással, aero desktop letiltással, reinstallal, gondolom akkor "nem töltött", ugye? ATIval kb. ugyanannyi idõ egyébként a töltés szóval errõl is ennyit).
Most komolyan el akarod nekem magyarázni hogy tulajdonképpen nem az volt a gondom hogy fekete képernyõ jött be random, gyanítom (egyértelmûen valami szoftveres, driveres konfliktus miatt, ha a hardwarrel lenne a gond fixen ugyanaz lenne a probléma) hanem az hogy szar volt az FPS a fekete képernyõ alatt? :D :D
Egyébként volt nekem piros meg zöld is, totálisan leszarom milyen szinû, most épp a piros volt a jó vétel, külön öröm hogy nem baszakodott a cloddal mint az nvidias cucc. A kérdés meg erre vonatkozott, nvidia meg clod viszonyra, ami simán lehet az 1c sara, de a végeredmény szempontjából TÖKMINDEGY.
Egyébként a menü azért jött be rendesen, mert azt a windows felületen jelenítette meg, a játék meg azért nem, mert a windows annyit várt a betöltésre, hogy egyszerûen elkapcsolta a directX-et. Ismert hiba volt azoknál, akik a low end pc-n akarták futtatni a clodot, 1C-n topik is volt errõl :/
www.pumaszallas.hu
Az aero kikapcsolásával lehetett visszaimádkozni a dolgot, de egy idõ után megint elbaszódott.
Az új ATIval nem volt semmi ilyen kompatibilitási gondom. Egyedül az a hülye baszott nagy négyzet amit a távoli messzeségben látok talajszinten magam körül, gondolom addig rajzolja ki az engine a tájat v vmi ilyesmi. Erre tud valaki megoldást?
www.pumaszallas.hu
Nvidiával sokkal többet szoptam Cloddal. Fekete képernyõ induláskor, ki kellett kapcsolani a Win 7 desktopos látványelemeit stb., de még úgyis összevissza mûködött.
Néhány vörös szállt le,azok is sunnyogva,a kertek alatt,uraltuk a légteret.<#violent>#violent>
Akkor most mi van ezzel a kártyamizériával?Most váltok Raedon-ra,nem akarok gondokat,csak örömöt é bódottágot.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
<#zavart1>#zavart1>
Ok, ez gonosz volt, szorri <#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
Lehet, hogy ez csak London felett van, máshol nem próbáltam... ha lesz idegrendszerem meg idõm, akkor megnézem más városok felett is, de egyelõre ez most meghaladja az idegrendszerem teljesítõképességét! :)
Hidd el nekem, ha kifogásokat keresnék csak, akkor eszemben sem lenne ennyi idõt rászánni... másra is szánhattam volna a fél délutánomat! :)
www.smart-bus.hu
Én letörölném,újratenném és lenne öröm és bodottág.
Van akikkel együtt repülgetünk ,radeonjuk van és nincs ilyen problémájuk.
Sõt semmi gondjuk.
Lehet nem bírja a very high ot a kártya?:)))) Na jó ez vicc volt. Vagy mégsem?<#mf1>#mf1>
Pont ezt tettem... radeonpro leszed, nehogy véletlenül is bezavarjon (emiatt a másik három NV logós játékkal fogok szívni! :D), minden vissza gyári állapotra, beállítás high-ra, próbáltam függetleníteni magam az eddigiektõl, erre London felett jó 10-15 másodpercenként beakad egy baszott nagyot... :D Na mondom biztos a sok buherálásom miatt... megnéztem W8-s rendszeren, ugyanezt csinálja ott is.. sakk és matt jelenleg számomra! :D
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Az NV összeesküvés elmélethez meg annyit, hogy jelenleg 3 NV logós játék van a gépemen, és egyik sem fut normálisan buherálás nélkül... (mondjuk 2 perc baszakodás után legalább már nincs velük gond)
Továbbá van 7 olyan játék, ami elvileg semleges... ebbõl 6 esetében a telepítésen kívül semmit nem kellett csinálnom a megfelelõ mûködéshez, a maradék 1 pedig a CloD... nekem ez bõven elég infó! :)
www.smart-bus.hu