IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész komoly modokat csinálnak ehhez a nagyon régi szimhez is <#eljen>#eljen>
Én most ezzel szóralozom
t a progi, akkor megy e-mail-ra
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Az online változat free-ben, csak 5 MB-ot kezel, nekem meg 7 MB kellene.
A virágboltban sem találtam, de hátha másnak sikerül. Köszi.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vulching is allowed.
Perching is allowed.
Harassment in chat will not be tolerated.
Szerintem aki felmegy oda, az jobb ha ezt figyelembeveszi. Nem csak mindig a rinya 😊)
De akkor azt nem értem hogy amikor az volt beállítva ami korábban, azzal miért volt jó? Mindegy, lényeg hogy most jó 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Csak egy kérdés van. 4:3 szeretnék játszani nem 16:9-ben. Mindent beállítottam, ahogy itt is írta Tom és mûködött is akkor. De most amióta feltettem a HSFX-et megint 16:9-ben látok ami meg ugye vagy 5-6 centit levág az alsó/felsõ képernyõbõl:
Itt a beállításom is
[/img]
Ki jönne?
A sowc bevetések most befejezõdtek, ez nem is az lenne. A legjobb alkalom kicsit belekóstolni a csapatban repülésbe aki még nem repült velünk online... nos?
www.pumaszallas.hu
Egyébként köszi a tippet! A land shadinget levéve low-ra és minden mást maxon, bekapcsolva egész jó kezd lenni a láthatóság. <#worship>#worship>
60
55
60
pipa
17
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
szívesen fogadom a javítását.
Graphics settings: Low, Medium, High
Effect: White lines (square shaped) around my aircraft, only above the water of the English Channel, not above land
Most visible, When my graphics settings is low, but "land shading" is set high.
This trouble can be experienced at AMD graphics card owners only.
Note:
Land shading: low- one square
medium- two squares
high- several squares
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
http://www.ebay.de/itm/Foto-Luftwaffe-Flugzeug-Me-109-F-III-JG-51-in-Dugino-Fruhjahr-Sommer-1942-/380571213008?pt=Militaria&hash=item589bcfdcd0
A kilõtt gép szárnya alatt a halott pilóta v. szerelõ. Valahol publikálták már ezt a képet, ott szerelõt írtak.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
De most már minden tiszta és világos, köszönöm! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az érzékenység a tengelyeknél állítható, a 0 a nagyon érzékeny, az 1 a kevésbé (fölé viszed az egeret, ki is írja).
www.pumaszallas.hu
Ez az érzékenység ugye? FFB-t, ha jól látom nem lehet állítani a játékban...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
26
23
pipa
24
Ez elég könnyûre van állítva nem szeretek birkózni a joy-al, mert nincs rögzítve sehol, és ha erõsebb akkor csak elhúzom az asztalon.
www.pumaszallas.hu
Nektek, hogy van belõve a driverben a G940?
www.smart-bus.hu
Jó kis este volt. Kezdetnek 3x lõttek szana-szerte a gurulón a hõs angol pilóták. Aztán felszállás után közvetlenül még kétszer. Közben egyszer kétszer fel is kapaszkodtam, és lõttem is 1-2 angélust. Aztán az est fénypontja: felszállás után jött szembe egy messza aztán jól képen törölt. Jól ki is kapcsoltam az egész gépet 😊)
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kiokosítalak Klubbheads-bõl, hogy "képben" legyél. 😊
Egészen jól sikerült Klubbheads mix
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."