IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Látom még mindig tolod a CFS2-öt! 😊
Egész komoly modokat csinálnak ehhez a nagyon régi szimhez is <#eljen>

Én most ezzel szóralozom
acidrain
Ez kész! 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ment privi. Ha nem ment á
t a progi, akkor megy e-mail-ra

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Cserébe, ha valaki tudna ajánlani egy Free PDF Unlocker progit.
Az online változat free-ben, csak 5 MB-ot kezel, nekem meg 7 MB kellene.
A virágboltban sem találtam, de hátha másnak sikerül. Köszi.
IL2/DBW alatt ez így néz ki :

Willenbrock
Korea mod a CFS2-höz,Mig-15 vs F-86

V43 1105
Szerintem full jó. 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Köszönöm az infót Uram... 😊

www.smart-bus.hu

ja, köszi. azt hittem valami komolyabb cheat 😊

Nohab
time left: mennyi idõ van hátra a küldibõl.

Gyertek ts-re ha már írtátok. 😊
ATAG RULES

Vulching is allowed.
Perching is allowed.
Harassment in chat will not be tolerated.

Szerintem aki felmegy oda, az jobb ha ezt figyelembeveszi. Nem csak mindig a rinya 😊)

én láttam <tl -t is. az mi lehet? 😊

jövök!

VO101Tom
Nincs mit.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm Tom mûködik <#eljen>

De akkor azt nem értem hogy amikor az volt beállítva ami korábban, azzal miért volt jó? Mindegy, lényeg hogy most jó 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

a vicc csak az, hogy a menü 4:3 de a játékot kihúzza 16:9-re. Megpróbálom azt amit mondasz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
VO101Tom
Saveaspect legyen 1
Akkor elvileg megtartja a 4:3 arányt

www.pumaszallas.hu

i robot
Szívesen csatlakoznék ha lehet! (Egy He-111 el) Viszont nem tudom a Sanyo TS címét.

akkor hol a hiba? <#fejvakaras>

Srácok ismét segítség kéne. Most már telepítéssel nincs gond amit akartam felraktam és mûködik.

Csak egy kérdés van. 4:3 szeretnék játszani nem 16:9-ben. Mindent beállítottam, ahogy itt is írta Tom és mûködött is akkor. De most amióta feltettem a HSFX-et megint 16:9-ben látok ami meg ugye vagy 5-6 centit levág az alsó/felsõ képernyõbõl:

Itt a beállításom is

[/img]

Benne vagyok.
VO101Tom
Este mehetnénk a szokásos idõben (21:00 magyar idõ szerint, 20:30-tól gyülekezünk Sanyo TS-en, és megbeszéljük mi legyen) valami szervezett bevetést, akár ATAG-on, akár a SOWC-AG public szerveren. Humán bombázó kísérés, felderítés, bombázás.

Ki jönne?

A sowc bevetések most befejezõdtek, ez nem is az lenne. A legjobb alkalom kicsit belekóstolni a csapatban repülésbe aki még nem repült velünk online... nos?

www.pumaszallas.hu

<#eljen> Hajrá!

Egyébként köszi a tippet! A land shadinget levéve low-ra és minden mást maxon, bekapcsolva egész jó kezd lenni a láthatóság. <#worship>
Most már értem, hogy mit jelent ez az <rr, amit állandóan írkálnak a chatbe.
Jól van úgy látom komolyan veszik. Óriás királyság lenne ha megugranák az,ami a fejlesztõknek nem sikerült.Persze nem fogják, de drukkolok nekik.

acidrain

Her Laca
Nekem
60
55
60
pipa
17

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Összetákoltam egy hibajelentés félét az AMD nek, ha valaki fluently english
szívesen fogadom a javítását.

Graphics settings: Low, Medium, High

Effect: White lines (square shaped) around my aircraft, only above the water of the English Channel, not above land
Most visible, When my graphics settings is low, but "land shading" is set high.
This trouble can be experienced at AMD graphics card owners only.

Note:

Land shading: low- one square
medium- two squares
high- several squares

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Ezt a repteret is jól megvulcsolták a gaz veresek:
http://www.ebay.de/itm/Foto-Luftwaffe-Flugzeug-Me-109-F-III-JG-51-in-Dugino-Fruhjahr-Sommer-1942-/380571213008?pt=Militaria&hash=item589bcfdcd0
A kilõtt gép szárnya alatt a halott pilóta v. szerelõ. Valahol publikálták már ezt a képet, ott szerelõt írtak.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Kavarja, már megint csak kavarja! :-)))
VO101Tom
Nincs mit 😊

www.pumaszallas.hu

Kicsit kevertem a szezont a ...-mal... 😊 RoF-ban állítható és ez bekavart... 😊

De most már minden tiszta és világos, köszönöm! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Mivel az FF nem állítható, azt hittem ezt kérdezed. 😊

www.pumaszallas.hu

Ez oké, de amit te megadtál értékeket, akkor az ezek szerint az érzékenységre vonatkozott! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A játékban nem tudsz FF-et állítani. Elvileg a mappában ugyanazok az FF fájlok találhatók meg mint anno il-2-ben, ki is cserélhetõk (ahhoz volt ilyen fájl másolgatásos módszerrel erõs-közepes-gyenge FF), de én különbséget nem vettem észre.

Az érzékenység a tengelyeknél állítható, a 0 a nagyon érzékeny, az 1 a kevésbé (fölé viszed az egeret, ki is írja).

www.pumaszallas.hu

Köszönöm fõnök Úr! 😊

Ez az érzékenység ugye? FFB-t, ha jól látom nem lehet állítani a játékban...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
nem, ott 0.3 érzékenység, pedálon 1

www.pumaszallas.hu

A clod-ban pedig minden alapon ugye?

www.smart-bus.hu

VO101Tom
23
26
23
pipa
24

Ez elég könnyûre van állítva nem szeretek birkózni a joy-al, mert nincs rögzítve sehol, és ha erõsebb akkor csak elhúzom az asztalon.

www.pumaszallas.hu

Hogy a EZ a rész miképpen néz ki nálatok...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Pontosan mire vagy kíváncsi?

www.pumaszallas.hu

Tom, Laca!

Nektek, hogy van belõve a driverben a G940?

www.smart-bus.hu

Hát az éppen én voltam 😞
Jó kis este volt. Kezdetnek 3x lõttek szana-szerte a gurulón a hõs angol pilóták. Aztán felszállás után közvetlenül még kétszer. Közben egyszer kétszer fel is kapaszkodtam, és lõttem is 1-2 angélust. Aztán az est fénypontja: felszállás után jött szembe egy messza aztán jól képen törölt. Jól ki is kapcsoltam az egész gépet 😊)

Nekem a jazz kivételével minden mûfajból van klasszikusom, amit nagyon szeretek... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mesterem! Mi ez a környezet szennyezés, rombolás?😊) Na jó ízlésen továbbra sem vitatkozom:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
A Kraftwerk-féle popcorn, Dakar-os motorokkal. Zseniális!

acidrain