IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
eleg meggyozo lehet a teljesitmeny, meg a villanyszamla is 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Megvolt elsõ online reppenés atagon.
Elrepültem az angol partokig, majd végig a pertok fölött 4-5 ezren. Nem láttam senkit, nem jött rám senki 😊
Benya fogyóban, visszaröppenés, leszállás.
Nyugis volt, de mégis, ott bujkált végig az izgalom a fejem búbjában 😊
www.pumaszallas.hu
Csináltam egy próbát atagon fraps al.
Azért felvétel közben meg meg fogja a cuccot ,igaz csak alig észrevehetõen ,és csak talán az elsõ pár másodpercben ,mindazonáltal nem tudom,hogy használnám e.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk hosszú lett ,meg elszabtam a végén még megy a zene sokáig, a váltásoknál meg szünet😊
Viszont 1080!
Na majd variálok még ,be kell szereznem valami jobb progit.
Én sem értek hozzá mégis bombázom a közösséget a vackaimmal😊
Amúgy mire gondolsz? Szerintem qrva jól lövök😊
Legalábbis az átlagtól jobban.
De szívesen veszek órákat .:XD
Vagy instrukciólat. Nem olyan egyszerû ez itt azért😊
Tegnap este Dumbo val géppárban mentünk egy jó nagy küldit végig vettemmajd csinálok abból is filmet jó lesz nagyon. Aztán csatlakoztak még páran lelöttünk mindenkit.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Zsákmányolt német cuccok kiállítása Moszkvában a háború után
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tán 6-7 gépet írt ki nekem amíg leszálltam . Nem számoltuk😊
Folyamatosan jöttek.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hetti,Pogi,meg jómagam reppentünk ez a végén volt ,úgy gondoltuk intézkedünk kicsit.
Ez csak a nyers anyag majd csinálok belõle jóóóó kis filmet ,de addig is lessétek meg. Hetti õrült amúgy ,még kehes motorral is abajgatta a népeket.
Kicsit felbosszantottuk az angelusokat na😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"