IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Megvolt elsõ online reppenés atagon.
Elrepültem az angol partokig, majd végig a pertok fölött 4-5 ezren. Nem láttam senkit, nem jött rám senki :)
Benya fogyóban, visszaröppenés, leszállás.
Nyugis volt, de mégis, ott bujkált végig az izgalom a fejem búbjában :)
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csináltam egy próbát atagon fraps al.
Azért felvétel közben meg meg fogja a cuccot ,igaz csak alig észrevehetõen ,és csak talán az elsõ pár másodpercben ,mindazonáltal nem tudom,hogy használnám e.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk hosszú lett ,meg elszabtam a végén még megy a zene sokáig, a váltásoknál meg szünet:)
Viszont 1080!
Na majd variálok még ,be kell szereznem valami jobb progit.
Én sem értek hozzá mégis bombázom a közösséget a vackaimmal:)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amúgy mire gondolsz? Szerintem qrva jól lövök:)
Legalábbis az átlagtól jobban.
De szívesen veszek órákat .:XD
Vagy instrukciólat. Nem olyan egyszerû ez itt azért:)
Tegnap este Dumbo val géppárban mentünk egy jó nagy küldit végig vettemmajd csinálok abból is filmet jó lesz nagyon. Aztán csatlakoztak még páran lelöttünk mindenkit.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Zsákmányolt német cuccok kiállítása Moszkvában a háború után
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tán 6-7 gépet írt ki nekem amíg leszálltam . Nem számoltuk:)
Folyamatosan jöttek.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hetti,Pogi,meg jómagam reppentünk ez a végén volt ,úgy gondoltuk intézkedünk kicsit.
Ez csak a nyers anyag majd csinálok belõle jóóóó kis filmet ,de addig is lessétek meg. Hetti õrült amúgy ,még kehes motorral is abajgatta a népeket.
Kicsit felbosszantottuk az angelusokat na:)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
GURUK segítség kellene: agyfaszt kapok ettõl a nyomorult Firefoxtól. Minden egyes elinduláskor frissítéseket keres, ráadásul benyomja reklámként a fos androidos böngészõjét.
Hogy a t@kömbe lehet ezt kikapcsolni, nekem eddig semmivel sem sikerült.<#boxer>#boxer>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jól mutatja,hogy milyen nehéz a helyzetetek,hogy sem te sem Safi nem tudott gépet lõni pedig harcoltatok,és ha valakik akkor ti tuti lelövitek aki elétek kerül. És ti egy rajban voltatok! Gondolom nem volt egy népünnepély a dolog. És biza mint mondtad ha ezek fölétek mennek onnan marad a futás.
A mi oldalunkon radarinfo/vadászirányítás nem volt.
Majd figyelemmel kísérem ,de nem kommentálom az eseményeket:)
Végül is nem az én bõrömre megy az ötletelés:)
A kommunikáció, és a TS használat az egyik, amin elég sokat alakítottunk vasárnap. Még nincsenek végleges szabályok, de annyi már biztos, hogy nem századok, hanem a bevetés feladatai szerint lesznek a TS csatornák, csoportok használva. Egyenlõre minket ez nem érint azért, mert a 12 magyar gépet egy csoportban kezelik, és egyenlõre nem is akarják elaprózni (a nyelvi nehézségek miatt ez nem is lenne logikus), de persze ez nem jelenti azt, hogy mindig így is marad...
www.pumaszallas.hu
Mi tizenegyen voltunk,hasonló méretû területre egész jól lefogtuk a vadászokat. Huba,Safi meg én a Deal-tõl Folkstone-ig tartó partszakaszt kaptuk,de végig Folkstone-nál támadtak minket,mert a Lympne-i reptér aktív volt. Akadt egy két meredek helyzet,viszont sikerült õket leszorítani,ha 8k-n jöttek volna nem tartott volna sokáig a felderítés.
www.pumaszallas.hu
A védelmet pedig el kell tudnia látni egy 5-6 fõs profi századnak a saját terület felett.
Van elõre jelzõ rendszere a németeknek. Ha van az ,hogy mûködik?
Nem akkora az a partszakasz és a behatárolt terület,fõleg a csatorna felõl amit ne lehetne kontrol alatt tartani,fõleg egy 5-10 es bomber köteléket azért ki lehet sasolni már elég messzirõl. Gondolom az angolok sem mennek többel. Ezek leküzdéséhez elég az a pár gép,a védõvadászok sem lehetnek sokan ,hiszen akkor nekik meg nem marad gépük anglia felett,a számok õket is befolyásolják korlátozzák.
Vagy ! Fel kell szállni 20 vadásszal és harcba csalni a spiteket hurrikat,majd miután a lõszerük elfogyott meg a benya,akkor engedni felszállni a bombereket némi kísérettel. Ennek is van veszélye,de egy alternatíva ez is. Bár nem hinném ,hogy totális vadász fölényt ki tudnátok harcolni,fõleg a hurkány miatt.Mindenféle képen szopás.
Szerintem tök mindegy mivel kezditek,jobbról ,vagy balról az a lényeg,hogy minimális veszteséggel minél több kárt kell okozni nekik.
És éppen ezért nem kell sok célpont ,hanem 1-2 azok is közel egymáshoz.
A köv hétvégén arrébb mentek.
www.pumaszallas.hu