IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk Vogel azt mondta, hogy a NATO védelmi szervezet, bár ennek szerintem némiképp ellentmond a szövetségen kívüli tevékenység, azt már nehéz védelemnek nevezni, ahhoz meg azért kellenek a nagy vasak is.

A nyugat is rosált a 20-30000 VSZ-es tanktól, ha azok megindulnak, a nagy számok miatt idõbe telik megállítani õket, így végszükség esetben atomzárat hoztak létre, hogy hatékonyan védhessék Nyugat-Európát.
Svájcban vagy hasonló hegyvidékes földrajzi adottságú országokban még csak mûködhet is a területvédelem tartalékos kiképzett honvédséggel... De itthon az Alföldön?

Her Laca
De szerinted van ennél jobb megoldás? Mármint nekünk.
Kell ilyeneket venni jó sokat
[/url][/img]
aztán baxhatják a páncélosaikat,városi harcban amúgy is szart sem érnek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tom, a lap alján nézzél körül, nem csak a Fókáról vannak kézikönyvek.
Akkor jòl làttam, hogy mintha kevesebb lag lenne benne ha kikapcsolom. Most, hogy kevesen vannak fent nem döcög annyit, azt olvastam vannak még pàran akiknek ujra elõjött ez a probléma. Hâtha kitalàlnak erre is valamit.

Most, ha összeesküvéseket akarnék gyártani és az általad leírtakból indulnék ki, akkor arra következtetésre juthatnék, hogy a kiképzést talán azért kellett megszüntetni, hogy erre ne legyen képes a lakosság, de én ilyet nem akarok gondolni, mert még a nyugdíjig van pár évem, amit le kellene nyomni.😄
Her Laca
Ez így van. Bár egy szomszédos kis ország hadserege azért nem menne át olyan hamar ,hiszen senki sem olyan hülye,hogy a teljes haderejét beveti egy konfliktusba.
Na most kár Izraelt ,vagy annak a hadseregét példának felhozni,lévén te is tudod én is ,meg mindenki ,miért van olyan fejlett technikájuk .
Nekünk még csak megközelíteni sincs esélyünk,lévén CSÓRÓK vagyunk.
És ez nem is fog változni .
Ellenben egy területvédelem mint sok más országban ahol a lakosoknak konkrét feladataik vannak egy esetleges incidens esetén még mûködhetne is,vagy a gerilla harc. Azt senki sem szereti ugye,még az Usákok sem.
Persze ehhez teljesen más hozzáállás szükségeltetne,és az sincs ingyé,de jóval kevesebb költséggel lehetne védelmi lehetõséget abszolválni. A mai korszerû gyalogsági tankelhárító eszközökhöz ,kézifegyverekhez nem kell olyan komoly infrastruktúra,csak megfelelõ képzés és elhivatottság kéne a polgároktól.Szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Van jó pár ebbõl nekem is, mindjárt átnézem õket.
Nem a terület elfoglalásával van a gond, hanem a megtartásával és ez még az USA-nak sem nagyon megy. Irak, Vietnam, Afganisztán...

Az izraeli elnök megmondta, hogy nem úgy kell azt csinálni, mint az amik, hanem van erre egy sokkal egyszerûbb megoldás és még költséghatékonyabb is : pénzügyi gyarmatosítás. Na, a valutahitelesek ebbõl kaptak ízelítõt az elmúlt pár évben.
VO101Tom
Az SSAO az annyit csinál, hogy a 3d objektum közeli felületeinél sötétíti a felületeket. Ezen a képen látod pl a házon. Növény mögött, lépcsõ mögött, pl. Szokták "kosz" mapnak (dirtmap) nevezni, mert oylan érzést kelt, mintha a szûk helyeken megragadt koszt látnád.

Ami nagy elõnye, hogy -ahogy a képen is látszik- a 3d objektumok 3d érzékelése lesz sokkal jobb ettõl.

A repülõgép szimulátorban viszont tök fölösleges szerintem, csak erõforrást zabál, és nem is keveset.

www.pumaszallas.hu

Ezt az országot a jószerencse védi csak meg. Debrecen, Szeged, Pécs olyan közel vannak a határhoz, hogy fél órán belül elvesznek... De 44-ben kiderült, hogy kb egy nap alatt el lehetett foglalni ezt az országot. A NATO reagálás napok, hetek kérdése...
Reálisan megvédeni kettõ dolog tudja:
1. Az izraeli hadsereg szintjén lévõ fegyveres erõ.
2. A fenti hadsereg elrettentõ ereje :-)

Üdv!
A clodban van a video beállításoknál az epilepszia szürõ alatt van SSAO beállítás az mit csinál, nem kapcsoltam be és mintha kevésbbé döcögne a játék, igaz most kevesen vannak fent!

VO101Tom
Nézegettem én is most a többi ajánlott cuccot. A modellezõ kaidványok, meg az általános történelmi összefoglalók annyira nem érdekelnek, a gépkönvyek, mûszaki leírások sokkal inkább. Fóka eredeti gépkönyvbõl van van 600MB, bár ez a H pl pont nincs (A-5, A-6 van fõleg).

Ezeknél azt érdemes figyelni, hogy a gépkönyv, "Handbuch" elnevezés mellett a Teil 01.. a fontos, az jelzi, hogy a fegyverzetrõl, a szétszerelésrõl, vagy épp melyik mûszaki dologról van benne azó:

Flugzeug Handbuch:
Teil 0 - Allgemeine Angaben - Általános információk
Teil 1 - Rumpfwerk - Törzs
Teil 2 - Fahrwerk - Futómû
Teil 3 - Leitwerk (mit Landehilfen) - Irányító felületek (leszállást segítõ eszközök)
Teil 4 - Steuerwerk - Irányítószervek
Teil 5 - Tragwerk - Szárny
Teil 6 - Triebwerkanlage - Hajtómû
Teil 7 - Betriebsstoff-Zusatzanlage - Üzemanyag rendszer
Teil 7A - Triebwerbeiden und –versorgungsanlage - Üzemanyag kezelés és ellátó rendszer
Teil 8A - Schusswaffenanlage - Lõegyverek
Teil 8B - Abwurfwaffenanlage - Bombák
Teil 8C - Sonderwaffenanlage - Speciális fegyverek
Teil 8D - Sondereinbauten - Specialitások
Teil 8G - Rüstsätze - Átalakító csomagok
Teil 9A - Allgemeine Ausrüstung - Általános felszerelés
Teil 9B - Elektrische Bordnetz - Elektromos bekötések
Teil 9C - Druckölanlage - Olaj rendszer
Teil 9D - Bordfunkanlage - Fedélzeti Rádió
Teil 9E - Gerät und Sonderwerkzeug - Felszerelés és specioális berendezések
Teil 9F - Tropenausrüstung - Trópusi felszerelés
Teil 9H - Lichtbildanlage - Fotózási berendezések
Teil 10 - Beförderung und Bruchbergung - Szállítás és roncsmentés
Teil 11 - Reparaturanweisung - Szerelési utasítás
Teil 12A - Schusswaffenanlage - Lõfegyverek
Teil 12B - Abwurfwaffenanlage - Bombák
Teil 12C - Hydraulische Anlage (Druckölanlage) - Hidraulika (olaj) rendszerek
Teil 12D - Sondereinbauten - Speciális építés
Teil 12E - Lichtbildanlage - Fotózási felszerelés
Teil 12F - Nebelanlage - Párásodás
Teil 12G - Rüstsätze - Átalakító csomagok

www.pumaszallas.hu

Van kb. 2000 oldal, oldalanként 10 kiadvány, amit át kell nézni, ha találok még valamit, szólok.

Most pl ezt vizsgálgatom.
VO101Tom
Megnéztem, kiderült már megvan ez, csak nekem egyben a 3 rész. Jó kis füzet, általános dolgokról ír a repülõgép vezetõknek. Ha ilyesmit találsz, arra mindig vevõ vagyok 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi, meg is nézem.

www.pumaszallas.hu

Értem ,akkor most már világos minden ! köszönöm a segítséget ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
"Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez (kiadás dátuma: 2012.06.02.)".
Nem tudok róla, hogy ezután jött volna hozzá frissítés, tehát a sokkal korábban kiadott rc1-2-3-4 verziók erre NEM kellenek.

www.pumaszallas.hu

Tom ! Ajánlom figyelmedbe !

A "depositfiles.com" oldalon bíbelõdjél, onnan egyszerû.
szóval feltettem a ULTRA patch 4.11.1 akkor ere mehet az UPRc1 meg a többi ?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Az a linke ami ultrapackról van ott, azt a 4.07-re kell tenni.
De akik többet il2-znek manapság, azok szerint a HSFX-et érdemes feltenni, a legtöbb online szerver azzal megy.

www.pumaszallas.hu

Elnézést kérek közben megoldottam , de azért fura hogy a rendes telepítõ nem akart elindulni :/
amúgy az ultrapackhoz meddig lehet patchelni ? 😮
elolvastam az oldalt : http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/gyik/270-il-2-aktualis-verzio-ultrapack-mod-es-hyperlobby-install.html
de nem világos annyira , szóval 4.11.1re is lehet már ultrapackot rakni ? 😮 vagy én értelmezem rosszul ?

Sziasztok 😊
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek !
Meg van eredetiben az Il2 sturmovik 1946 de az új gépre egyszerûen képtelen vagyok feltelepíteni ! :/ DvDt beteszem kiválasztom hogy telepítés majd feljön egy ablak hogy nyelvválasztás (3 közül választhatok angol német francia ) angolt kiválasztom és nem történik semmi ! 😞
Ez mitõl van ? tudja valaki a megoldást ? mert jó lenne már repülni vele ! 😊

Gundark 1 1
Komoly névtelen feljelentés volt. Géppel írták 😊
Her Laca
Nem ezt mormolom😊 Nem akarnak egy petáknál sem többet belefeccölni mint ami nagyon muszáj. Majd a NATO megvéd. Ha meg nem hát rábaxtunk,mint mindig
a történelem folyamán. Nekem errõl a Tanu jut eszembe.
Amikor leég a háza,és nagy dérrel dúrral kivonulnak a tûzoltók szakszerûen oltani a porig égett házat. Pelikán megjegyzi,hogy mintha elkéstek volna erre Virág elvti odahívja a tûzoltó parancsnokot,és megkérdezi ,hogy nem érzi e úgy ,hogy kicsit késõn jöttek oltani. Mire az ,hogy nem ! Mert fõ az éberség ! Elõbb ki kellet vizsgálni ,hogy tényleg ég e a ház. Ez a nagy Magyar valóság!
Aztán új házat építenek. Virág elvtársnak mondja Pelikán. Se ajtó se ablak? Így megy ez nálunk😊

No, itt is lehet nézelõdni érdekes kiadványok után.

Itt a tegnapi folytatása.

Az a baj, hogy felhigult a társaság. Vannak, akik csak úgy jutnak ponthoz, hogy a repterek fölött cikáznak és az álló gépeket baszogtatják. Korábban is megesett, de ritkán. és akkor is kezdõ vérpistikék, akik hamar leszoktak róla. De már annyi az ismeretlen név, hogy aj-aj.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ciprus?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Szaniszló Ferencrõl jutott eszembe - Chrudinák Alajos...<#smile>
Kölyökként fogalmam sem volt a politikáról, de tátott szájjal néztem a Panorámát.
Ahogy meghallottam a fõcím zenét, spuriztam a tv-elé. A szõnyegen gubbasztva néztem végig,... imádtam!!!! <#eljen>

D9

Willenbrock
Jelenleg nincs realitása,de az EU felbomlásának van,ha egyelõre nem is sok.Igaz ettõl a NATO még nem biztos,hogy felbomlana.De ha az is,akkor esetleg elszabadulhatnának az indulatok.

A lengyelek is NATO és EU tagok... Ha náluk van realitása, nálunk is lehet.

Her Laca
Jelenleg az UNIO tagjai vagyunk!!!!! Románok is! Szlovákok is!!
Szerinted van ennek realitása?
De az tény,hogy egy nemzetnek sem lehetne így letolt gatyával várni ,hátha valaki seggbe akasztja. Ebben én is egyetértek😊
A lengyelek tanultak a történelembõl. Nem is bíznak senkiben,és nem bízzák a véletlenre a nemzetük sorsát pl.

Willenbrock
Azért bizonyos körök erõsen pályáznak így is pl a termõföldekre,meg úgy általában minden telekre,az ingatlanpiacra is lennének jelentkezõk.A zalai olajmezõk stb,mind olyasmi amiknek lenne gazdája.A szlovákoknak meg ott az idióta mondvacsinált nagymorva elméletük,miszerint az egész Balaton-felvidék õket illetné,mert õk a honfoglalásunk elõtt is itt voltak stb.Könnyelmûség lenne a fenyegetést semmibe venni.Jelenleg csak az EU és a Nato tartja szerintem is vissza õket.Romániával és Szerbiával simán felosztanának minket.

Her Laca
Ja ja. Asszem én is pihentetem addig amíg kiforrja magát.
Az van ,hogy mindenki evvel játszik😊 hiába is állítanám vissza max ai kat lövöldözhetnék😊

Akkor várok még pár napot azzal, hogy újra rakjam az új patchet hátha megoldják ezt a laggolás problémát, elég zavaró az után hogy már elég símán ment a játék.

Her Laca
Már írtam tegnap asszem,hogy olybá tûnik nekem ,mintha gyorsultak volna a gépek mozgásai ,lehet mégse beképzeltem. Valszeg ennek a patch nak van köze hozzá. Lévén elég sokat repkedtem a játékkal ,így azért van összehasonlítási alapom,igaz ha csak 50 en vannak akkor ez nem annyira zavaró,vagy drasztikus.
Most is volt ,hogy lõném erre elugrik a spit mint akit picsán rúgtak.
Meg még láttam érdekes jeleneteket 😊

Akkor lehet, hogy semmi gáz nincs ajátékommal csak egyszerûen sokan vagyunk? Azért furcsa mert mint írtam, ha nem ATAGon vagyok ha nem csak quick m. repkedek akkor is laggol igaz kicsit kevésbé.

Her Laca
Na 100 fõnél nálam játszhatatlan az atag. Laggolnak a gépek néha olyan érzésem van mintha gyorsított felvétellel menne a harc.
Ezzel valamit csinálni kéne mert így élvezhetetlen.

Ha nem multiban vagyok hanem quick missionban akkor nagyon laggol4 Hogyan lehet vissza állítani a legutóbbi hivatalos patchet?

Annyira azért nem XD leszedhetõek, csak ésszel.

Hm,az érdekes,mert nekem 13.1-el is csinálja.
Her Laca
Apropó. ma rákérdeztem Robóra meg Valec ra ,hogy szerintük milyen lett a spit IIa. Aszonták csíííter😊

Megoldotta az új driver. A régi az 12.6-os béta volt. Azóta nem cseréltem.

A Land Detail-t rakd max-ra,a Land Shading-et meg low-ra,az elvileg megoldja a problémát.
Her Laca
Ja hogy válaszoljak is. Szerintem a kutyát se érdekeljük,kinek kell 10 millió elégedetlenkedõ,hõbörgõ atyafi a nyakába?😊

77-en vagyunk bent. Lehet jönni.

A trianoni Magyarország védelmi lehetõségei is szép téma lenne. Csak mert többször is említettétek már, hogy "védelmi" hadseregre van szükségünk.
A határaink földrajzi adottságainak és a relatív kis távolságoknak köszönhetõen ezt az országot bõven átlagon felüli technikai felszereltséggel és nagyon komoly harcoló létszámmal rendelkezõ seregnek lenne egyáltalán esélye megvédeni.

Her Laca
Én aztat nem tudhatom.Majd Solt mester megfejti õ kideríti az ilyesmiket .
Biztos van ,vagy lesz valami elmélete errõl:XD

Na driver próba.