IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem indulna el a videó :
http://www.dailymotion.com/video/xct5vr_eagleturk-il2-sturmovik-fw-190-bf-1_videogames#.UVB4D1ei2b5
Annyit tudok, hogy most a RoF-os csókák próbálják elbaszni (kis gonosz) az IL2-t. Vagy mit...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A spitet még tovább is hagytam nagyobb sebességen.
De tényleg az az uccsó😊
A másodikra várni kell még de megjelenik nemsokára az is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Valami megváltozott, megoldódott, hogy visszatértél?<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy csak úgy..mert ha belegondolok, hogy mi mindent eladtál?!<#fejvakaras>#fejvakaras>
De megpróbálom, hátha... 😊 Csak ha meg használható lesz, akkor a szoftvereket is újra el kell kezdenem beszerezni.
Aztán Tir5, pedál, joy.... szóval ez egy hosszú folyamat lesz, fõleg ha majd új gépet is szeretnék. 😊
Ott például a helyzet a következõ: 1 személlyel +9 és -6G a maximális terhelési többszörös. Két személlyel ugyanez:+7 és -5g. A gép maximális sebessége Vne:282km/h. Felrántási sebessége:Va:214km/h.
Találtam különbözõ Messzer könyveket is,de egyrészt az németül van,másrészt nem találtam benne ilyen adatot,egyértelmû megjelöléssel.
MDM-1 Fox
Itt pedig a Bf-109E
Egyébként ha ez így marad, akkor a végén kiderül, hogy Marseille is egy csíter volt, mert nem is húzhatta úgy a 109-est, ahogy húzta. Szerintem meg kell fosztani a gyõzelmeitõl! <#eplus2>#eplus2>
Nekem nem ér annyit,hogy korteskedjek ,majd lesz akinek szemet szúr biztosan , mondom ezt is csak azért néztem meg mert te felvetetted és ma volt egy kis idõm rá. Alapvetõen annyira nem érdekel ám, de a tény az tény😊 ahogy mondtad. messzer elhagyja ,spit meg nem😊
Foglalkozni én se tudok vele, mert annyi idõm nincs... Egy tény: a 109-esnek leszakad a szárnya, a Spitnek nem. Most ettõl még persze le lehet õket szedni, csak hát... <#szomoru2>#szomoru2>
Ettõl függetlenül a TF egy nagyon jó mod, óriási munka rövid idõ alatt. Az 1C elszüttyögött volna vele egy évig, és sokkal több hibával adja ki. Szerintem egyszerûen bugreportként kellene nekik elküldeni.
Viszont érdekes,hogy a spitet 430 mph fölé óra szerint nem tudom zuhantatni. Vagy csak az óra ennyit mér? Tartós remegésnél kezdi elhagyni a spit a csûrõt ,meg ezt azt, de a messzer is egyben marad ha nagyon óvatosan nyúlunk a bothoz még 800 nál is.
Amúgy minden ugyan az ,ugyan csináltam felvételt ,golyóval meg mifenével ,de nem szórakozok vele tovább.
Aki utána akar járni nézze meg maga.
Én elvagyok vele így is.
Lévén nem tudok annyira angolul,így nem kezdek el hülyeségeket ,félreérthetõ dolgokat irkálni nekik😊
Szerintem ha korrektek akkor odaülnek és megnézik maguk,ha szarnak rá akkor ez van.
A felkeményedõ kormány ellenére is jobbat fordul a spit amúgy ehhez nem kell semmiféle hókusz pókusz ,hogy lássa az ember. 😊
Majd amikor csomót kötnek rád ,mert nagy sebességû rácsapásnál csak egyféle képen (egyenesen és azt is csak módjával ) tudsz repülni és a spit közben mûrepülõ bemutatót tart körülötted ,kíváncsi leszek a reakciódra.
De témát befejeztem csinál mindenki azt amit akar😊
www.pumaszallas.hu
Vagy nem oldal semlegesek? Ha felveti nekik a ember akkor nem néznek utána?
Mert akkor ott bassza meg az isten a modjukat én aszondom. Legközelebb mi lesz?
Oldalra csak próbaképp csináltam ,de szerintem ott is egyértelmû a dolog ott nem néztem a sebességeket.
A messzert függõlegesen 600 nál húztam fel,a spitet 450 mph nél.
A messer még a vízszintesig sem került és már leszakadt a szárnya.
És nem lassabban ,az ,hogy a videón nem látszik a bot tök mindegy,számoltam és a húzástól számított 3. másodpercben vagy egy kicsit elõbb már szakadt is a szárny.
De ki vagyok én ,hogy igazam legyen😊
Tudod mit.
Pont lexarom😊
www.pumaszallas.hu
Gondolom azért másnak is fel fog tûnni a dolog ,elõbb utóbb csak csinálnak vele valamit. Ha meg nem akkor ez van. Így is le lesznek lõve ,csak kicsit macerásabb lesz a dolog:XD
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha igen, mit reagáltak?
Én nem gondolok semmi rosszat az ATAG os srácokról ,ezer köszönet,hogy foglalkoznak a dologgal,és még azt is elfogadom,hogy egyes dokumentumok így mások úgy írnak le teljesítményeket mifenéket,és õk megpróbálnak korrektek maradni. De ez a G erõ mizéria egy kicsit egyoldalúra sikeredett ezt a vak is látja.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Az egyikre hatnak a G erõk,a másikra nem,vagy nem annyira. Azért azt nem hiszem,hogy nem próbálgatták mielõtt kiadták a nagyközönségnek.
Ha meg mégse akkor itt az idõ,hogy azt a csúszkát tolják csak fel a spitnél is😊
Azé ez istenkirály😊
Mert tornáztatom a lábacskáimat közben és mert nekem úgy tetszik😊
Meg közel volt a pedál😊
(Amúgy mé' nyomkodod repülés közben a kerékféket?<#idiota>#idiota>)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A középállása bizonytalan, amúgy rendben van.