IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vársz választ?<#alien2>

Nohab
S a magyarok is Emillel zuhantak?
<#vigyor>

LeonSilver
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Honnan tudjam😊 Nem zuhantam 800 al még messzerrel😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ok csak jó-e? Mármint a szimulálása.

Her Laca
Végül is mondhatnánk szimulátorosabb lett így a dolog,nincs az a ész nélkül húzom,tolom . No meg azért ezt a zuhanásdit ne hasonlítsuk az elsõ VH-s varrógépekhez,mint ahogy nem szabad egy modern jet el sem összehasonlítani õket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
800 nál is kiveszem ,csak nem szabad nagyot húzni. Pl a P51 et sem volt szabad asszem 800-850 fölé engedni zuhanásban mert elhagyott pár dolgot,ergo szerintem jó ez ezek sem voltak erõsebbek😊 . Oda kell figyelni és nem szakad.
Én is berzenkedtem ,de valóban csak annyi a trükk,hogy nem kell rángatni a botot,sem a messzernél sem a többinél.

Valaki írta(majd itt úgyis megmondják ki) hogy amikor egyszer egy fergeteges zuhanásból kivette a gépet (menekülés volt) leszállás után látta csak, hogy elcsavarodott' a gép.

Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentõsebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban... irigyeltem is kicsit,(de örültem is mert így élethû) bár azt tudtam, hogy nincsen lemodellezve a clodnál. Viszont nem gondoljátok , hogy kicsit hamar szakadnak a dolgok?! mármint amiket olvastam Pl. magyar visszaemlékezéseket pilótáktól, extrém zuhanásnál sokkal elõbb nem láttak semmit(kiemeléskor), minthogy bármi is leszakadt volna..és ez már bõven a mutató utáni tartománynál volt. Ok ha valami szakadt meredeken lefelé 800kmh-az valószínû késõbb nem tudta elmondani ezt, viszont így nagy hirtelen sehol nem rémlik, hogy akár csak említettek volna ilyesmit. Fõleg azokban a tartományokban, ahol most szakad.
szóval fura kicsit az egész.

Her Laca
Felhívnám a figyelmet !!! Arra az apró tényre,hogy nagyon vigyázzatok a rácsapásoknál,mert nagyon hamar begyorsul a vas,és egy óvatlan mozdulat már elég ,hogy szakadjon ez az. Még levett gázzal is necces sokszor,jobb elkoptatni a sebességet elõbb vagy szépen lejjebb menni mielõtt nekidurálja magát az ember a támadásnak.
Ez csak úgy eszembe jutott.

Sanyo. Ez melyik mod-al lett készítve ?

Ez hülyébb, mint a felmenõi voltak. Ki koppint elõbb a fejére, Peking, Szöul, vagy Tokió ?
Her Laca

L Viper
IL-2 1946 fanokanak:
4.12 readme kint van 😊
Gondolom a patch még két hét <#vigyor5>

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

LeonSilver

LeonSilver
Hát.... szép álom lehetett !!!!

LeonSilver
<#eljen><#taps>

Her Laca
Azt álmodtam,hogy szereztem egy Fókát😊 És repkedtem vele,bár eleinte kicsit bajban voltam😊))) Komolyan!

LeonSilver

LeonSilver

Her Laca
Ambarak! Akkora harc volt 6 és 8 K között😊 6 messzával kísértük a bombereket. Jöttek az angolok derekasan. Mind lelõttük. Nagy harc volt.
Aztán visszafele belebotlottunk az õ bombereikbe. Na õk is kísérték õket. Nagy harc volt! Mind lelõttük😊) Vadászostól ,bomberestõl. Hey de komoly fight volt.

LeonSilver

Pár statikus motor hangja, de nagyon jóóók !:

Ügyes :

A rossz idõ ellen :

Hecker007
Legalább van kit lelõni nem? 😄

Her Laca
Mi van ma? Atagon telt ház.Nem szeressem én ezt amikor csak úgy nyüzsögnek a népek.

Papa01
😄 😄

Köszi a leírást! Tetszett a megfogalmazás a spolier-ben! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nohab
Egész jónak néz ki. Egy rész másfél órás, és eddig 3 jött ki. 1941 júliusától decemberéig tartott. Vagyis van még idõ 45 májusáig. Stílusra olyan, mint a Pacific, csak annál valamivel pörgõsebb. 5 fiatalról szól: egy énekes/színésznõ karrierre törõ, egy frontkórházban munkálkodó nõvér, egy zsidó szabó, egy katona testvérpár.
Teljes képem nincs a német katonák hétköznapjaitól, de nekem hihetõnek tûnt, amit mutattak. Mondjuk egy két logikai hibát véltem felfedezni a tûzharcoknál, de nem voltak kimagyarázhatatlanok.

Ez enyhén spolier, de azért leírom:

Ebbõl a sorozatból is kiderült, hogy a hüvelyesekkel csak a baj van. <#nevetes1>
Papa01
Oké, köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem neked írtam! :-)
Her Laca
NONO!😊

Nocsak. Újraindult a stat? Nem is tudtam. Azt hittem megvárják a jövõ hónap elejét.
Van amikor választani kell, hogy csodálod a grafikát, vagy hatékonyan akarsz játszani. Szerintem a grafika feletti eufória néhány nap alatt elszáll...
Nohab
Tegnap említették meg egy cikkben, addig nem is tudtam, hogy létezik. Ahogy nézem ez egy nagyon friss sorozat. Tegnap jelent meg hozzá az elsõ rész magyar felirata.

Youtubon nézek részleteket. Egész pofásnak néz ki eddig. Délután megnézem az elsõ részt, aztán leírom a véleményem.
Papa01
Köszi az infót! 😊 Hol megy ez a sorozat, ugyanott? Te nézed, ha igen mi a véleményed róla?

Laca: Nekem is ez jutott az eszembe, hogy lehet még a végén kipattan valami.. 😞

Her Laca

Nohab
Hmm, akaratom ellenére elég flegma stílusban sikerült megírnom.
Nohab
Csak jelezném, hogy most megy egy német sorozat (Unsere Mutter, unsere Vater), ami 5 német katona visszaemlékezéseit gyûjtötte össze.
Her Laca
Most eléggé javult a láthatóság a játékban.
Neked mi a problem? Talán monitor beállítással lehetne okoskodni.
Kontraszt mifene.

Te jól látsz, jól lövöldözöl. Ergo kevésbé érzed az angol gép elõnyét. Ha nem jól lát a monitoron vki akkor van baj, mert nem fog menni a korai észlelés, a BnZ-hoz helyezkedés...
A Hurri-hoz van DeWilde gyújtólõszer, állítólag az a jó az angoloknál. Tegnap gyönyörûen lángolt tõle vastag fekete füsttel a 109-es.

Her Laca
Szerintem ez áll az angol gépekre is. Én pár hete hurrival mászkáltam,és ugyan azt a taktikát követtem mint a BF el. Vagyis amit a nagy elõdök😊 mert nem én találtam azért fel a spanyol viaszt😊 Csak elõnybõl támadok,lehetõleg meglepetés szerûen,és nem akarok mindenáron azonnal gyõzni.Ráér az 2-3 perc múlva is.A jó helyezkedés nagyon fontos tényezõ persze ehhez az kell,hogy én vegyem elõbb észre .Talán a kevesebb lõszer ami baj vele,vagy lehet ott is variálni valamit ,csak én nem tudom mit kell preferálni,milyen lõszert, de azzal nem tudok annyi gépet lõni .Persze megcsíkozom az ellent és akkor már nem megy haza az is igaz.
Én mindig mint egy sakkjátszmát élem át ezeket a harcokat. Tiszta matek😊

A lényeg, hogy a 109-el csak magasan képzett emberke tud sikeres lenni. Igen jó reptechnikai tudás, nagyon jó látás és TÖKÉLETES célzás kell hozzá. Egy rácsapás, egy gép... Ha nem, akkor csak küszködés.
Az angol gépek sokkal megbocsájtóbbak mindkét területen.

Her Laca
Jó jó😊 Ezt a lemminget csak Tom miatt írtam😊

Willenbrock
A La-7 nem is volt sokkal rosszabb mint a P-51.

Eddig akármelyik oldalra fordultam az angol gépeknek valahogy mindig kissebb volt a fordulóköre mint az enyém, ez valahogy nem jön be. Biztos van olyan ember aki nagyon jól fordul vele, de az nem én vagyok! Én leginkább két féle manõverrel próbálkozok az egyik az ollózás, ha jó helyen keresztezzük egymás repirányát akkor az én nagyobb tûzerõmmel 2*20mm és persze ha sikerül telibe kapnom akkor egészen jól jövök ki belõle. A másik pedig mikor beül mögém akkkor lenyomom a repcsi orrát tökig negatívba ha õ követni akar akkor csinálja utánnam viszont akkor kihagy motorja, vagy a hátára fordtja és úgy jön utánnam, általában ezt csinálják. Kb olyan 3másodpercig megyek így lefele aztán pedig felhúzom az orrát és akkor ha negatív süllyedésben volt õ is akkor valamelyest lelassult és nem bír utánnam emelkedni, vagy pedig ha a hátára fordult hogy ne hagyjon ki a motorja akkor pedig megint nehezen tud utánnam emelkedni. Eddig ezek a manõverek általában beváltak. Forduló harcnál elég hamar mögém értek.

Érdekes dolog ez.
Aki hajóra megy az alacsonyan kell bejöjjön, lehet lemming vagy nem lemming :-)
Ha le akarja lõni vki a Hurricane-t, az le kell jöjjön a hullámok fölé.