IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem volt azon a reptéren😊 Csak ilyen tégla épület. Még be is fért úgy nagyjából,aztán kicsit hozzáért az orra és bummmmm😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Házbaaaa? Miért nem inkább hangárba próbáltál?😊😊😊

http://www.hir24.hu/miafhu/2013/04/01/rendor-kapta-el-a-husveti-nyuszit/#aktualisdoboz

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Avval is figyeljen az a gyerek!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na😊 Reppentem egyet. Nem is mondom mennyit lõttem,leszálltam és gondoltam beállok egy házba a géppel. Be is ügyeskedtem oszt a végén felrobbantam😊))
Ennyit a hülyeségemrõl,megvan a halál😊))Hogy rohadna meg😊

Mondd a fiamnak, hogy ne menjen stukával és nem lesz ennyi halál :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Ja jó😊 Elbujt😊 Na akkor neki is.

Her Laca
[/url][/img]

Zpogi
Köszöõ szépe <#zavart1>http//www.pumaszallas.hu/forum/posting.php?mode=smilies&f=2#[/img] éééssss Hubabácsiról se tessék megfeledkezni.

Her Laca
Baxxa meg!!! Saviról megfeledkeztem! Neki is [/url][/img]

Her Laca
Mondjuk most megnéztem Lala mester statját,ÉS!!!! biza az a 13 halálozás nem nyerte el a tetszésem! No mindegy ,én nem vonok ,kérek vissza kitüntetést :XD Innentõl kérném a fokozott figyelmet !

Her Laca
Pogiék megérdemlik [/url][/img] ezt itt,de csak azért vagyok szõrös szívû ,mert nem vigyáztak a drága birodalmi technikára és a maguk életére .Erre kérném a jövõben jobban odafigyelni.
Pogi,Hetti, Safi! Bakker nem olcsó dolog egy temetés!!!😊
Amúgy <#taps><#eljen>

Lala meg [/url][/img] ezt kapja.
Gratulálok😊Így kell ezt csinálni! Példaként állítunk az ifjúság elé,és hozz még több dicsõséget a nemzetnek ,a haderõnek stb ,stb blab blab bla.:XD

Hiába a Magyarok. Ott voltam Kobold néven.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ismét egy repülõs lelet.

Elég keményen nyomtad Pogi! Ez még így egy komolyabb borozás után is feltûnt.<#taps>

Zpogi
A mai magyar termés ATAG-ról 😊

LeonSilver
Mé nem lehet ezt valami EMBERI nyelven??? Há' németül csak az UFO-k beszélnek 😊 A qrva életbõl kifolyólag.... 😊

Laca, ez a "Halott ember ritkán táncol." nálam csontig hatolt... EZ volt régen is?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Ezen besírtam😊

Her Laca

Her Laca
Bakker ! Ez mi ez?😊 Valahogy az ezelõtti félrement.

Her Laca
Ma találkoztam vagy 3 Simonnal.😊

Her Laca
Ez mi ez?😊)))

Her Laca

Her Laca

Ja, de nem úgy értettem, hogy törjön úgy bármi a clodban mint a rofban!<#nevetes1> Egyszerûen csak eszembe jutott, milyen jó hogy hozzányúlnak ehhez is a srácok. Aztán azon kezdtem agyalni, hogy vajon hogy lehetne megtudni, mi a reális törési effekt' a gépeknél. Ennyi.

Her Laca
"Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentõsebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban.."

Én csak erre próbáltam reflektálni😊

A hajók sérülésmodelljét akár át is lehetne venni, ha a SH-ben jobban ki van dolgozva. Ami azért valószínû. Nem kell újra feltalálni a melegvizet :-)

Miért értetted úgy , hogy át akarok ültetni bármit is?<#nevetes1>
Eléggé tisztában vagyok a két program, és a két korszak különbségeivel.
Egyszerûen a géptörés' kalibrálásán gondolkodtam. De jobb ha meg sem szólalok,<#finom> mert ahol csak lehet félreértitek. Vegyétek úgy, hogy nem is szóltam.

Nem kell egybõl leharapni a fejemet.
Gondolom érthetõ mennyit dobna ilyen apróság az élethûség irányába. Ennyi.

Ügyes keze van-

Kávé mellé.

Caproni lelet.

Her Laca
A harc technikai oldalát nézve ,teljesen más a két játék ,lévén a gépek a korszak is teljesen más. Egészen más harceljárásokat követel egy II.VH-s rep géppel a harc. Pusztán az,hogy a sebesség a sokszorosa az I.VH s gépeknek,a tûzerõrõl már nem is beszélve,de a gépek szerkezeti változásai ,terhelhetõségük is kibõvítik a lehetõségeket. Aki azon módszerek alkalmazását akarja átültetni ide az egyszerûen rábaxik.

VO101Tom
Hogy egy tengeralattjáró szimulátorban mi van benne, teljesen irreleváns. A TF egyenlõre csak a paramétereket tologatja ide-oda (színek, fények, FM), nem nyúlt mélyen az engine-be, nem programozott bele radikálisan új fícsöröket, azt finomítják, ami van. Ha van is a DM mélyén valami random változó a strukturális limitekre (ami nem lehet túl nagy), az nem változott.

www.pumaszallas.hu

Hm ez érdekes amit írtál.
Lehet gondolom tól-igig' beleírni a programba. Arra gondolok hogy ne mondjuk 10 g-nél törjön a gép, hanem 10-12 g-nél valahol random szerûen. Ez biztos megvalósítható(és élethû is), mert a tengeralattjáró szimek õsidõk óta használják. Természetesen adott témában ez egyszerûsítés, de kiindulásnak nem rossz.

VO101Tom
Az Emil megengedett maximális sebessége gépkönyv szerint 750 km/h. Ezt túllépve joga van bárminek leszakadni (A Spitnek 450 mph, ami 725 km/h). Ezek a játékban is így vannak. A clod engine egyenlõre még nem alkalmas arra, hogy a nagy terhelésen fellépõ deformálódásokat, szárnyelcsavarást szimulálja. Még. TF dolgozik ezen is. A túlterheléssel az abaj, hogy nincs minden gépre egzakt infó, ezért a clodban egységesen + 10 vagy -4 G-nél törnek a vadászok és a Stuka (a +10 G mint limit, a Spit II eredeti gépkönyvében van írva, a Mesza manual nem tartalmaz errõl adatot), +6 és -3 G-nél a közepes bombázók (Ju 88 és Blenheim) és +4 -2-nél a nagyobb bombázók (He 111, Br 20). A G-t viszont nagyon pontosan tudja számolni a program, hiszen a kiszámolásához minden értéket (sebesség, gép helyzete, felrántási sugár) egyébként is ismernie kell a szimulátornak.

Ha mindenképp hibát akartok keresni, az a felrántási kormányerõben van, a Spit nagyon könnyû volt a mesza meg nehéz, ehhez képest most kb ugyanakkora. A Spit II Manual figyelmeztetett rá, hogy nagy sebességen a kis kormányerõ miatt könnyû belerántani. Azt tanácsonják, hogy zuhanásnál, vagy szeles, lökéses idõben a pilóta nyomja a könyökét a kabin falához, ellenkezõ esetben 6G-t is beleránthat, ha szép tempóval átrobog mondjuk egy termiken, ami elég durva. Az amerikaiak alakították ki azokat a sztenderdeket, és adták át az angoloknak, amire a Spit V késõbb át lett tervezve, és megszûnt ez a hiba.

www.pumaszallas.hu

Nohab
Költõi kérdés volt.
Vársz választ?<#alien2>

Nohab
S a magyarok is Emillel zuhantak?
<#vigyor>

LeonSilver
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Honnan tudjam😊 Nem zuhantam 800 al még messzerrel😊)

Ok csak jó-e? Mármint a szimulálása.

Her Laca
Végül is mondhatnánk szimulátorosabb lett így a dolog,nincs az a ész nélkül húzom,tolom . No meg azért ezt a zuhanásdit ne hasonlítsuk az elsõ VH-s varrógépekhez,mint ahogy nem szabad egy modern jet el sem összehasonlítani õket.

Her Laca
800 nál is kiveszem ,csak nem szabad nagyot húzni. Pl a P51 et sem volt szabad asszem 800-850 fölé engedni zuhanásban mert elhagyott pár dolgot,ergo szerintem jó ez ezek sem voltak erõsebbek😊 . Oda kell figyelni és nem szakad.
Én is berzenkedtem ,de valóban csak annyi a trükk,hogy nem kell rángatni a botot,sem a messzernél sem a többinél.

Valaki írta(majd itt úgyis megmondják ki) hogy amikor egyszer egy fergeteges zuhanásból kivette a gépet (menekülés volt) leszállás után látta csak, hogy elcsavarodott' a gép.

Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentõsebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban... irigyeltem is kicsit,(de örültem is mert így élethû) bár azt tudtam, hogy nincsen lemodellezve a clodnál. Viszont nem gondoljátok , hogy kicsit hamar szakadnak a dolgok?! mármint amiket olvastam Pl. magyar visszaemlékezéseket pilótáktól, extrém zuhanásnál sokkal elõbb nem láttak semmit(kiemeléskor), minthogy bármi is leszakadt volna..és ez már bõven a mutató utáni tartománynál volt. Ok ha valami szakadt meredeken lefelé 800kmh-az valószínû késõbb nem tudta elmondani ezt, viszont így nagy hirtelen sehol nem rémlik, hogy akár csak említettek volna ilyesmit. Fõleg azokban a tartományokban, ahol most szakad.
szóval fura kicsit az egész.

Her Laca
Felhívnám a figyelmet !!! Arra az apró tényre,hogy nagyon vigyázzatok a rácsapásoknál,mert nagyon hamar begyorsul a vas,és egy óvatlan mozdulat már elég ,hogy szakadjon ez az. Még levett gázzal is necces sokszor,jobb elkoptatni a sebességet elõbb vagy szépen lejjebb menni mielõtt nekidurálja magát az ember a támadásnak.
Ez csak úgy eszembe jutott.