IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Színre fújt szivaccsal bélelt csíptetõ, Minden irányban állítható .
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy barátom éppen jusztonban a nasanak dolgozik és havonta hazajár a családhoz :-)
Meglátnák lehet beperelnének😊)) Van itthon vagy 4 darab ,állandóan fejlesztgetem ha eszembe jut valami megoldás😊 De ugyan az ,végül is a ledek elhelyezkedése a lényeg, ,meg,hogy lehessen állítani .
Ja , elvesztettem az összes key és joy beállításomat, úgy látszik rossz file-t mentettem el..<#falbav>#falbav>
Ha megvannak még akkor el tudnád küldeni privben?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De 40 az valóban sok érte ez tény.
Adok egy direkt linket hozzá.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Nagyon látványos meg minden és nem is nagyon akarnék én véleményezni,de mán megint a gonosz messzer pilóta aki az ernyõn lógó hõst le akarja lõni de persze ezt egy spit megakadályozza. Értem én ,hogy a szövik a saját szemszögükbõl néznek dolgokat ,sõt meg is értem,de mért kell ezt. Még azt is elfogadom,hogy a veteránjaik azt mondják,hogy nem ismertek nála jobb pilcsit (mármint a kanadai krapeknál) de,hogy a másik oldalon csak gonosz ,rossz,idióta emberek ültek a gépbe az már uncsi egy kicsit. Kíváncsi vagyok,hogy a köv résznél megemlítik e amikor Bader-t levakarják az égrõl , utána átmegy táborlakóba ,és ,hogy mit tett érte a Mester.