IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Jelen pillanatban itt tart a fejlesztésem.
Színre fújt szivaccsal bélelt csíptetõ, Minden irányban állítható .
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lehet hozatok, 170 dollárért elfogadható. Ebbõl 20 dollár a csiptetõ.
Egy barátom éppen jusztonban a nasanak dolgozik és havonta hazajár a családhoz :-)

Her Laca
Nekem van kint barátom, ha kellene hozatnék magamnak ,nyaranta úgyis jön haza. Mondjuk 40 pénzért nem is rossz. No felveszem a kapcsolatot vele.

Bár lehet, hogy az a vector expansion? <#conf>
Nem tudom. De ha nem, akkor Laca jutányos áron megcsinálja neked. Bár nem akarok a nevében beszélni! :-)
Her Laca
Én legyártottam. Már eljutottam arra a fokra,hogy kb ugyanúgy is néz ki😊
Meglátnák lehet beperelnének😊)) Van itthon vagy 4 darab ,állandóan fejlesztgetem ha eszembe jut valami megoldás😊 De ugyan az ,végül is a ledek elhelyezkedése a lényeg, ,meg,hogy lehessen állítani .

EU-n kívüli országból jövõ csomagra, valamennyi euró felett + vám. Valaki írta korábban, hogy nála ez a tétel +17.000 ft-ba fájt még a végén.
Gondolom kell a chip tetõ is hozzá ugye? Ti is úgy használjátok, vagy a házi gyártású megfelelõjével.

Her Laca
Plusz egy 10 es talán a posta vagy mi.

Her Laca

A TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap magába foglalja a TrackClip PRO-t is vajon?

Elküldve.
(Tényleg ott a clod, nemtom' miért nem láttam.) Mit nem tudsz be állítani, a kamerát vagy magában a finom hangolásban kell a segítség?
Ja , elvesztettem az összes key és joy beállításomat, úgy látszik rossz file-t mentettem el..<#falbav>

Ez esetben mi a gond?

Itt:

Link
L Viper
Clod-hoz kéri 😊
Rofba tudnék, még a clodban is, de amikor il2-em, még nem volt ilyen...szóval nem...<#nevetes1>viszont így talán valaki válaszol neked.

Azokról mind lemaradtam 😊

Ha megvannak még akkor el tudnád küldeni privben?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Úgy néz ki, hogy most talán átment a Gmail-re.
Raktam már fel olyan elérhetõségeket is bõven.Azt már mind elolvastad ? 😊

Már majdnem megijedtem, hogy ingyenes.. 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egy kis olvasni való.

GaBika6
Freetrack segítség nem lesz? <#rinya><#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hol árulnak 53e-ért TIR5-öst?

Az sem biztos, hogy benne lesz, hogy Bader-t saját kötelékébõl lõtte le a kollégája.

Más is hasonlóképpen gondolja:

link

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Nem . Nekem is 4 pro van. Elvileg ,meg gyakorlatilag is jobb az ötös,finomabb a mozgás nagyobb az FPS asszem. De nekem ez addig marad amíg meg nem kotlik ,mert a Clod hoz tökéletes ez is.

Hecker007
Én is itt voltam 😄 kb 4.-5. sor közepe, a legnagyobb pogóban 😄 sajnos szuvenír nem lett, de örök élmény volt!

De a tied az ötös, nem? Egyáltalán, mekkora a különbség a négyes és az ötös között?
mijki
Itt egy kis videó magyar honból, itt voltunk Mesterekmesterével, még Sabatonos pengetõt is szereztem. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Annyiért bolond lenne. Clippel együtt?Vagyis én sem adnám 30 alatt az enyémet, inkább így fogalmazok. Ha valaki sokallja ,vegyen újat 52 ért😊)
De 40 az valóban sok érte ez tény.

L Viper
Letöltöttem én is. Ha nem boldogultok szóljatok és felrakom a Mediafire-re.
Adok egy direkt linket hozzá.
Csináltam 1 gmail cí[email protected] értem miért nem fogadja a freemail.Elõre is köszönöm.
Szerintem is kb. annyit. De 25-ért biztos elviszik.
Her Laca
irányár. 30 at ér viszont.

Láttam már, legalább egy fél éve folyamatosan hirdeti. Szerintem ennyit nem ér. Egy új TR5 53k.
Her Laca

GaBika6
Il-2 clod-ba freetrack beállításához tud valaki segíteni??? Mit hogy kell?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Én nem bírtam végignézni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen>

Repülõs relikvia.
Kétszer elküldtem az email-t a megadott címre, de mindkétszer visszadobta a szerver. ( Gmail)Van másik címed ?
Her Laca
No tegnap megtekintettem ezt az AZ ÉGI HÁBORÚ HÕSEI it.
Nagyon látványos meg minden és nem is nagyon akarnék én véleményezni,de mán megint a gonosz messzer pilóta aki az ernyõn lógó hõst le akarja lõni de persze ezt egy spit megakadályozza. Értem én ,hogy a szövik a saját szemszögükbõl néznek dolgokat ,sõt meg is értem,de mért kell ezt. Még azt is elfogadom,hogy a veteránjaik azt mondják,hogy nem ismertek nála jobb pilcsit (mármint a kanadai krapeknál) de,hogy a másik oldalon csak gonosz ,rossz,idióta emberek ültek a gépbe az már uncsi egy kicsit. Kíváncsi vagyok,hogy a köv résznél megemlítik e amikor Bader-t levakarják az égrõl , utána átmegy táborlakóba ,és ,hogy mit tett érte a Mester.

Ment az email.

Nem fogadja el az e-mail címet,így belépni sem tudok.Vagy én vagyok a béna.Valaki elküldené a 3-way norway-t e-mailban?( [email protected]) Nagyon kezdõ vagyok.
Este egy kis ideig sz@rakodott, de aztán mûködött az oldal.
L Viper
Nálam jó.
Hogy lehet belépni a Mission4today-ra?Nem enged belépni.