IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondja kell neki almás tábla. Addig addig mondta szívta a vérem hogy megszereztem neki (jó a T-homnál valóban jutányosan ) ,de eladtam a laptopját . Mondom ok itt van de innen lexarom a nyûgödet (szerintem szart se ér amúgy) ha valami nem stimmel engem ne nyaggass. No ,jöttek a problemák. Nem tud nyomtatni,vegyek wifis nyomtatót. Meg az anyád keserves majdmegmondom én mit veszek. Bakker leírod kis kezeddel. Most már érzi õ is ,de úgy rohad meg az tuti. Eleve lehet agyonütöm a szarházit a 16 évével ,mert már az idegeimre megy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy nem értek én ehhez😊
A menõ most az almás telefon, (aputól), lenyalt haj, n.szemüveg éjjel is.
Ja és no sport. Telefonjára mondta milyen szar(régi és nem almás), elromlott , nem kapott újat. Na mondom most mennyivel jobb, nincsen gond nem igaz?
Egyenlõre ebben maradtunk.<#vigyor2>#vigyor2>
kezeljük helyén a dolgokat .
Legyen buzi újság , honlap és azok akiket érdekel a téma olvasgassák.
Videók. gtx560
proci.amd x4 945 phenom
Úgy emlékeztem az alap nv driver tartalmaz valami ilyesmit, de most nem találom..lehet kivették valamelyik frissítéssel, vagy én emlékszem rosszul..
Igaz kicsit több mint 80k, de a cuccokat elpasszolhatod.
Azt is mondják , hogy a jövõ pi*ája a se**, de én konzervatív elveket vallok.
Figyelem: csak erõs idegzetûeknek...példakép.
Vagy használtan egy GTX 580 as. Azt 60 körül megkapod.
Vásároltam egy új alaplapot és miegymást. alaplap és még pár apróságot. Már csak rendes grafikai kártya és egy egészségesebb I7-es CPU hiányzik. Ti milyen kártyát ajánlanátok mostanában ami elég lehet úgy 70-80E körüli összegben gondolkozva?
Üvd: V.4_TOmCSI
Vannak mások is azért😊
Mindkét oldalon nyisd ki a "DE" mappát, majd a megfelelõ oldalon a "*" gombbal jelöld ki mindet és az "F5"-el küld át az IL"-es oldal "DE" mappájába. menni kell neki. kipróbáltam, jó a küldetés, mûködik szépen.

Szabadul a múzeum a gépeitõl.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Láttam én már falat is kinyomni burkolatot. Ott bitang volt a ragasztó meg a kõ is ,így mivel az erõsebb volt mint a tégla ezért õ gyõzött😊
A kõ meg azért törik ilyenkor,mert tele van feszültséggel és amint van helye akkor elpattan.
Szóval köll hívni egy szakit oszt hajrá😊 Ha tied a kecó ,akkor megírom milyen anyagot vegyél😊 Ne higgy a reklámoknak, a kereskedõknek meg pláne ne😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Laca, te szakember vagy ebben a témában.
Képzeld egyik este azt hallom, hogy a barátnõm írtózatosan sikít a konyhában. Felpattanok, hogy mi van egeret lát??? Mennék ki, hogy megnézzem mi baja, de úgy nekem rohan kifelé menet a szobából, hogy majdnem feldönt az 50 kilójával és bújik rettenetesen <#nevetes1>#nevetes1> Kész hiszti volt a köbön szegény <#taps>#taps>
Hát kiderült mi baja volt és ehhez talán tudsz mit mondani. Hiszed vagy sem, a burkolt padló gondolt egyet és mint a dominó elkezdett megindúlni felfelé rettenetes csörömpölések közepette! Amikor kimentem is láttam, hogy egy olyan méteres szakasz elengedte a követ és végig szaladva pattant fel. <#guluszem1>#guluszem1>
Hamar rájöttem, hogy a tizen x éves ragasztó elengedte a járólapokat. Azt viszont nem nagyon értem, hogy ettõl miért törik össze miközben feljön.
Arra gondolok, hogy úgy viselkedik mint a tektonikus lemezek amik nyomják egymást és így keletkeznek a hegyek-völgyek. Csak ez most épp az én konyhámban... <#gonosz3>#gonosz3>
Hallottál már ilyet?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Több élménybeszámoló kellene ide!😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Én a tüzérségi lõszerekre, a gyalogság elleni bombákra gondolok elsõsorban ,azok meg tudják tizedelni azért a tömeget rendesen. Bár teszem hozzá ezekhez nem igen konyítok. Egy adott területre szerintem mostanában jelentõsen nagyobb pusztító erõt lehet bevetni mint annó.
Az atom az nem játék azért. Ugye ott vannak egyéb utólagos problemák is ,nem hiszem,hogy be merné vállalni is valaki. Ha igen akkor viszont egy új idõszámítás veszi kezdetét,lévén csak a kezdet nehéz ,utána már bátrabban nyúlnának ehhez is.
A mai modern fegyverek nem attól modernek, hogy tömegpusztító hatásuk van, pont attól, hogy pontszerû eredményre képesek kevés járulékos veszteséggel. Az élõerõ elleni fegyverek, pl a géppuskák mennyivel hatékonyabbak manapság mint az MG42 volt? Úgy értem nyilván jobbak, de nem nagyságrenddel jobbak.
A harci helikopteres páncélos elhárítás az nyilván durván sokat fejlõdött a Varsói Szerzõdés ellen... Na meglátjuk. Lényeg, hogy 3 hadosztálynyi élõerõ kevés lesz É-Korea ellen, a demokratikus tömeghadsereg pedig nehezen fog összeállni. Inkább elpukkantanak 2-3 taktikai atomtöltetet és ráfogják a nyuszira :-)
Persze az még rizsszembõl is sok de nem tudom mennyire lenne hatékony egy tömegroham pl a mai korszerû fegyverekkel szemben.No meg az akkor is sok ha visszafelé futnak.
www.smart-bus.hu
Jó ez a kötelékesdi ,de ha nem gyakorlottak akkor nagyon könnyû célpontok. Fõleg ha szorosba mennek.
www.smart-bus.hu