IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

A fiúknál se különb a helyzet. Ballagásra egy Samsung Galaxy Ace-t kapott a gyerek. Az osztály fele almás a másik meg Samsungos. Fiam a samu hátuljára ragasztott egy almás matricát, így õ most semleges. Mondjuk a félévi bizonyítvány osztása után, sok gyerek a régi telójával ment a suliba, mert otthon a szülõk egy kissé bepöccentek az eredmények láttán, de ez legyen az õ bajuk, sõt volt ahol a korlátlan net is ugrott.
Her Laca
I5 ivi vagy mi ,meg gtx 680 . De én már megvárnám a köv generációt VGA ból. Vagy a tököm se tudja. Én radeont tuti nem vennék ,de ez egyéni szocproblémám. mondjuk a 7970 az occobb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Addig is itt és itt tudsz körülnézni ez ügyben.
Her Laca
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,az alma. Lányomnak rendes laptopja volt,de szerinte szar.
Mondja kell neki almás tábla. Addig addig mondta szívta a vérem hogy megszereztem neki (jó a T-homnál valóban jutányosan ) ,de eladtam a laptopját . Mondom ok itt van de innen lexarom a nyûgödet (szerintem szart se ér amúgy) ha valami nem stimmel engem ne nyaggass. No ,jöttek a problemák. Nem tud nyomtatni,vegyek wifis nyomtatót. Meg az anyád keserves majdmegmondom én mit veszek. Bakker leírod kis kezeddel. Most már érzi õ is ,de úgy rohad meg az tuti. Eleve lehet agyonütöm a szarházit a 16 évével ,mert már az idegeimre megy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Van még, mindjárt küldöm.
Igazából idegesít , hogy nem tudom maxra tolni(hd nyomom), meg a ROF az új fejlesztéseivel, már nem olyan (gép)baráti..ha 15-20 gép van közvetlen közel, néha leesik 25-30 ra az fps.

Akik még ma is megünnepelték Április 4-ét.
Persze, ha buzi lett hát ez van..csak ne reklámozza. Én sem ordítozom az utcán , hogy a nõket szeretem. A melegfesztiválok meg mirõl is szólnak?!

Her Laca
Mért akarsz cserélni? Clodot viszik ,Tom is kb ezzel tolja.
Amúgy nem értek én ehhez😊

Helyes..nekem fiam van, de ne tud meg mennyi szart hazahoz a suliból.
A menõ most az almás telefon, (aputól), lenyalt haj, n.szemüveg éjjel is.
Ja és no sport. Telefonjára mondta milyen szar(régi és nem almás), elromlott , nem kapott újat. Na mondom most mennyivel jobb, nincsen gond nem igaz?
Egyenlõre ebben maradtunk.<#vigyor2>

Her Laca
Nincs avval baj, ha valaki más. Csak ez ne kerüljön reflektor fénybe.
kezeljük helyén a dolgokat .
Legyen buzi újság , honlap és azok akiket érdekel a téma olvasgassák.

Köszi. Szerinted videókarit, vagy procit cseréljek.
Videók. gtx560
proci.amd x4 945 phenom

Her Laca
Lányomra lettem figyelmes amint a TV ben valami mûsort nézett,fiatalok laknak egy belvárosi lakásban. Odaültem hogy szemrevételezzem,5 perc után atyai szigorommal élve beszüntettem az adást és megtiltottam a továbbiak nézését is,mint ahogy ezt tettem gyõzikével és sok egyéb mással is. Nem mondom,hogy nem volt vita,de gyõztem.

<#vigyor>

ezzel én is így vagyok! :-DD

Her Laca
MSI After az méri.

Srácok vid.kari hõmérséklet mérésre mi a legoptimálisabb progi?
Úgy emlékeztem az alap nv driver tartalmaz valami ilyesmit, de most nem találom..lehet kivették valamelyik frissítéssel, vagy én emlékszem rosszul..

Szecsõdi Karolina inkább mostanában..így halottam.
Azt is mondják , hogy a jövõ pi*ája a se**, de én konzervatív elveket vallok.
Figyelem: csak erõs idegzetûeknek...példakép.

<#eljen>

És most nagyon finoman..ki az az állat akinek A Kun Béla hõs?!

Her Laca
Egy GTX 660 TI már tökéletes lenne hozzá. Vagy egy radeon 7950 es is .
Vagy használtan egy GTX 580 as. Azt 60 körül megkapod.

Hahó urak. Jó rég nem fogtam virtuális botkormányt a kezemben. Mostanában felvetõdött a gondolat elõ kéne venni ezt a CLoD szutykot. Ehhez viszont kéne egy rendes "ámítógép" amin elfutna ha lehet nem 640x480-ban.
Vásároltam egy új alaplapot és miegymást. alaplap és még pár apróságot. Már csak rendes grafikai kártya és egy egészségesebb I7-es CPU hiányzik. Ti milyen kártyát ajánlanátok mostanában ami elég lehet úgy 70-80E körüli összegben gondolkozva?
Üvd: V.4_TOmCSI
Pontosabban a 4.11.1re.
Köszi.Sikerült felrakni az egészet.Van még valami hasonló küldetés,az Il-2 4.11-re?
Az ország megosztott lett. Van akinek Bertalan Árpád a hõs, van akinek Kun Béla, de a fõ gond, hogy a történelem kiment a divatból és a fiatalabb generációnak meg SP és Szecsõdi Karcsikák a hõsök.
Hát igen ezt én sem értem, hogy miért fáj egyes embereknek, ha büszkék vagyunk a hõseinkre, és nem hagyjuk, hogy elfelejtõdjenek a tetteik...

Her Laca
Nem avval van a baj,hogy mint egyének idióták,hanem avval,hogy a hülyeségüket még közzé is teszik. Azt se tudják ki volt ez az ember.Momentán kéne ismernie minden magyar embernek a nevét,a tetteit,és hogy ki is volt valójában. Szerintem. A szememben Õ volt a KATONA!
Vannak mások is azért😊

Szerintem csúnya dolog hõsi halált halt katona fejérõl levenni a koszorút, és vitatni az érdemeit melyet hazánk szolgálatában tett és melyben az életetét áldozta. A hivatásos szolgálatot ellátó személynek mint pl: rendõr, tûzoltó, katona, pénzügyõr stb. ha szolgálat teljesítés közben életét veszti azt tudtommal hõsi halotnak nyílványithatják, érdemei elismerése képen.

Her Laca
Érdemes a nagyívû hozzászólásokat is elolvasni. No comment.

Nem mai lelet.
Gondolom, hogy Commandert használsz.
Mindkét oldalon nyisd ki a "DE" mappát, majd a megfelelõ oldalon a "*" gombbal jelöld ki mindet és az "F5"-el küld át az IL"-es oldal "DE" mappájába. menni kell neki. kipróbáltam, jó a küldetés, mûködik szépen.

A DE mappát nem bírtam bemásolni??A másik kettõ megy.
Ekkora barbárságot!😞
Szabadul a múzeum a gépeitõl.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Vagy mozgott az épület. Jut eszembe ,ez is elõ szokott fordulni.

Her Laca
Ezt a jelenséget te ismered,úgy hívják hõtágulás.Mint minden anyag így a kõ,a cserép,a kerámia is ki van téve ennek. A probléma ott keletkezett,hogy vagy a ragasztó nem volt megfelelõ (jelzem az országban kapható ragasztók 90 % a alkalmatlan a funkciója ellátására csak oco ,már amennyire) és nem mozgott együtt a lappal,vagy a burkoló kollega baxta el,mégpedig amódon ,hogy nem hagyott dilatációt avagy közérthetõbben tágulási helyet a burkolat készítésénél. Ez egy kis helységnél is probléma , általában 15m2 en ként kell hagyni egy dilatációs (rugalmas anyaggal ellátott) hézagot de pl egy kis konyhánál ha passzosan illesztik a falhoz a lapokat és nem hagynak körbe egy kb 1-1,5 cm es rést amit nem is fugáznak ki ,na akkor szokott ez elõfordulni.
Láttam én már falat is kinyomni burkolatot. Ott bitang volt a ragasztó meg a kõ is ,így mivel az erõsebb volt mint a tégla ezért õ gyõzött😊
A kõ meg azért törik ilyenkor,mert tele van feszültséggel és amint van helye akkor elpattan.
Szóval köll hívni egy szakit oszt hajrá😊 Ha tied a kecó ,akkor megírom milyen anyagot vegyél😊 Ne higgy a reklámoknak, a kereskedõknek meg pláne ne😊

ja aki látta az "ahova lépek szörny terem" címû filmet az elképzelheti hogy nézhetett ki <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

OFF

Laca, te szakember vagy ebben a témában.

Képzeld egyik este azt hallom, hogy a barátnõm írtózatosan sikít a konyhában. Felpattanok, hogy mi van egeret lát??? Mennék ki, hogy megnézzem mi baja, de úgy nekem rohan kifelé menet a szobából, hogy majdnem feldönt az 50 kilójával és bújik rettenetesen <#nevetes1> Kész hiszti volt a köbön szegény <#taps>

Hát kiderült mi baja volt és ehhez talán tudsz mit mondani. Hiszed vagy sem, a burkolt padló gondolt egyet és mint a dominó elkezdett megindúlni felfelé rettenetes csörömpölések közepette! Amikor kimentem is láttam, hogy egy olyan méteres szakasz elengedte a követ és végig szaladva pattant fel. <#guluszem1>

Hamar rájöttem, hogy a tizen x éves ragasztó elengedte a járólapokat. Azt viszont nem nagyon értem, hogy ettõl miért törik össze miközben feljön.

Arra gondolok, hogy úgy viselkedik mint a tektonikus lemezek amik nyomják egymást és így keletkeznek a hegyek-völgyek. Csak ez most épp az én konyhámban... <#gonosz3>

Hallottál már ilyet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Grat, ez nagyon jó, fõleg ahogy a Spiteket leszedted!😊
Több élménybeszámoló kellene ide!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Én nem a kézifegyverekre értettem😊 Nyilván ott sem mindegy mid van ,de alapvetõen nem oszt nem soroz. Sok száz- ezer AK ha egyszerre lõ az jelentõs problemát tud okozni azért 😊 Csak legyen lõszer bele.
Én a tüzérségi lõszerekre, a gyalogság elleni bombákra gondolok elsõsorban ,azok meg tudják tizedelni azért a tömeget rendesen. Bár teszem hozzá ezekhez nem igen konyítok. Egy adott területre szerintem mostanában jelentõsen nagyobb pusztító erõt lehet bevetni mint annó.
Az atom az nem játék azért. Ugye ott vannak egyéb utólagos problemák is ,nem hiszem,hogy be merné vállalni is valaki. Ha igen akkor viszont egy új idõszámítás veszi kezdetét,lévén csak a kezdet nehéz ,utána már bátrabban nyúlnának ehhez is.

Megpróbálom feltelepíteni ahogy írtak.Köszi!
Az oroszoknak sem volt anno mit enniük. Puskája sem mindnek. Ha az ellenségnek meg van, az jó motiváció tud lenni.
A mai modern fegyverek nem attól modernek, hogy tömegpusztító hatásuk van, pont attól, hogy pontszerû eredményre képesek kevés járulékos veszteséggel. Az élõerõ elleni fegyverek, pl a géppuskák mennyivel hatékonyabbak manapság mint az MG42 volt? Úgy értem nyilván jobbak, de nem nagyságrenddel jobbak.
A harci helikopteres páncélos elhárítás az nyilván durván sokat fejlõdött a Varsói Szerzõdés ellen... Na meglátjuk. Lényeg, hogy 3 hadosztálynyi élõerõ kevés lesz É-Korea ellen, a demokratikus tömeghadsereg pedig nehezen fog összeállni. Inkább elpukkantanak 2-3 taktikai atomtöltetet és ráfogják a nyuszira :-)

Her Laca
Kérdés,hogy azt a sereget ha mozgásba hoznák,lenne e lõszer,meg kaja nekik.
Persze az még rizsszembõl is sok de nem tudom mennyire lenne hatékony egy tömegroham pl a mai korszerû fegyverekkel szemben.No meg az akkor is sok ha visszafelé futnak.

Kár, mert ez eléggé filmszerû volt a leírásod alapján... 😊 Eleve imádom ezeket a sztorikat, de ez különösen olyan volt, amit az ember szívesen végignézne az elejétõl a végéig! 😊

www.smart-bus.hu

Nem az É-koreai atom a lényeges. Hanem hogy 1 milliós hadsereget hogy fognak legyõzni... Ehhez kell majd a hirosíma... Vagy kiéheztetnek pár tízmillió embert....

Her Laca
Mostanában nem csinálok. Pedig már a múltkor is megfogadtam,akkor pl 2 hurri meg 2 spit ment nagyon gyorsan a levesbe.
Jó ez a kötelékesdi ,de ha nem gyakorlottak akkor nagyon könnyû célpontok. Fõleg ha szorosba mennek.

Felvétel nem készült? 😊 Szívesen végignézném... 😊)

www.smart-bus.hu