IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez kemény írás,pár történetet meséltek nekem is arról az idõszakról akik ott voltak akkor.
off<#alien> ha valaki esetleg ki akarná próbálni a rofot, 19.30-tól leszek..
on...juj, ez durva volt én is érzem..<#nevetes1>

Szia Artivizsla! Neked, hogy van annyi mapod? Nekem összesen vagy 8 db. van pedig nekem a DBW 1.71 van felrakva az IL2 46-hoz. Nekem hiányzik az FMB gombom is ami neked ott van a mapok alatt. Nálám ennyi pálya Full mission builderben van csak!

Ha már korábban szóba jött korábban a kézifegyverek kapcsán:

20-eve-haborus-veszely-harckeszultseg-a-magyar-jugoszlav-hataron/

Ennyi pálya van a mod-ban :

Her Laca
Mért mi a baj az Emillel ?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

IL2 + DBW 1.17 mod + Highres_textures.
Nesu
igen ,vagy mi ez ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nekem ???
Üdv Urak!
1946, Finn kampány. A full reáltól annyival kevesebb, hogy meghagytam a head-icont, meg a térképen lévõ ikonokat. 23 menet után hosszabb kihagyás IL2 fronton. Tegnap este újból elõvettem, tök könnyen ment. Mikor egy küldiben 24 SB2-t rámoltam le az égrõl, akkor azért már gyanús lett a dolog. A "Difficulty" visszaellenõrzésekor minden kikapcsolva volt. De ez kampány közben nem változtatható! Hogy mehetett el? Hogy lehet visszaállítani?

Si vis pacem, para bellum.

Nesu
ez mivel kompos ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Egy kis kedvcsináló a DBW mod-hoz, amin a javított textúra fut.

Nesu
azért látszik ,hogy a motorokra leadott legtöbb lövés ,a légcsavar tollakat találja el így nemcsoda ,hogy nincs nagyobb eredménye

Nesu
hát ha azt vesszük ,hogy egy Emil tüzel ,akkor akár mi is lehet

Azok még anyagból voltak, nem úgy, mint az ami gépek :

http://www.youtube.com/v/p5F5E1u75Ss&version=3
Her Laca
Nahát! Most vagy a német nem tud lõni,vagy bebizonyosodott ,hogy a veres gépek igenis bírták a találatokat:)

http://www.youtube.com/v/iZpbQDLtIew&version=3

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Szerintem õket nem fogják piszkálni. A köv hely szerintem a közel keleten lesz . Ez az Irán sem "fér " a bõrébe ugye:) És ott azért van is miért arcoskodni ezt ne feledjük.

Gondolom, hogy mivel az USA most vonulgat ki mindenhonnan, kell egy kis idõ neki, mire gatyába rázza újból a sereget, meg a lakosság is vevõ lesz egy újabb "felszabadító" háborúra a világ másik oldalán így talán nem véletlen, hogy Észak-Korea most kezd keménykedni, mert kicsi az esélye, hogy egy nagy parasztlengõbe fusson bele.
Her Laca
Aki ilyet tesz ,vagy csak mint ebben az esetben is próbálkozik ,le kell vágni a faxát. Ha több a kisebbségi elkövetõ ezen bûnesetekben , akkor legalább a demográfiai bombát is lehet kezelni.
Mondjuk én a tolvajoknak is vágnám le a kezét ,biztos ami ziher. Vannak még ötleteim.

Her Laca
Esélytelen a dolog,jól mondod. Pontosan amiatt,hogy egy esetleges nyugati elõre nyomulás a " megszállt ,felszabadított kinek ,hogy " területeken nem feltétlen okozna örömmámort. És a technikai fölény szart sem ér ,ez bebizonyosodott többször is már. Afgánoknál sem ment semmire senki ,csúcsfegyverek ide oda. Onnan is húzza el a belét aki csak tudja.

Más. Az újabb pécsi támadásról szóló cikk után olvastam egy jó kommentet és milyen igaza is van az írójának :

"...Mikor szólal meg a TASZ, az Amnesty, a Helsinki Bizottság, Horváth Aladár vagy a többi liberális jogvédõ? Nem csak akkor kell kiabálni, ha a „kisebbséget” éri támadás!..."
Problémás lenne Dél-Koreának, ha megtörténne az újraegyesítés, mert annyira át vannak fejben dolgozva az emberek, hogy azt nehéz nekünk elképzelni. A '80-as évek végén volt két északi osztálytársam egy fél évig, nem volt egyszerû dolguk már az akkori viszonyokat sem megérteni nálunk az egyik el is kezdett inni rendesen, biztos ami biztos alapon.

Nehéz elképzelni, hogy földi harcokra kerülne sor. 1,2 millió csak a fegyverben levõ katonaság száma, de a lakosságot pillanatok alatt felfegyvereznék és azért ott ki van képezve mindenki rendesen, még fejben is. Ha agyon bombázzák õket, akkor az a nyugatra, meg Dél-Koreára vetne rossz fényt, ha meg földi harcra kerülne sor, akkor igen magas lenne a halottak száma és ez nyugaton sokáig nem viselhetõ el a lakosság zúgolódása nélkül.
Biztos vagyok benne, hogy kb. 1,5 másodperc alatt végig menne rajtam mint fos a libán! Én nem is vitatom, hogy kemény harcosok, egész életében ezt csinálta, kellõen motivált is mert biztos, hogy agymosáson is átesnek.

Her Laca
Olyan szitu nincs is ,hogy körbevesz az ellen? :) Csak egy irányból jöhetnek?:)))
Ne essen tévedésbe senki,ezek a srácok jól képzett harcosok,motiváltak és veszélyesek.

Néha olyan érzésem volt mikor egymás mellett álltak a fegyverrel és minden csõ más irányba nézett mintha Charlie angyalait néztem volna! :-)
Gondolom azért biztos, hogy nagyon jól képzett közelharcosok.

Her Laca
Ügyesek. Azt nem gondolom,hogy ezek az átlag bakák,de ami tény az tény ,hogy ügyesek. 1vs1 ben közelrõl nem lenne jó összefutni velük:)
Mindenesetre lelkesítõ lehet a népüknek,hogy ilyen srácok védik a nemzetet.

Willenbrock
HT topikból egy kis aktuálpolitikai adalék:A mérges kiskakasok :D

http://www.youtube.com/v/2bEL2jlEt9o&version=3

Kávé mellé.

http://www.youtube.com/v/kPLKQMHJxwc&version=3
Ha valakinek fent van DBW mod + Tiger33, megnézné, hogy a Fóka esetében látszik-e a kipufogóból kicspó láng full gázon ?

Ez a kép a HSFX + Tiger33 mod alatt készült.

Újabb képek jönnek egy tavaly tavaly talált messzerrõl.
Szerintem nem volt olyan gyerek a 70-80-as években, akin ne törtek volna el legalább egy fakanalat. Ez egy alap nevelési eljárás volt akkoriban. Egyszerû, de hatásos.:)
Her Laca
Az enyémek az tuti nem:) Anyám néha eltört rajtam egy két fakanalat,fater meg nem volt egy ideges alkat:)

Nem arra gondoltam, hogy ugyan ez lett volna, hanem, hogy a mi szüleink is megszenvedték a mi kamaszkorunkat. A tûréshatárok feszegetése azért az 50-60-as években edzõdött szülõk idegeit is megviselte, lássuk be.
Her Laca
Más volt.
Fatert nem izgatták olyan dolgok,hogy pl ha nyaralni mentünk a balcsira (2 hét volt a minimum jelezném) és én unatkoztam ezt szóvá is tettem ,max bután nézett rám és ultiztak tovább.Foglald el magad max ennyit mondott.Nem úgy mint a lányom pl, az se mindegy hova megyünk.
Mint ahogy az sem hozta zavarba,hogy nyáron mit csinálok a hugimmal egész nap,lévén 3 mûszakban nyomatta az öreg. Vagy ,hogy követelõztem! Ez kell ,meg az kell! Meg nem fordult a fejemben.Vagy 15 évesen mikor jövök haza? Majd csak hazahozza a gyomra aszonta:) De nem is kellett félteni bennünket a világtól ,ezt azért lássuk be,nem vertek meg ,hogy elvegyék a 10-100 forintunkat.Ma meg azért egy komolyabb mobilért lazán lecsapják a gyereket . Tiszteletlenül nem hogy a szüleimmel nem mertem volna beszélni,de a panelban lévõ felnõttekkel sem,mert ha atyám fülibe jutott volna biztos agyoncsap:) Szóval más volt ,persze mi is megcsináltuk a saját dolgainkat ez is tény:)

Csak a kamaszkoron legyenek már túl !!!

A lány még kezelhetõ nálam ( ki tudja meddig, most nagy a szerelem köztünk ), de a fiú most 15 és kezdi a beszólógatást, hogy pl : "...nem ééérdekel..." Akkor erélyesen szoktam figyelmeztetni, hogy ha úgy gondolja, akkor engem sem fog, amikor kell neki valami, vagy ha reggel készítem neki a szenyóját stb. Az egészbe az a rossz, hogy visszaemlékezve én sem voltak sokban különb, csak a másik oldalon állva ezt nehéz megélni.
Storm over England :

http://www.youtube.com/v/xP-ve15sZCA&version=3
Her Laca
Na ja:) Állítólag rossz apa vagyok, minap is este 9 kor öltözik, és indulna . Kérdezem ,hova ,hova. bemegy a belvárosba aszongya. Este 9 kor? És mikor szándékozol hazajönni . Majd holnap ,mert a barátnõjénél alszik. Na mondom sehova. Ebbõl volt olyan botrány,hogy hihetetlen. Anyjának beszólt,elég csúnyát,erre én lekevertem egy nyaklevest( soha nem emeltem kezet a kölkökre ,talán a fiam is egy pofont kapott ) na erre majd õ feljelent.
Ó hogy szomorodnál meg,na mondom ok akkor zárjuk rövidre ,be a kocsiba irány a jard és tessék,de addig is a telefont ,a tabletet ,meg még ezt azt visszaveszem,ha már rossz vagyok akkor legyek rendesen.
Mondjuk karakán a némber mert 4 napig bírta ,de aztán csak odasomfordált és elkezdett hízelegni. Most ott tartunk,hogy csak akkor kapja meg amikor én úgy látom,hogy már minden dolgát rendesen elvégezte és persze tisztelettudóan beszél velünk. Mondjuk már nézegettem bentlakásos amolyan Abigél féle oskolát neki.:) Szerintem gyorsan hazazavarnák.

Ja várok..lehet az a legjobb.

<#nevetes1>

A fiúknál se különb a helyzet. Ballagásra egy Samsung Galaxy Ace-t kapott a gyerek. Az osztály fele almás a másik meg Samsungos. Fiam a samu hátuljára ragasztott egy almás matricát, így õ most semleges. Mondjuk a félévi bizonyítvány osztása után, sok gyerek a régi telójával ment a suliba, mert otthon a szülõk egy kissé bepöccentek az eredmények láttán, de ez legyen az õ bajuk, sõt volt ahol a korlátlan net is ugrott.
Her Laca
I5 ivi vagy mi ,meg gtx 680 . De én már megvárnám a köv generációt VGA ból. Vagy a tököm se tudja. Én radeont tuti nem vennék ,de ez egyéni szocproblémám. mondjuk a 7970 az occobb.

Addig is itt és itt tudsz körülnézni ez ügyben.
Her Laca
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,az alma. Lányomnak rendes laptopja volt,de szerinte szar.
Mondja kell neki almás tábla. Addig addig mondta szívta a vérem hogy megszereztem neki (jó a T-homnál valóban jutányosan ) ,de eladtam a laptopját . Mondom ok itt van de innen lexarom a nyûgödet (szerintem szart se ér amúgy) ha valami nem stimmel engem ne nyaggass. No ,jöttek a problemák. Nem tud nyomtatni,vegyek wifis nyomtatót. Meg az anyád keserves majdmegmondom én mit veszek. Bakker leírod kis kezeddel. Most már érzi õ is ,de úgy rohad meg az tuti. Eleve lehet agyonütöm a szarházit a 16 évével ,mert már az idegeimre megy.

Van még, mindjárt küldöm.
Igazából idegesít , hogy nem tudom maxra tolni(hd nyomom), meg a ROF az új fejlesztéseivel, már nem olyan (gép)baráti..ha 15-20 gép van közvetlen közel, néha leesik 25-30 ra az fps.

Akik még ma is megünnepelték Április 4-ét.
Persze, ha buzi lett hát ez van..csak ne reklámozza. Én sem ordítozom az utcán , hogy a nõket szeretem. A melegfesztiválok meg mirõl is szólnak?!

Her Laca
Mért akarsz cserélni? Clodot viszik ,Tom is kb ezzel tolja.
Amúgy nem értek én ehhez:)

Helyes..nekem fiam van, de ne tud meg mennyi szart hazahoz a suliból.
A menõ most az almás telefon, (aputól), lenyalt haj, n.szemüveg éjjel is.
Ja és no sport. Telefonjára mondta milyen szar(régi és nem almás), elromlott , nem kapott újat. Na mondom most mennyivel jobb, nincsen gond nem igaz?
Egyenlõre ebben maradtunk.<#vigyor2>