IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
on...juj, ez durva volt én is érzem..<#nevetes1>#nevetes1>
20-eve-haborus-veszely-harckeszultseg-a-magyar-jugoszlav-hataron/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
1946, Finn kampány. A full reáltól annyival kevesebb, hogy meghagytam a head-icont, meg a térképen lévõ ikonokat. 23 menet után hosszabb kihagyás IL2 fronton. Tegnap este újból elõvettem, tök könnyen ment. Mikor egy küldiben 24 SB2-t rámoltam le az égrõl, akkor azért már gyanús lett a dolog. A "Difficulty" visszaellenõrzésekor minden kikapcsolva volt. De ez kampány közben nem változtatható! Hogy mehetett el? Hogy lehet visszaállítani?
Si vis pacem, para bellum.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk én a tolvajoknak is vágnám le a kezét ,biztos ami ziher. Vannak még ötleteim.
"...Mikor szólal meg a TASZ, az Amnesty, a Helsinki Bizottság, Horváth Aladár vagy a többi liberális jogvédõ? Nem csak akkor kell kiabálni, ha a „kisebbséget” éri támadás!..."
Nehéz elképzelni, hogy földi harcokra kerülne sor. 1,2 millió csak a fegyverben levõ katonaság száma, de a lakosságot pillanatok alatt felfegyvereznék és azért ott ki van képezve mindenki rendesen, még fejben is. Ha agyon bombázzák õket, akkor az a nyugatra, meg Dél-Koreára vetne rossz fényt, ha meg földi harcra kerülne sor, akkor igen magas lenne a halottak száma és ez nyugaton sokáig nem viselhetõ el a lakosság zúgolódása nélkül.
Ne essen tévedésbe senki,ezek a srácok jól képzett harcosok,motiváltak és veszélyesek.
Gondolom azért biztos, hogy nagyon jól képzett közelharcosok.
Mindenesetre lelkesítõ lehet a népüknek,hogy ilyen srácok védik a nemzetet.
Ez a kép a HSFX + Tiger33 mod alatt készült.

Fatert nem izgatták olyan dolgok,hogy pl ha nyaralni mentünk a balcsira (2 hét volt a minimum jelezném) és én unatkoztam ezt szóvá is tettem ,max bután nézett rám és ultiztak tovább.Foglald el magad max ennyit mondott.Nem úgy mint a lányom pl, az se mindegy hova megyünk.
Mint ahogy az sem hozta zavarba,hogy nyáron mit csinálok a hugimmal egész nap,lévén 3 mûszakban nyomatta az öreg. Vagy ,hogy követelõztem! Ez kell ,meg az kell! Meg nem fordult a fejemben.Vagy 15 évesen mikor jövök haza? Majd csak hazahozza a gyomra aszonta:) De nem is kellett félteni bennünket a világtól ,ezt azért lássuk be,nem vertek meg ,hogy elvegyék a 10-100 forintunkat.Ma meg azért egy komolyabb mobilért lazán lecsapják a gyereket . Tiszteletlenül nem hogy a szüleimmel nem mertem volna beszélni,de a panelban lévõ felnõttekkel sem,mert ha atyám fülibe jutott volna biztos agyoncsap:) Szóval más volt ,persze mi is megcsináltuk a saját dolgainkat ez is tény:)
A lány még kezelhetõ nálam ( ki tudja meddig, most nagy a szerelem köztünk ), de a fiú most 15 és kezdi a beszólógatást, hogy pl : "...nem ééérdekel..." Akkor erélyesen szoktam figyelmeztetni, hogy ha úgy gondolja, akkor engem sem fog, amikor kell neki valami, vagy ha reggel készítem neki a szenyóját stb. Az egészbe az a rossz, hogy visszaemlékezve én sem voltak sokban különb, csak a másik oldalon állva ezt nehéz megélni.
Ó hogy szomorodnál meg,na mondom ok akkor zárjuk rövidre ,be a kocsiba irány a jard és tessék,de addig is a telefont ,a tabletet ,meg még ezt azt visszaveszem,ha már rossz vagyok akkor legyek rendesen.
Mondjuk karakán a némber mert 4 napig bírta ,de aztán csak odasomfordált és elkezdett hízelegni. Most ott tartunk,hogy csak akkor kapja meg amikor én úgy látom,hogy már minden dolgát rendesen elvégezte és persze tisztelettudóan beszél velünk. Mondjuk már nézegettem bentlakásos amolyan Abigél féle oskolát neki.:) Szerintem gyorsan hazazavarnák.
Mondja kell neki almás tábla. Addig addig mondta szívta a vérem hogy megszereztem neki (jó a T-homnál valóban jutányosan ) ,de eladtam a laptopját . Mondom ok itt van de innen lexarom a nyûgödet (szerintem szart se ér amúgy) ha valami nem stimmel engem ne nyaggass. No ,jöttek a problemák. Nem tud nyomtatni,vegyek wifis nyomtatót. Meg az anyád keserves majdmegmondom én mit veszek. Bakker leírod kis kezeddel. Most már érzi õ is ,de úgy rohad meg az tuti. Eleve lehet agyonütöm a szarházit a 16 évével ,mert már az idegeimre megy.
Amúgy nem értek én ehhez:)
A menõ most az almás telefon, (aputól), lenyalt haj, n.szemüveg éjjel is.
Ja és no sport. Telefonjára mondta milyen szar(régi és nem almás), elromlott , nem kapott újat. Na mondom most mennyivel jobb, nincsen gond nem igaz?
Egyenlõre ebben maradtunk.<#vigyor2>#vigyor2>