IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ja és miért jobb a beta driver? Van valami gyorsulás? Én nem vagyok híve ezeknek a driver baxakodásoknak amúgy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Solt mester. Igazad volt. Átállítottam és mondhatom kb stabil 60 fps van Londonnál. Érthetetlen amúgy .
[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Újabb könyveim :

Szevasztok,koszonom a segito vallaszokat,elinditottam aDBW-t ment is addig mig nem tettem be az 5 skinpackot,azutam mar nem tolt be a jatek 30%-nal kidob ,itt elvileg 2 mappa van a dbw 1916,es a paint schemes-skins,ezeket ugyan ide masoltam az il-2 jatekba is,es annyi lett , most kezdem elolrol,
Her Laca
Amin tegnap besírtam. Akartam bedugni a HDMI kábelem a VGA ba ésssss nem megy. Mi a fax van? Hát display portok vannak rajta. Ez mi ez? Végül is volt HDMI átalakítós cucc hozzá a DVI kimenethez de akkor is.
Most kell néznem HDMI -DISPLAY port kábelt.

Sakkay mester.

Most neked akkor milyen procid is van?
Ha nem akarsz belebonyolódni,kell nézni egy négymagos valamit ami 4 gigán elfutkos,és az majd jóóóóóóóóól kihajtsa azt a VGA-t.

Na megjöttem..élet ritmusomból adódóan néha rommá kell inni magamat, de ezt már megszoktam. Viszont amíg valaki nem használ új amd fx6 fx8-at nem leszek okosabb úgy látom..ha valaki nagyon el van eresztve vehetne ilyet kipróbálni.<#alien> amúgy olyan lebujokba voltam ma srácok, hogy el sem hittem, kész eset tanulmány, még szerencse , hogy jól bírom az italt mert kimaradt volna az élmény.<#nevetes1>

Ez az utolsó tapasz óta van, elõtte nem volt! 😊 A kék csíkok helyett kaptuk cserébe! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Figyu. Ilyen nem volt régen csak a három csík a horizonton. Ez olyan mintha a térkép textúrák váltásánál lenne.Ez nem a játék sara.Egyszer csak lett. NV-n nincs hasonló sem.Vannak tények amik örök érvényûek.😊 Tudod te mire gondolok:XD

Full Screen: Pseudo, AA: 8X. Beállítom gyári Very High-ra, majd a Buildings Amount opciót Unlimited-rõl vissza veszem High-ra... ezek után London felett is 60 körül van az FPS még alacsonyan is.

CPU: 4.8GHz

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nálad mire van téve ? Már az épület.

Próbáld ki, szerintem ennyit még vinnie kell... egyszerre csak az egyiket húzd, aztán tesztelj. Az enyém 1100MHz/1600MHz-n megy alapból, ennyit szerintem a tiéd is bírni fog.

A csíkra jó lenne, ha reflektálnának az ATAG-s fiúk legalább egy driver megnevezéssel. ( meglepne, ha lenne ilyen! 😊 )

Nem tökéletes a CloD-hoz... ezért javasoltam én is ide inkább NV-t, ha valakinek ez a fõ kedvenc. Nem tudom, hogy az épületek számára miért reagál így, elvileg nem kéne neki... memória sávszél megvan, 3GB-nak bõven elégnek kell lennie, GPU is erõs... Az a poén, hogy csak az épületek nyírják ki... ha very high-ra teszed, és csak az épületek láthatóságát veszed vissza, akkor helyre áll a rend. Nem tudom mibõl vannak azok az épületek! 😄

Annak alternatíva aki nem csak a CloD-l játszik, és számít a végösszeg. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Solt mester! Van ez a overdrive engedélyezés. Na itt nekem fel lehet tolni a csuszkát 1125 re a memnél meg 1575 re. Ezt érdemes?
Amúgy 1000 meg 1400 van alapon.
A plusz 20% ot ráadtam ahogy mondtad.
Mellesleg valóban nem rosz a hardver. A csíktól eltekintve és az árát nézve nem rossz ez azt el kell ismerem.
Csak megint ott tartunk mint mindig,hogy oconak oco de legalább nem tökéletes😊) Ergo aszondom,ha van korpa és nem számít az a plusz 30 ropi akkor GTX köll a clodba,amúgy meg ez is teljesen jó kb ugyan azt tudja vagy majdnem😊))

VO101Tom
Ilyet ne vegyél, ez 6 magos, de clod csak 4-et használ, és magonként 2,7 GHz-en megy. AMD X6 1055T egyébként.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Hoppá! radeonnál a videó beállításoknál mire kell állítani?

Her Laca
Multiban is néztem most. Megvan mi a baj. Ha a házakra nézek ott esik le az fps , mert ha caléra nézek 27-ha meg elnézek másfele alacsonyan akkor 60. Itt egyértelmûen a GTX jobb.

Her Laca
London felett 6 ezer lábon ha simán nézelõdöm lefele 32-35 fps ha ránagyítok a földre 60 ? Most mi van? GTX nél nagyobbak az fps ek itt.
Nem szaggat de akkor is!

Jogos!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Második helyzetjelentés. Fx törölve,így most olyan mint az NV-n FX el.
Pozitívum. Terhelésnél a venti 20% on jár és 62 fokos volt a kártya.
Ja kaptam a dobozba valami bordát csak úgy külön,hõvezetõ valami az egyik oldalán meg rugós bizbaszok a végein. Mi a rák ez? Valami tuning cucc?
Amúgy vajsima ez is a Cloddal. 60 fps egyelõre 6vs6 al. Megyek londonra.

El kell lépjek de 2-3 óra és leszek..nyomjátok csak a kontrákat mi legyen..bakker az a rohadt vezérhangya.<#nevetes1>

Akkor még nem voltak fx-ek..viszont a lap am3+-os..tehát elméletileg az a foglalat. Max bios frissítés.

Her Laca
No elsõ próba. Csak ránéztem a Clod ra. Az FX mód miatt kúrva sötét a kabin. Ja fehér csík van legalábbis láttam már😊 de most gyorsan kitörlöm ezt az FX et és megnézem úgy.

macleody
Ha jól látom a lapja nem támogatja az FX 6300-at, nincs a listában. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem menne benne. De az FX 8xxx-asokat valószínûleg nem vinné a magas TDP miatt.
Ja lehet, mert nem mostanában vette ha jól tudom. Viszont nem merek használt dolgot venni, csak attól akit ismerek..legalább itt és régebbtõl.

Aszem' ilyen van neki.
V43 1105
Csak tipp : Phenom II X6 ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ez is az. Mi van neked Tom?

Her Laca
De én sík hülye vagyok az AMD procikhoz ,így fingom sincs melyik a jó.

Miért nem tesztelnek normális programokat is..legalább egyet a stílusból.

Her Laca
Akkor vegyél olyat amilyen Tom nak van. Az valami 6 magos és nincs vele baja.

Elég oda a 8320 is,csak az órajel alacsonyabb,viszont 8k-val olcsóbb.
Lessük, de ezek közül ugye egyik sem szimulátor, így lutri, hogy szimulátor alatt mit fogsz tapasztalni! Ha már AMD, akkor FX8350, ez alá ne add!

www.smart-bus.hu

Gigabyt 880gm-d2h

<#duma>Laca az 2X annyi mint így! Teljesítményre full hd meg ugyanaz! Miért csináljak ilyet?

macleody
Milyen alaplapod van?
Her Laca
Bakker😊 Vegyél egy jó kis inteles lapot 20-25 ért és egy I3 at.

Vélemény? De komolyan.

Srácok gyakorlatilag csak stratégiával, és szimulátorral játszom. És full hd-ben. Viszont most nézem , ha csak a full hd beállítást és a max grafikát veszem, az fx6300 (30000ft) a legjobb..szerintetek?

A baj az , hogy akkor kellene venni alaplapot is...míg elvileg a mostani bírja a z fx-et.

Ha Fx-et veszel,akkor húzásnál megjön rendesen az étvágya,akkor meg már hûtõ is kell,mert a gyári egy kalap sz@r+az 580 is kajál rendesen,szóval lehet,hogy a táp is cserére szorul.
Én inkább vennék egy használt,garis i5 2500K-t,mint FX-et,árban nagyjából egál.Mondjuk tuning mellett oda is kellesz egy külön cooler.
Bakker, ha "ilyen" családi háttérrel is jó az Atag statod, akkor mi lenne, ha a lányodat eleve apácák nevelték volna?<#wink>
Milyen szinkronizálást? 😊

A JÁTÉK fül alatt lévõ beállításokat csak abban az esetben kell piszkálni, ha valamivel gáz van! A tripla pufferelés például alapból OpenGL-re vonatkozik, ergo a CloD alatt semmit nem fog csinálni. Maga a driver már tartalmazza azt a profilt (beállítást) amire a játéknak szüksége van, ezért ettõl eltérni csak akkor kell, ha valami nem jó...

Az AF nem hiszem, hogy egy DX11-s játékon bármit is változtatni fog, de azért nézd meg... 😊 Én mindenképpen azt javaslom, hogy egyelõre ne piszkálj semmit, csak a +20%-t tedd rá, hogy maxon menjen az a VGA!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Második észrevétel. A monitor színei élénkebbek. Ez tuti.
Még nem játszottam .

Her Laca
Mi az ,hogy semmit?Anizot azt 16 ra tettem.Trippla bufferelést be re. Mag a szinkronizálást is be. Ez alap nem?

Akkor rosszul emlékeztem... ebben az esetben tehetsz egy próbát vele, legalább lesz nekünk is tapasztalatunk! 😄

www.smart-bus.hu

Állat, tényleg egy óriás! cSAK MOST BEINDULT A VEZÉRHANGYA A PROCIRA IS..PEDIG PILLANATNYILAG KURVÁRA NEM KÉNE..ARRÓL NEM BESZÉLVE , HOGY NEM TUDOM KOMOLYABB PROCINÁL, NEM-E KELL TÁPOT IS CSERÉLNI. oPP BENYOMTAM a caps lockot.

A JÁTÉK fül alatt semmit, minden legyen alapértelmezett! A TELJESÍTMÉNY fülnél pedig a Teljesítményvezérlõ legyen +20%! Ja és a legutolsó béta drivert tedd fel...

13.3 B3

www.smart-bus.hu

Her Laca
Elsõ tapasztalat!
Melegebb mint a gtx. Az alapon 28 fokos volt ,ez már ,hogy csak netezek 36.

Nem vagyok vaskalapos, elhiszem. De én full hd játszom.

Her Laca
Örülök😊
Ugye rendben volt a hardver? Én nagyon vigyázok a dolgaimra,szerintem olyan mintha új lenne😊

Amúgy segítség kell. Catalistban mi a retket állítsak be ami fontos.
Kb ennyi.