IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 1000 meg 1400 van alapon.
A plusz 20% ot ráadtam ahogy mondtad.
Mellesleg valóban nem rosz a hardver. A csíktól eltekintve és az árát nézve nem rossz ez azt el kell ismerem.
Csak megint ott tartunk mint mindig,hogy oconak oco de legalább nem tökéletes:)) Ergo aszondom,ha van korpa és nem számít az a plusz 30 ropi akkor GTX köll a clodba,amúgy meg ez is teljesen jó kb ugyan azt tudja vagy majdnem:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem szaggat de akkor is!
www.smart-bus.hu
Pozitívum. Terhelésnél a venti 20% on jár és 62 fokos volt a kártya.
Ja kaptam a dobozba valami bordát csak úgy külön,hõvezetõ valami az egyik oldalán meg rugós bizbaszok a végein. Mi a rák ez? Valami tuning cucc?
Amúgy vajsima ez is a Cloddal. 60 fps egyelõre 6vs6 al. Megyek londonra.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Én inkább vennék egy használt,garis i5 2500K-t,mint FX-et,árban nagyjából egál.Mondjuk tuning mellett oda is kellesz egy külön cooler.
A JÁTÉK fül alatt lévõ beállításokat csak abban az esetben kell piszkálni, ha valamivel gáz van! A tripla pufferelés például alapból OpenGL-re vonatkozik, ergo a CloD alatt semmit nem fog csinálni. Maga a driver már tartalmazza azt a profilt (beállítást) amire a játéknak szüksége van, ezért ettõl eltérni csak akkor kell, ha valami nem jó...
Az AF nem hiszem, hogy egy DX11-s játékon bármit is változtatni fog, de azért nézd meg... :) Én mindenképpen azt javaslom, hogy egyelõre ne piszkálj semmit, csak a +20%-t tedd rá, hogy maxon menjen az a VGA!
www.smart-bus.hu
Még nem játszottam .
www.smart-bus.hu
13.3 B3
www.smart-bus.hu
Melegebb mint a gtx. Az alapon 28 fokos volt ,ez már ,hogy csak netezek 36.
Ugye rendben volt a hardver? Én nagyon vigyázok a dolgaimra,szerintem olyan mintha új lenne:)
Amúgy segítség kell. Catalistban mi a retket állítsak be ami fontos.
Kb ennyi.
Jól látható, hogy az FX8350 a BF3 kivételével, az összes CPU igényesebb játékban, azon a felbontáson amin Te játszol (1680x1050) jóval kevesebb minimum FPS-t produkál mint az Intelek... Sajnos szimulátoros tesztek nincsenek, de a szimulátorokhoz általában jobban kell a CPU erõ, mint a többi játékhoz.
Ezek tükrében én egy GTX580 mellé nem javaslom, hogy AMD CPU-t vegyél szimulátorozáshoz! AMD CPU annak való, aki középkategóriás VGA-t tesz mellé, és/vagy FULL HD felbontáson játszik, és nem szimulátorozik!
Nézz körül az ATAG, és a ROF fórumon, hogy másoknak esetleg mik a tapasztalataik, bár kétlem, hogy ettõl nagyon eltérõ véleményük lenne. Ha mégis úgy döntesz, hogy AMD-t veszel, akkor mindenképpen nézz hozzá valami bitang hûtést is, és húzd meg jó alaposan, mert az okosok azt mondják, hogy az FX-nek magas órajelen jön meg az ereje.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A 680 az ha nagyon beesik akkor 50. Vagyis amikor nézegettem ennél lejjebb nem ment soha. No majd most azt is jól kivesézem.
www.smart-bus.hu
csak arra vagyok kíváncsi,hogy a te I7 ed befolyásol e valamit az I5 höz képest majd. A 680 hoz tudom nézni az nem gond.
www.smart-bus.hu
No de ez jó alap a fikázáshoz tegyük hozzá.:)