IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most kell néznem HDMI -DISPLAY port kábelt.
Sakkay mester.
Most neked akkor milyen procid is van?
Ha nem akarsz belebonyolódni,kell nézni egy négymagos valamit ami 4 gigán elfutkos,és az majd jóóóóóóóóól kihajtsa azt a VGA-t.
www.smart-bus.hu
CPU: 4.8GHz
www.smart-bus.hu
A csíkra jó lenne, ha reflektálnának az ATAG-s fiúk legalább egy driver megnevezéssel. ( meglepne, ha lenne ilyen! 😊 )
Nem tökéletes a CloD-hoz... ezért javasoltam én is ide inkább NV-t, ha valakinek ez a fõ kedvenc. Nem tudom, hogy az épületek számára miért reagál így, elvileg nem kéne neki... memória sávszél megvan, 3GB-nak bõven elégnek kell lennie, GPU is erõs... Az a poén, hogy csak az épületek nyírják ki... ha very high-ra teszed, és csak az épületek láthatóságát veszed vissza, akkor helyre áll a rend. Nem tudom mibõl vannak azok az épületek! 😄
Annak alternatíva aki nem csak a CloD-l játszik, és számít a végösszeg. 😊
www.smart-bus.hu
Amúgy 1000 meg 1400 van alapon.
A plusz 20% ot ráadtam ahogy mondtad.
Mellesleg valóban nem rosz a hardver. A csíktól eltekintve és az árát nézve nem rossz ez azt el kell ismerem.
Csak megint ott tartunk mint mindig,hogy oconak oco de legalább nem tökéletes😊) Ergo aszondom,ha van korpa és nem számít az a plusz 30 ropi akkor GTX köll a clodba,amúgy meg ez is teljesen jó kb ugyan azt tudja vagy majdnem😊))
www.pumaszallas.hu
Nem szaggat de akkor is!
www.smart-bus.hu
Pozitívum. Terhelésnél a venti 20% on jár és 62 fokos volt a kártya.
Ja kaptam a dobozba valami bordát csak úgy külön,hõvezetõ valami az egyik oldalán meg rugós bizbaszok a végein. Mi a rák ez? Valami tuning cucc?
Amúgy vajsima ez is a Cloddal. 60 fps egyelõre 6vs6 al. Megyek londonra.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Én inkább vennék egy használt,garis i5 2500K-t,mint FX-et,árban nagyjából egál.Mondjuk tuning mellett oda is kellesz egy külön cooler.
A JÁTÉK fül alatt lévõ beállításokat csak abban az esetben kell piszkálni, ha valamivel gáz van! A tripla pufferelés például alapból OpenGL-re vonatkozik, ergo a CloD alatt semmit nem fog csinálni. Maga a driver már tartalmazza azt a profilt (beállítást) amire a játéknak szüksége van, ezért ettõl eltérni csak akkor kell, ha valami nem jó...
Az AF nem hiszem, hogy egy DX11-s játékon bármit is változtatni fog, de azért nézd meg... 😊 Én mindenképpen azt javaslom, hogy egyelõre ne piszkálj semmit, csak a +20%-t tedd rá, hogy maxon menjen az a VGA!
www.smart-bus.hu
Még nem játszottam .
www.smart-bus.hu
13.3 B3
www.smart-bus.hu
Melegebb mint a gtx. Az alapon 28 fokos volt ,ez már ,hogy csak netezek 36.