IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mondtam neked.:)Ez a vibrálás nekem is elõjött ha nem natív FHD-ben ment a játék,qrvára zavart.
Jók ezek a kártyák,de ide NVidia kell,slussz-passz.
Na jó..ez nekem latin. Valamit azért felfogok, de az ilyet mindig az öcsém csinálta, de most nincs az országban. Ez a dolog amit írsz ez az, amikor belépünk a biosba, aztán szórakozunk a szorzókkal, meg a feszültséggel? Mert én ahhoz nem értek.<#nevetes1>

Tény, hogy a CloD-ban jobb az NV, ebben egyetértünk! Abban nem értünk egyet, hogy miért! :D

www.smart-bus.hu

macleody
Azt jelenti, hogy alap órajel 3.5, turbo core 4.1. A júzer ezt úgy csinálja, hogy APM kikapcs, turbo core kikapcs, megrángatja a cuccot 4.2-re oszt hadd szóljon :)
Her Laca
Summázom:) Clodban ez egy szar. Csúcsszar:) Olyan a csatorna mint egy olimpiai medence a pályaválasztókkal. Egyre jobban zavar!Az épületeket vissza kell venni ,mert megeszik.
Az effekteknél is van különbség az nv javára. A víz felülete vibrál de csak ha nagyon távolba nézek,ez a gtx nél ismeretlen. Ja meg néha az épületek is.
Amúgy tök jó lenne DE ez van. Én megpróbáltam:))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Srácok itt-AMD FX-6300 3,5/4,1GHz AM3+ Black Edition dobozos Processzor, CPU / mi az , hogy 3.5-4.1 ??? Mármint tudom , hogy lehet húzni biztonsággal, de miért írják így le? Vagy alapvetõen képes 4.1 menni tunning nélkül? Nem értem.

A panaszok java része HDMI driver, több monitoros megjelenítés, csökkent 1,5 fpst a teljesítmény, és ehhez hasonló problémákból áll. :) Van sok jogos panasz, de a többsége a dolgoknak még mindig júzer error... driver sweeper és társai használata, buherált rendszer, instabil tuning, és ehhez hasonlóak. :)

De tény, hogy az AMD kártyák mellé több türelem, és alkalmakként mélyebb számítógépes ismeretek szükségesek, ha az ember variálgat... :) Becsúszik egy-egy macera, de, ha csak a WHQL drivereket rakja fel valaki normálisan, akkor azért közel sem olyan macerás az élet, mint ahogy ez beállítódott! :))

www.smart-bus.hu

Találtam egy jó tesztetitt,csak nem értek hozzá. Az a jó, hogy pont a mostani procimat hasonlítja össze az fx 6300-al. lehet tudni, hogy a szimulátorok a processzor számítás és képesség mely részeit használják? Mert akkor esetleg levonhatnék némi következtetés, hogy megérné-e nekem.

Her Laca
Ugye neked ahogy írtad a rendes meg visszavette az órajelet:) Menjenek már:) anyjukba. GTX az csak akkor veszi vissza ha kell:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Akkor most olvashatsz:)Amúgy más panaszt már olvastál róla?
Különben mind1,de ahogy olvasgatok fórumokat azért van gondjuk az egyszeri juzereknek itt ott. Ezek az AMD nél sose tudtak rendes drivert írni.

Gondolom, hogy nem kitalálod, csak meglep, mert ilyen panaszt nem olvastam még rá... :)

www.smart-bus.hu

A morfológiai szûrés az egy élsimítás típus... annak tuti semmi köze nincs a csíkhoz. A textúra szûrés értelem szerûen a textúrákra vonatkozik... teljesítményre állítva például elmossa õket. A felületformátum optimalizálást egyszer véletlenül elállítottam, oszt az egyik játékban egy csíkot toltam magam elõtt pár méterrel... egy hétig tartott mire rájöttem mi a gond! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Dehogy vagyok én ráfeszülve. Mondtad tegyek betat. Tettem. Erre kiírja ,hogy hiba történt. Sebaj. Le az összes AMD ,induljunk tiszta lappal. Újra beta. Ugyanaz. Harmadszor is. Vissza a rendes. Azzal jó. Ráment több mint fél órám. Nem vagyok én már lelkes annyira ,hogy ilyenekkel szórakozzam.

Her Laca
Na inkább okoskodjunk.Mi ez a textura szûrésnél a mintázat szûrésének minõsége? Van kiváló,normál ,teljesítmény.
Na és mit csinál a morfologiai szûrés?

:DD

Fix, hogy bevonzod ezeket a szarságokat... annyira rá vagy erre feszülve, hogy, az is elromlik nálad ami egyébként jó! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mit? A beta szart akartam.Drivert. Most visszatettem a hivatalosat. Az hibátlanul fölment.
NV driverrel soha ismétlem soha nem volt ilyen nyûgöm. Feltettem és elfelejtettem.
No majd lenyugszom,de többet betat soha.

:)
Mindenesetre proci kell már látom, hogy nem fogom kibírni.
Beraktam az shogunba 14000 emberes csatát még úgy is ritkán esett le 20 alá, de ez egy stratégia szóval nagyon kemény..ja és gyenge procival.

:DDD

Na most, ha azt mondom, nálam ilyen nincs, és nem is volt, akkor ez rajtad úgysem segít! :D Egyébként meg mit telepítesz?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Figyu,az a kártya egy nagyon jó cucc. Igazság szerint nem is kellett volna cserélnem a 680 ra mert evvel is jó a clod,meg azok is amikkel néha játszom. Ráadásul az valamiben erõsebb is a 680 nál. Az még rendes NV kártya volt:XD Ezt komolyan is gondolom!
Ha kézbe fogod látszik is abban még van anyag:)))
Nem úgy mint ezekben a himihumi 680 meg 7970 ekben,:)))

Her Laca
Most visszatettem a nem betat. Felment hibátlanul.
Még nem adom fel,de ez qrva nagy rossz pont. Nekem ne kelljen már félórákat evvel pöcsölni,öreg vagyok már ehhez,nem holmi lelkes ifjú titán.
Ja van a dokumentumokban egy Clodod mappa vagy mi oda kell tenni a patcet asszem.

Ja tényleg, megnéztem a total war Shogun 2 proginál mi a helyzet....pfuuu. stabil 50-60 fps több ezer embernél full hd, max grafikán..azért ez kemény.

Akkor úgy látom Laca el is dõlt a dolog<#nevetes1>.

Her Laca
Rájöttem! Valahol meg kell spórolni az oco kártyát. A programozón!!!

Her Laca
Látom ,hogy gyúrnak csak nem sikerül nekik. Jó hogy nem új win is kell egy driverhez ezeknek. Ahogy nézem ebben nem fejlõdtek egy fikarcnyit sem.

Her Laca
Jól van bakker. Kezdi már. Telepítõ hiba. Hogy rohadjon meg az AMD a szofvereivel ott ahol van. Faxt állok neki béta szaroknak.

Köszi..hol találom pontosan ezeket a fileokat amúgy? Mert amiket múltkor elmentettem azok nem voltak jók..viszont az a fura hogy töröltem a clod-ot, most visszatettem, és minden megvan!!! Pedig a c meghajtón lévõ clod könyvtárat is töröltem manuálisan(maga a steam és a clod a D meghajtón van). Ezért gondolom , hogy rakhat a C-re még máshova is, de marha fura.<#fejvakaras>

Én nem próbálkoztam vele, de nem lehetetlen... ha van türelmed, hajrá! :)

Az utolsó hivatalos driver-rel nálam például pár játék alatt ez a boost funkció nem volt az igazi, visszavette az órajelet akkor is, ha +20%-n volt. Csak ezért javasoltam az utolsó béta drivert... No meg ugye azért nem volt új széria, mert idén a driverekre gyúrnak rá... ezért érdemes lehet az esetleges újításokat követni.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Így is lehet fogalmazni,mármint ,hogy mesterei voltak a harcnak,ámde ez egy igen hosszú folyamat volt azért náluk is.
Ezek a srácok (akkor még ugye jószerint fiatal emberek) jószerivel semmiféle tapasztalattal nem rendelkezve éppen hogy a repülõt kezelni tudván estek bele a harcokba. Sokan elhullottak a szerencsések ,vagy tehetségesebbek túléltek ,tapasztalatot szereztek,így amikor összehozta a sors õket egy új zöldfülûvel akkor rendszerint õk gyõztek . Ez mindenhol így ment végbe akkor szerintem. Így váltak "mesterré" ha lehet így fogalmazni,vagyis edzõdtek hozzá a háborúsdihoz.
Az Il2 ben vagy a Clodban ,de a Rof ban is ezt ugyan úgy meg lehet tapasztalni. Itt annyival jobb ugye ,hogy van refly:)

A JG 26 2. kötete nagyon jó! Én már rongyosra olvastam.:) Azt csinálom mostanában, hogy a netrõl kikeresem a pilóták pár adatát és ceruzával beleírom a könyvbe.:) Úgy érdemes, ha megvan mindkét kötete, az elsõ is jó.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca

Igen az elsõ kötetrõl írtam. Megvan második is, azt meg 500 Ft.ért vettem egy könyvesboltban vagy hat éve.

L Viper
Akkor folytassuk onnan, hogy van egy jól mûködõ DBW 1.71-ed. Erre mennek az 1916-os javítások. Mégegyszer belinkelem a menetét, minden lépésre figyelj, nem olyan bonyás ez, csak sorban, nyugodtan végig csinálod:

Telepítés elõtt legyen üres a JSGME !!!!!!!!!!

Ki kell csomagolni a V 2.1 -et
Le kell törölni az IL-2 1946-ból a #DBW_1916 mappát.
Be kell másolni a helyére a V 2.1 kicsomagoltat. Pár dolog felülíródik.
A V 2.1 patcheket is sorban be kell pakolni az IL-2 1946-ba.
Végül a V 2.1 Skinpackok jönnek sorban, az IL-2 1946-ba, a megfelelõ helyre!

Újra aktiválható az IL-2 Selector-al a Dark Blue World 1916.

(Nálam a #DBW_6dofTrakIR_ClassFiles is kell a JSGME-ben!!!!)

------------
Fontos !!!
Ha nem tölti be a Channel map 1940-41 -et, akkor a conf.ini-ben
szerkeszteni kell a következõ sorokat:

résznél:

TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1

Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! :)
------------

A víz nagyon ronda, ha a conf.ini -ben a
alatti részben a
Water=0 vagy 1-es. Minimum 2-es kell!
Úgy elcsesztem valamit a mód felrakásakor(nem csináltam mentést rendesen a joyról),hogy minden eltûnt, aztán amikor próbáltam régebbi dolgokat berakni összekeveredett még a k.a. is. Úgyhogy újra kell raknom. Hol találom meg a mod installt?

Annak a neve a "JG 26 ....1939-1942" ?
AMD x4 phenom 945 2800(3500-ra húzva)..nagyjából csak fx vagy i5 hozna komoly változást

Hoppa,lenneb elirtam, a v.21 patch-okat ahogy bemasoltam mar nem tolt be a jatek,valamit elhulyeskedtem
Szia!
Én a vaterán vettem meg pár hete 1500 ft. + 900 postaköltség. Nagyon jó állapotban van. Elég ritkán látni. Kedvet kaptam hozzá, hogy repkedek a CLODdal. Még a 104 légigyõzelemet akarom elolvasni Galandtól már olvastam vagy 10-12 éve, de most a játék hatására újra kedvet kaptam hozzá. A könyvben olyan egyszerûnek tünnek azok a gyõzelmek, viszont ahhogy repülöm a CLODdot, hát innen látom, hogy mekkorra mesterek voltak azok a katonák!

Her Laca
Solt. Azon töprengtem,hogy nem e lehetne eltüntetni azt a csíkot úgy hogy a szûrõket állítgatjuk a catában. Na menek vásárolni aztán meglesem hátha.

A JG-26-ost rengeteget olvastam , az elso kotetet meg mai napig nem kapom meg
Her Laca
Ja és miért jobb a beta driver? Van valami gyorsulás? Én nem vagyok híve ezeknek a driver baxakodásoknak amúgy.

Her Laca
Solt mester. Igazad volt. Átállítottam és mondhatom kb stabil 60 fps van Londonnál. Érthetetlen amúgy .

Újabb könyveim :

Szevasztok,koszonom a segito vallaszokat,elinditottam aDBW-t ment is addig mig nem tettem be az 5 skinpackot,azutam mar nem tolt be a jatek 30%-nal kidob ,itt elvileg 2 mappa van a dbw 1916,es a paint schemes-skins,ezeket ugyan ide masoltam az il-2 jatekba is,es annyi lett , most kezdem elolrol,
Her Laca
Amin tegnap besírtam. Akartam bedugni a HDMI kábelem a VGA ba ésssss nem megy. Mi a fax van? Hát display portok vannak rajta. Ez mi ez? Végül is volt HDMI átalakítós cucc hozzá a DVI kimenethez de akkor is.
Most kell néznem HDMI -DISPLAY port kábelt.

Sakkay mester.

Most neked akkor milyen procid is van?
Ha nem akarsz belebonyolódni,kell nézni egy négymagos valamit ami 4 gigán elfutkos,és az majd jóóóóóóóóól kihajtsa azt a VGA-t.

Na megjöttem..élet ritmusomból adódóan néha rommá kell inni magamat, de ezt már megszoktam. Viszont amíg valaki nem használ új amd fx6 fx8-at nem leszek okosabb úgy látom..ha valaki nagyon el van eresztve vehetne ilyet kipróbálni.<#alien> amúgy olyan lebujokba voltam ma srácok, hogy el sem hittem, kész eset tanulmány, még szerencse , hogy jól bírom az italt mert kimaradt volna az élmény.<#nevetes1>

Ez az utolsó tapasz óta van, elõtte nem volt! :) A kék csíkok helyett kaptuk cserébe! :DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Figyu. Ilyen nem volt régen csak a három csík a horizonton. Ez olyan mintha a térkép textúrák váltásánál lenne.Ez nem a játék sara.Egyszer csak lett. NV-n nincs hasonló sem.Vannak tények amik örök érvényûek.:) Tudod te mire gondolok:XD

Full Screen: Pseudo, AA: 8X. Beállítom gyári Very High-ra, majd a Buildings Amount opciót Unlimited-rõl vissza veszem High-ra... ezek után London felett is 60 körül van az FPS még alacsonyan is.

CPU: 4.8GHz

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nálad mire van téve ? Már az épület.

Próbáld ki, szerintem ennyit még vinnie kell... egyszerre csak az egyiket húzd, aztán tesztelj. Az enyém 1100MHz/1600MHz-n megy alapból, ennyit szerintem a tiéd is bírni fog.

A csíkra jó lenne, ha reflektálnának az ATAG-s fiúk legalább egy driver megnevezéssel. ( meglepne, ha lenne ilyen! :) )

Nem tökéletes a CloD-hoz... ezért javasoltam én is ide inkább NV-t, ha valakinek ez a fõ kedvenc. Nem tudom, hogy az épületek számára miért reagál így, elvileg nem kéne neki... memória sávszél megvan, 3GB-nak bõven elégnek kell lennie, GPU is erõs... Az a poén, hogy csak az épületek nyírják ki... ha very high-ra teszed, és csak az épületek láthatóságát veszed vissza, akkor helyre áll a rend. Nem tudom mibõl vannak azok az épületek! :D

Annak alternatíva aki nem csak a CloD-l játszik, és számít a végösszeg. :)

www.smart-bus.hu