IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Majd akiknek van megmondják a tutit.
Én aszondom CPU Intel - VGA NV az a biztos😊) De én vaskalapos vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A többi szimulátorban szerencsére nincs gond, de ide tényleg NV kell... most meg fõleg, mivel egy árban vannak megint! 😊
www.smart-bus.hu
Az azért megvárom, hátha billen az ár.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincs ezen mit magyaráznom. Kipróbálta Battlefielddel is azt gyönyörûen futtatta,vagy a Mohaval. Metró is tökéletes.
De itt semmirekellõ. Aki szimezik nem szabad ilyet vennie szerintem,mert több a bosszúság vele mint amennyivel olcsóbb.
Tudom és meg is értem, hogy téged kizárólag az érdekel, hogy itt mi a végeredmény, de lásd be, ez alapján releváns véleményt nem lehet alkotni! 😊
www.smart-bus.hu
Jók ezek a kártyák,de ide NVidia kell,slussz-passz.
www.smart-bus.hu
Az effekteknél is van különbség az nv javára. A víz felülete vibrál de csak ha nagyon távolba nézek,ez a gtx nél ismeretlen. Ja meg néha az épületek is.
Amúgy tök jó lenne DE ez van. Én megpróbáltam😊)))
De tény, hogy az AMD kártyák mellé több türelem, és alkalmakként mélyebb számítógépes ismeretek szükségesek, ha az ember variálgat... 😊 Becsúszik egy-egy macera, de, ha csak a WHQL drivereket rakja fel valaki normálisan, akkor azért közel sem olyan macerás az élet, mint ahogy ez beállítódott! 😊)
www.smart-bus.hu
Különben mind1,de ahogy olvasgatok fórumokat azért van gondjuk az egyszeri juzereknek itt ott. Ezek az AMD nél sose tudtak rendes drivert írni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na és mit csinál a morfologiai szûrés?
Fix, hogy bevonzod ezeket a szarságokat... annyira rá vagy erre feszülve, hogy, az is elromlik nálad ami egyébként jó! 😄
www.smart-bus.hu
NV driverrel soha ismétlem soha nem volt ilyen nyûgöm. Feltettem és elfelejtettem.
No majd lenyugszom,de többet betat soha.
Mindenesetre proci kell már látom, hogy nem fogom kibírni.
Beraktam az shogunba 14000 emberes csatát még úgy is ritkán esett le 20 alá, de ez egy stratégia szóval nagyon kemény..ja és gyenge procival.
Na most, ha azt mondom, nálam ilyen nincs, és nem is volt, akkor ez rajtad úgysem segít! 😄 Egyébként meg mit telepítesz?
www.smart-bus.hu
Ha kézbe fogod látszik is abban még van anyag😊))
Nem úgy mint ezekben a himihumi 680 meg 7970 ekben,😊))
Még nem adom fel,de ez qrva nagy rossz pont. Nekem ne kelljen már félórákat evvel pöcsölni,öreg vagyok már ehhez,nem holmi lelkes ifjú titán.
Ja van a dokumentumokban egy Clodod mappa vagy mi oda kell tenni a patcet asszem.
Az utolsó hivatalos driver-rel nálam például pár játék alatt ez a boost funkció nem volt az igazi, visszavette az órajelet akkor is, ha +20%-n volt. Csak ezért javasoltam az utolsó béta drivert... No meg ugye azért nem volt új széria, mert idén a driverekre gyúrnak rá... ezért érdemes lehet az esetleges újításokat követni.
www.smart-bus.hu
Ezek a srácok (akkor még ugye jószerint fiatal emberek) jószerivel semmiféle tapasztalattal nem rendelkezve éppen hogy a repülõt kezelni tudván estek bele a harcokba. Sokan elhullottak a szerencsések ,vagy tehetségesebbek túléltek ,tapasztalatot szereztek,így amikor összehozta a sors õket egy új zöldfülûvel akkor rendszerint õk gyõztek . Ez mindenhol így ment végbe akkor szerintem. Így váltak "mesterré" ha lehet így fogalmazni,vagyis edzõdtek hozzá a háborúsdihoz.
Az Il2 ben vagy a Clodban ,de a Rof ban is ezt ugyan úgy meg lehet tapasztalni. Itt annyival jobb ugye ,hogy van refly😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Telepítés elõtt legyen üres a JSGME !!!!!!!!!!
Ki kell csomagolni a V 2.1 -et
Le kell törölni az IL-2 1946-ból a #DBW_1916 mappát.
Be kell másolni a helyére a V 2.1 kicsomagoltat. Pár dolog felülíródik.
A V 2.1 patcheket is sorban be kell pakolni az IL-2 1946-ba.
Végül a V 2.1 Skinpackok jönnek sorban, az IL-2 1946-ba, a megfelelõ helyre!
Újra aktiválható az IL-2 Selector-al a Dark Blue World 1916.
(Nálam a #DBW_6dofTrakIR_ClassFiles is kell a JSGME-ben!!!!)
------------
Fontos !!!
Ha nem tölti be a Channel map 1940-41 -et, akkor a conf.ini-ben
szerkeszteni kell a következõ sorokat:
TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1
Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! 😊
------------
A víz nagyon ronda, ha a conf.ini -ben a
Water=0 vagy 1-es. Minimum 2-es kell!
Én a vaterán vettem meg pár hete 1500 ft. + 900 postaköltség. Nagyon jó állapotban van. Elég ritkán látni. Kedvet kaptam hozzá, hogy repkedek a CLODdal. Még a 104 légigyõzelemet akarom elolvasni Galandtól már olvastam vagy 10-12 éve, de most a játék hatására újra kedvet kaptam hozzá. A könyvben olyan egyszerûnek tünnek azok a gyõzelmek, viszont ahhogy repülöm a CLODdot, hát innen látom, hogy mekkorra mesterek voltak azok a katonák!