IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Újratettem a rendszert,frissítettem a wint maxra. Driver fel. Játék elindít. Nincs függõleges szinkronizálás!! Akármit csinálok! Mozgatom a fejem esik szét a kép!! EZ VICC KATEGÓRIA!!!
És nem nincs semmi ami bezavarjon,!!!!! Ez szar!
Úgy látszik raktak fel hozzá még pár adatot, egészen hasznos infók vannak rajta a gépek üzemeltetésérõl.
Ha valaki még nem ismerné.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Help.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
leszedtem a IL2 4.11.1 ultra pack-ot(mert abba ott a 4.08m,09,stb) de amikor belépnék játszani, már a töltésnél látom h nem változott semmi, emrt u.úgy a 4.07-et tölti be, amirõl aztán egy quick mission buliderben meg is tok gyõzõdni, hiszen se új pálya, se új gép, csak a régiek... ráadásul leszedtem Jiver's Total Sound Modját is, ahhoz meg JSGME kéne, azt meg az istennek se találok... tudtok segíteni?? 😊
Ezen effektek közül melyik az, amikor a joyt nehéz mozgatni, vagy ellentart?
Ennyi.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Most felment a béta driver.
Idõm van most rá, végül is a winre is ráfért 3 év után egy újratelepítés😊
Viszont úgy látom tetszik neked ez a kártya, hogy ennyit nyüstölöd.
Mellesleg most telepítek wint,hátha megoldódik ez a VGA dolog😊
Csak nem hagy nyugodni.
[/url][/img]
71 felszállás, 129 kill, 1.82 az arány ,23 szór nem tudtam leszállni (ez az amit mondtam,hogy sok oka lehet) és 5 szõr haltam meg.
Ha azt nézed ,hogy pl air raitonál ,azoknak van nagyobb arányuk akik csak pár bevetést mentek,ott könnyû összehozni egy nagyobb arányt.
20-50-70-100 fölött meg bármi megtörténhet akár le is lõhetnek azért.
Én asszem jó vagyok van 5 halálom,abból 3 x én balfaxkodtam el,hangárba,telefonáltam,meg bele laggoltam egy bomberbe. 2x PK ra lõttek.
De még mindig jó vagyok 😊
vagyis itt