IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar srác is van a csapatban.
Na azt nemtom'.

Sima sturmovik
Melyiknél?

Milyen progival lehet multyzni? Xfire?
Én Saját CD-m rõl tettem fel csak màr nem mai gyerek így sajna a crack is hibás
Nem vagyok romantikus isten látja lelkem, de ez nagyon állat..és legalább annyira okos a szitut tekintve. Ja itt.

<#alien> Nem mondom , hogy nem csináltam ilyet soha, de az általam nagyon tisztelt játékokat általában megveszem. Vedd meg érdemes..most már a Clodot is.

Tudsz 1et kuldeni sakkay?
Nem jó a crack.

Her Laca
Azt tudom😊 Szerintem kicsit töprengsz 😊) hamar rájössz😊) Nem vitték túlzásba.Nekem 3. ra sikerült "feltörnöm"😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A szobajelszót nem tudom ( ill. nem hallottam tegnap :-) ) oda csak be szoktak pogiék húzni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

ment priviben

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Valaki küldje már el a TS jelszavát meg ilyesmiket priviben. Letöröltem azt is😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hali. Feltelepítettem a sturmovikot de mikor indítanám elsötétül a kèp és jön az ablak hogy a mûködése leállt.hogy tudnám orvosolni a problémát??
Her Laca
Ha pseudora teszem akkor csinálja.. Tegnap nem tett ilyet..

Her Laca
Asszem megoldottam😊 De bakker ehhez több türelem kell mint a lányomhoz😊

Her Laca
Na Solt😊 AMD kártyához nem tudás,hanem sok idõ meg türelem kell😊
Újratettem a rendszert,frissítettem a wint maxra. Driver fel. Játék elindít. Nincs függõleges szinkronizálás!! Akármit csinálok! Mozgatom a fejem esik szét a kép!! EZ VICC KATEGÓRIA!!!
És nem nincs semmi ami bezavarjon,!!!!! Ez szar!

Clod repülõ adatok
Úgy látszik raktak fel hozzá még pár adatot, egészen hasznos infók vannak rajta a gépek üzemeltetésérõl.
Ha valaki még nem ismerné.

köszi, újraindítást igényelt...de ilyet akk se csinált, gondolom a lassan 7 éves dvd se az igazi már 😄😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Vszeg nem jó helyre csomagoltad ki. Nézd meg újból, de inkább a mod-ok felé kanyarodjál, élvezhetõbb játékot fogsz kapni.

Help.
frissítés: magától megjavult... <#fejvakaras>

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Sziasztok srácok, komoly problémával találtam szembe magam... Felraktam újra az 1946-ot, ugye az alap verzió a 4.07.

leszedtem a IL2 4.11.1 ultra pack-ot(mert abba ott a 4.08m,09,stb) de amikor belépnék játszani, már a töltésnél látom h nem változott semmi, emrt u.úgy a 4.07-et tölti be, amirõl aztán egy quick mission buliderben meg is tok gyõzõdni, hiszen se új pálya, se új gép, csak a régiek... ráadásul leszedtem Jiver's Total Sound Modját is, ahhoz meg JSGME kéne, azt meg az istennek se találok... tudtok segíteni?? 😊

Punch , mortar, spring.
Ezen effektek közül melyik az, amikor a joyt nehéz mozgatni, vagy ellentart?

<#alien>

Segítek inkább ne szenvedj tovább. Ez egy olyan oldal, ahol nincsen warez.
Ennyi.

Papa01
Ne kínlódj a törésekkel, vedd meg inkább, csak egy ezres.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

cracket Il-2 1946 hoz légyszi!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Her Laca
Na a winfos naprakész😊
Most felment a béta driver.

Her Laca
[/url][/img]

Hali! Tudnátok linkelni egy JÓ cracket? köszi
Her Laca
Csak tudni akarom valójában mennyire is jó.
Idõm van most rá, végül is a winre is ráfért 3 év után egy újratelepítés😊

Valamiért pontszámnak..alig hasonlít.<#nevetes1>
Viszont úgy látom tetszik neked ez a kártya, hogy ennyit nyüstölöd.

Her Laca
Na mond😊

Mellesleg most telepítek wint,hátha megoldódik ez a VGA dolog😊
Csak nem hagy nyugodni.

Ne tudd meg minek néztem el a sortiest.<#lama>

Her Laca
ott van az.
[/url][/img]

71 felszállás, 129 kill, 1.82 az arány ,23 szór nem tudtam leszállni (ez az amit mondtam,hogy sok oka lehet) és 5 szõr haltam meg.

Ja nézve a igazi k\d arányodat máris fasza így. Így kb4.5-5.0 arányod van..na az <#eljen>. Mondjuk ha már így számolják, még fontos lenne az is hány felszállás volt. Az egyértelmûsítené a statot, meg átláthatóvá tenné. A ROF-ba 1 évig szünetelt, most indítják a napokban újra, és lesznek változások is benne. Én is elég stat mániás vagyok.

Ja, azt hittem , hogy az kill ratio, de ezek szerin a felszállásokhoz méri, nem pedig csak az általad lelõtt gépek, és hogy te hányszor haltál meg?!

Her Laca
Nekem most romlott is mert tegnap egy halomszor ki be léptem mert teszteltem ezt a retket😊)

Her Laca
Annak sok oka van. Egyrészt nem minden bevetésen tudsz gépet lõni,van amikor beülsz inditod a gépet és vége a szerónak. Vagy ki kell lépned stb ,már felemelkedtél és akkor van vége a küldinek..
Ha azt nézed ,hogy pl air raitonál ,azoknak van nagyobb arányuk akik csak pár bevetést mentek,ott könnyû összehozni egy nagyobb arányt.
20-50-70-100 fölött meg bármi megtörténhet akár le is lõhetnek azért.
Én asszem jó vagyok van 5 halálom,abból 3 x én balfaxkodtam el,hangárba,telefonáltam,meg bele laggoltam egy bomberbe. 2x PK ra lõttek.
De még mindig jó vagyok 😊

Azt had kérdezzem meg, miért ilyen"nem jók"a k\d arányok! Tudom, hogy haza is kell érni(amúgy elég a saját területik stat szempontjából ugye?),de még a jók is inkább a 1.5 és a 2.0 környékén vannak. 2.0 fölött pedig gyakorlatilag 3-an vannak...ekkora irtások mennek néha fel és leszállásoknál? Vagy mi az oka?

Köszi.

Kávé mellé, bár nem repülõs téma, de azért érdekes lehet.

Ráadás mellé.

Her Laca
http://theairtacticalassaultgroup.com/stats.php
vagyis itt

Hol tudom megnézni , hogy mit csináltam atag-on? Hol a stat?

Her Laca
Volt olyan is😊

Azért fontos(régi perverzióm) mert mindig vadászok olyan programokra amik hosszú hosszú ideig megfogják a tesztjük egy bizonyos pontján a kor legjobb gépeit is...ilyen volta az il2 bombázós rész.., hogy örültem amikor egyszer több volt mint 25!<#nevetes1>

Na erre voltam kíváncsi. Gondolom ez akkor van amikor végig bombázzák a repteret. Amikor rácsap a hurira maradt 30 körül nem emlékszel?

Her Laca
Azt tudom😊
Na megnéztem 12fps volt a legalacsonyabb egy pillanatra egy robbanásnál. Álltalában 50 és 60 de néha 30-28 is .