IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újonnan annyi! :D

www.smart-bus.hu

V43 1105
40-50k a kettõ együtt.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintetek, egy gigabyte 880 Gm-d2h Am3+ alaplap, bele való' phenom II x4 945-el, mennyiért reális
(eladni,ha nem lenne világos a fogalmazás<#vigyor>)?
Használt, de ha megtalálom a papírokat, mindegyik még garis!

Magyar skiner.

Akkor kezdjük az elejérõl :

Innen tudod letölteni a szükséges fájlokat ( 2 db kell majd ).

Ha az "SFS Package" pont alól letöltött fájlt kibontod, megkapod a 2 db .sfs fájlt, amit az IL2 játék fõmappájába kell másolni.

A "JSGME Package" pont alól letöltött mappát csomagold ki egy üres mappába.

A kicsomagolás után megtalálod a különféle mod-okhoz tartozó aktuális fájlokat. Többek között találsz egy "jsgmemods UP3 + DBW" nevût .rar fájlt.

Ezt szintén bontsad ki és a kapott "jsgmemods" nevû mappában levõ "#DBW_Tiger33 Ultimate Sound Mod V3 for DBW" nevû fájlt másold át az IL2 játék fõmappájában levõ "jsgmemods" nevû mappájába.

Indítsd el az IL2 fõmappájában levõ "JSGME.EXE" fájlt és aktiváld benne a Tiger 33 sound mod-ot úgy, hogy az ablak bal oldaláról a jobb oldalra "küldõd" a fájlt, mald zárd be az ablakot. Innen már menni kell neki.

Errõl lehetne tudni valami közelebbit is ? Pl. miben különbözik a "hivatalos"-tól ?
Repülõs lelet.

Köszi mûködik

2500k 2x2geil ram Ati Radeon vtx 7770 videokari legmagasabb grafikai beállítással város felett alacsonyn 26FPS magasan 60

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Igen... :) Például volt egy idõszak, amikor hónapokig nem volt normális opengl driver, és emiatt fos volt az IL2! Na akkor folyamatosan anyáztam, és ezt már említettem is egy korábbi "vitánkban", ha jól emlékszem! :)

Õõõ... alap tétel, hogy a CCC-ben csak akkor babrálunk el bármit is, ha a program nem rendelkezik állítási opcióval, vagy valami hibásan mûködik. :) A hivatalos álláspont is az, hogy legyen minden alapértelmezett, és csak akkor babráljunk, ha szükséges. :) Ha valami a CCC-ben el van piszkálva, és emiatt grafikai hibák vannak, az júzer error! :) Én is jártam már így nem is egyszer! :D

Ha valamely hibát egy régebbi driver megold, és az újban meg rossz, akkor egyértelmû, hogy az új driver a hibás. Feltéve, ha közben a játékhoz nem érkezett olyan frissítés, ami a grafikát érinti! :) Jelzem én bármit raktam fel hozzá, javulás csak akkor volt, ha a játék frissült! :)

Miért akarod mindenáron a számba adni, hogy az NV a hibás? :) Én nem ezt mondom... :)

A csillagozott rész csupán jelzi a hozzáállást, bár lehet, hogy csak a fordítás adta vissza ilyen "ridegen". Annyi biztos, hogy a CF/SLI támogatásra a programozónak kell felkészítenie a programját. Ha ez megvan, utána jön az, hogy az NV/AMD hozzá finomítja a drivert. Ezt azért tudom, mert az ETS2 esetében megfutottam ezt a kört. Tehát, ha a program megfelelõen fel van készítve, akkor a finomítást elvégzik, és CAP formájában megjelenik. Itt az sem indok, hogy réteg játék, mert az 1C termékeit biztosan támogatják, tehát ez a feltételes fogalmazás a részükrõl indokolatlan, hacsak... :)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Mondtál olyat valaha, hogy hibás az AMD? Mikor? Szorri, ez nekem kimaradt.

Megnézted azt a minecraftos videót? Ott mit csinál a gyerek? Azzal kezdi, hogy elindítja az AMD vision engine control panelt, és rábírja azt a vackot, hogy inkább hagyja a programra az élsimítást meg az anizotrop szûrést :)) A clodnál azt mondták tegyél vissza régebbi drivert (néha bejön). De biztos, hogy egyik esetben sem driver gond. Sõt, tuti, hogy az nvidia a hibás. Vagy ha õ nem, akkor valaki más... ;) Világos :)

Hogy a clod ennyi ideje "szar" azon egy abandonware szoftver esetén talán csodálkozni sem kell. Nagy sansz van rá, hogy ez már így is marad.

A csillagozott részt nem értem. Luthier elmondta, hogy az SLI/CF támogatás teljes egészében a kártyák gyártójától függ, nekik kell játékonként integrálni a driverükbe. Az nvidia kezelni fogja, az amd nem biztos. Ennek rengeteg oka lehet, Luthier nem részletezte. De bármi többet belemagyarázni az már csak spekulálás, semmi több.

www.pumaszallas.hu

Ha ugyanaz a hiba, akkor miért nem javítható ugyanúgy? :) A "mindenki hibás, csak az AMD nem" álláspontot nem kell védenem, ugyanis ilyet én biztos, hogy nem mondtam! ;)

Egy program fejlesztése folyamán teljesen normális, hogy vannak grafikai hibák mind a programozók, mind a VGA gyártók driverei miatt. Ezzel önmagában semmi gond nincs. Kommunikálnak egymással, mindenki elvégzi a dolgát, és a júzer idõvel örül. Hol több, hol kevesebb idõbe telik a dolog, de az általam ismert játékokban ezidáig minden grafikai vagy teljesítmény jellegû bug javításra került vagy egy drivernek, vagy egy játék frissítésnek köszönhetõen.

Ez alól csak és kizárólag a CloD a kivétel! Ez az egy olyan játék van az én látószögemben, ami a megjelenés után évekkel még mindig grafikai és teljesítménybéli hibákat tartalmaz! Még a hatalmas NV logóval virító játékokban sincsenek olyan gondok mint itt!

Nem tudom, hogy ez miért van! Azt tudom, hogy azok a hibák, amik eddig is az AMD-re voltak fogva ( három kék csík, CF esetén random FPS felezõdés ) mind egy játék frissítés után oldódtak meg.

Emiatt, és amiatt, hogy más játékokban amikor az AMD oldalán pattogott a labda, idõvel mindig meg is oldották a problémát, azt hiszem okkal gondolhatja az ember azt, hogy a még meglévõ problémák nem az AMD hibájából fakadnak. Szerintem ez egy teljesen logikus következtetés az eddigiek tükrében, de bárcsak adná az ég, hogy a jelenlegi hibák driver miatt legyenek... Az AMD a saját hibáját képes javítani, de a CloD programozói helyett nem dolgozhat. Más fejlesztõk képesek olyan munkát letenni az asztalra, ami után vagy nincsenek, vagy csak olyan gondok vannak, amik javíthatóak...

Hogy õszinte legyek, eleinte azt hittem, hogy az NV keze van a dologban... eleinte egy kis szívatás, hogy aki ehhez akar VGA-t venni, az feléjük húzzon... volt már ilyen, így nem lepett volna meg. De az ilyen játékokban idõvel helyre állt a rend... Itt viszont nem, ami inkább azt a gyanút erõsíti bennem, hogy ebben nem (vagy nem csak)* az NV keze van benne, hanem a megfelelõ tudás hiányzik... nem véletlenül vették el tõlük a folytatást!

*Az mindenképpen látszik, hogy az NV-vel jobb, közvetlenebb volt a kapcsolatuk. Ezt a CF/SLI hozzáállás szerintem jól mutatja. Ha jól emlékszem úgy szólt a mondat, hogy "SLI támogatás biztos lesz, CF még nem eldöntött"

www.smart-bus.hu

<#alien>

Her Laca
Ha mindenáron szopatni akarod magad:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az enyémbe nem! :D Ehhez GTX kell, ezt már régóta mondom! :)

www.smart-bus.hu

Tök jó, most , hogy eldöntöttem az fx 6300-at, kiderült , hogy csak 6100-at bírna az alaplap..<#falbav>
Úgyhogy most megint elölrõl kezdhetem az egész agyalást, mert így mindenképpen kell cserélnem alaplapot is. Mondjuk lehet csak azért is amd veszek, hogy megtudjam milyen az fx a szimekhez.<#gonosz3>

Her Laca
Nem lehet:) És a micro laggról még nem is beszéltem. Néha bizony van ,pedig olyan fix 60 fps em van ,hogy ihaj. De írják is fórumon ,hogy a 7970 nél fordul elõ.Asszem ma már nem ,de holnap megy vissza a GTX:)
Jó jó ez a kártya ,de nem az igazi.
Ahogy mondani szoktam oconak oco de legalább szar is:) Na most a lelkedbe tiportam:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Régebben is volt már javítás, optimalizálás IL2-höz, CloD-hoz, és más szimulátorokhoz is. Nem tehetik meg, hogy bárkire szarjanak... Az lehet, hogy a fontossági sor végén van, de, ha ez tényleg driver hiba, akkor javítani fogják szerintem. Én lennék a legboldogabb, mert más esélyünk nem nagyon van, bár hozzá kell tennem, ez azért egy olyan hiba, amivel együtt lehet élni... :)

www.smart-bus.hu

acidrain
Ne szüttyögj vele, tedd csak vissza a gépbe az NV-t.
A rissz-rossz használt AMD kártyádat pedig átveszem egy ötezresért, de a postát te állod. :XD

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Szia,kosz a vallaszt ,nem nagyon tiszta az egesz,tehat lejott egy becsomagolt UV3SFS,ezt kicsomagoltam a jatekon kivul egy mas mappaba ,itt lett ket SFS file,ennyi.Ugy ertettem ezeket az il-2 fokonyvtaraba kell tenni,tovabb pedig nem jovok ra , nem kapom sehol az UV3JSGME/UP3DBW mappat, koszonom

Nincsen beállítva mivel hozod elõ az ablakot. A controls elõhozod(azon a lapon van ami egybõl bejön) aztán rendelj hozzá billentyût. ennyi.

Hát nekem a TAB ra csak a rádiozás jön fel a Clodba

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Her Laca
Most nem tudom mit csináltam. London felett ilyen 60 -54 fps ha lemegyek alacsonyra akkor is. Ha ránagyítok akkor leesik 40 re. Eddig pont fordíva volt. :)

VO101Tom
Nem gonosz, és nem direkt, de ha már egymástól függetlenül, több játékon is jelentkezik ugyanaz a megjelenítési hiba, akkor kíváncsi lennék én arra, hogy milyen magyarázattal lenne védhetõ ez a "mindenki hibás csak az amd nem" dolog, fõleg ha a megoldás(ok) egy része az, hogy downgradeld a drivert.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Most azon megy téma,hogy a HD7970 ekkel van ez a mikrolagg:) vagy mi.

Her Laca
Nem szarik az rájuk,csak lévén nagyon kis réteget képviselnek így annyira nem érdekes számukra.
Nem kell itt ezt túldimenzionálni amúgy. Csak megoldódik valahogy ez a dolog is. Én örülnék neki ,mert amúgy tetszik ez a kártya,fõleg ennyiért:XD

macleody
:)

Milyen érdekes, hogy máshol lehet találni megoldást a problémára, itt nem! :) Biztos a gonosz AMD direkt szarik a júzerek nyakába, hiszen neki kifejezetten érdeke, hogy a következõ VGA vásárlásnál a júzer a konkurenciát válassza! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
:XD
Háthogyazuristenbe ne lenne gyanús:) Már mondta valaki,hogy a globális felmelegedésért is az 1C a hibás,meg az NV.:)
Mindamellett érdekes a dolog ,mert hogy kicsit belemerültem hasonló videókat NV nél is lehet találni. De leginkább a radeonokra jellemzõ.
Mindenesetre a fórumon látom,hogy a juzerek fel vannak ám háborodva,hiszen nem kevés lét belepumpál némelyik a gépébe,akár több monitorral is szimezve oszt azért nem akar foglalkozni velük az AMD mert rétegjáték.
Szerintem is driver hiba amúgy. Maga a hardver az bitang jó,pl a BF 3 at kipróbáltam vele felbaxtam maxra és vajsimán vitte . Mondjuk a gtx is:)))

VO101Tom
Laca, ez a video az nVidia piszkos propagandakampányának a része, hogy lehetne másképp, hogy a "nem AMD hiba" textúraillesztési rések (fehér vonalak a csempék között) másik játékon is megjelenjen Retyionon? Vagy a clodosok fusiztak a minecrafton is? Mondjon bárki amit akar, ez gyanús, nagyon gyanús <#alien>

www.pumaszallas.hu

macleody
Her Laca
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Her Laca
Akkor honnan a bánatból?:) Mutass egyet onnan fogok:)

macleody
Laca ne a kephostról linkelj légyszi, 1 óra míg betölti.
Her Laca
na bakker igazad van:) Back on van nekem alapból:) Miért gondoltam,hogy Tab:)

VO101Tom
Hello. A general, vagy valamelyik másik fülön (controlsban) van egy olyan sor, hogy "console", annak kell valami billenytût adni. Azzal hozod le a konzolt, utána már mehet az il-2-ben is használt parancs. A TAB az AI rádió parancsokat hozza be, az teljesen másra van. A Shift+Tab meg a Steam saját gombja lett.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Összekalapáltam egy saját pöpec effektmódózatot azt használnám továbbra is.
Akkor a JSGME-ben nem kell aktiválni a Tiger mod-ot, de akkor meg minek ?
Miért zavar, mindegyik mod javított az effekteken eddig szerintem ?
Her Laca

Her Laca

Her Laca
Solt!!
Ezt küldte egy srác,nem tudom segít e de talán.
http://www.youtube.com/v/FzjgdHI76Zo&version=3

Köszi Arti!

Na ezek nem kellenének nekem:"találatok, robbanások effektjei.",hogyan tudom kihagyni?

Her Laca
Tabbal elõhozod a konzolt majd begépeled így

fps START SHOW

entert nyomsz ,majd a tabbal eltünteted a konzolt.

Valaki megtudná nekem mondani,hogyan kell a Cloban elöhozni az fpst?

Ha összejön, akkor a következõkben fogsz változást tapasztalni :

Kabinhangok.
Motorhangok.
Fegyverek hangjai.
Motor kipufogó lángjai.
találatok, robbanások effektjei.

Összefoglalva :

1 : UV + SFS mappában levõ 2 db file-t bemásolni az IL2 játék fõmappájába.
2 : UV3 JSGME / UP3 DBW/ jsgmemods mappában levõ 2 db mappát az IL2/jsgmemods mappába bemásolni.
3 : A Tiger Sound Mod mappában levõ két fájlt az IL2 fõmappájába be kell másolni, majd ott futtatni õket ( kicsomagolni ).
4 : IL2 fõmappában levõ JSGME.exe-t indítani és a két Tiger mod-ot aktiválni ( jobb oldalra tenni )

Szevasztok, a tiger soundmodot a DBW-be ,a jatekba hova kell masolni? letoltottem,kicsomagoltam,es kaptam ket SFS-file-ot,es passz, koszonom
Ja ja tudom, szerepeltek itthon is régen.

XFire és HyperLobbi, de a játékban is beírhatod közvetlenül a szerver IP címét és akkor nem kell külön progi hozzá.