IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ja hogy te máshogy érted😊)
Bakker ezt holnap megcsinálom. Felkötök pár szemet ,had kerekedjen a szemük😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ha valóban voltak akkor rohadjon meg az összes hírmûsor ,rádió (mondjuk nem nézem és nem hallgatom õket) ,hogy ne kürtölték éjjel nappal egy héten át az eseményt.Bezzeg ha valamelyik celeb fingik egyet arról hónapokig beszélnek.
Jól látom, hogy a quick mission buildernél is van némi változás?
- vadászkalandok a csatornáról
- kertészkedés
- szociális viszonyok, gasztronómia
😊
www.smart-bus.hu
Amúgy is a tököm tele mindennel. Fõleg a szomszédsággal.
Az odáig rendben van ,hogy néha havonta egyszer összeröffenünk ,beszélgetünk stb. Na de ezek itt rákaptak a hétvégi sütögetésre. Eleve avval kezdõdött,hogy a múlt hétvégén szóltak,hogy menjünk át mer közös sütést szerveztek. Mondják ezt akkor amikor teleettem magam . Semmi kedvem nem volt hozzá,húztam halogattam,de ezek a két nyüzsi szomszéd 10 percenként zaklatott. Na lementünk. Mondják egyek ,igyak.Mondom köszke de sem éhes ,sem szomjas nem vok. De mért? Mert ettem bazdmeg azért!!
Na ennyibe maradtunk,erre ma ahogy tevékenykedem ,és közben a kerti grillbe életet lehelek,(mert vettünk husit) jönnek megint tálakkal,hogy ami a hétvégén megmaradt azt most kisütik és menjünk. Mondom ,ember! már izzik a faszenem a hús bepácolva a sûlt krupmli serceg ,bocsi de én ezt már végig csinálom ha elkezdtem. De akkor is ,menjünk mert az milyen qva jó ,iszunk eszünk beszélgetünk. Asszony kezdett csitítani,mert látta ,hogy borul el az agyam,így nem szóltam semmit. Na sütögetek ,erre megjelennek,hogy mért nem megyünk. Elszakadt a cérna.
Megkérdeztem,hogy netán a jó édes anyámék e õk,hogy be kell számolnom a perceimrõl,vagy mégis mi a faxt gondolnak. Nem megyek ,mert ,akármiért!
Mi a retket erõltetik rám magukat? Ha akarok beszélgetni velük majd kezdeményezek. Mit képzelnek az emberek? Mé nem hagynak engem békén?
Eszem faxom megáll.
A lényeg ,hogy elég fagyos lett a hangulat ,asszony szerint paraszt voltam,de szerintem meg nem,mert nem vagyok én köteles elszámolni a dolgaimmal a szomszédok felé,és magyarázkodni sem óhajtok. Egyszer mondtam,hogy nem,értsenek a szóból.Pont😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@Sakkay: Mondjuk kovászos uborka készítéséhez ideális.. 😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Majd még itt ágyásokkal fogok bíbelõdni,mikor amúgy sincs semmi komoly elfoglaltságom. Vigyáztunk. Lustaság fél egészség ,én meg ugye teljesen egészségesen akarok élni.<#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mert vettem 6 tõ paradicsomot ,meg 6 cserepet (jó nagyot) virágföldet ,oszt elültettem a õket a cserepeket meg beástam a kertbe. Kikaróztam stb. Lévén én városi aszfalt szökevény vagyok fingom nincs ,hogy ez jó e. Van valakinek tanácsa? Ja adtam nekik tápoldatot is mert azt mondták hetente egyszer az nem árt.
Eleve a magyaroktól félnek az angolok,ott van pl Kobold mester,vagy Pogiék Hettivel Safival,Tom stb .Ja Dumbo. Savi. A retek sorolgatja õket úgyis kihagyok valakit ,szóval ott tudsz szert tenni a tudásra.
Ottan van Dumbo akit már ezer +1 éve ismerek (személyesen is) na õ pl elég hervatag volt régebben még az Il2 alatt de mostanra kinõtte magát. Mondhatom tényezõ lett😊 Jön csinálja,és lövi az enemit😊Ez itt a lényeg.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb