IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#csodalk><#falbav>Ezt találtam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bakker, nálunk az asszony a nagy kertész, Õ otthonról hozta magával. Egészségügyis, mikor elege van már a sok "beteg"-bõl, a kertbe megy megnyugodni. Én is úgy csinálok, mintha érdekelne a dolog, mert "jól" meg szokta aztán hálálni a dolgot. Egyébként én is kezdek rákapni a kinti munkára, mert tényleg nyugtató molyolni a természetben.
Neeee... ez most komoly?

www.smart-bus.hu

Az asszony emlegetett vmi kétfedelût, amit 2 másik kisebb kísért. Zajosak voltak itt Budaörsön. De ha P38 volt és P47 akkor ... <#falbav>

Ugye ez csak vicc ?
Her Laca
Az is van 2 tõ!!!😊 Vigyáztunk ,készültem😊)
Ja hogy te máshogy érted😊)
Bakker ezt holnap megcsinálom. Felkötök pár szemet ,had kerekedjen a szemük😊))

Her Laca
Ennyire nem részegedtem még le.
De ha valóban voltak akkor rohadjon meg az összes hírmûsor ,rádió (mondjuk nem nézem és nem hallgatom õket) ,hogy ne kürtölték éjjel nappal egy héten át az eseményt.Bezzeg ha valamelyik celeb fingik egyet arról hónapokig beszélnek.

Már csak koktél paradicsomot kell hozzá venni ( a Spárban most akciós ) és azt hímzõfonállal rákötni a tövekre oszt kész a bódottság, ráadásul a szomszédok között Te leszel a primõrkirály! 😊
sziasztok. látta más is ma pest felett a p38-p47 párost?
Köszi, akkor kipróbálom.
Jól látom, hogy a quick mission buildernél is van némi változás?
egyik jó sztorit nyomod a másik után! abba ne hagyd!!!

- vadászkalandok a csatornáról
- kertészkedés
- szociális viszonyok, gasztronómia

😊

Átérzem! Én pont ezért nem haverkodom senkivel a szomszédok közül! Köszönünk, oszt annyi! Mindig van egy, amelyik túl megy egy ponton, és elpofátlanodik... igyekszem ezt már csírájában elfojtani. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Elég volt ,hogy a szomszéd röhög rajtam😊 Nem vagyok én udvari bohóc!
Amúgy is a tököm tele mindennel. Fõleg a szomszédsággal.
Az odáig rendben van ,hogy néha havonta egyszer összeröffenünk ,beszélgetünk stb. Na de ezek itt rákaptak a hétvégi sütögetésre. Eleve avval kezdõdött,hogy a múlt hétvégén szóltak,hogy menjünk át mer közös sütést szerveztek. Mondják ezt akkor amikor teleettem magam . Semmi kedvem nem volt hozzá,húztam halogattam,de ezek a két nyüzsi szomszéd 10 percenként zaklatott. Na lementünk. Mondják egyek ,igyak.Mondom köszke de sem éhes ,sem szomjas nem vok. De mért? Mert ettem bazdmeg azért!!
Na ennyibe maradtunk,erre ma ahogy tevékenykedem ,és közben a kerti grillbe életet lehelek,(mert vettünk husit) jönnek megint tálakkal,hogy ami a hétvégén megmaradt azt most kisütik és menjünk. Mondom ,ember! már izzik a faszenem a hús bepácolva a sûlt krupmli serceg ,bocsi de én ezt már végig csinálom ha elkezdtem. De akkor is ,menjünk mert az milyen qva jó ,iszunk eszünk beszélgetünk. Asszony kezdett csitítani,mert látta ,hogy borul el az agyam,így nem szóltam semmit. Na sütögetek ,erre megjelennek,hogy mért nem megyünk. Elszakadt a cérna.
Megkérdeztem,hogy netán a jó édes anyámék e õk,hogy be kell számolnom a perceimrõl,vagy mégis mi a faxt gondolnak. Nem megyek ,mert ,akármiért!
Mi a retket erõltetik rám magukat? Ha akarok beszélgetni velük majd kezdeményezek. Mit képzelnek az emberek? Mé nem hagynak engem békén?
Eszem faxom megáll.
A lényeg ,hogy elég fagyos lett a hangulat ,asszony szerint paraszt voltam,de szerintem meg nem,mert nem vagyok én köteles elszámolni a dolgaimmal a szomszédok felé,és magyarázkodni sem óhajtok. Egyszer mondtam,hogy nem,értsenek a szóból.Pont😊

Ezekrõl is készíthetnél videót... napokra megalapoznád a jókedvem! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Engem dicséj ember😊 Irdatlan kemény munkát öltem bele ebbe a 6 palántába!😊 Ugyan nem ástam fel az egész kertet de 6 likat csak kellett faragnom,pláne úgy ,hogy az egyik kezemben ott volt a ser. 😊 El is fáradtam rendesen. Mondjuk a napernyõt hordoztam magam után ,mert nehogy megsüssön a nap.

Irdatlan kemény munka, és szinte soha nincs megállás! Le a kalappal elõttük, ez tény... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik képesek magukat ellátni ilyen dolgokkal... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Kicsi üvegház...májusi paradicsom<#vigyor>. Apámék óriás eszméletlenül kert mániákusok. Én ezt nagyon nem örököltem..az öreg ha tehetné soha nem jönne be.

Papa01
😄 😄
@Sakkay: Mondjuk kovászos uborka készítéséhez ideális.. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én is igyekszem ezekhez a dolgokhoz úgy odaállni, hogy azért más is odaférhessen. 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Ááá, ott a sok beton meg az üveg okozta hõség miatt szerintem semmi nem maradna életben... 😄

Neeeem dehogy, csak nyaranta lezavartak Zalába a rokonokoz, hogy ne szaporítsam a lakótelepi kulcsosgyerekek létszámát, oszt ragadt rám valami a koszon kívül! 😄

www.smart-bus.hu

Erkélyen kiskert Papa?! Malacot ne tarts, a többi mehet!<#nevetes1>

Laca hol kell átírni azt , hogy ne tûnjenek el a gépek a közelben?

Her Laca
Nono! Nem akarok én földmíveléssel behatóbban foglalkozni. Még hogy gazdálkodni😊))) Gondolhatod,hogy nem az én fejembõl pattant ki ez az ötlet. Én csak mint megvalósító szerepeltem a magam egyéni módján.
Majd még itt ágyásokkal fogok bíbelõdni,mikor amúgy sincs semmi komoly elfoglaltságom. Vigyáztunk. Lustaság fél egészség ,én meg ugye teljesen egészségesen akarok élni.<#eplus2>

Papa01
Solt, Te ilyen profi vagy ilyen témákban? <#eljen> Engem is érdekelnek ezek a dolgok, de sajna én is panelos vagyok.. 😊

Kijelölsz egy területet, amin gazdálkodni akarsz. Egy ásónyom mélyen felásod, pár napig hagyod szellõzni. Ha gyenge a föld minõsége, akkor mehet bele termõföld, trágya. Összeforgatod, oszt elülteted belé amit jónak látsz. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja a kérdésre. Mert így nem borítja így fel a szél,meg esztétikusabb. Gondoltam én😊))

Her Laca
Lévén a talajt ami a kertben van a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetném termõföldnek,így azt ötöltem ki ,hogy olcsóbb és nem utolsó sorban praktikusabb megoldás venni 100 liter földet a cserepekbe,mint egy teherautónyi termõföldet hozatni ágyásnak. Persze lehet marhaság az egész de az én csökevényes agyammal ez remek elgondolásnak tûnt😊 No meg csak a cserépben levõ földet kell locsolgatni. Mondom ,hülye vagyok hozzá,mint Gyõzike a magfizikához ,de elsõre ,sõt másodjára is remek elgondolásnak tûnt😊

Én angyalföldi proli vagyok, tehát a véleményem nem túl releváns ebben az ügyben, de azt akkor sem értem, hogy miért kell cserepestõl elásni... <#smile>

www.smart-bus.hu

Megyek már lassan ne aggódj..mondjuk aggódni senkinek nem kell még azt hiszem jó ideig.<#nevetes1>

Her Laca
Mindamellett van itt valaki aki ért a növényekhez?
Mert vettem 6 tõ paradicsomot ,meg 6 cserepet (jó nagyot) virágföldet ,oszt elültettem a õket a cserepeket meg beástam a kertbe. Kikaróztam stb. Lévén én városi aszfalt szökevény vagyok fingom nincs ,hogy ez jó e. Van valakinek tanácsa? Ja adtam nekik tápoldatot is mert azt mondták hetente egyszer az nem árt.

Her Laca
Akkörül. De lássalak mán ATAGON! addig minden csak szócséplés😊 Teher alatt nõ a pálma,én aszondom,ott megtanulod a saját bõrödön mi mennyi,oszt ha ügyes vagy kivívod a többiek elismerését. Mert elismernek ! ez tény.
Eleve a magyaroktól félnek az angolok,ott van pl Kobold mester,vagy Pogiék Hettivel Safival,Tom stb .Ja Dumbo. Savi. A retek sorolgatja õket úgyis kihagyok valakit ,szóval ott tudsz szert tenni a tudásra.
Ottan van Dumbo akit már ezer +1 éve ismerek (személyesen is) na õ pl elég hervatag volt régebben még az Il2 alatt de mostanra kinõtte magát. Mondhatom tényezõ lett😊 Jön csinálja,és lövi az enemit😊Ez itt a lényeg.

Egy kis Sturmböcker" akció :

Ebbõl sohasem elég :

A jó öreg Fóka :

Most találtam a HSFX-hez egy kiegészítõt, ami után a repülhetõ gépek listájában elég érdekes változások vannak :

Tom, jól emlékszem azt írtad valamikor , hogy a legoptimálisabb fordulatszám a 2200? Vagy?!<#miaz>

Hoppá! Hát ezt rátette!

A második legjobb mod, bár két dologban megelõzi a DBW-öt. Van benne zoom gomb és belsõ nézetben is látszik, amikor nyitod a kabintetõt.

Ez aztán a STOL. 😊
Mi a véleményetek a HSFX modról? Megéri kipróbálni?
mijki
Egy nem hétköznapi kép:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mármint ha ki volt nyitva, és túl nagy volt a sebesség nem? Mert én nem arra gondoltam(pont ha nem jön ki). Amúgy pl. az tök jól meg van csinálva, hogy leszállsz, kioldod a futó rögzítés, és egy idõ után a gép saját súlyától összecsuklik a futó!

és tudja? mert az il2-ben még a futó is kiszakadt ha túl nagy volt a terhelés.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Basszus!!

Olvastam valahol, hogy miután nem jött ki a futó enyhe zuhanás utáni hirtelen felhúzásnál estette' ki a pilóta..lehet én emlékszem rosszul(de nem). Ezt akartam kipróbálni tudja e a szim.

Zpogi
Még annyit hozzáfûznék a dologhoz, hogy háromszáz felett nem igen jön ki a futó...