IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van köztetek olyan aki megtudná mondani, hogy milyen típusú hajtómûbe való a BERU F240A38-as jelû négypólusú gyújtógyertya? Körülbelül húszon egynéhány éve kaptam ajándékba azzal a címszóval hogy régi német repülõgépmotor gyújtógyertya.gyertya BERU F240A38
Itt egyértelmûen a BF pilcsi a balfax.Két körig lazán ott vagyok a spit mögött úgy ,hogy le is lövöm és a speed em is nagyobb marad.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olyat még nem tapasztaltam ,hogy elmegyünk egymás mellett és megfordul (tehát még mellettem ellentétes irányba tartott) majd utolér .
Track vagy felvétel kéne ezekrõl is és akkor érdemben meg lehet tárgyalni,de mint Tom is mondta érzésekre hagyatkozni nem a legjobb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd mondom Widunak,hogy hallgasson jó kis ütõs rockot harc közben oszt jó lesz a ritmus😊))
Lysandus
Nem fontosabb mint bárki más. Lévén nem szokott hülyeségeket mondani így persze ,hogy odafigyelnek rá.
Mondjuk szerintem sincs most igaza,ahogy nekem sem volt a szárnyszakadásnál.Pedig hogy megvoltam gyõzõdve😊)))
Én is csinálok sokszor olyat,hogy ha szembe repülünk akkor alányomom sebesség többletet érek el,és ha õ továbbmegy netán emelkedik közben én meg alulról ráfordulok akkor utol tudom érni. Mert nem mindegy ,hogy vertikálisan vagy horizontálisan fordul a a spit éppen.
Nekem már repülõ volt a jelem az oviban is! :-)))))))
<#beka3>#beka3>
De most találtam ilyet is:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na most határoztam el, hogy többet fogok repülni<#alien>#alien>.
Bátyáméknál is magyar vizslák vannak, (egy kan egy szuka).A kan 8 éves, de nagyon oda kell rá figyelni, mert kiszökik, és napok múlva jön csak haza. A szuka nyugodtabb.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nincs idõm "átporszívózni" az összes videódat.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Itten van.
Én ezt sose fogom megérteni. Milyen ember az ilyen?
A kutyám az a családom része,nem adom oda senkinek. Nem lehet olyan helyzet basszus.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Már ,hogy tanuljon.
Enyém is teljes jogúan (szerinte) használja a bútorzatot😊)
Bakker ezt a lányom meg ne lássa mert mehetek hozzád😊
Mondjuk sokat nem kéne gyõzködnie😊)
Imádom én is. Semmi sallang,letisztult gyönyörû forma,értelem ,érzelem felsõfokon,kutyától többet elvárni nem is lehet.Állítólag egyre népszerûbb a világban is. Ahogy nézem Õ egy nagyon komoly egyéniség.😊Ha nem lakásban tartanák ebet akkor nekem is lenne. Így csak foxi van. Drótszõrû ,nincs szõrhullás😊
"EXCELLENT video and great editing!
Full disclosure: I was Spit pilot #2 at 2:14 in the video. Classic blunder on my part. I had missed rendezvous'ing with the AI Blenheims over St Mary's Bay and was peering towards the French Point (Wissant) trying vainly to spit them when Herr Laca struck from behind. My Spittie was grievously damaged, and my cockpit was deep red. I didn't end up in the drink, but I made a terrible wheels up landing at Lympne finishing up with my nose down in the mud. I paid the price for not checking my six.
Good shooting, Laca! S!"
Ez saját szerzeménye. A szántóföldön vette el egy ragadozó madártól.

Idõben nem nagy olyan nagy dolog, mint amilyennek elsõre kinéz.
- 1 délelõtt felrotálom tavasszal + gereblyézés.
- 1 nap alatt ketten elvetünk mindent.
- 1 délelõtt õsszel újból felrotálom.
- ami érik - nem egyszerre - leszedjük.
- 2-3-szor átkapálva.
Ezt oszd el áprilistól - novemberig.
Ahogy nézem az😊 <#eljen>#eljen>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb