IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben megvan.

Sziasztok!

Van köztetek olyan aki megtudná mondani, hogy milyen típusú hajtómûbe való a BERU F240A38-as jelû négypólusú gyújtógyertya? Körülbelül húszon egynéhány éve kaptam ajándékba azzal a címszóval hogy régi német repülõgépmotor gyújtógyertya.gyertya BERU F240A38
Hogy is lehet eltüntetni a megnyitott ablakot?

Zpogi
"Két körig lazán ott vagyok a spit mögött úgy ,hogy le is lövöm és a speed em is nagyobb marad." <#whatever><#ravasz1>

Ja, látom megtaláltál, bocs elvoltam.

Her Laca
Belinkelte egy gyerek ezt a videót oda de nem értem ez hogy jön ide.
Itt egyértelmûen a BF pilcsi a balfax.Két körig lazán ott vagyok a spit mögött úgy ,hogy le is lövöm és a speed em is nagyobb marad.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Akkor lehet, hogy igazad van. Én ha head-on-be keveredek velük, akkor inkább lövök rájuk. A Spit fegyverzete elég "szétszórt", ahhoz, hogy a motort találja pont az összetartási pontban kell lennem. 190-esnél a két kiskala ellenben pont jó helyen van. Meg ha még a 20-assal elkapom a szárnyát, akkor neki az jobban fáj, mint ha õ talál el a géppuskájával. Én úgy találtam nem is nagyon erõltetik a szembetámadást, inkább kitérnek.
Her Laca
Mondom nagyban függ attól,hogy milyenek a körülmények.
Olyat még nem tapasztaltam ,hogy elmegyünk egymás mellett és megfordul (tehát még mellettem ellentétes irányba tartott) majd utolér .
Track vagy felvétel kéne ezekrõl is és akkor érdemben meg lehet tárgyalni,de mint Tom is mondta érzésekre hagyatkozni nem a legjobb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Hát nem is tudom, én is többször tapasztaltam már,hogy elmentünk egymás mellett a spitivel szintben - nem magasabbról csapott rám - és amíg én egyenesen kiemeltem addig õ 180ÿ-ot fordult és utánam emelt. Hozzáteszem nem repültem lassan és sztem 500 körül nincs az a sebesség többlet amivel ezt megtehetné...

A szárnyleszakadásos dolgot akkor is jó volt felvetni, mert legalább megtudtuk, hogy mitõl van. Egyértelmûen kiderült az oka. Én azóta nem használok trimmet (addig is csak kényelmi okokból használtam), és nem is szakadt le a szárnyam...
Her Laca
Na meg az sem mindegy mikor kezdi meg a fordulást. Itt azért számítanak a másodpercek ,de még a tizedek is.
Majd mondom Widunak,hogy hallgasson jó kis ütõs rockot harc közben oszt jó lesz a ritmus😊))

Lysandus

Nem fontosabb mint bárki más. Lévén nem szokott hülyeségeket mondani így persze ,hogy odafigyelnek rá.
Mondjuk szerintem sincs most igaza,ahogy nekem sem volt a szárnyszakadásnál.Pedig hogy megvoltam gyõzõdve😊)))

Her Laca
Na ez sem egyértelmû ahogy kihámoztam a lényeget.
Én is csinálok sokszor olyat,hogy ha szembe repülünk akkor alányomom sebesség többletet érek el,és ha õ továbbmegy netán emelkedik közben én meg alulról ráfordulok akkor utol tudom érni. Mert nem mindegy ,hogy vertikálisan vagy horizontálisan fordul a a spit éppen.

Szerintem ebben most nincs igaza... De mivel "fontos ember" ezért foglalkozni kell a dologgal, nem lehet csak úgy lesöpörni. :-) Kíváncsi vagyok, mi sül ki a dologból! :-)
Zpogi
Apa kezdõdik!

Widu-nál is elpattant a cérna 😊

Her Laca
Mi a neved a Steamen?

Her Laca
Neked is EZT tudom mondani😊

Á!!! Nekem sose volt ilyen!!!! :-DDDDD

Nekem már repülõ volt a jelem az oviban is! :-)))))))
<#beka3>
De lehet 3* is lelõttek. A Rof után(amiben nem vagyok szar) nagyon fura volt áldozatot játszani<#nevetes1>, de gondolom fordított esetben nektek is ilyen volt.

mijki
Én eddig ezt használtam:

De most találtam ilyet is:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nahát tegnap felmentem atagra. Egyszer kétszer voltam már fent de régebben, le is lõttem 1-2 gépet.Viszon úgy látom nagyot fejlõdött ez a téma. Gyakorlatilag alig vannak magányos gépek, mire valakit becserkésztem tuti, hogy 6 órában volt valaki. Nem vagyok én hozzászokva , hogy halomra lõnek<#nevetes1>...úgyhogy vagy 23.30-ig nyomtam(egyre dühösebben ami amúgy is hasznos'), amúgy is olyan fáradt voltam mint egy állat, alig láttam(ma reggel inkább nem is mondom milyen kemény napom volt)..az eredmény:2* lelõttek 2* épp , hogy túléltem. 2 találat ellenen, de nem hiszem , hogy komoly.
Na most határoztam el, hogy többet fogok repülni<#alien>.

Willenbrock
Háttérnek való

Her Laca

acidrain
Szépek!
Bátyáméknál is magyar vizslák vannak, (egy kan egy szuka).A kan 8 éves, de nagyon oda kell rá figyelni, mert kiszökik, és napok múlva jön csak haza. A szuka nyugodtabb.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

acidrain
És melyikre írta?
Nincs idõm "átporszívózni" az összes videódat.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Olyan nincs. Ez nem indok a szememben. Az ember a gyerekét sem teszi be zaciba ha gondja van. Ha én megyek jön õ is és kész. Lehet ,hogy néha nehézséget jelent ,de az nem indok. Szerintem.

Lehet, hogy olyan helyre költöznek, ahol már nem tudják tartani...
Her Laca
Nézegettem a vizslákat és ez a találat beugrott.
Itten van.

Én ezt sose fogom megérteni. Milyen ember az ilyen?
A kutyám az a családom része,nem adom oda senkinek. Nem lehet olyan helyzet basszus.

Mi a baja az SGnek a képfeltöltés.hu-val? Még linket sem enged beszúrni.....

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez a 30 másodperc szállóige volt akkoriban. Bár egy német ász (talán éppen Hartmann?) erre azt mondta, hogy az a 30 másodperc is túl sok! :-)
Her Laca
Snappernak küldtem ezt😊
Már ,hogy tanuljon.

Nem, nem. Ezek csak netes képek. Most fûzöm a párom, hogy legyen még egy, de nem egyszerû feladat.
Her Laca
Látom (az utolsó kép) ,hogy nálatok is belakják a lakást az ebek😊))
Enyém is teljes jogúan (szerinte) használja a bútorzatot😊)

Her Laca
Tenyészted?
Bakker ezt a lányom meg ne lássa mert mehetek hozzád😊
Mondjuk sokat nem kéne gyõzködnie😊)

Akkor csak pár kép ráadásnak :

Her Laca
<#eljen>
Imádom én is. Semmi sallang,letisztult gyönyörû forma,értelem ,érzelem felsõfokon,kutyától többet elvárni nem is lehet.Állítólag egyre népszerûbb a világban is. Ahogy nézem Õ egy nagyon komoly egyéniség.😊Ha nem lakásban tartanák ebet akkor nekem is lenne. Így csak foxi van. Drótszõrû ,nincs szõrhullás😊

Her Laca
Ezt írta ATAG Snapper az egyik videómra😊
"EXCELLENT video and great editing!

Full disclosure: I was Spit pilot #2 at 2:14 in the video. Classic blunder on my part. I had missed rendezvous'ing with the AI Blenheims over St Mary's Bay and was peering towards the French Point (Wissant) trying vainly to spit them when Herr Laca struck from behind. My Spittie was grievously damaged, and my cockpit was deep red. I didn't end up in the drink, but I made a terrible wheels up landing at Lympne finishing up with my nose down in the mud. I paid the price for not checking my six.

Good shooting, Laca! S!"

Nohab
MNekünk kb. egy méterig (inkább kevesebb) nõnek fel. Ha nagyon leáll a növekedésben, akkor max. jövõre módszert, vagy növényt cserélsz.
1 évesen került hozzánk, most 10 éves.

Az biza, ez is alap.

Ez saját szerzeménye. A szántóföldön vette el egy ragadozó madártól.

Nejemnek ez a "hobby"-ja, õt ez kapcsolja ki. Egyébként ahogy telnek az évek, egyre jobban szeretek itthon lenni.

Idõben nem nagy olyan nagy dolog, mint amilyennek elsõre kinéz.

- 1 délelõtt felrotálom tavasszal + gereblyézés.
- 1 nap alatt ketten elvetünk mindent.
- 1 délelõtt õsszel újból felrotálom.
- ami érik - nem egyszerre - leszedjük.
- 2-3-szor átkapálva.

Ezt oszd el áprilistól - novemberig.

Her Laca
Vizsla?
Ahogy nézem az😊 <#eljen>

Én nem megyek mindig ki/be engedni. Ill. csak beengedni, mert ki akkor megy, amikor kedve - hormonjai - akarják. Be meg betalál. Ahogy mondtad Te is, a hasa úgyis hazahozza.
No no! Ezekkel a kertekkel aztán vigyázni kell! Aktív életet élõ embernek ez nem való. Az ismerõseim akik kert fanatikusak nincs is életük csak a kert. Folyton van benne valamit csinálni sosem elég jó nekik de másra nincs is idejük. Persze ha valaki élvezi az jó dolog, de én magamból indultam ki 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A tó :

Her Laca
Bakker a kapun az kutyaajtó vagy mi? Bexarok😊))Az a kis ovális lik!

Her Laca
És a kapu mellet egy minden rendes Magyar kertes házhoz alapfelszereltségként rendszeresített piros zománcozott lábas!!!! Ez alap 😊

A nád takarja, de ott van. Olyan 100 ha területû.
Ez volt a "táskás" rendszer. Õk úgy csináltak, mintha megfizetnének az embereket, akik meg a különbözetet hazavitték és otthon a családtagok, meg ismerõsök csereberélték, kinek mije volt, a rendszert meg nem kérdõjelezte meg senki.
Her Laca
Hová tûnt a tó? Elõbb még vót.<#fejvakaras>
Pont írni akartam,hogy minek a kút amikor ott van pér méterre egy komplett víztározó.