91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#70169 Én is ismerekés az egyik... hogy is mondjam... igen közeli ismerősöm is székely. A legtöbb románnal békében lehet élni. NAgyon-nagyon sok feszkót a tetves politikusok csinálnak. Amikor iskolába járt, ott sem volt probléma a románokkal, illetve akivel volt azt elkerülték és kész.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem érnek atrocitások más nemzetiségűeket. De azt gondolom, hogy nem ez a jellemző.
Sőt! Nekem alapvetően qrvára semmi bajom a románokkal, Szlovákokkal, ukránokkal, hottentottákkal. De mint tudjuk, hülye barmok mindenhol vannak. Nálunk is! Valami faszparaszt épp most vert szarrá egy vietnámi/magyar kettős állampolgárságú srácot, csak mert... -
#70168 Azért érdekes ez ,mert ha akarok kiköltözök,vehetek házat ,csinálhatok vállalkozást ,vállalhatok munkát,és ugyan úgy onnan is jöhet bárki.
Egy cimbim most vett egy nagy házat ott a havasoknál. Tősgyökeres Budapesti.Másik meg Szlovákiába ment,ott csinált éget.Néha ha hazajön.
Én a tengerpartra vágyom ,ha akarok veszek ott egy házat. Megtehetem,más is megteheti.És akkor most csak a régi területekről beszélek.Nem vagyunk már elszakítva egymástól,nincs gyűlölködés.
Na jó, mindenhol vannak szélsőségesek,de azzal szerintem nem teszünk jót ha mi is ugyanazt csináljuk. -
Indi69 #70167 lehet neked van igazad. ha isten is akarja élünk 100 évig és saját szemünkkel látjuk majd :) -
#70166 Én meg most ismerek nem egy Székely embert (sok barátom van onnan) akik meg aszondják,hogy semmi baj nincs.Jönnek ,mennek ,ha akarják állampolgárok ,ezt elfogadja már a Román állam is.
Régen más volt ,most is más. Változik a világ ,változnak a viszonyok,lehet érdemes lenne ezt is figyelembe venni. -
Indi69 #70165 én ismertem egy székely srácot, korombeli volt úgy volt katona, hogy egyedüli Magyar volt a laktanyában. isten hívő ember volt,de ha románokra terelődött a szó ölni bírt volna. -
#70164 Ha rajtunk múlott volna még mindig félhold lenne a jelünk!
Jelezném az a másfél száz év nem volt rossz az akkori lakosságnak!
A bibi az volt,hogy csípte a szemét az egyháznak a közelségük,oszt így lettek kiebrudalva mint tudjuk:) -
#70163 Azért az is érdekes,hogy Erdélyt egy egységként kezeljük ,de pl a Székelyek sosem voltak a királyság fennhatósága alatt teljesen, és azt se feledjük,hogy az idők folyamán volt elkülönülése is pl mint önálló fejedelemség. A török időkről ne is beszéljünk.
No meg a lakosság arányai is érdekesek Erdély egész területére pl a XX.század elején.Evvel csak azt akarom mondani,hogy a kérdéses terület igencsak hányattatott sorsú volt mióta van írásos történelem ,kezdve a rómaiaktól idáig.
És ahogy mi megszereztük magunknak annó és "jogot" formálunk rá úgy a Románok is ugyanevvel az erővel,hisz megszerezték.
Szerintem jobb békésen jönni menni,beszélgetni,jókat enni ,inni,barátkozni. (mindenki megteheti kényére kedvére) mint lövöldözni.
Anyai nagyapám is Székelyföldi jelezném.Sőt ! A fiam barátnője is oda való!Most is mennek.Lehet az újévet én is arra fele köszöntöm.Mi is a baj? UFF.
-
artivizsla #70162 Holnapra a kávé mellé lesz egy kis Garasin-os meglepi féle.
Állítólag az oroszok is megcsodálták, hogy lábon mentetek át a Kárpátokon.
Az nem volt világos, hogy magán a tetten, vagy hogy amivel sikerült ez a mutatvány. -
#70161 Na attól is ki tudok akadni. Mégis mi a faszt csináljak? Románkodjak? Vagy hollandkodjak ?? AZ eszem megáll.. -
#70160 Ahham. Éss utána, már itthon volt az évszázezred barma is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bor Sándor hadnagy. Fegyveres volt a szentem. Ha jól emlékszem valami olyan titulusa volt, hogy az ezredparannnok fegyverzet technikai helyettese. Vagy valami hasonló.
Az oroszoknál a lőtéren összeszedett egy éles RPG gránátot és hazahozta.
A műhelykocsiban befogta egy satuba. Behívta az egyik zászlóalj fegyveresét. Elkezdi neki mutatni, magyarázni (amit nagyjából mindenki tudott), hogy az RPG gyújtója egy piezoelektromos gyújtó, amit ÍGY nem szabad ütögetni.... erre nekiállt ütögetni :D
Hát persze, hogy eldurrant, és magával vitte Sándorunk egyik, csillagszép szemét és néhány ujját... -
Indi69 #70159 és ez? mindent tud! http://youtu.be/xui-BDw9ObA a legszebb amikor meg kapom, hogy magyarkodom:( -
artivizsla #70158 -
Indi69 #70157 nálam jobban elmondja -
artivizsla #70156 Én augusztusban vonultam, mikor már visszajöttetek a gyakorlatról. Egy sebesültetek volt állítólag, aki benzinnel akarta a tüzet tuningolni, oszt lett belőle egy gyors epilálás az arcon. -
sakkay #70155 A véleményem az , hogy volt Buda 152 évig török nagyváros..egyesek soha nem gondolták azt, hogy lesz még magyar főváros. Aztán az lett. Lesz még Erdély magyar így vagy úgy...amennyiben a magyarok nem felejtik el, hogy övék az a föld, és amíg marad ott elég Magyar ember. Ezt mondom a fiamnak is mindig(hogy már kora gyerekkorába beleégjen), pedig annyira ismerhettek, hogy távol áll tőlem minden szélsőség. Előttem még a cigányokat sem szidhatja, csak úgy alapból. Azt én is remélem , hogy nem kell hozzá háború..az unióról meg csak annyit, hogy nem olyan biztos az a hosszútáv..pedig az lenne a jó, de nem így. -
Indi69 #70154 http://youtu.be/luvDxV4UJBM -
#70153 Nincs itt vita:) -
Indi69 #70152 én egy széllel szembe ember vagyok. azt hiszem nem lehet másként, lásd Balassagyarmat.de nem akarok bele menni egy ilyen meddő vitába. egyébként nem tudom máshol elképzelni az életem mert nekem ez a föld a hazám. és remélem senkit nem bántok most:( -
#70151 Azt csak nagyon buta ,vagy nagyon aljas emberek teszik.
Bár van belőlük szép számmal az igaz:( -
#70150 Én respektálom a véleményed,de azért na.
"és ha ezért meg kell halni, hát úgy legyen" NE legyen!
Mindamellett a fiaink és lányaink remélhetőleg okosabbak lesznek nálunk (legalábbis én próbálom úgy nevelni őket) és mindennemű erőszak nélkül egy sokkal szebb jövőt csinálnak maguknak.
Mondjuk én tök jól elvagyok itt ,ha máshol lennénk lehet ott is lennének problémák számosak.Vagy rosszul látom? -
#70149 -
Indi69 #70148 ezt már egyszer leírtam de töröltem. remélem,hogy egyszer ez a csodálatos nemzet öntudatra ébred és méltó lesz az ősei hírére. legalábbis a gyermekeimet így nevelem. biztos vagyok benne, hogy szántszándékkal tartják ezt az országot és népet ebben a dágványban, de elfog jönni az idő amikor a fiaink és lányaik azt mondják ,elég! és ha ezért meg kell halni, hát úgy legyen
-
#70147 Egyetértünk tezsvírem! Nem is azért tettem be. Csak ma hallottam és tetszik.
Engem csak az dühít amit a múltkor mondtam Lacám! Ők is MAGYAROK! Nem Románok, nem Ukránok, nem hottentották.
-
#70146 Leonom!
Értem én ,mi több jobban is mint gondolnád.
Volt van lesz mindig is egy vágy a Magyarságban ,innen és mindenhonnan ahol létezik a nemzet.
De lássuk be amit be kell látni. Ez már így marad ,legalábbis én nem szeretném megérni,hogy változás legyen sőt azt se szeretném ha a gyerekeim élnék meg. Mert ott csúnya sok sok ember meghalásos háború lenne.
Jelenleg szerintem senkinek nincs oka panaszra ,hál istennek az Unio az ezért ha semmi másért nem is de jó dolog.Persze a vágy él,és valszeg ez mindig is élni fog a magyar emberekben (lehet már már genetikailag be van épülve),és ez nem is generációs kérdés hál istennek. -
#70145 Azért EZ sem rossz darab, ha nem is Tunyo -
#70144 Tunyó... félisten! Az egyik :) -
#70143 Aham :) -
#70142 -
Indi69 #70141 béke poraira:( sok koncerten voltam -
#70140 Leon!
Ösmered? -
#70139 Ugye hogy megmondtam amit megmondtam:) Olvastam az eszmecserét a pumáknál,és mint láthatod ez még egy raklap hulladék.Még! Szóval ne akarjál te ezért pénzt adni Rof ide vagy oda,mert közel sem biztos,hogy népünnepély lesz ez ,vagy elkészül egyáltalán jövő év közepére,ha meg igen akkor jó is lesz .
-
sakkay #70138 Közben megkaptam a választ Tomtól.. -
artivizsla #70137 Mondjuk arra figyelni kellett, hogy közeli lövés esetén az első ne a testbe menjen, mert az olajos volta miatt nehéz bizonyítani, hogy volt figyelmeztető lövés, aztán csak a bonyodalom lenne belőle később. -
artivizsla #70136 Ez a seregben is általánosan bevett íratlan szabály volt, hogy ha lőni kellett őrségben valakire, akkor azt úgy kellett megtenni, hogy a bíróságon az egy állítással szemben már ne lehessen a másikat szembeállítani, csak az eljárás egyszerűsítése végett természetesen. -
sakkay #70135 Legalább itt ki van mondva, hogy te fizetsz, és még kész sincsen! De a 94 dollár az sok. Azért érdekelne az alap ára, mert az megvenném ha mondjuk 70 körül lenne. -
#70134 Akkor vedd meg ,most is repkedhetsz vele,végül is tesztelik nekik az userek és még fizetnek is érte:)) Már a felhasználók:). Tomnak is megvan meg még valakinek az szokott a pumákra irkálni.
-
sakkay #70133 Welcome to the 5th week of Early Access in IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad.
And this time it's a really massive welcome because Standard edition owners are joining the early access program today. Welcome, dear Silver Founders! You're free to download the game client from your Profile page right now.
Please, note: the early access schedule is different for the Christmas & New Year's holidays. Thus, the 6th session starts at 20:00 UTC/GMT December 27th and lasts till (hopefully, barring any problems) 20:00 UTC/GMT January 5th. Meanwhile, the 5th session starts today at 20:00 UTC/GMT and ends in 72 hours - at 20:00 UTC/GMT December 23rd. -
sakkay #70132 Szeretem ezt a csapatot. -
sakkay #70131 Persze ebben az évben nem jön ki. Csak én úgy értettem, hogy kijön a standard verziónak is egy ilyen félkész, de már repülhető verziója..ez érdekelne. -
#70130 Off:
On: