91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
  • Her Laca
    No akkor én is had kívánjak mindenkinek boldog ,békés karácsonyt .
  • Frenky
    Boldog Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok! Frenky
  • artivizsla #70246
    Most úgyis van idő rá, lehet gyakorolni !

• Frenky
    Boldog Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok!
  • bucsher
    Vagy ha magánszemély akkor nehogy megtetszen valakinek és a nyilvántartás alapján megtalálja és meglovasítsa.
  • lala42
    Egy kis lazitás.
  • artivizsla #70242
    Mert kereskedő árulja legtöbbször és nem akarja, hogy a rendszám alapján megtaláld az autót és így kihagyjad őt a bizniszből.
  • VO101 tvr
    Kicsit OFF
    Az autóhirdetésekben miért maszkolják ki a képről a rendszámot? Azzal együtt hogy szöveg alapján tulajdonostól eladó.
  • artivizsla #70240
    IL2-ben ki lehet kapcsolni a képernyőre íródó rádióforgalmat ?
  • Indi69
    üdv:) de így kell. csak egér legyen a bot helyet:DDD
  • Her Laca
  • Her Laca
    "Hitvitákba egyébként sem szeretek bonyolódni. Addig lenyugszanak a kedélyek. "

Na itt a tévedés. Szó sincs hitről. Tényekről,számokról,fizikáról van szó.
    Minden más érdektelen.Tetszik ,nem tetszik qrva mindegy.
    Az,hogy egyesek mindennek tapsikolnak amit a kollegák csinálnak ,nem jelentio azt ,hogy jól is csinálják.
    Ha tudsz bizonyítékokat gyűjteni ami alátámasztja,hogy egy repülő eszköznek így kell viselkednie a levegőben ,én komolyan mondom megkövetlek. Azt ,hogy szerinted ,mert ,meg csak talán mellőzzük:)
    Mert hitem szerint én birtokában vagyok olyan érveknek, amik az én álláspontomat támasztják alá mégpedig elég stabilan:)
  • Hecker007
    Nono, most az atag is egy határ szar, a messzák le vannak butítva a shitet meg alig lehet lelőni, mert golyóálló lett...
  • Amaymon
    Pár nap múlva tudok csak válaszolni. Hitvitákba egyébként sem szeretek bonyolódni. Addig lenyugszanak a kedélyek.
  • artivizsla #70234
    Nem, csak a Clod sok mindenben egy etalon, de csak azért, mert senki nem tudta ezt a minőséget elérni és úgy néz ki, hogy a most készülőfélben lévő szimulátorok sem fogják tudni túlszárnyalni, legalábbis első körben nem.

Egyébként ennek ellenére szerintem az alap IL2-nek a modokkal együtt még sok rajongója van.
  • Her Laca
    Drága testvírem. Lévén karácsony van ezért kívánok neked boldog békés ünnepet és jó sok lelőtt gépet a War Thunderben. Az is remek játék ,nagyon valósághű ,meg ilyenek. Na.
    De ha fingod sincs miről beszélünk ,vagy beszélek én ,akkor minek folysz bele?
    Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz ,nem jó.Akár ki is javíthatják,hisz nem egy kész játék.
    Persze értekezhetünk a repülés fizikájáról, különböző hatásokról,stb ha gondolod,és akkor talán világos is lesz mire is céloztam.
  • artivizsla #70232
    Ehhez a labancoknak is előbb "fel kellett nőni". Mi a munkamegosztásban a mezőgazdasági termelést kaptuk és míg tőlünk nyugatra már javában zajlott az ipari forradalom, nálunk még mindig csak céhekben szüttyögtek a mesterek.
    Valszeg mind a két oldal uralkodó osztályának a belátása kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a kiegyezés, ami után végre megindulhatott a magyar ipari fejlődés, ami a ~30-as évekig tartott és igazán büszkék lehetünk az általunk elért eredményekre.
  • Amaymon
    Fura fórum, minden ami IL-2 az sz*r. Illetve ami nem atag az árkád... :)
  • Feró Flex
  • Her Laca
    Most direkt szopatsz?:)
  • bucsher
    Ez nagyon rendben van! Jó lesz ez.
  • VO101 tvr
    Az lett volna a jó, ha a 'békés monarchiabeli' évek nem 1867-ben, hanem már 1567-ben összeállt volna.
  • Indi69
    azt még tegyük hozzá, hogy az iparunk sem véletlenül szűnt meg. és az, hogy az oroszoknak nem kellet nem válasz
  • artivizsla #70225
    Mondjuk sokra megyünk vele. A kettő nem ugyan az. Jelezném, hogy a válságot is azok az országok "úszták" meg jobban, amelyeknek nagyobb a belső piaca, mert ott könnyebb iparágakat fenntartani, mint egy kis országban. Az UNIÓ a nyugati országok önös érdekéből jött létre egy célból. A saját jóléti rendszerük további fenntarthatóságának a céljából előbb megszerezték maguknak a 100 milliós keleti piacot, majd a privatizáció révén gondoskodtak róla, hogy az ázsiai munkaerővel versenyképes munkaerőre tegyenek szert, az így megszerzett extraprofit pedig továbbra is biztosítja részben a nyugati jólét alapját.
  • Rue East
    attól hogy a gépek valós paraméterekkel le vannak modellezve, azért még nem lesz egy játék valósághű
    mert ennyi erővel meg lehetne az is, hogy a küldetésekben 2:1 arányban vannak a szovjetek
    aztán erre mondaná a német oldal, hogy akkor miért nem esnek szét a levegőben a szovjet gépek, vagy vannak közöttük durva százalékos teljesítménybeli eltérések
    aztán lehetne folytatni még tovább a sort...
  • LeonSilver
    Lehet, hogy nem felejtette el csakhogy valaki egészen más mondja meg Neki, hogy minek-mikorra KELL elkészülnie és max milyen lehet.
    CloD sem úgy jött volna ki, ahogy kijött.. ha.
    Persze előre kár temetni, de ugyan ennyire botorság mindent helló kittiben látni.
    Szerintem
  • Her Laca
    Temeti a rossebb. Mit temessek rajta.
    Jelzem az FM az majd 90 % os.
    De ha te a videón látott dolgot korrektnek véled ,akkor repülj vele sokat:)
    Lehet ,hogy kijavítják ,bár sokan örömködnek ahogy hallom ,hogy ez így micsoda remek és élethű és ettől ez lesz a legjobb szim.
    Ha ilyen lesz a közönsége akkor inkább iszom:))
    Na témát részemről befejeztem.
  • sakkay
  • Sidewinder
    Nem tudom,hogy mennyit repültél Lock On-nal vagy a Digital Combat Simulatorral. Ott régen ugye volt az SFM (standard flight model) amivel minden gép ment. Rengeteg dolog volt szkriptelve. Például a Pugacsov- kobra nevű manőver is. A lock on-ban rengeteg manőver scriptelt volt,minden gépnél. Köztük a P. kobra is. A K betű lenyomásával kikapcsoltad a gép stabilizáló rendszerét,majd beletéptél a botba,ő pedig nyomta a kobrát. Magától csinálta végig az egész manővert,mert szkriptelve volt. Aztán jött a Szu-25T. Ott jelent meg az AFM(Advanced Flight Modell). Sanyo AFM-et bemutató cikke
    Ez egy 30%-os készültségű program.Én azért bízom a repmodell jó minőségében,mert Andrej Szolomijkin csinálja,aki az első Lock On AFM-et is írta,amire nem lehet azt mondani,hogy árkád volna. Remélem azóta sem az aerodinamikát,sem a programozást nem felejtette el. Többségében jó jeleket tapasztalok,mármint ami a repmodellt illeti.Ezek közül kiemelném az amerikai mezőgazdasági pilóta véleményét,mert jobban hiszek egy igazi pilótának, aki tapasztalt a farokkerekes gépek vezetésében,mint mondjuk egy céges pr managernek,vagy egy olyan "fotelpilótának" akinek nincs igazi repülési tapasztalata. A másik jel,hogy a dolgok jó irányban haladnak repmodell téren,az pedig az,hogy sírnak a LaGG-osok,hogy gyenge a gép,és nem repül olyan jól,mint a Messzer. Pedig ez a valóság a LaGG-3 még nem az a szovjet gép,ami fel tudta volna venni a versenyt a német gépekkel. Maga a szimulátor nekem egyelőre még egyértelmű visszalépésnek tűnik a Clod-hoz képest,több területen is(grafika,klikkelhető kabin),viszont a repmodell jó megvalósításában inkább bízom. Gondolom nem véletlenül vontak be a fejlesztésbe olyan berepülőpilótákat,akik a mai napig repülnek igazi második világháborús gépeken. Plusz ott van még Szolomijkin is,így a fő veszélyt a megfelelő repmodellre leginkább a sírós kedvű játékosközönségben látom,akik "egyensúlyt" követelnek. Remélem sikertelenül.Pedig ha valósághűre kívánják összerakni a szimulátort,akkor az pont nem arról szól. A Formula-1-ben sem megy mindenki egyforma autóval,ahogy a második világháborúban sem repült minden pilóta egyforma képességű gépekkel. Ezt valaki vagy elfogadja,és a saját taktikájával próbálja meg kiegyenlíteni az ellenség jobb gépével szembeni hátrányt,vagy pedig jön a sírás. Tehát szerintem még ne temessük a BoS-t, várjuk ki mi lesz belőle.
  • Kurfürst
    Helyette most van egy 300+ milliós piac. Csak nem tudunk rá nagyon betörni, ahogy az osztrák magyar piacra se nagyon sikerült..
  • artivizsla #70218
    A mai nagypolitikába belegondolva, egy működőképes monarchia azért nem lehetne rossz dolog gazdaságilag sem a maga 50-60 milliós piacával.
  • sakkay
    Igen Kun L. esetét gyakran szoktam emlegetni..,ha tudta volna az öreg. Igazi fintora a sorsnak.
    Mindenesetre a monarchiát úgy fogom fel, mint a sok szenvedés és szívatás utáni "jutalmat". Persze aztán azt is nagyon megszívtuk. Nem tudom, hogyan jöttünk volna ki független országként az 1vh.-ból, de ,hogy nem ilyen szarul, az biztos.
  • artivizsla #70216
    A történelemben lett volna pár alkalom a Habsburgoktól megszabadulni, de ezt sorra elb@xtuk, kezdve attól, hogy pont Kun László segítette Habsburg Rudolf megerősödését, mi több, evvel a Habsburg dinasztia alapjainak a lerakását, de mehetnénk egészen Napóleon ajánlatáig, de hát vele is inkább megverekedtünk. Mondjuk a végére a "Békés Monarchia beli évek" azért nem voltak olyan rosszak számunkra, sőt ebben a kérdésben én inkább már Széchenyinek adnék igazat, Kossuth-tal szemben.
  • sakkay
    Senki nem állította, hogy nem vagyunk hibásak. Akár a mai eseményekre is ugyan ezt lehetne megállapítani, széthúzás, egyéni érdekek. És ugye onnan, hogy a Hausburg család minden szinten rokonságban állt az Árpád házzal, így könnyű trónkövetelőnek lenni. De ott van Szabolyai gyenge ember, a legrosszabbkor...na ott kell megnézni milyen rendesek az sógorok velünk.
    " 1538-ban a váradi békével jutott nyugvópontra az évtizedes belviszály. Ebben a két király kölcsönösen elismerte egymás területeit a status quo alapján, és megállapodtak abban, hogy János halála után az országrészét Ferdinánd, illetve utódai öröklik. " by wiki.
    Persze voltak kényszerítő körülmények DE KÖNYÖRGÖM!!
  • artivizsla #70214
    Mondjuk ahhoz mi is vastagon benne voltunk, hogy a labancok betegyék ide a lábukat, sőt abban is, hogy itt is tudjanak maradni. Sajnos a nemzet ebben a kérdésben nem volt egységes, volt akinek ez nem is volt olyan rossz.
  • Her Laca
    Papa! Nem tudom.
    De ne merüljünk bele. Biztos így van jól megcsinálva oszt ennyi.

• Her Laca
    Repülő eszköz nem tud így viselkedni a levegőben ,még ha ultrakönnyű lenne is.
    Ah de mit koptatom a billentyűt,
    Tudod mit .Várjad. Egészségedre:)))
    Eszem megáll.
  • Papa01 #70211
    Laca, tudod milyen beállításokkal (FM) csinálták a videót?

"Szerintem a Rof FM jét próbálták valahogy rávariálni a II VH-s gépekre..."
    Ezt mire alapozod?

A RoF-ban közel nem lehet ilyeneket csinálni egy géppel..
  • Amaymon
    Kicsit tuningolnak rajta k*va jó lesz a fizika. Ez nagyon ígéretesnek néz ki. Rángat, na és? Nincs minden mozzanat előre scriptelve. A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyű gép lenne. Én ettől a kis szösszenettől még inkább várom :D