91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Egyik picsa a másik szájába hány...
  • Her Laca
    Én nem látom a képet:(
    Akkor sokat nem vesztettem:)
  • mijki
    Tele van idióta kamu felhasználókkal az egész SG, a sok kis iskolás "nem kaptam xbox onet-t mindenki elmehet a picsába" típusú szeretethiányos ****fejjel. Más fórumokon is naponta jönnek a trollok. Egyszerűen ignorálni kell őket és kész.

Ha neki ez okoz örömöt, hogy ilyen képeket keres és mutogat, elég beteg belső világgal rendelkezhet az illető. Lehet egy szibériai nyaralás jót tenne neki.
  • Lacusch69
    Most akartam az "úriembert" igen durva hangnemben elküldeni oda, ahonnan eredendően jött, de remélem Leon is jár erre...
  • Her Laca
    Na ez a rejtvény testvírem:)))

Kész vagyok. Töltött káposzta mérgezésem van ,de reggelire is azt fogok enni csak azért is.Küzdök az utolsó leheletemig. Leöblítem jófajta Ír égetett szesszel ,és várom ,hogy talán helyrejöjjek.
  • sakkay
  • Szepy2884
    Mi ezt annak idején politikailag korrektebben "disco királynak" neveztük
  • lala42
    Benézek, véde a map-nak. Ok. modom hazaindulok. Látom a gyereket a Spit-ben. Hagyom. Erre megpiszkál, majd amikor ráfordulok kilép a szeróról. Mi az ha nem gyávaság???
  • Her Laca
    Miért ?
  • lala42
    ATAG-on a vörösök gyávák.
  • artivizsla #70279
    Az atombomba készítőinek voltak álmatlan éjszakái.
  • Szepy2884
    Samuel Colt beleőrült a találmányába. Dúsgazdagon de megbomlott elmével halt meg. Az volt a rögeszméje, hogy azok lelkei kísértik, akik az általa "alkotott" fegyver miatt vesztették életüket...
  • artivizsla #70277
    De akkor nem az öreg Kalasnyikovnak lenne lelkifurdalása az élete végén.
    Senki nem vitatta, hogy az AK nem egy jó fegyver, igaz, mi az AMD-vel azért tudtunk rontani rajta, de még ezt is elbírta.
  • artivizsla #70276
    Nagyon
    demokratikus országok zászlajában is benne van a fegyver.
  • Hecker007
    Az ilyen helyeken ha nincs lőfegyver akkor megoldják máshogy az ilyen-olyan vitákat, konfliktusokat, törzsi háborúk voltak és lesznek is, a véressége ugyanolyan ha karddal darabolják fel egymást mintha puskával lövik halomra a másikat.
    Az hogy az AK elterjedt annak az az egyszerű oka van hogy olcsó előállítani, egyszerű mint az ék, bele tárazhatsz bármit ami az űrmértéknek megfelel és a kis bantu is lazán tud vele lőni egy 2 perces kiképzés után.
    Ha az M16 tudná ugyanezt akkor most az lenne a legelterjedtebb fegyver.
  • Rue East
    kik szabadságának a jelképe?
  • artivizsla #70273
    Nem akarok én ezen annyit rugózni, mindenki azt gondol róla, amit akar. Egy dolog viszont tény, hogy ez a fegyver a maga egyszerűségével nagyban hozzájárult a helyi konfliktusok antihumánus elrendezéséhez. Nem azt mondom, hogy ez a tárgy volt azoknak a kiváltója, de általa egy olyan eszközt kapott kezébe az emberiség, amely révén elég gyorsan és meglehetősen véresen lehetett megoldani a helyi konfliktusokat és egyéb nézeteltéréseket. A függetlenség és felszabadítás persze csak nézőpont kérdése, mint a vadászat is. Nagyon nem mindegy, hogy a puska melyik oldalán áll az ember.
  • GálTomi
    Nem túl demagóg ez a indoklás? Mostanság divatos hogy a sokaknak a terrorizmus jut ennek a fegyvercsalád kapcsán.Sokaknak viszont a szabadságoz,függetlenségükhöz szükséges eszköz példaképe. Azért tudott elterjedni ilyen nagy számban mert egy kiváló konstrukció! A modern ember kőbunkója! Vannak és voltak is pontosabb,könnyebb,nagyobb tűzerejű karabélyok de az AK család az ami szinte az összes kompromiszumos megoldást egybe tudta kovácsolni. Az Stg 44 egy nagyon jó fegyvercsalád volt de műszakilag sokkal bonyolultabb.
  • artivizsla #70271
    Kár ezen moralizálni, én sem akarok, de ez a kifogás már sokat nem számít úgy kb. 100 millió embernek.
  • Hecker007
    Ha nem az ő fegyverét használták volna akkor lett volna helyette más, arról hogy mire használják amit tervezett, nem ő tehet.
  • artivizsla #70269
    Nem úgy értettem, hanem tekintve az általa koppintott fegyver elég rossz hatással volt az emberiségre, mondhatni ahol kézbevették, ott egyfajta műszaki fogamzásgátlóként lett használva, most éppen Szudánba.
  • Her Laca
    Földbe?
  • artivizsla #70267
    Vajon ő hová fog kerülni?
  • Her Laca
    No ő is elment
  • Her Laca
  • whiteskull
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Hecker007
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Papa01 #70262
    Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)
  • 77pxdumbo
    Békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • lala42
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
    Csak így egyszerűen a munkából.
  • Lacusch69
    Ja, ez is lengyel csaj, mint akit Fürtös linkelt...
  • Lacusch69
    Boldog Karácsonyt minden virtuális pilótának!
    Csak vigyázzatok, nehogy elvigyen a rendőr, ha részegen randalíroztok az utcán!
    Illetve ez a rendőr elvihetne...

• Johann Wind
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!:)
  • artivizsla #70256
    Ott van a szeren a kiscsaj!
  • sakkay
    Boldog karácsonyt srácok.
  • sakkay
  • Fürtös
    No hát akkor:
    Boldog karácsonyt!
    Asszonypajtás ne legyen a közelben,mert "khmm van fa rendesen a kunyhó előtt" A végén a havat is leseprik a farakásról
  • Her Laca
    Kis segítség,ha nem kapnátok,avagy drágállnátok a fenyőfát.
    Az illat is garantált .
  • artivizsla #70251
    Kellemes ünnepeket mindenkinek !
  • Her Laca