IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Nincs. De ha kipróbálod, azonnal látod mit csinál. A legelsõ LOD-ot (legkevesebb poly szám) kapcsolja be a közeli nézeteknél is. Kabinban lesz pl egy nagyon elnagyolt bot, ami nem is mozog. Nem kell ez neked sehova.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mi van velem?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én közel 100-ról hallottam, de ebben benne vannak a 3d modellezõktõl kezdve a programozókig, történelmi adatok kutatását végzõkig mindenki. A ~10 körüli az a rendszerprogramozókra igaz (video engine, hang engine, stb). Õk nagyon kevesen voltak, pontos számot nem tudok.

www.pumaszallas.hu

Ez-MeshFirstLod-mit jelent, a configban? A láthatósághoz köze van?

Szerintem kezd elölrõl. Valamit félretelepítettél vszeg.
Tudnátok segíteni?
Felraktam a HSFX modot, de mikor aktiválom JSGME-ben és elindítom a játékot, semmi sem történik. A feladatkezelõben látom, hogy elindul az il2fb.exe, de aztán egyszercsak eltûnik és leáll az egész.
acidrain
<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A wiki szerint úgy tudták, hogy a szövik ugyanott tartanak.
Viszont azt is tudták, hogy amikor Bariban csináltak egy mini-Pearl Harbourt, ott csak mustárgáz szabadult el.
Amikor Berlinben kopogtattak a ruszkik, simán megtehették volna, hogy megpróbálják. Vagy bejön, vagy nem.
Mintha olyat is mondott volna Adolf, ha a német nép nem tud gyõzni, akkor pusztulnia kell. Simán belefért volna a gonosz Adolfról alkotott képbe egy vegyifegyver-alkalmazás.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ezzel a tányérsapkával úgy néznek ki az angol pilóták, mint a postás. :-)))
Her Laca
TOM! Kb hány fõ dolgozhatott szerinted a CLOD on annó az 1C nél. Solt aszongya szerinte olyan 10 fõ 😊 szerintem azért ennél jóval több. Én olyan 50 fõre tippelnék hirtelen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hitler személyesen élt át azt hiszem vegyi támadást az I. vh.-ban, talán ez is megfontolásra késztette ez ügyben.

Ha mûködött volna, gondolom a partraszállás ideális terep lett volna az alkalmazására.
Her Laca
Osztán a németek honnan tudhatták tutira,hogy a szöviknek nincs hasonló?
Õk elgázosítják Londont ,erre az amik teleszórják Berlint. Ebben nem lehettek biztosak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sehol sem voltak a szövetségesek harci gázai a németekéhez képest.
Hitler már '44-ben mondta Hartmannak, hogy elvesztették a háborút.
Mégsem tették tabunt vagy szarint a V1 vagy V2--esekbe Anglia ellen.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Eleve minden szart bevetettek amit sikerült kifejleszteniük,még ha csak kis darabszámban is, a V2 essel is lõtték a francia részt,nem csak Londont.
Ha lett volna bevetik,erre a nyakam tenném.
Elgondolom,amint Adolf azon töpreng,hogy most akkor mi is lesz a sok ártatlan áldozattal,áááá akkor inkább ne csináljuk. A kollegái meg bólogatnak. Ja ja fhürerem ,persze mit is szólna az utókor ,meg egyáltalán .
Az usa is lebaxta a sárgákra minden szemrebbenés nélkül,rögtön 2 õt is.
Ha lett még volna több is szerintem azt is odavágják.

Her Laca
Az más. Arról volt tapasztalat az I. VH ból. Azt vissza is kapták vólna csõstül.
Ne mond már nekem ,hogy szerinted merõ emberiességbõl hanyagolták volna az atomot.
Azért nem vasárnapi gyülekezetbe járók egyesületérõl beszélünk vaze😊

jaja!
Hát igen, a kérdés valóban az, hogy ha volt miért nem vetették be?

Mert a források két kísérletrõl beszélnek.

Mondjuk Churchill többször hajszálnyira volt attól, hogy gázzal támadja a német nagyvárosokat...

Eredetileg meg a vitához linkeltem, azt azért kijelenthetjük, hogy ha nincsenek stratégiai bombázások, akkor valószínûleg nekik is lett volna. Ráadásul hordozórakétával. Mert a bombázások a rakétafejlesztéseket is hátráltatták rendesen.
Vegyifegyverrel sem szórták meg õket, akkor sem, amikor már minden mindegy volt.

Her Laca
A majdnem kész és a kész között nézetem szerint qrva nagy a különbség.
Mindamellett ha lett volna a kezükben használható atom ,semmi kétségem sincs afelõl ,hogy emberbaráti szeretetüket félretéve, csak használták volna. Úgy megszórták volna a szövetségeseket ,hogy pl Franciahonan a mai napig max a csótányok éldegélnének. De keleten is.

Vagy egy másik rövid cikk (talán még Tomnak sem túl hosszú) <#nevetes1>:

Német atom
Valamilyük volt a németeknek is. Nem láttátok a berlini olasz követ visszaemlékezéseit? Leadtak vele egy interjút a Historin vagy egy éve - fél éve. Látott valami kísérletet, ahol volt nagy bumm, meg gombafelhõ meg minden.

De elõkerült néhány más dolog is:

Hitler bombája
Ob's stürmt oder schneit, ob die Sonne uns lacht,... <#wink>

D9

Ja, az M18 Hellcattel a mozgékonyságát kihasználva szétlövi hátulról a Tigriseket az ardenneki csatában. Állítólag ez volt az M18-asok nagy haditette. A gond az, hogy az ardenneki csatában nem voltak Tigrisek... Inkább a Párducokat vitték, mert azok mozgékonyabbak voltak.
Õõõ,halálfejes...
A film elején a gonosz németek halálfelyes tankjaikkal szarrá-fossá lövik az amcsikat de hõsûnk összeszedi magát és visszavág majd halált megvetõ bátorsággal gyõzedelmeskedik...<#taps>
Her Laca
Ez alap. Gondold meg ,jönne ellene ,mi több az egysége ellen az elején egy Witman az õ kis macskájával oszt vége is lenne a történetnek.😊
Meddig tartana a film? 10 perc?😊)

Majd jó szarrá szedi a menekülõ Párducokat meg Tigriseket Pritt bá'
Her Laca
502 Bad Gateway

Her Laca
Na ez lényegre törõ eligazítás😊

http://filmdroid.hu/2012/05/cooper_mesterlovesz_lesz/
A mesterlövészt, akirõl a film szólni fog, nem régen gyilkolta meg egy volt katona társa, akin segíteni próbált, mert poszttraumás stressz szindrómában vagy vmi ilyesmiben szenvedett.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Kíváncsi vagyok milyen lesz. Remélem nem vmi amerikai marhaság......

http://filmdroid.hu/2013/04/brad-pitt-a-fury-foszereploje/

Fasza lett nagyon.

Jól látom, hogy a HSFX-el mûködik ?
Mi az újdonság benne ?
VO101Tom
- Gerhard, fürdõt!
- Máris, õrnagy úr!

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Itten van. Nem tudok németül😊
De van magyar felirat csak még nem tettem fel lejátszót,csak a winé van.

Her Laca
Várjál megtekintem.

Her Laca
Ezt atag fórumon találtam.

a végén mit mondanak pontosan az érkezõ Galland alteregónak?

Elfeledett hõseink.
Her Laca

Her Laca
Minap az ACG-n fent volt mittudomén melyik angol egység az amiben Robo is van.
Én bementem egyedül ellenfélnek õk 7 en voltak. Jött 16 bomberjük ,abból 12 õt lelõttem erre megjelentek mind a heten. Nagy fogócska lett , kicsit meg is piszkáltam 1-2 hurrit aztán se benya se lõszer😊 írtam nekik,hogy kifogytam de csak nem akartak békén hagyni. Azért leszálltam és túl is éltem ,bár egy két ficak lövöldözött landolás közben is.

Hajrá... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na mindjárt teszek fel jóóó hosszú videót.
Megtámadtam két géppárt is,észre is vettek ,az elsõ kettest lelõttem a másodikból csak az egyiket sikerült meglõnöm,aztán kicsit hibáztam ,de nem volt gond. Jó kis taktikai harc volt. Mondjuk ezek elég ügyik voltak.

Arra én is kíváncsi leszek, bár szerintem ezzel nem lesz gond. Bár biztos lesz olyan, ami lehetne jobb is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az árnyék alap már. Majd milyen lesz a repmodell,meg a többi!

Az árnyék jól néz ki...

www.smart-bus.hu

Vagy kirepült ütközéskor a gépbõl.
Sztem egy ekkora robbanást nem él túl egy ember, csak ha az utolsó pillanatban katapultál, ez viszont nem látszik a felvételen hogy katapultálna.